Nollning med fototävling :)

Hade sjukt kul på stan! Vi blev dock j*vligt blöta! Det spöregnade hela första timmen! :S Fast jag hade i alla fall paraply som jag och Emilia trängdes under. Det var i alla fall fototävlning som kåren (tror jag) annordnade. Det var olika uppdrag som man skulle göra och fota. Tyvärr var det bara sex nollor som kom och vi var väl mer än dubbelt så många faddrar så vi fick också vara med på bilderna :P Det var himla kul!! :D Visar några bilder, jag tog inte på alla uppdrag.

Ett tempel utanför Tempel.

 


Fågeldansen på Glada Ankans uteservering.


Fikapaus på Wayne´s i väntan på att regnet skulle avta. (Ett av uppdragen var även att ta en mysig fikabild på Wayne´s)


Klär ut Sola i Karlstad.


Sola med nollor.


Detta ska då föreställa två syskonpar utanför Brothers&Sisters :P


Lisa fotar.


Hoppbild utanför Löfbergs Lila :)


En bild på lilla moi ^^ (med paraply i högsta hugg xD)


Diskuterar hur nästa uppdrag ska genomföras.


Aaaahhhh!!!! Det är faktiskt tillträde förbjudet här!!!!!

Vi blev ombedda att hjälpa till att fylla en telefonkiosk med folk.

 


Allt folk som var inne i telefonkiosken! :O (Vi gjorde samma sak förra året, då var jag där inne...)

Det var väldigt härlig stämming på stan! Jättemycket folk och glada människor. Gillas :)


Nollning

Nu ska jag ta och byta om och sen ta bussen ner på stan för att vara med lite på nollningen. hade tänkt cykla först men jag har jättemycket träningsvärk sen igår, kan knappt sätta mig på en stol :P Jag blir nog inte kvar så länge, blir väl hungrig om en timme, haha xD Det är i alla fall stadsvandring och nån slags fototävling idag. Minns våran stadsvandring från förra året xD

Ikväll blir det väl Fångarna på fortet igen :P Lite irriterande att det är varje dag tycker jag. Bättre med en gång i veckan ju! Aja...

Ses!

Choklad

Varför syns det alltid på mina kläder när jag har ätit choklad? Aldrig när jag har ätit nåt annat, bara choklad. Folk kan ju tro att jag äter det hela tiden. Men det gör jag inte. Faktiskt. :P


Tåg

Nu har jag någorlunda koll. Behöver inte till skolan i alla fall. Jag hade fått mejl på ett annat ställe som jag inte trodde att jag skulle få på (har ju typ hundra mejladresser för skolan...).

Jag har även kollat lite tåg- och busstider hem. Det tåget som jag brukar åka med hem går tydligen inte längre, så då får det bli buss istället. Men det var nästan samma avgångstid och restid så det var ju bra, lite dyrare bara. Morgontåget går som vanligt klockan 6, men med två byten. Men det lär jag väl klara av. :P Nu funderar jag bara på när jag ska åka hem. Det är välkomstfest på fredag. Vi hade tänkt gå på den men samtidigt vill jag hemskt gärna åka hem :S

Nu funderar jag på att gå och handla. Uppgiften som ska göras har ändå inte kommit upp än.

Godmorgon!

Detta känns ju bra. Jag har ingen aning om vad som gäller med kursen som börjar idag. Var man ska vara osv. Är en distanskurs men ja... Det som står på sidan är så himla oklart. Jag skickade ett mejl igår men har inte fått nåt svar.

Annars har jag mycket jag tänkte göra idag. Handla, vara med en stund på nollningen, kolla igenom bilderna i datorn och såklart försöka ta reda på vad som gäller med kursen.

Ha en bra dag!

MIDVH

(...)

Och snart finns det inga tårar kvar
De var våra att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken vi har
Så be aldrig om ursäkt igen

(...)

Den där pojken jag aldrig kände
Som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår


Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov

(...)

Hur bra låt som helst! <3

 

Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )

(Hittade ingen studioversion på Youtube som funkade, så det får bli en Spotify-länk som vanligt...)


Mat

Det är väl aldrig så gott med mat som efter ett träningspass! Idag blev det lövbiff med potatisgratäng från i fredags. Mmmmm... :)

Nu sitter jag i min Kent-t-shirt och lyssnar på Kent (men det är inte samma sak med hörlurar, saknar min stereo redan, haha). Tror att jag ska kolla på de sista avsnitten av Sjtärnorna i Psykbunkern innan det blir Fångarna på fortet och en timme. Har bara ett par avsnitt kvar :)

Måndag

Hejsan!

