Malin och Louise bakar en kaka


Vi började med att bygga ett torn av ingredienserna (stavning?) xD Och det är inte kaffe i kaffeburken :P


(Y) Två bagare...


... och en smet. "Vi får mycket smet att slicka av! :D"


Då blev Louise glad :D


Väl använt recept.


Dagens bak-spellista :)


The kakor in the ugn!

Me today!

Så här mysigt har jag gått runt idag! :)

 

Koftan har jag lånat av Louise, klännigen har jag sytt själv, skärpet hade mamma när hon var ung och strumpbyxorna är flera år och så väl använda att det snart är ett enda stort hål! Haha. Det ni! ;)


Wake me up when September ends

Lyssnar på lite go musik ;) En av låtarna på min braiga lista är den ovan :) Passar ju bra en dag som denna :P Dagens låt, typ? :)

Green Day – Wake Me Up When September Ends

Nu ska jag ta och göra nåt bra av denna sista septemberdag :)

!

Alltså.... Jag tror jag blev lite i kär Daniel när han sjöng i Idol igår......



Hoppas juryn låter honom gå vidare, annars blir jag ledsen!

Träning

Idag har jag inte gjort så mycket, typ pluggat och lagt pussel :P Om en stund ska jag iväg och träna också. Hade sett fram emot denna träningsdag och få träna tillsammans med Lisa. Det har vi ju inte gjort på... Hur länge? Ett år? Haha, nej men väääldigt länge i alla fall. Men nu har den stackarn gått och blitt sjuk :( Aja... Krya på dig, bästis! :)

Nu ska jag kika in på Facebook. Har inte vart inne på ett par dagar nu! :O Ojojoj... Hahha.

Ikväll blir det maaaassa tv! :)

Ses!

Toppendag!

Åh, jag var på så himla bra humör igår! Toppendag! :D Och jag hann med himla mycket också! Åkte buss, åkte tåg till Ludvika (som gick väldigt fort för en gångs skull, det brukar kännas som resan är hundra timmar lång, igår kändes det som en! (det är två och en halv egentligen)), åkte bil hem. Åt lunch och snackade strunt med syster. Spelade schack (xD) och lyssnade på massa bra musik. Gick promenad, träffade Lisa, pluggade, överraskade alla att jag redan va hemma (alla utom Louise trodde att jag skulle komma igår kväll och int på förmiddagen, det var himla skoj :D), åt middag, spelade schack igen :P Kollade på Idol. De var sjukt bra igår! Alla var verkligen bra och värda att gå vidare! Sen flummade jag och Louise, lyssnade på Dr Bombay och sånt typ xD

Jag älskar min syster mest!! ♥


Idolsnack :P

Var och tränade tidigare i kväll. Trevligt :P Skönt att få röra sig! ;) När jag kom hem blev det dusch, middag och Idol. Linda är verkligen min favorit! :D Hoppas verkligen hon går vidare!

Imorgon åker jag mot Ludvika igen! så är det. Nu ska jag invänt klockan 22.40... Då fortsätter nämligen Idol (alltså vad har hänt? Jag har inte kollat på det alls de senaste två åren och nu är jag helt beroende? Haha, har väl inget annat för mig antar jag, måste ha nåt att göra om kvällarna :P)

Ha en fortsatt bra kväll :)


Jag vet att det är världens minsta bild, men den får duga :P

Sol

Det är sol i solstaden idag! Det gillar vi!










Liten lista :)

The Spotify Test!
Du gör såhär: Ta listan som du tycker är allra bäst, Den måste ha över 24 låtar och tryck på "shuffle" alltså slumpa, sen trycker du på next och skriver in låtnamnen!

Hur mår du idag?
- Try sleepning with a broken heart (Alicia Keys)

Kommer du komma långt i livet?
- Lät du henne komma närmre (Melissa Horn)

Hur är skolan för dig?
- Ärlighet Respekt Kärlek (Kent)

Vilken är ditt livs themesong?
- Skisser för sommaren (Kent)

Vilken är din livshistoria?
- Resistance (Muse)

Hur ser din framtid ut?
- Against all odds (Phil Collins)

Hur blir din morgondag?
- I believe in love (Dixie Chicks)

Vilken låt kommer spelas på din begravning?
- Starlight (Muse)

Vad är det bästa med dina vänner?
- Once you´ve loved somebody (Dixie Chicks)

Vilken sång beskriver dig bäst?
- X & Y (Coldplay)

Hur ser ditt liv ut just nu?
- What if (Coldplay)

Hur var du som barn?
- Life in techicolor ii (Coldplay)

Vem kommer du gifta dig med?
- Not ready to make nice (Dixie Chicks)

Hur ser världen på dig?
- Vals för satan (din vän pessimisten) (Kent)

Vad tycker dina vänner om dig?
- Lost then found (Leona Lewis)

Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
- Hur jag fick dig att älska mig (Kent)

Kommer du någonsin få barn?
- A home (Dixie Chicks)

Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
- Stenbrott (Kent)

Hur blir du igenkänd av folk?
- Dead end (Johnossi)

Vilken är din livsfilosofi?
- Ingenting någonsin (Kent)

Vad tycker dina föräldrar om dig?
- Hero of war (Rise Against)

Tycker andra att du är attraktiv?
- En himmlesk drog (Kent)

Vad kommer du säga när du gör slut med någon?
- High speed (Kent)

Hur ser du på sex?
- Talk (Coldplay)

RIP Tracks

Jag röstade på veckans Tracks häromdagen. Såg då att Kents Gamla Ullevi är på väg ur (typ, ligger på plats 16). Det var ju lite tråkigt då. Men det gör inte så mycket, för efter 25 år ska Tracks ändå sluta sändas, hör och häpna! Sista programmet sänds den 8 januari. Trist. RIP...

Måndag

Usch, jag hade jättesvårt att somna igår, fast jag var så trött. Då gjorde jag som jag gjort förut att jag satte på mp3n och lyssande på lite musik. Precis som förut dröjde det inte länge innan jag somnade. Sen sov jag hela natten. När jag vaknade imorse låg mp3n fortfarande i sängen, men jag hade inget minne av att jag stängt av den. Men batteriet var slut. Den måste ha varit på bra länge för jag hade mer än halva kvar när jag satte på den :P

Nu ska jag plugga lite hade jag tänkt. I eftermiddag är det träning som gäller och sen packa lite. Vi hörs senare!

Explosion!

Alltså! Antalet besökare har typ exploderat idag! :O Med mina mått mätt alltså ^^ Och det är lika med 22 unika (4 fler än det varit innan) och över 70 sidvisningar! Haha. Storbloggare, javisst! :P Tack för alla kommentarer också :)

Planet Earth var så himla vackert idag också. För er som inte vet är det en naturserie som BBC gjorde 2006. Den visades i Sverige för 2-3 år sedan. Den är på totalt 10 timmar och 45 minuter. Jag har nu sett 3 timmar av dem, mycket kvar alltså! :)

Nu lyssnar jag på mina favoriter igen (den enda spellistan jag lyssnar på just nu, det är väl ändå ganska sjukt?) och är hyyypertrött. Ska nog sova snart. Om jag kan förmå mig att stänga av denna braiga musik... :P

Godnatt!

