Kents bästa intron

Här är en video jag gjorde igår kväll. Det är ett urval av Kents bästa intron, enligt mig (kunde inte ta med alla, då skulle videon bli typ en timme eller så. Eller kanske inte, men ändå). Introna kommer utan inbördes ordning!


Jag längtar ihjäl mig!


Överraskning

När jag kände mig klar med pluggandet för idag har jag suttit och gjort en finfin grej på kvällen. Resultatet får ni se någon gång inom de närmaste dagarna, för nu ska jag sova.

En sak jag undrar... Varför blir det aldrig som man tänkt sig? Det har jag funderat på många gånger...

Aja, godnatt ♥

HAHA

Det här klippet är så himla roligt! Ni måste se det!

 

Louise berättade att Matt Bellamy fick syn på en person som crowdsurfade och sen plötsligt ramlade ner i marken.


Förvirrad

Vad är nu detta?

Varför har de en dalahäst i VÄRMLAND????

På Hemköp i Karlstad idag.


En helg hemma

I helgen har jag varit hemma i Dalarna! Typ det enda jag har gjort är att plugga, träna, äta och sova. Och kollat lite på tv/film/spelat spel.

När jag kom hem på fredagskvällen åt vi våfflor. Det var ju våffeldagen! Vi skulle ha ätit glass till, men glassbilen var försenad så det blev utan. På kvällen kollade vi på film. (Vi=jag, mamma och pappa. Louise är i Piteee som i helgen haft besök av elitskidåkare som bott i samma hus. Hur coolt?xD)

På lördagen pluggade jag hela förmiddagen. På eftermiddagen var jag och mamma ute på lång promenad (Vi gick till Tanka och tillbaka, och det blir ju en bra bit!). Mamma sa att vi skulle gå med långa benet före. Och nog gjorde vi det alltid. Jag var typ tvungen att springa för att hinna med. Var helt slut när vi kom hem x) Sen pluggade jag lite till innan mat och sedan släckte vi ner hela huset och spelade Alfapet men tända ljus. Kan ju tillägga att jag vann stort! Höhö.

På söndagen var jag och tränade hela förmiddagen på Supersöndagen som Gymmix i Ludvika har. Nu kan jag typ inte gå för jag har sån träningsvärk! Haha. Var på Core och BodyStep med mamma (Lisa skulle också gå på stepen men hon hade tydligen glömt ställa om klockan och kom försent...) Sen var jag och Lisa med på BodyPump. Efter det fick vi gratis massage! Hur skönt som helst! Hade det inte varit för den höga musiken från attack-passet hade jag nog somnat! Som tack för att man var där hamnade man på framsidan i dagens tidning, och det var inte direkt fin bild kan jag säga xD På eftermiddagen pluggade jag.

Idag tog jag eftermiddagståget till Karlstad. På förmiddagen pluggade jag lite och gjorde typ ingenting. När jag hade ätit lunch tog jag bussen till stan och satt och pluggade i bibblan tills tåget skulle gå.

Jepp, jag är där nånstans. Tänker inte tala om vart!


Det är inte så långt hem

Jag sitter och lyssnar på Mannen i den vita hatten på repeat. Jag kan inte få nog. Älskade låt! Det bästa är att den handlar om mitt liv...

Imorgon ska jag åka hem. Det enda som händer är att jag ska plugga hela helgen utom några timmar på söndagen då jag ska träna. Det är nämligen supersöndag på söndag, vilket innebär gratis träning hela dagen! Fint att det inte är så långt hem!

Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )

Mariefred Sessions

Idag släpptes Erik Hassles nya album Mariefred Sessions, som är ett samarbete med Jocke Berg och Martin Sköld från Kent. Jag sitter och lyssnar på det nu. Brabra :)

Erik Hassle – Mariefred Sessions (Länk till albumet på Spotify)

Här är Are You Leaving som är singel från EP:n. Den, Stains och Arrows, tycker jag var bäst efter första genomlyssningen. Are You Leaving har jag ju lyssnat en del på innan (den släpptes väl för en månad sen eller så) och de andra blir säkert bättre senare också :) Stains är nog den som jag tycker det var mest Kentstuk på och det finns även ett Kent-solo i slutet (som Erik smög in när de andra inte var där^^) Mycket trevligt. Detta är nog något jag kommer lyssna en del på framöver!


