Festligt

I helgen som var det inflyttningsfest hos Lisa och Adam i Uppsala. Det var najs! Förutom typ att när vi skulle åka dit så var det snöstorm halva vägen = inte kul att köra (tur att vi inte skulle åka tåg dock, hade nog gått ännu sämre...) och när vi kom fram åkte vi fel och vilse xD Men till slut kom vi fram och fick tacos som vi satt åtta personer runt lilla köksbordet och åt :D
 
Själv festen var najs och massa trevligt folk! :) På natten låg vi sex personer i vardagsrummet och hela golvet var fullt av madrasser och soffan full av folk! Sen blev det frukost och skidstafett på morgonen/förmiddagen innan vi  for hem igen.
 
Har inga bilder, tyvärr. Men lika trevligt för det var det! :) Tack alla, typ! :)
 
På fredagen fick jag också nycklarna till lägenheten. Så där har vi varit och jobbat en del också. Kul kul. Idag efter jobbet var jag och mamma till färgaffären och köpte våtrumsväv, lim och tog med lite färgprover. Jojomen! :D
 
 

Guld

Blir så himla glad när jag ser den här bilden! :D
 
 

OS

I fredags när jag kom hem från jobbet så hann jag vara hemma i typ 5 minuter innan det var OS-invigningen på tv. Sen satt vi hela lilla familjen som bor här och kollade på tv hela kvällen. Först invigningen, sen direkt när det var slut började  På Spåret och sen nyheter innan OS-magasin. 
 
På lördagen blev det en liten skidtur mellan OS-tävlingarna, uppe vid Björkås. Till och med så vi hade sol när vi var där. På söndagen var jag inne i garaget en sväng och målade på min byrå. Övrig tid under helgen tillbringades framför tvn. Och det var ju inte helt fel för det blev ju två medajler under helgen. Och i skrivande stund har det blivit två till (längtar typ till magasinet ikväll kan man säga!!!).
 
Haha, den här veckan är helt fullproppad av grejer jag ska göra. Igår var det skidskola. Det var segt i början för det regnade. Sämsta och tråkigaste vädret att åka skidor i. Det slutade efter ett tag så då blev det bättre... Snart ska jag till farmor, ska hjälpa henne att byta gardiner och sådär. Imorgon kväll blir det träning. Ska på stepen, typ hundra år sen senast :O På torsdag är det visst skidrea på Cykelcentrum. Vi har kommit på att mina skidor egentligen inte funkar så bra. Behöver nya. Mina är gamla och ... ja, inte så bra ^^ På fredag får jag äntligen nyckeln till lägenheten!!! :D Wohooo! Ska tillbringa kvällen där, haha. Till helgen ska jag till Uppsala på inflyttningsfest hos Lisa och Adam! :)
 
Nä, nu måste jag dra, så jag hinner hem till OS-magasinet klockan åtta :)
 
 

Jobbig morgon

Imorse var det så himla jobbigt. När klockan ringde tänkte jag "Varför ringer klockan, det är ju lördag!". Ganska så jobbigt läge att det bara är torsdag...

Semester 2013, sista delen

Här är sista delen i min lilla semesterföjletong. Idag blir det bilder från tiden hemma samt bröllopet mellan kusin Patrik och Elisabeth!
 
Ute på Sollen
 
Picknick på Sollen
 
Silvergruvan
 
 
 
 
Mamma i Garpenbergsdräkten, jag i Säfsnäsdräkten och Louise i Nåsdräkten
 
 
 
Grangärde kyrka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuesday

Det är jobbigt att jobba när man man är sjuk. Idag jobbade jag dessutom ingen minustid och har gjort tankekrävande jobb så är helt slut! Får se om jag orkar vara vaken och kolla på GW eller om jag däckar innan.
 
Jag var i alla fall med på skidskolan igår. Gick hyfsat bra med tanke på att jag inte var frisk. Vi åkte mest utan stavar, för att träna tekniken. När man sen fick åka med stavarna igen var det typ svårare, haha.
 

Ljungåsen

I fredags planerade vi på jobbet logistiken inför Stafettvasan. Vi som ska åka de tre första sträckorna ska bo i en stuga i Kläppen natten innan. Alltså jag och mina två chefer, haha. :D
 
Igår var jag och mamma och pappa i Ljungåsen. Det är alltid så himla fint där uppe. Dör. Jag åkte 14,5 km, alltså lite drygt vad min sträcka på Vasan kommer att vara (14 km). När vi var på väg hem så var det massor med folk som kört ner i diket och de höll på att bärga och greja. Så vi fick backa, vända och åka över Abborrberg hem. Fail.
 
Idag har jag gått och blivit sjuk. Så roligare blir det inte den här helgen...
 
I torsdags och fredags var jag och mamma och kollade på tapeter. Jag har tagit med mig massa prover hem och nu har jag bestämt mig tror jag. Kommer bli så himla bra! :D ♥ Längtar tills den 14e!
 
 

RSS 2.0