Idag har varit en ganska bra dag hittills. Strax efter 10 gick jag till universitetet och träffade Mediha. Där träffade vi på Markus och pratade lite med honom, vi fick till och med varsin kram :P Efter en stund gick jag och Mediha hem till mig och spelade pingis och sen nåt spel. Efter en stund kom även Emilia hit. Vid ett gick de tillbaka till skolan och jag åt lite lunch innan jag också gick dit igen och var med lite i början på nollningen. Gick hem efter en stund eftersom jag ska träna snart :) När jag kollade posten upptäckte jag att jag fått röstkort. Tänk att man blivit så stor :O

Nej nu ska jag käka en frukt och lyssna på musik innan jag byter om!

Kram Malin

Det bästa från sommaren 2010

Nu när sommaren går mot sitt slut tänkte jag summera sommaren 2010. Vad har egentligen varit det bästa?

* 4 juni, Louises student. Klart det var en bra dag! Min älskade syster <3

 

* 10 juni, första doppet i sjön. Det blev i Vänern vid Alster med syster :)

 



*  16 juni, Lisa tar körkort. Hon och jag äter glass på stan och på eftermiddagen träffar vi Ajje och badar vid Hällarna :)



* 25-26 juni, midsommar och min 20-årsdag. Tillbringas i sommarstugan utanför Fredriksberg med Louise och Lisa <3


Metar i soluppgången på min 20-årsdag :) (fast solen ville inte visa sig just då x))

* Hela P&L-veckan 28 juni - 3 juli, men speciellt 1 juli då Lisa och Hanna också var där. Och då Kent spelade!

 


Kan inte visa den här bilden nog många gånger x) <3

* 11-16 juli, en vecka i Samfalla. Den 12 juli var vi till Göteborg och gick på Liseberg. Alla dagar var kul. Varmt(!) och skönt var det, vi spelade minigolf i Vassbacken bland annat :)

 



* 26-31 juli, semester i Åre och Östersund. 27 (vandring), 29 (ridning) och 30 (Yran med bl a Kent) var roligast :)



* 6 augusti, hade lite party med mina partyprissar xD



* 14 augusti, Skutis och kräftfiske i Hillen med vänner :)


Bjuder på den xD

* 20 augusti, fest igen.

 


Galet... xD

Det var min sommar! Det har varit en bra sommar, men långt ifrån den bästa. Denna låt är, och kommar alltid att vara, förknippad med sommaren 2010!! <3

Kent – Skisser för sommaren



Ensam i Karlstad igen...

Hej!

Nu är jag ensam i Karlstad. Familjen åkte för några timmar sen och sedan dess har jag varit på en lång promenad (delvis i regn:)), duchat, beställt kurslitteratur (jag blir fattig...) och lite sånt. Snart måste jag nog äta för magen kurrar... Jobbigt att ingen längre kommer fixa maten till mig!

Igår åkte vi hit. Vi lyssnade på Melodikrysset som sände från Ludvika :D Vi klarade alltihop x) Duktiga vi, haha. När vi kom fram hit fikade vi och jag gick till skolan på nån info-grej, men det kom ingen dit så efter en stund gick jag hem igen. Då var mamma och pappa och handlade åt mig och jag och Louise lyssnade på Tracks :) Sen åt vi mat och pappa fixade med min nya skrivare som jag fick när jag fyllde. Vi kollade lite på Finnkampen och sen åkte vi ner till stan och gick på bio :) Filmen var helt okej :) Kanske ingen komedi riktigt. Det fanns ju vissa grejer som var lite kul men det var inte så man satt och skrattade, men den var bra. Sen åt vi god mat på restaurang :) När vi kom hem kollade vi på halva(?) Bröllopsfotografen som gick på tv.

Idag har vi varit in till stan och jag har äntligen köpte (okej då, fått) träningskläder!! Ska inviga imorgon tror jag :) Sen åt vi mat och fixade med lite grejer i lägenheten.

Nu måste jag laga mat som sagt.

Vi hörs.

Hur kunde jag glömma?

Hur kunde jag glömma att skriva i listan jag fyllde i igår att jag är beroende av musik????? Katastrof!! Jaja, nu vet ni det i alla fall. Jag är beroende av musik!

Bio

Imorgon kväll ska vi förmodligen gå på bio i Karlstad. Komedi blir det. Bra det... Puss hette den.