Huggorm

Idag var jag ute och gick på förmiddagen. Det var väldigt blött på en del ställen där jag gick, så jag gick på kanten där det fortfarande var is. Jag kollade väldigt nog var jag satte fötterna så jag inte skulle bli blöt. Helt plötsligt sätter jag ner foten typ en decimeter från en huggorm! :S Jag "hoppade" bakåt och där var det bött så jag fick gå med blöta skor resten av vägen...

 


Huuuua :S


Värme

Det har varit en jobbig dag idag. Igår kväll var femte kvällen i rad jag inte kunde somna på flera timmar. Det är så himla jobbigt och man kan ju inte göra något åt det. Jag somnade nästan på soffan på eftermiddagen idag när jag satt och pluggade.

Det har varit jättevarmt här i Karlstad idag! Min termometer visade på 29,5 grader i solen! :O Jag tänkte sätta mig på våran pyttelilla och stökiga/skitiga balkong och plugga, men det blåste så mycket så det blev rätt kallt ändå, så jag gick in igen. (Här skulle det varit bildbevis på min termometer, men kameran och datorn vill inte samarbeta!)

Imorgon och på torsdag är jag "ledig", men jag ska plugga hela dagarna ändå. Jag ska fan klara externredovisningstentan nästa vecka!

Förövrigt har Kent namnsdag idag ^^

 

Nu ska jag fika, duscha och sen lägga mig och börja läsa en ny bok. Läste ut den jag höll på med igår kväll :)

 

Jag pluggar naturkunskap på balkongen hemma för ett par år sen :)


Tältning

Har fått upp några fina tältbilder i mitt bildspel på datorn. Jag blir så himla sugen på att tälta. Det vill jag göra i sommar! Mina tre senaste tältningar har varit både lyckade och mindre lyckade:

Juli 2008:

Med: Louise, Lisa, Ajje.

På en ö i Hillen. Jättekul (det var en överraskningspresent från mina vänner när jag fyllde 18♥), förutom en liten detalj, nämligen att det var typ en miljon måsar som skrek heeeela natten! Gick inte att sova! Men det var mysigt ändå, vi sov fyra personer i ett tvåmannatält! ^^

 

Juli 2009:


Med: Louise och Lisa.
På Nicksta camping (xD) i Nynäshamn natten innan vi skulle åka med färjan till Gotland. Ja, hur ska man beskriva detta då... Iskallt på natten. Verkligen iskallt! På kvällen spöregnade det när vi kom dit, vi blev totalt genomblöta. Som tur var slutade det regna så vi kunde slå upp tältet. På morgonen var det jättefint väder (bilden) men när vi hade packat bilen och skulle åka till färjan startade inte bilen. Detta ledde till att vi fick typ panik, mor och far fick åka dit (med farmors bil, som vi fick låna), vi fick boka om färjebiljetten och massa krångel. Jätteirriterande då, kul nu i efterhand.

Augusti 2009:

Med: Denise, Karro och Eri.

Inga konstigheter här vad jag minns. Förutom då kanske att vi blev åldersdiskriminerade på Ullareds camping och fick åka tillbaka hela vägen ut till kusten. På kvällen skulle vi spela kort inne i tältet, men vi fick ge upp ganska snabbt eftersom det var så mörkt och vi hade ingen lampa xD


Toppen

Nu är det hårdkörning på extern-tvåan som det är tenta på 1 april. Woho! Övningar i skolan den här veckan och jag håller just nu på med övningarna till imorgon. Går väl inte så där jättebra för tillfället xD Men jag har gjort en av två uppgifter helt klart i alla fall. Blir inte bättre av att jag har ont i magen och knappt kan sitta upprätt heller :/ Fryser gör jag också. Good day!