Favoritpöjkar! ;)


Planet Earth

Nu ska jag sätta mig och kolla på några avsnitt av Planet Earth, som den naturprogramsnörd jag är :P Ända sen jag var liten har jag älskat att kolla på naturprogram. Såklart har jag redan sett hela serien, men jag vill se den igen, för den är så himla vacker! Lånade serien av Lisa härom veckan :)

We live in a beautiful world!
Coldplay – Don't Panic


Snart klar :)

Nu är jag hemma igen! Har lite på uppgiften som jag ska ändra sen är jag äntligen klar!! Skönt. Men det är lika bra att göra det på en gång medans jag har allting färskt i huvudet som mamma brukar säga ;) Ska bara slänga iväg ett mejl till Karro medans jag kommer ihåg det :P

När jag är klar med uppgiften och har skickat in den ska jag stryka tvätt som sagt och lyssna på Kent. Det är otroligt vad de kan få mig att må bättre igen! ♥ Jag kan inte leva utan musik! Sen blir det lite god lax till middag :)

Bild som Denise tog på mig i tisdags. Det är nog min favorit av de jag fått hittills :)


Plugg

Jag ska iväg till biblioteket strax och plugga. Så jag kanske ska byta ut mjukisbyxorna mot jeans och borsta tänderna (jag har ätit blåbär, så de är helt blåa xD)? Japp, så får det bli. Sen ska jag skicka in uppgiften när jag kommit hem och kanske ändrat något innan jag ska ha myskväll som det inte blev av igår. Men först måste jag stryka lite kläder och laga mat. Mer om det sen!

Nu måste jag alltså gå då... Promenaden tar vi imorgon eller nåt!

Söndag

Pratade med fina vännerna igår när de kom hem, så nu känns det bättre, typ. Fan vad jag älskar er!!



Idag är pluggdag. Yeay, vad jag älskar det. Not. Men det är ju sånt som måste göras. Kanske tar en promenix i eftermiddag. Det skulle vara trevligt. Kanske. I alla fall om det inte regnar! Orkar inte med mer regn nu, haha.

Jag och Louise för ett år sen ungefär, när hon och kusin Annie var här och hälsade på :)

Har så smått börjat planera när jag ska åka hem också :) Lutar åt tisdag. På fredag blir det en tre månader sen 20-årsfest med vännerna. Bättre sent än aldrig ju! Denise firade ju sin 18-årsdag 10 oktober, hon fyller år ungefär samtidigt som jag, så varför inte liksom? :) Jag tror dessutom vi har en överraskning till den dagen?? :) Skojjj. Lördag bjuder på 50-årskalas (eller middag i alla fall) också :)

Hej på ett tag!


:(

Ååååååhhh :'(

Blir så himla ledsen ju.... Och varför svarar aldrig bästa vännerna i telefonen när man behöver dem som mest? :( Det enda som hjälper nårgorlunda just nu är nog Kent på högsta volym.........

Blött

Hej och hallå!

Idag var jag på stan på förmiddagen. Cyklade ner trots att det regnade. Liksom vem orkar betala för buss när man kan cykla ner gratis och dessutom bli genomblöt på köpet? Inte jag i alla fall. Och jag är INTE snål! ;) Blev som sagt genomblöt och iskall. Det var inte ett varmt fint sommarregn utan ett iskallt, piskade november-höststormsregn! Typ. När jag kom hem igen var både fingrar och tår stela :P Längtade hem till bastun... Men jag fick nöja mig med en lång, varm dusch istället. Och sedan pannkakor med mammas blåbärssylt. Mums! Jag hade i alla fall ett par ärenden på stan. Ni kanske minns att jag skrev förut att jag höll på att sätta in bilder i fotoalbum men att fotofästarna tog slut? Såna köpte jag i alla fall och glödlampor eftersom lampan i fönstret gått sönder. Den var jag även in på H&M och köpte ett vanligt vitt linne som jag tänkt köpa hela sommaren, men som inte blivit av. Och en sak till gjorde jag. Jag var in på Gina Tricot och det var inte så smart. Det finns så himla mycket fina kläder just nu, men jag tvingade ut mig själv utan att köpa något. Jag är ganska stolt att jag lyckades, haha. Måste leva snålt ett tag efter London-resan ;)

Nääää, mina jeans är inte alls blöta.... :S Tur att de var svarta så det inte syntes så väl när jag sprang omkring på stan! Hade dessutom ingen regnjacka, den är hemma i Ludvika. Så går det när man lämnar den kvar för att "slippa bära på så mycket"...


Lite blöt i håret också, men glad ändå. Eller nej, det var bara för att kameran var framme, jag höll på att frysa ihjäl! ;)

Nu får jag slappa resten av dagen. Med gott samvete! :)

 


Är detta normalt förresten?? :S Stackars blomma... Bara man nuddar den faller hälften av alla löv av :S


Musik

Här är två av mina favoritlåtar just nu:

Berg&dalvana med Kent:
(Och det ska vara "vana" och inte "bana" :)



När jag faller orkar du för två

När idag blir igår, kommer du att älska mig då?

 

Quiet Heart med Kent:



Så himla fin! ♥

Lyssna och njut :)

Trött

Jag är helt slut!! Haha, träningen tog kol på mig xD Jag problem att gå ner för trapporna efteråt och hade till och med problem med att ställa upp mina skor på översta hyllan i garderoben när jag kom hem :P Skulle inte förvåna mig om jag inte kommer upp ur sängen imorgon bitti heller på grund av träningsvärk i magen, haha.

Nu har jag precis ätit massor av tacos. Det var gott :D Nu ska jag ta itu med den jättestora diskhögen. Har inte diskat på hela dagen, fast jag brukar göra det minst två gånger per dag, haha. Suck. Kul fredagskväll :P När jag är klar ska jag sätta mig framför tvn ett tag :) IDOOOL! Hahaha. Sen somnar jag nog... Vaknade jättetidigt imorse :/

Fredagsmys?

Ojoj vad jag står i! Kanske. Jag håller i alla fall på att tvätta, har bäddat med nya lakan, pluggat lite... Senare i eftermiddag ska jag träna. Men jag har inte kommit så långt att jag orkar gå ner i källaren och hämta dammsugaren, även fast det mer än behövs, haha. Dessutom är jag hur trött som helst. Kanske somnar sittande snart? Skulle inte förvåna mig i alla fall :P

Nu är det dags att gå ut och hänga upp nästa tvätt tror jag! Hörs senare! :)

Update

Ville bara säga att jag uppdaterat detta inlägg. Så har ni redan läst det, läs slutet en gång till. Jocke är bara för bäst! ;)

Haha

Lyssnar Kent och tokröstar på dem på EMA, haha!

Och gissa vilken låt som började spelas på radion imorse preciiiis sekunden innan jag stängde av radion? FF!! Haha, tur att jag inte var snabbare ;)

Nu blir det snart Idolmys och sen ska jag kolla på naturprogrammet Life ^^

Den eviga kärleken

Detta är min "Kent-historia". Hur det gick till när de kom in och fick en plats i mitt musikhjärta. En plats som de för alltid kommer att behålla.

Jag tror att den första låten med dem som jag hörde var Musik Non Stop. Men det har jag inget minne av, jag var nio år när den kom ut. Men det borde ha varit den låten. Det känns så.

Den första låten jag minns är Dom Andra. Det måste varit 2002, då den kom ut och spelades på radion hela tiden. Jag gillade den inte alls.

Sen minns jag inte så mycket mer av dem, förren 2007, då albumet Tillbaka till samtiden släpptes. Om jag inte minns fel var Ingenting första singeln. Inte heller nu tyckte jag att de var bra. Men sedan. Columbus. Den var med på Tracks och det var där jag hörde den först. Den låten minns jag att jag gillade. Men bara gillade. Och det var bara den låten, ingen annan. Typ.
Ett par år senare kommer albumet Röd ut men Töntarna som första singel. Även den hördes på Tracks först. Även den låten gillade jag.

Någonstans här, var det en viss person (i det här fallet nämner jag inga namn, det känns bäst så - för mig.) som fick mig att lyssna på en låt. Nämligen FF. Jag minns att jag tänkte "Men, det är ju den här låten!!" Kände igen den alltså. Sen det ögonblicket var jag fast! 

Sedan kom ännu en singel från Röd, Hjärta. Gillade den också. Mer och mer. Då började jag och Louise fundera på att gå på någon av konserterna under vårturnén. (Nu är vi inne på våren 2010 alltså.) Men det blev aldrig mer än funderingar. Tyvärr.

Nästa singel från Röd älskades direkt från min sida. Det var Idioter.