Har suttit och kollat på Finnkampen på tv. Det är ju faktiskt ganska spännande! ^^ Nu ska jag lyssna på lite musik och sen sova. Halv 10 imorgon åker vi. Åååh vad jag kommer sakna hemma :( Och alla fina människor här. Sommaren är alldeles för kort. Man hinner ju inte med allt man vill! :(

Men det BÄSTA hann jag med två gånger! Älska!! <3 1/7 & 30/7 2010 <3


Mitt lilla hem i Karlstad


KENT!


Har gjort en fin fin kö på Spotify bestående av lite av varje. Kent, Coldplay, Muse, The Killers, Lily Allen, Johnossi, Melissa Horn, Keane, Robyn, Dixie Chicks, Laleh, Leona Lewis, Veronica Maggio, Alicia Keys.... Sånt som är bra helt enkelt. Medans jag väntar på maten och deppar lite.

Packat och klart

Hej alla!

Känner mig nästan helt frisk nu. Skönt. Jag är trött på att sitta inne och inte göra nånting!

Idag åkte jag äntligen till affären och köpte mig en Marabou choklad. Har varit sugen på det sen i måndags men sen blev jag ju sjuk. Men nu har jag ätit lite i alla fall :D Köpte även en ny sudokutidning... Jag är beroende... Haha.

Sen har jag packat. Mina garderober är nu nästan helt tomma och det står en stor hög med väskor i mitt rum. En ganska deprimerande sysselsättning var det... Åker imorgon.


Bild från när jag packade förra året. Har inte riktigt lika mycket grejer nu, men ändå...


Och idag var min mobil jättedum. Har raderat en massa sms av sig själv typ. Eller de är i alla fall helt borta och där stod saker som jag inte ville radera... Snyft.

Och dessutom har jag kommit på att jag inte kommer träffa Lisa mer innan jag åker för hon åker till sin sommarsruga idag.

Ååååhh! Ingen bra dag idag. Tur att jag har lite choklad....


747

Ingenting kan beskriva kärleken till den här låten!

Tystnad
Tunnel, avfart
När taxametern slagits på
försvinner allt i regnet
utan spår
& som en viskning
ser vi syner nu igen
Det här är nåt
som inte ens har hänt...

Tystnad
En rökfri viskning
Det är exakt vad vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet
av fart
Du är värd att dö för
Ni kan skratta om Ni vill
Håna oss
Vi rör oss, Ni står still...

Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig
Du är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...


Systrar

Ni är bäst! <3


Lista

Du heter: Malin

 

Smeknamn: Inget faktiskt. Kallades Maa förr, men inte nu längre :P

Låt som när du är ledsen sörjer till: "Fix You" med Coldplay. Eller "Chans" eller "M" med Kent

Beroende av: Mina vänner, choklad, kramar. Och datorn :S

Vad får du oftast komplimanger för? Mitt hår. Oftast när jag själv tycker att det ser som sämst ut :O

Hur imponerar man på dig? Man är sig själv!

Brukar du skratta för dig själv? Oftast brukar jag bara le. Men det händer att jag skrattar högt också, som den där gången när jag läste ett mejl i skolan datasal, började gapskratta och alla kollade konstigt på mig xD

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Dsm:-D". Från Lisa :)

Var bor du? Ludvika. Åker tillbaka till Karlstad i helgen.

Trivs du där? Ja:) Trivs bäst i Ludvika men i Karlstad också. Just nu har jag ångest när jag tänker på att jag snart ska tillbaka dit, men det blir nog bra bara jag kommer dit.

Hur svarar du i mobilen? Beror på vem som ringer. Oftast bara "hallå".

Vem ringde du senast? Lisa

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon svarade inte :P

Antal timmar sömn inatt: Vet inte. Kunde inte somna igår kväll...

Sov du ensam: Ja

Brukar du komma i tid: Alltid

Hur känner du dig nu: Friskare än igår. Det går åt rätt håll :)

Vanligaste färg på dina kläder: Svart tror jag

Vad tycker du om fötter: Har ingen särskild åsikt om det.

Vad saknar du: Vinter. Vill åka skidor ^^ Och några vänner..

Hade du en bra kväll igår: Nej. Var sjuk och segade framför tvn. Gick och la mig, var jättetrött men kunde ändå inte somna :(

Favorit dryck på morgonen: Mjölk :D

När brukar du oftast gå och lägga dig: Vid 22-23 ungefär

Är du blyg? Ja..