Men nu tror jag att jag ska göra lite mat. Är jättehungrig! Jepp, jag mår på topp som ni märker xD

Nog med gnäll för nu!

*Sommarsommarsommar*

(Längtar lite...)


Nytt

Ny design. Bättre eller sämre än förra? Svara ärligt ;)

Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Tar väl ett tag att vänja sig.

En av de bästa dagarna i mitt liv!

Ett av de bästa åren i mitt liv var 2008. En av de bästa dagarna det året var den 26 juli.

Dagen så ut såhär:

Stranden i Brunnsvik med Lisa, Ajje och Louise hela dagen.

 

Kvällen såg ut såhär:


Kubb och milkshake hemma hos Lisa.

 


Var till Piren (fint med ABB i bakgrunden...xD).


Världens finaste solnedgång över världens finaste Väsman.


Mys på altanen hemma hos Lisa ("det var på den tiden vi drack cola" xD).

Älskar och saknar er! ♥


Härlig ledighet

Tjo och hej hopp!

Det har varit så himla skönt med helg! Idag har jag inte gjort nånting och det gillas. Varit ute på promenad i solen, tjålat med syster och kollat på skidor på tv. Just nu lagar jag mat. Känns som att man inte gör annat om dagarna. Ska göra lite lyxsöndagsmat. Det blir så när man ska handla och det inte finns så mycket att välja på. Var typ kasst datum på nästan allt så det fick bli lövbiff^^

När jag har ätit ska jag finurla på lite olika grejs jag har på gång. Och så ska jag kolla på säsongens sista Solsidan också såklart. Jepp jepp.

Nu kokar joppen, så jag måste dra!

Jag nöjer mig med tystnad...

Idag har jag sovit länge på morgonen. Det var skönt för jag kunde inte somna igår kväll. När jag kommit upp pluggade jag en stund och blev klar precis lagom tills det var skidor på tv. Så satt och kollade på skidor från Falun och skidskytte hela eftermiddagen innan jag gick ut på promenad. Idag åkte vårjackan på för första gången i år. Riktigt skönt :)

Jag kollade nyss på dokumentären Shut up & sing om Dixie Chicks på Youtube. Men den sista delen fanns inte. Så himla irriterande! Jag har redan sett den en gång när den gick på tv, men det är flera år sedan ju. Har glömt hur den slutade! Men kanske ska klicka hem den från Discshop. Kostar bara 59 kronor... Eller önska mig när jag fyller år, fast det är ju ett tag dit... Men den dokumentären är i alla fall så himla bra! Den handlar om när Natalie Maines, på en konsert i London 2003, kritiserade Bush som förberedde kriget mot Irak. Därefter blev bandet både svikna av fansen och dödshotade.



Angående rubriken: Kent – Om du var här ♥

Detta är inlägg nummer 1000 på min blogg. Bara så ni vet.

Svenska skidspelen

Gud var god idag. Jag tror tentan gick bra :) Är lättad just nu. Ser fram emot en skön kväll i soffan!

Den här helgen är det Svenska Skidspelen i Falun. Världscup avslutning. Missade ju tävlingarna idag, men imorgon och på söndag ska väl försöka se det:) Vi var på det 2008. Det var skoj!

Anna Haag värmer upp!


Charlotte Kalla kör hårt!




När herrarna körde stod vi på läktaren nere i stadion.


Grattis Jocke!

En dag försent, men det får vara förlåtligt eftersom jag har tentapluggat. Men igår var det Herbert Joakim "Jocke" Bergs dag! Han fyllde nämligen 41 år igår. Så ett litet grattis i efterskott kommer här! ♥

 


Hej igen!