Och så rullade det på. Under ett besök i Stockholm köpte jag Boxen med alla album och massa extramaterial (låtar från 1991-2008). Fortfarande hade jag knappt hört några av de gamla låtarna, bara några enstaka som jag lyssnat på på Spotify.

Sen fick man ju veta att Kent skulle spela på Peace & Love, dit vi (jag och Louise) fått biljetter. Då blev man helt överlycklig.

Sen gick det så himla snabbt. Helt plötsligt var det sommar. Nästa album släpptes, En Plats I Solen. Älskade det från första lyssningen. Har lyssnat på hela boxen x antal gånger (=minst 1000!) och älskar alla låtar (i princip). Sen är det helt plötsligt den 1 juli och vi står nästan längst fram vid stora scenen på P&L. Det var lycka. Det var kärlek.

 

Några veckor senare bestämmer vi i familjen oss för att göra en semester i Åre och Östersund, som vi tänkte besöka samtidigt som Storsjöyran. Var in och kollade på deras hemsida vilka som skulle spela där. Och står det inte K-E-N-T där med stora bokstäver? Jodå, det gör det. Lyckan var ännu en gång total.

 

Nu när jag fått lite perspektiv på de båda konserterna tycker jag att den på P&L var bäst. Det är nog just för att det var den första.

 

Jag tänker avsluta detta inlägg med att säga att jag är dig evigt tacksam för att du fick mig att lyssna på den där låten i vintras. Du vet inte om det, det är jag säker på, men jag är så enormt tacksam! Också ett stort tack till Kent, Jocke, Sami, Martin och Markus, för att ni gör den bästa musiken i världen!

Jag älskar Kent av hela mitt musikhjärta. De kommer alltid att ha en speciell plats där. En plats i solen.

Kent är Den Eviga Kärleken ♥
(Jag hoppas att Kent-bloggen inte tar illa upp för att jag lånade ett citat till rubriken i detta inlägg.)



"Det är klart att man fortfarande vill bli världens största band och hålla på så där men... Jag skulle dö av glöjde ifall det hände men det är inte det som är det viktigaste. Det vikatigast eär att göra musik som till och med dom som hatar oss inte kan förneka är bra, det är då man har kommit nånstans. Det är det man vill.... Eller att dom som hatar oss börjar hata oss ännu mer bara för att det är så jävla bra." - Jocke Berg i dokumentären Så nära får ingen gå - Ett år med Kent, från 2000. Det där första stämmer in på mig, i alla fall delvis ;) Ni har verkligen lyckats!


Ishockey

Halloj!

Dagens alla måsten är avklarade. Handlat, varit till kåren och pluggat. Jag har även köpt hockey-biljetter till Färjestad-Djurgården den 9 oktober! Familjen kommer hit på besök då och så ska vi gå på ishockey i Löfbergs Lila! :) Skoj! "Fast vi är Leksandsfans hela högen" som mamma skrev till nån och frågade om priser och sånt. :P Tror inte man vågar ha Leksandshalsduken i alla fall, haha.


Louise, jag, Annie



Leksand-Mora i Ejendals Arena, januari 2009 :)

Jag ska strax diska och sen göra iordning tacofärs till imorgon. Unnade mig tacos till imorgon när jag handlade. Lite fredagmys måste man ju ha! Fixar det idag eftersom jag tänkte träna imorgon eftermiddag. Orkar inte stå och laga mat då ^^ Får se vad jag hittar på sen :)

Vi hörs senare! :)
Kram


.

Sitter nu i Karlstad. Tänkte ju kolla på Idol på tåget, men det failade för datorn strejkade. Det gjorde den när jag satte på den när jag kom hit också, men nu har jag fått igång den! Duktiga jag ^^

Vi fick massa god mat hos farmor, och glass och grejer också :D Och så fick vi se ett par bilder på vår kusins son, Sixten och storasyster Smilla. Hon är 4 år och han ca en månad. Så himla söta!!!! :)

 

Nu blire strax Idolmys och sen Berg flyttar in! :D Wiiie :) Carina Berg var förresten gäst i Morgonpasset imorse också, nice. Gillar henne :)

Imorgon ska jag iväg och handla, försöka hinna med ett "besök" på kåren (det var stängt när jag var dit sist och skulle betala kåravgiften) och träffa Emilia och Mediha på skolan för att plugga på uppgiften.

Jag igår :)


Onsdag

God morgon gott folk!

Var uppe tidigt idag, vaknade redan vid åtta :O Det var ju rätt bra, igår hade jag alarm klockan nio med somnade om och vaknade inte förren halv elva. Tycker inte om att sova så länge, dagarna försvinner ju bara och så sitter man uppe halva nätterna :S Fast nu är jag rätt trött, haha. Ska snart packa lite, ska till farmor om typ två timmar. Men först blir det lite pussel. Som vanligt nu för tiden :P

Idag säger vi grattis till Johan som fyller 22! :)

Vi hörs senare!

Blandat

Blev inge Idol :( Pappa håller på och grejar med nya tvn. Den ska stå i vardagrummet eftersom vårat tv-rum är fullt av trummor, mixerbord och grejer x) STOR är den i alla fall, tvn! ;) Får väl kolla på Idol på datorn sen istället, på tåget imorgon kanske? :) Istället kollade jag igenom en massa gamla negativ till gamla bilder, skrev vad varje mapp innehöll och tog ut de som ska skickas in till framkallning. Ska göra en finfin tavla med gamla bilder! :) Funderar på att gå ner till pusslet en stund nu! :)

Fotat hela eftermiddagen :)

Tjooohej!

Har haft en himla kul eftermiddag idag. Jag och Denise var ute (och inne) och fotade i typ tre timmar! Det var himla skoj! :D Vi var först ute i Hagge och fotade vid ån där och sen var vi här hemma hos mig. Resultatet kommer väl... nän gång :P Det beror på när Denise har lust och tid att fixa med bilderna ;)

Just nu spelas Muse på typ högsta volym ute i vardagsrummet ;) Kan inte riktigt lyssna på det jag vill för då hörs det inget ändå :P Men det göööör inget :D Haha. Ikväll blir det idol i alla fall. Tror jag. För mamma och pappa var iväg och köpte ny tv för ett par timmar sen. Så vi får väl se om det finns några högtalare och grejer, eller om pappa håller på och donar med det...

Imorgon ska jag och Louise äta lunch hos farmor och sen blir det tåg till Karlstad för min del.

Jag och Denise förra sommaren :)


Bilder på mig av Denise

Tänkte visa lite bilder från tidigare gånger jag och Denise fotat medans jag väntar på att hon ska komma hit i eftermiddag :)

Senaste gången, 1 maj 2010


26 juli 2009. Profilbilden här i bloggen är också från den dagen.



Så här glad var jag när vi kommit hem från skolan och precis fått jullov :P 19 december 2008


Första gången, 10 oktober 2008. Älskar den här bilden. Fick den och en annan framkallad av Denise, sitter i ramar i mitt rum! :)


Godnatt!

Nu har jag tränat. Nya passet var kul! :) Är sjukt trött nu, i kroppen alltså. Hehe. Jag älskar att träna! Så himla skönt! Har lagt lite pussel nu på kvällen också.

Imorgon kommer Denise hit och vi ska fota lite nya (höst)bilder! :D Ska bli kul!

Nu ska jag sega lite till här och sen sova :) Godnatt!


Nu ser det ut ungefär så här i mitt rum (bilden är ett par år gammal). Nystädat och höstmysigt! Tack mamma :) ♥

MTV EMA 2010

Hej hopp!

Den 7 november är det MTV Europe Music Awards 2010 och nu går det att rösta på alla nominerade!

Kent är nominerade i kategorin Best Swedish Act!
Muse är nominerade i Best Live Act, Best Rock och Best World Stage Performance.

Det är alltså dessa jag röstat på (än så länge), men det finns en massa andra kategorier också såklart! Det bästa är att man kan rösta precis hur många gånger man vill ;)

 

Rösta här!


Val, minnen och plugg

Hej!