Sysslar du med någon idrott: Inte idrott, men jag tränar. Step :D

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Vet faktiskt inte. Ibland gör jag det, ibland inte.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Fundera på hur jag tänker

Är du nöjd med ditt liv: För det mesta, ja.

Är du bortskämd: Njaej. Var nog det förut, kanske, men inte nu.

Vad gör du i morgon: Ingen aning:O Mår förhoppningsvis ännu bättre då :)

Har du bra vänner och äkta vänskap? Mina vänner är de bästa! <3

Vad är det finaste du fått? Det där är en sån himla svår fråga. Jag vet inte. Men jag kommer aldrig glömma när jag fick rosen!

En speciell dag du minns: Massor av dagar. Båda dagarna jag såg Kent kommer jag alltid minnas. Jag kommer alltid minnas 28 januari 2008. Studenten. Massor av resor.

Du samlar på: Inget

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma eller Lisa

När grät du senast: I lördags.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Skänka bort en del. Resa.

Vill du gifta dig: Ja.

Vill du ha barn: Ja.

Är du musikalisk? Jadå. Folk säger att jag sjunger fint (håller med ibland :P), jag spelade fiol förut, men annars kan jag inte något instrument, har inte tillräckligt med tålamod att lära mig även om jag skulle vilja. Men jag älskar musik!

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: Yes :D

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja..

Biter du på naglarna: Önskar att jag inte gjorde det, men kan inte låta bli :S

 


Jag i Göteborg förra sommaren :) (Foto & redigering av Denise!)


Stjärnorna i Psykbunkern

Jag måste tipsa om en "serie" med klipp! Det är musikbloggen PSL som under sommaren 2008 spelade in en serie om Kent i deras studio. Det kom upp ett nytt klipp varje dag. Psykbunkern är allstå Kents studio som ligger i Älvsjö utanför Stockholm (om nån var intresserad av att veta det :P). Jag minns inte just nu varför de döpt den till det, men det finns en anledning i alla fall. Jag tycker att alla som gillar Kent ska ta och kolla in dessa klipp. Det är himla kul faktiskt! Man får se hur det ser ut i deras studio, veta hur det går till när de spelar in låtar, vilken musik de själva lyssnar på (tex vad Jocke tycker om Markus Krunegård :P (avsnitt 7)) och annat kul. Ni kan kolla klippen här. Jag hittade dessa igår när jag kollade på lite olika klipp på Youtube, men det var bättre kvalitet på sidan ovan.

Bild tagen i köket i Psykbunkern :P


Film

Hejsan!

Är sjuk fortfarande :( Kollade på film nyss med syster, som också är sjuk. Vi kollade på Up in the air. Tyckte den var like konstig. Förstod inte riktigt vad den handlade om xD


Tv

Nu ska jag snart gå ner och sätta mig framför tvn och kolla på Fångarna på fortet (nån som vet varför det är varje dag???). Sen ska jag nog lägga mig och sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon. Blir ingen träning i alla fall, snyft :(


Kent har förgyllt hela min dag! <3

<3

Jag snodde en bild från i lördags från Lisa för jag tyckte den var så fin! <3


Quiet heart



Himla fin låt!

Sjuk...

När jag vaknade imorse hade jag ont i halsen. Så jag har bara tagit det lugnt idag, inte gjort nånting egentligen. Kollat på Fångarna på fortet på datorn eftersom jag missade det igår, kollat på lite klipp på Kent på Youtube. Det är väl typ det jag har gjort. Känns lite bättre nu, men huvudet känns fortfarande tungt :( Tur att jag inte följde med Louise till Mora i alla fall, det hade jag inte orkat.

Svamp

Nu har jag och mamma varit ute och plockat lite svamp. Vi hittade inte så mycket, men lite i alla fall. Nu är jag jättesugen på choklad, men vi har ingen hemma och affären är stängd :(

Det var trevligt att träffa Lisa idag. Vi fikade och spelade alfapet:P Och solade och jagade getingar med Jason! xD
Och tack för att du lyssnar! Du är bäst! <3

Bästa vän

Då var det måndag igen. Om en vecka börjar vardagen även för mig. Idag har jag en lista med åtta punkter att ta mig igenom. Allt måste jag inte göra idag, men det vore ju bra att få det gjort. Som tex att skriva packlista med vad jag ska ha med mig tillbaka till Karlstad. Sen ska jag kolla tågtider till Arlanda, om tåget till Karlstad fortfarande går som förut, kolla om det kommit upp nåt schema, registrera kurser mm. Jag chattade lite med Mediha igår kväll. Det kändes bra, två av mina fyra kurser i höst ska hon också läsa. Trevligt! Sen i eftermiddag ska jag träffa bästa vän :) Och ikväll ska jag och mamma ge oss ut i skogen på jakt efter svamp! :)