Jag har inte haft datorn påslagen sen förra torsdagen. I helgen var jag hemma och då finns inte tid för sånt. Jag har inte haft tid i veckan helgen. Har pluggat till tentan imorgon. Känns hyfsat, hoppas bara det kommer frågor på det jag kan. Längtar väldigt mycket till imorgon kväll. Då ska jag laga god mat, äta godis och kolla på tv! :) Just nu lyssnar jag på musik för att tänka på nåt annat. Det jobbiga är att tentan är klockan två på eftermiddagen. Varför? Hellre tidigt på morgonen ju...

Jag längtar till sommaren också, nu när det är så fint väder. Typ sitta på balkongen hemma i solen och läsa en bok eller lyssna på musik. Så himla underbart. Eller hänga med vänner på stan eller på stranden. Snartsnart...:)


Ingen vila, ingen rast

Idag har väl kanske inte varit en kanondag. Var ledig hela förmiddagen. Då satt jag och pluggade lite och löste sudoku (kunde inte låta bli när boken låg på bordet). Och så lyssnade jag på radio. Det var en intervju med Håkan Hellström på P3 Populär i förmiddags. Så underbart! Hihi, Håkan är så söt. Och jag älskar göteborgska. Måste nog flytta dit ^^ Om ni vill lyssna på intervjun kan ni göra det här!

Sen lagade jag mat och åt. Sen gick jag till skolan. Jag trodde att vi började kvart över två, så jag kom till skolan vid två. Jag gick till klassrummet där vi skulle vara och där utanför satt Kristina. Hon sa typ "kommer du också tidigt?" Jag kollade på klockan och typ "ja.. jo..." Jag satte mig där och vi pratade lite. När klockan var typ 13 över frågade jag vart allt folk var. Det hade inte kommit några fler. Kristina bara "Men vi börjar ju om en timme!" Haha, vi började alltså kvart över tre och inte kvart över två. Fail. Men vi satt och pluggade i alla fall, så ingen tid gick förlorad för det:P

Nu på kvällen har jag gjort massa tråkiga saker men ändå sånt som man måste göra. Typ diskat, dammsugit (hade skjutit upp det alldeles för länge. Det är så himla jobbigt ju. Hade säkert gjort det tidigare om jag hade haft dammsugaren i mitt rum, men den får inte plats här så jag måste gå ner i källaren och hämta den), betalat räkningar... Och duschat. Fast det var rätt skönt :)

Nu ska jag skriva ut vårat arbete och läsa lite på det. Och sen ska jag packa för resan hem. Måste ta med mig allt till skolan imorgon eftersom jag måste åka direkt därifrån för att hinna med tåget. Drygt.

Ingen vila, ingen rast!
Kent – Verkligen

Gåshud <3

När man får gåshud innan Jocke ens börjar sjunga, då är det något stort på gång. Några exempel när detta brukar hända mig:

Kent – Det finns inga ord

Kent – 747

Kent – Elever

Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )

Kent – Klåparen

Men framför allt när jag tittar på det här:

Gåshuden är ett faktum långt innan de ens börjat spela! ♥


C

Just nu känns det sådär att jag inte pluggat sen innan middagen... Varför? :P Jag har suttit och lyssnat på Kent i ett par timmar. Rätt underbart... Tror faktikst att jag ska gå och lägga mig snart. Är så himla trööt hela tiden! :S Men imorgon börjar jag inte förren kvart över två, så jag kan ju unna mig en liten sovmorgon och sen plugga stenhårt fram till lunch (haha...) och sen gå till skolan. Undrar om jag kan lyckas med det? Jag måste plugga både till tentan nästa fredag, redovisningen nu på fredag och komplettera en hemtenta från i vintras. Så det vore ju bra om jag lyckas :P Vad som inte känns lika bra är att jag lägger externplugget åt sidan nu fram tills MF-tentan är gjord.... Inte så bra men vad ska man göra? Tycker inte om att vi läser två kurser samtidigt alltså!