Igår kväll var jag alltså och jobbade som rösträknare på valet. Jag tyckte att det var riktigt intressant och roligt :) Men jag vet inte hur många kuvert och röster vi sprättade och räknade. Var lite trött i fingrarna sen, haha. Jag är dock inte så glad åt resultatet... Mest rädd är jag för att SD kom in i riksdagen! I den vallokalen där vi jobbade hade vi ca 10% som röstat på SD till riksdagen. Det är ju helt sjukt. Och otroligt obehagligt!

Jag jobbade på Högbergsskolan, alltså där jag gick på gymnasiet. Det var lite jobbigt att komma tillbaka dit. Var ju där i våras också och kollade på Louises klass teater och jag kände samma sak då. Massor (och då menar jag massor) av minnen. De flesta bra, men det blir ju så himla jobbigt för jag saknar ju allt det där så otoligt mycket! Jag önskar bara att allt kunde vara som då. Eller inte allt kanske, men mycket.

Idag har jag pluggat hela förmiddagen. Jag tror att jag är klar med en av uppgifterna i alla fall. Jag ska låta den vila ett tag och sen se om jag ska lägga till eller ändra något. Mamma gjorde i alla fall en deal med mig. Hon städade mitt rum om jag pluggade idag. Yes ;) Hehe. Ska fortsätta med den andra uppgiften nu.

Ikväll blir det träning. Dock själv eftersom Lisa ska jobba :( Nytt pass är det tydligen också :S Men det går nog bra ändå.

Ses senare!

Jobb :)

Hej alla!

Jag har suttit och lagt lite pussel idag :) Har precis sorterat alla bitar (så himla trökigt och tar hundra år) och lagt ramen :) Men nu funderar jag på att gå ut en stund. Det är så himla fint väder ute! Fast jag märkte det inte förren nu, haha. Snart ska vi äta middag också, sen ska jag iväg och jobba som rösträknare på Högbergsskolan :) Ska bli skoj :) När jag kommer hem blir det förmodligen direkt i säng. Imorgon står plugg och höststädning på schemat. Kul.

Grönt

Maria Wetterstand är min nya idol. Tänkte bara säga det. Och uppmana alla att gå och rösta! Din röst gör skillnad!

TP

Hade en himla kul kväll igår!

Jag och Louise åkte ner till Lisa. Först satt vi och snackade politik i typ en timme :) Sen bestämde vi oss för att spela Skip-bo! :D Och så lyssnade vi på Muse. Och Kent. Men Lisa vann, så då var det inge kul längre ;) Sen spelade vi TP med Johan. Hahahaha! Sjukt kul alltså. Skrattade så tårarna rann ibland ;D (Tror det heter "proglam" va? ;)) Såklart vann Lisa igen! Men det var BARA tur. Hon kom på pluttfrågor hela tiden och fick lätta frågor varenda gång! Hmm. Men jag vara ändå bäst. På att komma sist alltså. Svarade rätt på två frågor på hela spelet. Sååå bra! :D Haha. Vi höll på så länge att vi till slut inte orkade längre. Så vi gav upp :P Jag och Louise var väl hemma vid halv ett eller nåt.

Vi spelade ju TP vi fyra vid jul nån gång också. Vi kom fram till att det var innan jul, eller efter, haha. Nånting vi måste göra om fler gånger, tycker jag. För det är himla kul! :D


Liten bild på oss från i somras :)

Londonfynd :)

Jag skrev ju förut att jag köpte Converse i London. Här är det andra jag köpte :)


Klänning


Shortdress

Båda lite somriga sådär, men vad gör det? Det är ju snart sommar igen ^^

Sthlm

Nu är gräset klippt :) Intressant... Haha.

Jag minns den här helgen för fyra år sedan. Då var vi (jag, Louise och Lisa) i Stockholm och hälsade på våran faster och shoppade och så :) Skoj. Det var jättelängesen vi var där tillsammans nu! Jag minns det för att vi åkte tåg hem på valdagen, den 17 september. :P Om jag inte minns fel så var det tåget värsta fail. Vi hade köpt biljetter till 2a klass, men vi fick sitta i första i alla fall, och det var värsta knepigt där. Och dessutom kändes det som att tåget skulle åka av spåret hela tiden :P


Jag hatar när drömmar är så verkliga att man verkligen tror att det händer på riktigt. Man blir så besviken när man vaknar då ju :(


Kent är en himmelsk drog ♥

Lördag

Jag kom precis hem från stan. Var där med syster för hon skulle köpa jacka och ville ha smakråd :) Jag är förvånad att det var så mycket folk! Och det är tydligen både mässa på Kurts husvagnar och Grängesbergs marknad i helgen, haha. Kul, not :P I eftermiddag ska jag klippa gräset, blir antagligen sista gången för i år. Och ikväll ska jag och Louise och Lisa hitta på nåt. Får väl se vad det blir för kul :)

Vi ses, kram

Far hemåt

Idag har jag inte gjort nånting, förutom att lyssna på så mycket Kent att det måste vara ohälsosamt. :O Ska ta och packa ner datorn och lite andra saker i väskan nu och sen åka till stationen. Hörs senare ikväll, eller imorgon. Typ.

Kram


Summerbreeze

Regnet vräker ner i Karlstad idag. Jag sitter och lyssnar på Johnossi :)



Nog för att jag skrev igår att jag längtar tll vintern, men sommaren är ju också härlig! Drar förresten till Ludvika idag, om nån missat det :)

<3

Det är otroligt så fort planerna kan ändras. Japp. Så är det.

Just nu längtar jag efter vintern. Massor med snö. Skidåkning. Kyla. Mys. Det vill jag ha. Och jul. Bästa tiden på året.

Idag har jag tänkt tillbaka väldigt mycket. På 2008. Det var typ bästa året. 2008 blev jag kär. Jag minns exakt hur jag kände då. Och jag känner väl ungefär likadant fortfarande... Saknar ändå den tiden. Väldigt mycket. Tur att Kent finns just nu då. Lyssna, lyssna, lyssna. Det är precis vad jag gör just nu. Och älska, älska, älska. Det gör jag också. Både Kent och dig.

Vad jobbigt det blev nu då. Går och lägger mig tror jag.

Kent – Om du var här

Bloggar

Jag tycker om att läsa bloggar. Här är de jag läser varje dag:

Louise

Lisa

Denise

Spiderchick

Egoina

Kenza

Kentbloggen

Sen finns det några som jag läser ibland, gamla och nya klasskompisar tex. :)


Muse

Så här såg det ut på Wembley Stadium i London i fredags kväll! ♥


Uprising var öppningslåt! Publiken blev helt galen :D


En av Muse´s bästa låtar tycker jag, var även en av favoriterna under kvällen. Hysteria.

Ber än en gång om ursäkt för att min kamera inte riktigt klarar av den höga ljudvolymen :P

Isbjarne

God morgon, tänkte jag säga, men sen kom jag på att det nog inte kan räknas som morgon längre ^^

Jag har suttit och pluggat ett tag. Eller en liten stund i alla fall. Idag, precis som igår, och i förrgår, hade jag otroligt svårt att vakna. Eller egentligen svårt att gå upp. Lyssnade i alla fall på radion som vanligt och imorse pratade de om isbjarnar (isbjörnar, alltså) på nyheterna! Höhö. I eftermiddag ska jag gå iväg och rösta (jag har fortfarande inte bestämt mig :S), gå till kåren och betala kåravgiften och fylla på mitt busskort. Så är det.

Hejdå ^^

Middag

Idag har jag lagat ett recept som jag hittade i Buffé i somras. Alltså inte buffé som i en massa mat, utan tidningen Buffé. Såklart manipulerade jag receptet en del :P Om nån ville veta min version på recpetet så kommer det här:

Koka spegetti som vanligt.
Koka upp creme fraiche, lite vatten, en halv tomat i bitar, ett par vitlöksklyftor, salt och peppar.
Stek ett par korvar skurna i slantar (jag hade vanlig grillkorv, men det går nog med vilken korv som helst)
Blanda ihop pastan med såsen och servera med korven. Klart!