Jag kom att tänka på igår kväll när hon och jag hade "avskedskväll" för ungefär ett år sedan. Jag kom fram till att det var den 20 augusti. Vi kvällsfikade på Engel. Jag fick en "flyttpresent" till och med. Sen åkte vi en tur med bilen, spelade Coldplay på högsta volym. När jag sen skulle släppa av henne vid hennes hus kom tårarna. Ville inte åka därifrån. Det var liksom som en gräns då. Det kändes som att allt skulle bli annorlunda. Eftersom vi inte är lika gamla har vi aldrig gått i samma klass och lekte aldrig på rasterna i skolan. Vi lekte varenda helg istället. Och när jag säger varenda, menar jag varenda. Vi hade till och med tänkt ut det så finurligt att det var bästa att leka hos oss på förmiddagarna och hos henne på eftermiddagarna. Här var det nämligen förmiddagsfika och hos henne var det alltid eftermiddagsfika. Då fick vi ju fika två gånger om dagen! Jaja, tillbaka till den där kvällen. Det kändes som att det aldrig skulle bli som förr igen. Jag skulle ju flytta. Det blev väl inte riktigt så. Men nu på slutet har det känts som att det inte är som förut längre. Jag hoppas att det bara är inbillning...

Nu måste jag ta itu med listan...

Jag och Lisa, december 2008


Det är så svårt!

Du säger att jag ska kapa kontakten.
Du säger att jag ska träffa nya människor.
Du säger att jag ska flytta nånstans.
Inte göra saker eller besöka ställen som påminner mig om honom.
Du säger att jag ska glömma.

Det verkar så enkelt.
Ändå är det så obegripligt svårt.

Jag vet inte hur jag någonsin ska klara av det här!
Hur går man vidare från nåt sånt här? Den som vet kan ju tala om det för mig. Snälla!


Middag

Jag har precis kommit hem från farmor. Vi var där och åt middag. Min farbror och hans fru och deras två hundar från Göteborg var också där. Det var trevligt. Träffar dem nästan aldrig. Vi fick jättegod mat och efterrätt och allt. Och farmor gav oss ett par böcker av Camilla Läckberg också. Så jag lär väl läsa dem ändå. Är inte så mycket för deckare annars.


En vecka kvar hemma...

Promenad

Jag tog en promenad. Jag behövde det. Behövde tänka, vara för mig själv. Idag var en perfekt dag för en promenad. Soligt. Jag gick längs Kåsenvägen. Ända upp till masten. Lyssnade på musik. Tänkte. Plockade ett par svampar till mamma och pappa (jag tycker om att plocka svamp, men inte att äta). Gick hem igen. Tog en dusch. Sen kändes det bättre. I typ en halvtimme.

Fina låtar <3

Här är några fina låtar. En del är såna som jag ofta börjar gråta till när jag lyssnar på, andra bara allmänt fina. Men de hjälper i svåra tider <3 Texterna är så träffsäkra att man blir gråtfärdig bara av det.
(Bara Kent-låtar denna gång..., andra kanske kommer en annan gång:)) (ingen speciell ordning)

Kent – Chans

Kent – Önskar att någon...

Kent – M

Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )

Kent – Thinner

Kent – Klåparen

Kent – Järnspöken

Kent – Utan dina andetag

Kent – 747

Kent – Elever

Kent – Ansgar & Evelyne

Kent – Den osynliga mannen

Kent – Alla Mot Alla

Kent – Elvis

Kent – Varje gång du möter min blick

Kent – December

Kent – OWC

Kent – Det kanske kommer en förändring

Kent – En timme en minut

Kent – Hur Jag Fick Dig Att Älska Mig

Därmed inte sagt att dessa är de bästa... En del andra finns också med på listan över de bästa. Äh, detta blev konstigt, men ni kanske fattar.


En till låt som passar...

Kent – Önskar att någon...

Vad var det du såg igår natt
Du har nästan inga naglar kvar
Vad är det som tvingar dej att
Bita sönder dom du har spart

(...)