Längtar till fredag eftermiddag (efter redovisningen)! Då ska jag åka hem. Louise är ju hemma den här veckan så jag ska hem i helgen och umgås med henne och Lisa (alla tre samlade igen!♥). På söndag blir det Romme :D Och sen middag hos farmor :)

 

Jag satt och läste lite gamla inlägg på bloggen. Vad jag gjorde för ett år sedan. Och för exakt ett år sen drömde jag att jag var på Coldplay-konsert och var jätteledsen att det inte var på riktigt. Men nu kommer det bli verklighet och jag är så lycklig!! Sen var det ett år sen vi köpte biljetter till Muse också (fast det failade ju den gången xD) :)




Guld!

Grupparbetet blev färdigt och inlämnat imorse! Gött. Nu är det bara redovisningen på fredag. På förmiddagen hade vi föreläsning och sen hann jag precis hem lagom till skidsyttet började. Guld till Helena Ekholm blev det, vilket var väldigt roligt! :D Hihi. Sen efter det har jag pluggat en del också.

Det var varit snöstorm här idag. Ett tag snöade det typ uppåt xD Sen regnade det också. Härligt väder det här...

Nu ska jag äta ballerina tror jag och sen måla naglarna :P Höhö.

Guldtjej :)


Internationella kvinnodagen & fettisdagen

Idag är det både internationella kvinnodagen och fettisdagen (fet-tisdagen eller fettis-dagen??) :) Jag har "firat" med grupparbete i skolan, skidskytte-vm på tv, promenad i solen och MF-plugg. För två år sedan var jag, Lisa och Louise med i fackeltåg i Ludvika mot våld, i snöstorm (=jättekallt!) och efter det var vi på Haffas och gjorde pins ^^

 

Two years ago

 

Inatt sov jag så himla skönt och blev irriterad när klockan ringde. Ville verkligen inte vakna då! Men jag hade en väldigt konstig dröm. Jag skulle ta studenten och på morgonen när jag vaknade hade jag fått nån konstig sjukdom och var helt rödprickig i hela ansiktet.

 

??

 

Dessutom hade klassen inte bestämt nånting, ingen frukost, ingen fest eller nåt. Haha, fail.

Ikväll ska jag äta semla (på mitt sätt, dvs utan mandelmassa och utan grädde xD)!


Lång dag

Idag har jag varit i skolan från tio till strax efter halv åtta. Föreläsningen slutade tre och sen satt vi och jobbade med grupparbetet. Det är såna där småsaker kvar, det känns som att man är typ klar men det tar så himla lång tid att fixa. Vi måste träffas imorgon också och jobba. Jag trodde förövrigt att jag skulle hinna svälta innan jag kom hem. Åt lunch vid tolv och sen åt jag ingenting (utom en liten banan) tills jag kom hem vid åtta (brukar äta middag vid sex). Drygt.

När jag kom hem var jag helt slut i huvudet och är det fortfarande. Har läst lite bloggar och kollat på videoklipp sen jag kom hem. Ska nog snart gå och lägga mig tror jag.

Herrå!

En plats i solen

Det var nästan så man fick dåligt samvete av att sitta inne i soffan och kolla på skidor hela dagen när det var strålande solsken ute och termometern i solen (precis vid väggen) visade på nästan 18 grader. Men jag fick mig en liten promenad på eftermiddagen i solen i alla fall :)

När Vasaloppet är slut börjar våren. Vad är mer vårigt än sol, vårskor och en torr väg?


VM

Det är inte bra att det varit skid-vm de senaste dagarna. Jag kan inte räkna hur många timmar jag suttit framför tvn de här senaste 10 dagarna eller vad det är. Ändå känns det lite sorgligt att det är över :P


Hellner (guld) och Jönsson (brons) förra torsdagen.

 


Helgen

Helgen har varit superbra!

Fredag:
Louise kom hit strax efter fem. Vi lyssnade på musik och plötsligt var mamma och pappa också här. Vi åt tacos och sen kollade vi på skidor och Skavlan och sen somnade vi.