Gott, enkelt och ganska gott. Men jag tror att jag ska använda en annan sorts creme fraiche nästa gång. Använda franska örter idag...

Så här såg det ut i alla fall :)



Nu sitter jag och kollar på Idol, senare blir det Utfrågningen. Ska gå och förtidsrösta imorgon hade jag tänkt men jag vet fortfarande inte vad jag ska rösta på. Hoppas jag vet bättre om ett par timmar! :)


Converse

Nu, mina vänner, äger även jag ett par Converse!











Köpta i London för ca 400 kronor. Jag är riktigt nöjd :)
Resten av det jag köpte visar jag en annan gång, för det är kvar hemma i Ludvika :)

Onsdag

Jag har haft/har idétorka. Kommer inte på nånting trevligt att skriva om, men så är det väl ibland. Jah hade ju tänkt plugga idag, men har fortfarande inte kommit igång. Duktiga jag... Men jag har i alla fall handlat. Alltid något. Såg förresten igår på reklamen när jag kollade på Idol att Berg flyttar in börjar nästa vecka! Woho!! Såg även att 16.39-tåget visst går på fredag. Det kanske bara var på sommaren det inte gick för när jag kollade för ett par veckor sen gick det inte. Så är det.

Dags att ..ehhh.... plugga då.... typ.

Tisdag

Hejsan alla!

Jag har inte haft tid att uppdatera bloggen idag. På förmiddagen pluggade jag lite. Sen vid ett fick jag skjuts av Louise ner på stan. Sen satt jag på stationen i en och en halv timme och väntade på tåget till Karlstad, som sedan blev försenat. Kom fram hit vid sju (en timme senare än tänkt), åt mat och har sen kollat på Idol. Seg dag. Jag hatar försenade tåg! Gah! Men på fredag när jag ska åka hem igen blir det nog buss. Tåget jag brukar åka med går inte på fredagar längre :O

Klockan halv tio blir det Elfte timmen på tv och sen ska jag nog lägga mig. Är sjukt trött! Imorgon blir det plugg hela dagen.

Vi hörs. Kram och godnatt, typ :)

Höst

Man längtar ju lite tillbaka till ett somrigt London när det ser ut så här utanför fönstret...


London 9-12 september 2010

I torsdags vid 12 började vår resa mot typ världens bästa stad. En resa som tog 11,5 timmar! Vi åkte först buss till Borlänge, sen tåg till Arlanda. Där checkade vi in och åt lite mat, som inte direkt var billig. Jag åt en macka och en drickyoghurt för 90 spänn! I alla fall, sen flög vi till Gatwick. Därifrån tog vi tåget in till London och Victoria Station. Det var inte det billigaste alternativet, men det klart smidigaste och lättaste. Där köpte vi tunnelbanebiletter och åkte till Paddington, som var den station som var närmast hotellet. Här tog vi fram kartan och började fundera ut vilken väg vi skulle gå. Vi gick ett tag men fattade inte vart vi skulle. Efter ett tag kommer en engelsman fram "Are you lost?" Vi ba "öööh yeeees...." haha.Han hjälpte oss att hitta rätt och hade vi bara fortsatt rakt fram på gatan som stationen låg hade vi hittat direkt. Men varför göra det lätt när man kan göra det svårt? xD

På fredagen började vi med en massa krångel på hotellet eftersom vi skulle fått biljetterna skickade dit, men de hade inte kommit. Vi skulle gå tillbaka dit vid 12 så därför tog vi en promenad till Hyde Park som låg ganska nära. När vi kom tillbaka hade vi fortfarande inte fått något brev. Efter mycket om och med fick vi telefonkontakt med en person på företaget och vi skulle få biljetterna när vi kom till Wembley (det fick vi!!). Så vi passade på att åka till Big Ben och Tower Bridge. Sen åkte vi med tunnelbanan till Wembley. Åt lite mat och så där. Pratade med gubben som baar krånglade hela tiden, men till slut fick vi i alla fall våra biljetter. Överglada sprang vi mot ingången :P Typ. Åkte ungeför hundra rulltrappor uppåt och hittade våra platser tre rader från översta raden. Wembley var mycket större än vad jag någonsin kunde tänka mig. Det var enormt! xD Det var tre förband och det första började ungefär när vi kom dit. Sen var det ett till och sen... Vem var det som var sista för"bandet" om inte Lily Allen? :D Hihi. Sen var det Muse då. De var grymma! Otroligt bra. I klass med Kent faktiskt, haha. Nejdå. De var lika bra! Så de så! :D Kan inte säga vad som var bäst. Men i alla fall. De låtar jag tyckte var bäst var nog Uprising (första låten), Resistance, Hysteria, I Belong To You och Knights Of Cydonia. Men alla var verkligen bra. Och vad som var förvånande var att från att vi gick från våra platser tog det bara en timme tills vi var på hotellet! :O Med massa tunnelbana och allt. Coolt, haha.

Lördagen var vi på Madame Tussauds. Det var coolt. Fick en massa nya kompisar. Typ Leona Lewis :) Och Robert Pattinson. Hehe. Men jag tyckte inte att det var värt pengarna. Vi betalade 84 pund (typ 900 kr) för tre personer :O Efter det shoppade vi på Oxford Street och sen vilade vi i Hyde Park. Vi blev helt slut. Det var för mycket folk, haha. Vi gick sen tillbaka till hotellet och bytte om och sen gick vi ut och åt på en pub. Vi sänkte medelålderna ganska rejält xD Men gott var det. Sen hade vi tänkt gå ut nånstans men vi var hur trötta som helst. Flummade en massa på vägen tillbaka till hotellet och vid nio var vi tallbaka och låg helt utslagna på våra sängar xD

På söndagen åkte vi först tunnelbana till Warwick Avenue. Därifrån gick vi till Abbey Road. Ni vet det kända övergångsstället där Beatles gick. Massa folk var det där och typ kaos med alla turister som skulle gå över, ta kort och stannade mitt på vägen och så massor med bilar. haha. Sen åkte vi tillbaka till Oxford Street och jag köpte ett par Converse som jag inte fick tag i på lördagen. (På ena affären hade de inte min storlek och vi hittade inte tillbaka till den andra just då xD) Sen åkte vi till Notting Hill där vi gick omkring och shoppade lite mer. Köpte en shortsdress för 15 pund som jag senare hittade på en annan affär för 5 pund, lite surt :P Men det är så himla fint där, i Notting Hill! Vi såg på ett ställe att det fanns en lägenhet till salu, hyran låg på 20000 pund i veckan, om jag minns rätt, inte gratis direkt... Sen började vi röra oss tillbaka till flygplatsen. Det failade lite och så. Det stod inte vilken gate vi skulle till så vi tänkte att vi chansar väl vart vi ska och så kasnke vi hittar nån som vi kan fråga. Sen helt plötsligt stod det boarding på vårat flyg och vi ba "WTF!!!!" Men när vi väl kom dit fick vi sitta och vänta hur länge som helst och planet var typ en timme försenat :S Vi kom i alla fall iväg till slut och vi flummade typ hela vägen hem xD Fast sista halvtimmen somnade vi (nästan). Vaknade av att det värkte i öronen och att vi var på väg att landa. På flygplasten hämade mamma och Lisas mamma oss :) Och de ville typ veta allting. Men vi ville mest äta våra mackor som de hade köpt åt oss och sen sova. Vi (eller i alla fall jag) hade lite svårt att somna (jag satt i mitten bak, knepingt ju...) men sov nästan hela vägen hem till slut ändå. Vi var väl hemma vid halv fyra ungefär.

Här kommer då ett urval av alla bilder. Fler finns på Facebook senare!


Lisa och louise i Hyde Park


Big Ben :)


Tower Bridge (Y)


En av miljoner taxibilar


Wembley


:D


Typ mycket folk. Jag har aldrig sett så många människor på samma gång förut!