Lördag:
Vaknade, åt frukost, kollade på skidskytte, åkte till stan, gick på stan och vi köpte ett roligt spel, åkte hem och åt mat, åkte till stan igen och var på teater (Evigt ung, den var bra!), åkte hem och åt mat, spelade Med andra ord (hur kul som helst!).

Söndag:
Vaknar av att pappa sätter på tvn halv åtta, kollar på Vasaloppet, kollar på skidskytte, kollar på 5-milen, mamma, pappa och Louise åker hem, jag går och handlar, pluggar lite. Nu ska jag duscha och sen äta lite mat innan Solsidan ikväll.


When we were together, that´s when I was at my best



We were young and so inspired
We weren't the only ones who thought
We'd change the world
No sun would set without us
No one we knew could ever doubt us

We had our future figured out
We knew a love like ours would always save the day
And that we'd always be ok

But would you know me now
Would you lay me down beside you
Tell me everything I want to hear
Like that was your favorite year
Like that was your favorite year

You looked at me like no one else
But sometimes love just doesn't seem to conquer all
We search for someone else to blame
But sometimes things can't stay the same

But would you know me now
Would you lay me down beside you
Tell me everything I want to hear
Like that was your favorite year
Like that was your favorite year

Holding on to the memories
Of when we were younger
I can't forget
Cause when we were together
That's when I was at my best

And would you know me now
Would you lay me down beside you
Tell me all the things I long to hear
Like that was your favorite year
Like that was your favorite year
Cause that was my favorite year

Dixie Chicks – Favorite Year

<3

Imorgon får jag äntligen träffa syster igen. Underbart! ♥

Muse – I Belong To You [+Mon Coeur S'Ouvre A Ta Voix]


k

Jag lyssnar på Mannen i den vita hatten. En våg av kärlek sköljer över mig och jag blir alldeles tårögd. Fan vad jag älskar dessa killar! Det är sjukt.


:(

Idag hämtade jag ut hemtentan som jag gjorde i januari. Där stod ett stort U på, vilket gjorde att jag fick U på den kursen. Jaha, vad gör jag nu då??? :( Åååh... Detta var ju precis vad jag behövde.

Sen skulle jag boka träningspass till imorgon. Då har tydligen mitt kort gått ut. Så nu får vi väl se hur jag gör med det.

Jag blir så less på allt!!! Jag vill gå i ide och vakna upp lagom till sommarlovet. Laddar för plugg nu, men det går sådär.

En skidsemester eller nåt skulle inte sitta helt fel just nu!


Onsdag

Hej!

Jag kom precis på att det är två år sedan vi var i Sestriere nu den här veckan. Det var på sportlovet 2009. Så himla underbart det var! :)

 

Idag är det lite guldyra också! Charlotte Kalla och Ida Ingemarsdotter tog guld i sprintstafetten. Så kul! :)

Lyssnar just nu på VinterNoll2 med Kent. Den får mig att tänka på veckan i Samfalla i somras, haha, lite otippat kanske. Men vi lyssnade på den i bilen då :P Underbart!

Nu har jag tagit det lugnt sen jag kom hem från skolan, men nu ska jag laga mat och sen (seg)plugga.

Jag vill att det ska bli sol. Typ alla säger att det är så soligt och fint väder, men här är det helgrått och det har varit typ dimma hela dagen idag :(

Imorgon är vi lediga. Ska bli skönt, fast jag måste plugga massor ändå. Kul.


Önskelista

Man kan inte börja med önskelistan för tidigt. Hittills önskar jag mig detta på min födelsedag!

  • Bok om Kent. Innehåller intervjuer mm från 1995 till nu.

 

  • Finfin tröja ;)



Hoho :)


Ny bild!

Efter typ ett år och åtta månader har jag nu bytt skrivbordsbild på min dator!

Gammal bild:


Ny bild:

RSS 2.0