Muse!


:)


Jag och min nya vän Leona Lewis


Middag på en pub :)


Läser tidningen


Flum vid en telefonkiosk xD


Misslyckad hoppbild xD


Warwick Avenue

Vid Abbey Road. Jag och en massa andra turister :P


Notting Hill :)

I ♥ LONDON


Krångel

Såklart krånglar det när jag ska ladda in bilderna till datorn! Först kom inte alla bilder med. Sen tog batteriet slut. Nu håller jag på att ladda det så jag har fortfarande inga bilder i datorn. Men nu ska jag och mamma ut i skogen en stund och plocka lite svamp :) Andas lite frisk luft, typ :P

Hemma!

Vi är hemma! Och vi lever! :)

Man måste ju bara ÄLSKA London! Vi ville inte åka hem! :P Jag ska ladda in bilderna i datorn och sedan återkommer jag hit :P Men så länge kan jag ju säga att Muse på Wembley var otroligt stort! Awesome! Värt alla pengar och allt krångel. Helt klart! Förutom det har vi gjort en massa "turistiga" saker som Big Ben, Tower Bridge, Madame Tussauds, Hyde Park och Abbey Road samt shopping på Oxford Street och Notting Hill. Och till Louise och Lisa vill jag bara säga: Fan vad jag älskar er! :D ♥

Några bilder här om en stund som sagt :)

London imorgon!

Hejsan alla!

Nu har vi varit hos Lisa och packat alla grejer vi ska ha med oss (utom handbagaget) :) Hihi, det närmar sig och jag har resfeber :) Vi åker imorgon för tusan!

Lyssnar på 747. Det kanske inte är så smart att lyssna på den ett precis innan man ska flyga, eftersom den för mig för evigt och för alltid kommer handla om en flygkrasch, men men. Den är ju så bra! Vi bestämde idag att om planet kraschar ska vi sjunga den här! ♥

 

Har även pluggat lite idag. Gör kanske lite mer senare, nu ska jag ut och gå en stund tänkte jag.

Nu är det alltså meningen att ni ska önska mig trevlig resa! ;) Hehe.

Klockan 12 imorgon hämtar vi Lisa, 12.25 buss till Borlänge. 13.53 tåg till Arlanda. 18.20 flyg till LONDON!!

Vi ses när jag är hemma igen, på måndag alltså. :) Puss & kram!


Onsdag

Gäääsp.... Sitter och pluggar. Har gjort 3 frågor... Håller på att somna. Haha.

Hade riktigt svårt att vakna imorse. Hade alarm på mobilen klockan 8 men sen skulle jag snooza den men tryckte fel så den stängdes av istället. Somnade om såklart :P Men jag kom upp till slut och nu har jag pluggat i 1,5 timme tror jag. Behöver en liten paus... Fast jag måste nog snart äta lunch också... Undrar bara om det finns nån matlåda i kylen? ;) Men jag gör väl en fråga till eller nåt först.


En dag! Wiie! :D

M-U-S-E!

OMG gissa vilket evenemang som nu syns på min Facebook?!?! DETTA!!!!!!!! Gudars!!!! 3 dagar kvar!!!!! Hihihihohohho hahahahahahah :D:D Jag är lite knäpp, jag vet ;)


Bra låtar :)

 

Här har vi en mycket fin sång av The Killers sångare Brandon Flowers som gör solokarriär. Typ. Låten är i alla fall första singeln från albumet som släpps imorgon(om jag inte minns fel?). :) Crossfire heter den. Me like :) (Och jag tror även Lisa blev glad nu va?;))

Sen tänkte jag lägga upp en låt som jag är lite smått beroende av just nu. Nämligen Dancing on my own med Robyn. Jag har aldrig gillat henne riktigt. Men den här låten tycker jag är underbar! Älskar texten (stämmer (eller stämde i alla fall) så bra!) och ja, allt annat också.



Imorgon är det plugg som gäller och lite planering inför resan! :D

Hemma!

Nu är jag hemma!!:D Sitter och kollar på Idol just nu.

Haha. På tåget satt jag och lyssnade på musik. När jag lyssnade bland annat på Socker. Då satt jag och tänkte på när vi såg dem (Kent alltså :P) på P&L och jag satt allvarligt talat och log hur mycket som helst. Hoppas ingen såg det för det såg garanterat fånigt ut ^^ Men jag blir så himla glad när jag tänker på att jag sett dem två gånger i sommar. Lyckan när favoritlåtarna spelades. Det går inte att beskriva! Jag får gåshud bara av att tänka på det. ♥

Det var väldigt svårt att skriva samtidigt som man kollade på tv, så jag ber om ursäkt om meningarna låter llite konstigt:P

Om exakt två dygn landar vi på Gatwick! Å herregud! Wiiiiie!! :D

Mot Ludvika!

Nu ska jag alldeles strax gå och hämta ut böckerna som kommit idag och sen tar jag bussen direkt ner till stan och sen tåget hem. Vi hörs igen när jag är i Ludvika!

Och så länge kan ni ju kika på videon nedan. För er som inte visste det så kommer Moneybrother från Ludvika! Han har gått i samma skola som jag gick i högstadiet. Jag vet till och med i vilket område han bodde i. Det ni! ;)



 Tjohej!

Dröm

Jag har drömt om Jocke igen! x) Hehe. Det va najs :P

Vi var typ på studieresa, ungefär som när vi var till Litauen i våras, fast det var nånstans i Sverige, tror jag. Men jag tror inte att det var med klassen. Lisa, Louise och Denise var nämligen med. Vi var i alla fall på en föreläsning och med på den föreläsningen var Jocke!:O Alltså och lyssnade, typ. När vi skulle ut på rast frågade jag honom om han ville ta en bild med mig. "Visst" sa han. Jag räckte min kamera till Denise (såklart eftersom hon är så duktig på att fota:)) och hon knäppte en bild. Sen (helt oväntat från min sida) pussade han mig på kinden och gav mig en kram innan han gick ut ur rummet. Och jag blev typ galen och hoppade runt och ropade "Han kysste mig på kinden!!! OMG!!!" Haha. Det var en kul dröm ;D

Som barn

Hittade ett klipp på Youtube igår. En fin liten sång av Kent, från tiden när de fortfarande hette Jones & Giftet, alltså 1991-92 nångång, cirka. Jag tror att en del av er känner igen delar av låten även om ni aldrig hört den innan. Jag tycker den är bra! :)



Fick förresten inte mina böcker idag.... Hoppas jag får de imorgon då, annars blir det lite problem. Typ. Måste försöka komma ihåg att gå till Kåren imorgon och betala kåravgiften.

Klockan 16.22 imorgon bär det av hemåt! :D

Dagens låt

 

Dagens låt är Det kanske kommer en förändring med Kent. Jag har haft den på hjärnan typ hela dagen, och jag bara älskar texten. Träffsäkert som bara den! ♥ Kolla bara:


Älskling, sommaren kommer långsamt
Tänk om du kunde se
lilla Sverige ändrar form
Husen & gatorna är tomma
Semestertid är landet i undantagstillstånd


En motorväg, skär genom centrum
över torgen och betongen
i en plötslig hagelstorm
Man glömmer att nätterna är korta
och sömnen den bedrar mig
med min hjärtesorg


Men älskling, i natt kom du tillbaka
och allting var förlåtet
i en sällsynt lycklig dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
hänger skuggan av hoppet kvar i mina rum


Älskling, jag vet att du är vaken
Signalen når din del, av världen
men får inget svar
I värmen står luften dödligt stilla
Tänk om du kunde se
hur processen tappar fart


Älskling, i natt kom du tillbaka
och allting var förlåtet
I en återvunnen dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
hänger skuggan av hoppet kvar på mitt rum


Älskling, jag har hittat in från mörkret
det finns hopp om en förändring
men det tar den tid det tar
En ny start, jag tänker nya tankar
men allt det där du
(jag...) föll för
finns fortfarande kvar
Allting har förändrats
men jag känner likadant


Älskling i natt kom du tillbaka
och allt fick sin förklaring
i en återvunnen dröm
Och just i ögonblicket när jag vaknar
ser jag skuggan av hoppet försvinna från mitt rum
Skuggan av hoppet försvinner från mitt rum



Träning

Nu ska jag snart sticka iväg och träna. Efter nattens sömnsvårigheter är jag så sjukt trött att det känns som om jag ska somna sittandes. Hoppas på att bli lite piggare av att träna :) Brukar ju vara så i alla fall :)

Vi hörs senare, om jag inte somnar på vägen hem eller så, alltså ;)

Shoppingsugen

Har kollat runt lite på Gina Tricot och H&M och hittat massor (jag överdriver inte) med kläder, skor och accessoarer jag vill ha... Tyvärr har jag inte råd att köpa nåt, så egentligen är det ju inte så smart att göra sånt här, men idag kunde jag inte stå emot! Lite grann ska jag ju shoppa i London också, så det blir väl inga pengar kvar, haha. Men jag kan väl visa det ändå!

Från Gina Tricot (favoritaffär nummer ett just nu!) :











Från H&M:













Sa ju att det var massor... ^^

Och klockan är uppenbarligen 3 och det är uppenbarligen första måndagen detta kvartal (eller når sånt).

Somliga går i trasiga skor...



Nu har det gått så långt att det är ett hål rakt igenom. Om detta inte går att laga med silvertejp måste jag nog snart acceptera att mina skor är trasiga! :( Gillar dem jättemycket, vilket gjort att jag använt dem mycket och därför är de trasiga... Jaja.. Jag ska i alla fall kosta på mig att köpa ett par Converse i London :D

Strejk

Tydligen så är det strejk på Londons tunnelbana idag. Yes. Det är väl bara att hoppas på att den är slut till på torsdag! Annars kan vi ju i och för sig åka rolig buss ;)


Eftersom hotellet ligger på nästan samma ställe som där vi bodde förra året är det samma tunnelbanestation som gäller, alltså denna. Paddington :) Om det nu går att åka tunnelbana...


Annars får vi väl åka sån här rolig buss istället ;D

Natten

Jag hade jättesvårt att somna igår! Jag låg som vanligt och läste en stund när jag hade gått och lagt mig. Tror att jag släckte vid kvart i tolv ungefär. En och en halv timme senare (det kändes som mycket mer!) hade jag fortfarande inte somnat, trots att jag var jättetrött. Jag letade fram min mp3 för att lyssna på lite musik, brukar bli lite sömnig då (om jag ligger i sängen och lyssnar alltså, inte annars:P). Satte på den och uppenbarligen hjälpte det, jag hann bara lyssna på ett par låtar innan jag somnade. Det "roliga" är att strax innan fyra inatt (två och en halv timme senare) vaknade jag till av någon anledning. Och musiken var fortfarande på. Så då stängde jag av den. Onödigt att lyssna när man ändå sover sig igenom alla bra låtar, tyckte jag :) En annan konstig sak som hände var att jag vaknade 07.59, en minut innan klockan satte igång radion. Det har hänt flera gånger nu. Så sent som förra veckan vaknade jag 07.58... Vad är det här? :P

Nu håller jag i alla fall på att tvätta. Gjorde det förra veckan också men tvättkorgen svämmar ju över fortare än man hinner tänka! Ska börja packa nu också! :)

Godnatt

Snart dags att krypa till kojs :) Imorgon ska jag tvätta och börja packa för London :) Eller ja, det ska jag ju göra när jag kommer till Ludvika, men jag har ju alla kläder här så jag måste bestämma vad jag ska med mig :) Och förhoppningsvis kan jag hämta ut börckerna jag beställt imorgon. Det vore bra, för då kan jag börja plugga "på riktigt"... Är ju ganska skönt nu när jag har en anledning att inte göra det, men samtidigt blir man ju lite stressad över att man måste skjuta upp det. Men det löser sig nog.

Alltså, fan vad jag älskar Kent!!! De är helt jävla underbara! (Ursäkta språket, men hur ska jag annars säga det??) Å vad jag saknar 1 juli och 30 juli. Sommarens bästa dagar. Typ. ♥ (Och jag är medveten om att jag tjatar, ja... :/ )

 

Alltså detta inlägg blev konstigt, men nu får det vara så. Orkar inte tänka! :P

 

Godnatt alla fina!


Svarta linjer

Nu kommer väl Louise att protestera ;) Men men... Jag vet att du tycker detta är den "sämsta" låten på albumet, men jag tycker den är underbar! Därför är detta dagens låt:

 

"Vi har mikroskopisk chans att bli gamla tillsammans"

Typ så det är ju... :$ ...


En plats i solen

Är inne och kollar runt lite på Kent-forumet. Hittade en fin grej som Jocke skrev i somras (inte för att det spelar nån roll när det var, men nån kanske ville veta?):

"Jag tänker inte rösta.
Alla låtar känns underbara och betyder väldigt mycket för mig, på olika sätt.
En sak som jag finner fascinerande vid varje skivsläpp är dock:
Att alla låtar på en ny skiva blir omtyckta av någon.
Det finns aldrig någon låt som ingen gillar.
Vissa blir älskade av många, andra av få.
Men jag är väldigt tacksam för att varje låt vi ger ut betyder något för någon.
Alla låtar som hamnar på en kentskiva är låtar vi själva älskar och står för.
Så det är underbart att ingen av dem någonsin hamnar ... utanför.

Tack för det!"

I en tråd om vilken låt på senaste albumet som var bäst efter första genomlyssningen.
Om någon är intresserad tyckte nog jag att Ismael var bäst, den fastnade direkt. Men just nu ligger Varje gång du möter min blick på första platsen. :) Men - jag tycker alla låtar på skivan är helt underbara. ♥


Kent och Coldplay

Det är nog inte ofta detta händer. De två bästa i samma klipp! ♥


Söndag

Jag har varit ute på en liten cykeltur. Det var skoj, haha. Cyklade på farmors gamla cykel på skogsvägar ^^

Annars har jag inte gjort nånting i princip idag. Strykit lite tvätt, lyssnat på musik. :) Tänkte sätta in lite bilder i fotoalbum i förmiddags (har typ en miljon bilder att sätta in...) men jag han väl få in 10 bilder sen tog häftgrejerna slut. Lyckat.

Nu är det väl strax dags att fixa lite middag. Tänkte göra korvstroganoff :D Sen får vi väl se vad som händer ikväll...


4 dagar till London! *Längtar*

Dagens låt

Här har ni dagens låt. Det är denna eftersom den precis fick mig att gråta <3 Älskade Coldplay!!


Back to the start

Ska kolla på denna nu. Den till vänster alltså ;)


Lördag

Vart tog denna dag vägen egentligen? Magen kurrar så det är väl dags att laga middag då. Men jag åt ju nyss frukost?

Vad händer ikväll då? Kollar väl lite på tv eller film, kanske. Eller fortsätter sitta här och lyssna på Kent. <3

Saknar mina fina vänner som ska ut och göra Ludvika ikväll, tydligen. Utan mig!?! Attans. Haha.


Håret tillhör min lilla Lisa :) Och hon till höger är min lilla syrra :) Det ni!
<3

Kvällen :)

Vi var alltså på Nöjesfabriken igår kväll där det var välkomstfest! Jag åkte bussen ner. Överfull av mest folk från TURE som skrek och sjöng. Och där satt lilla jag, haha. Det var en tjej där också som under bussturen på en kvart hann drick två stora plastmuggar med vin. Herregud.

Vi var vid Nöjes redan vid halv nio, eftersom det troligen skulle bli världens kö senare och därmed svårt att komma in. Emilia sa att de tog in 2000 pers, och det var nog så mycket folk där också!

I alla fall. Vi började spela bowling. Jag, Emilia, Madeleine, Linda och Bea. Jag var kass. xD Till mitt försvar kan jag säga att det var väldigt svårt att spela i tajt kjol. Fast jag fick faktiskt en spärr! :)

Kan det bli snyggare? xD

Bea kör hårt :D


Bea och Emilia :)


Jag xD


Emilia och Linda :)

När vi hade spelat klart drog vi runt lite, dansade och kollade lite på Oskar Linnros som spelade, dansade ännu mer... Ja. Typ så :D


Mange Schmidt + massa folk :)


Patricia och Linnéa var glada :)


Emilia också ;D


Massa folk, och en lucia :O



Oskar Linnros :)


Vi halv två gick vi och ställde oss i kön för att hämta ut jackorna (sista bussen gick vid halv tre). Det gick snabbare än vi trodde och vi började gå in mot centrum (jag hade ont i fötterna då kan jag säga!). Vi gick till McDonalds och Emilia köpte mat. Sen gick vi till bussen. Det var sista och den var helt proppfull fastän de satte in en extra. Men vi kom hem i alla fall :)

Himla kul kväll! Tack alla inblandade!


Kvällens utstyrsel



Så här såg jag ut igår :)

 

Topp från H&M (födelsedagspresent)

Kjol från Zara (köpt i Litauen)

Strumpbyxor från H&M (gamla)

Skor från Din Sko (gamla)

Ringar, en från H&M och en som jag fick i studentpresent


Tracks

Hej!

Jag sitter och äter choklad! Hihi :) Har precis diskat och så efter lunchen. Jag vaknade vid kvart i elva idag. Skönt att få sova, kom hem vid 3 inatt ;) På förmiddagen har jag varit ute och gått. Gick samma runda som förut på 1,5 timmar. Lyssnade på Tracks samtidigt. Jag kommer få problem med att rösta för det var hur många bra låtar som helst! Jag minns förra gången jag lyssnade på det samtidigt som jag gick. Det var i våras, typ mars tror jag, och jag gick ungefär samma runda då. Det var första gången som jag hörde Idioter med Kent :D Minns precis vad det var för väder, hur mycket snö det var kvar, sjukt :P Nu är det i alla fall ingen snö och det var riktigt varmt och skönt ute :) Till skillnad från i natt. Höll på att frysa ihjäl när vi gick omkring i stan ^^

Nu ska jag ladda över bilderna från igår till datorn och sen ska jag skriva lite mer om kvällen :)

Hörs och ses snart :)

Kram


Trevlig kväll!

Nu har jag gjort mig iordning och ska strax gå ut till bussen. Ha en trevlig fredagskväll alla! :D

Ointressant

Jag har inget inressant alls att skriva om idag. Jag ska iväg och handla lite nu. Så jag har nåt att äta i helgen.

Ikväll är det välkomstfest på Nöjes. :) Och som vanligt är frågan: Vad ska man ha på sig? Får fundera ett tag tror jag. Ska träffa resten av gänget på stan vid 8.

Ha det bra!


Seg kväll

Lagade mat (köttfärsbiffar, blev rätt gott), åt, diskade. Sen har jag suttit vid datorn. Msn:at med bästa vän <3 Och med mamma. Ätit choklad har jag också gjort (som jag hade tänkt spara... Men jag kan köpa ny imorgon, för jag måste ändå iväg och handla. Vi får väl se om jag har råd.). Och längtat hem. Och lyssnat på Kent. Har lyssnat två gånger på En plats i solen och sen andra låtar jag har på datorn. Love it! Kan inte få nog! Hihi. Snart dags att sova kanske? Men det är fest i korridoren just nu. Ett jävla liv :S

Just ja. Jag hade ju tänkt lyssna lite på P3 Live idag, för Muse skulle spela. Men det är nog slut nu. Jaja, är ju bara en vecka kvar tills vi får se dem så! Om vi nu får biljetterna :S

Nu ska jag kvällsfika och lösa sudoku tror jag!

Snart, snart London :D

Idag har jag dammsugit, tvättat och städat. Duktiga jag :P
Och jag har tråkigt. Jag längtar hem. Åker inte förren på tisdag, tror jag.... Imorgon kväll är det välkomstfest på Nöjes :) Det kan ju bli kul i alla fall. Och på måndag fortsätter nollningen. Får se om jag blir kvar tills dess, men just nu känns det som jag vill åka tidigare. Jaja, vi får se som sagt var.

Och idag är det en vecka kvar till London!! Längtar som tusan! :D


Hej allihopa!

 

Är det bara jag som tycker det här är himla kul? xD


Lika som bär

Imorse var Lotta Bromé gäst i Morgonpasset i P3. Eller var det kanske Marija Serifovic som vann Eurovision Song Contest för Serbien 2007? Svår fråga...


Marija Serifovic?


Lotta Bromé?

(Hittade inga bra bilder, men Marija ser verkligen ut som Lotta!!!!! Eller hur Louise och Lisa! ;) xD)

Rockbjörnen

Vinnare i Rockbjörnen Live 2010 i kategorin Årets livegrupp är... KENT!!!! Wiie!! <3 Allt röstande var inte förgäves då ^^

De andra vinnarna är:
Årets kvinnliga liveartist: Robyn
Årets manliga liveartist: Lars Winnerbäck
Årets konsert: Tokio Hotel
Årets festival Peace & Love
Årets svenska låt: Från och med du - Oskar Linnros
Årets utlänska låt: World behind my wall - Tokio Hotel
Årets genombrott: Oskar Linnros

Och vad tycker jag då?
Tja, det mesta stämmer överens med hur jag röstade. Största undantaget är väl Tokio Hotel då... Årets konsert skulle så klart ha varit Kent och årets utlänska låt Bad Romance. Om jag hade fått välja :P Sen röstade jag inte likadant varje gång men det är en annan femma!

Vad tycker ni om vinnarna?

Mina vinnare är i alla fall Kent!! Ni är bäst!! <3

Peace & Love



Storsjöyran


Fångarna på fortet

Fångarna på fortet är slut för den här gången. Jag har kollat på varenda program, haha. Jag tyckte att det var fel lag som vann finalen :(

Men jag minns när jag Louise och Lisa var små så brukade vi leka fångarna på fortet. Eller brukade och brukade, men vi gjorde det ibland i alla fall. Vi hade en nyckel till en kista som vi hade i hallen som var den nyckel som man skulle hitta (det var en sån där nyckel som sergammal ut, typ). Bland annat kommer jag ihåg att man skulle leta efter den uppe i Louises säng (hon hade loftsäng då, med stege och grejer, perfekt ju :P). Haha, det var tider det. Men jag skulle aldrig vilja vara med själv på riktigt. Jag är rädd för höjder och kryp och allt möjligt, så det är ingenting för mig, haha.

Nu ska jag snart sova!

Godnatt :)

Tar en promenad!

Jag tror jag sticker ut på en promenad nu. Går samma runda som i söndags på en och en halv timme och musik i lurarna. Gött :)

Jag har gjort lite mer på uppgiften också men det är lite svårt när jag inte har fått mina börcker än... Men jag försöker x) Som tur är så är det 3,5 veckor innan den ska vara klar och jag får troligtvis böckerna nästa vecka.

Vi ses senare!

Höstbild

Har varit i skolan en stund med Mediha. Det var en massa grejs i foajén och vi tog kaledrar, block och pennor! Wiie, haha.

Nu har jag även gjort första frågan på första uppgiften! Gud vad duktig jag är! xD (Jag skrev ut uppgiftspapperet på min nya skrivare, och om mamma och pappa ville veta så gick det bra! Haha :P) Men nu ska jag äta lunch! Pannkakor med bläbärssylt! :D Mumsi!

Det var förresten en bra morgon idag. De spelade både Kent och Coldplay på radion! <3

Mysbild. Så här ser det ut utanför mitt fönster hemma på hösten <3


1 september

På radion imorse sa de att det kunde bli snö i Norrland idag :O Fast det är klart, det är ju höst! ^^

RSS 2.0