Vad fick du se igår natt
Någonting du inte klarar av
Vad är det som tvingar dej att
tvinga mej att stanna kvar

Mamma

Mamma har åkt Satmaran idag. Det är ett MTB-lopp på 4 mil i skogarna runt Blötberget. Eller jag vet inte vart det är, men start och mål är där i alla fall. Hon kom 6:a. Hur bra är inte det?! Sen behöver man ju inte nämna att det inte var så många som deltog, men det är en annan femma (men det var då långt fler är sex, det vet jag!).


Jag blir så störd på vissa saker! Bara så du vet! :(


 

VARJE GÅNG DU MÖTER MIN BLICK,
så dör jag....


.

Jag trodde det var på väg att bli bra. Så var det inte.

Låtar som passar idag...

Leona Lewis – Yesterday

They can take tomorrow and the plans we made
They can take the music that we never play
All the broken dreams take everything
Just take it away, but they can never have yesterday


Kent – Chans

Men jag är för feg

Och jag fick chansen du gav mig chansen
Men nu är det för sent

Fest!

Jag har inte ens varit vaken i en timme. Och klockan är snart halv två! Haha! Det var fest igår kväll i alla fall :D

Igår eftermiddag var jag och Louise hos Lisa och kollade på Remember me. Den är så sjukt bra, men jag blev helt deppig efter :P Vi gick ut och gick och sen kändes det bättre :P På kvällen åkte vi tillbaka till Lisa. Vi gjorde oss iordning och sen kom det ett par till tjejer. Vi hade FEST! :P Och Lisa spillde vin över några xD Fast inte på mig (tur för henne :P). Efter ett tag åkte vi vidare till Underbar! LIka underbar kväll där som vanligt. Underbar är helt klart bästa stället! Vi dansade och tog några drinkar, snackade och hade jättekul :D

Skräckdag idag! Regn. Jag sitter och lyssnar på depplåtar...


Godnatt!

Jag har kollat på film med syster. Vi såg Min stora feta grekiska semester. Haha, den var kul :D Och nu har jag ännu mer lust att åka till Grekland! Så himla fint!

 

Nu ska jag sova! Godnatt gott folk!


Baka

Idag har jag och Louise bakat! Men vi var tvungna att åka och handla först, för vi hade typ ingenting hemma som det skulle vara i :P En chokladkaka med nötter på. Den blev jättegod! :D Lite överambitiöst (eller vad man ska kalla det) recept dock... "Ställ kastrullen på en träskärbräda..." Haha.

Nu är det jättefint väder ute. Satt på balkongen och började läsa en ny bok. Men nyss gick solen ner bakom träden så då gick jag in.

Snart ska vi äta våfflor!

Kram Malin

Musiktips :)

Jag lyssnar faktiskt på annat än Kent också! Här är några bra just nu!

Laleh – Big City Love

Johnossi – Dead End

Anna Ternheim – What Have I Done

Muse – Knights Of Cydonia

Salem Al Fakir – Astronaut

Melissa Horn – Falla fritt

Muse – Hysteria

The Killers – When You Were Young

Kings Of Leon – Sex On Fire

Melissa Horn – Lät du henne komma närmre

Några exempel! :) Väldigt blandat ^^

Sten

Märkte att länken i detta inlägg inte funkade. Har fixat det nu :)

Dagens låt är Stenbrott med Kent. Är typ beroende av den^^

 

(Idag är jag så snäll att ni till och med får den direkt här!)


Svarta linjer

Tycker detta är så himla fint! <3



(Lägg märke till killen i bakgrunden vid ca 2.06 som sitter och diggar^^)

Foton

Hejsan!

Idag har varit en väldigt seg dag!! Jag har suttit och kollat i gamla fotoalbum hela dagen. Jag ska göra ett kollage med gamla bilder så jag var tvungen att kolla vilka jag ville ha kopior på. Ska även kolla igenom vilka bilder i datorn som jag vill ha framkallade, men det får jag ta ikväll för snart ska jag iväg och träna! :)

 




Några bilder från i lördags :)


Höst

Det bästa med hösten:

* Ingen kan klaga om man sitter inne en hel dag och kollar på film och inte gör nånting

* Man kommer in i rutiner igen...

* Tända ljus, en filt, en bra bok

* Man kan se fram emot helgen efter en hel vecka av plugg och det blir extra mysigt med fredagsmys!

* Mys över huvudtaget!

* Det blir mörkt på kvällarna!

* Julen närmar sig :P

* Man kan ta härliga promenader i höstsolen

* Alla insekter och annat skit blir färre och färre

* Mysiga höstkläder!


Det sämsta med hösten:

* Mörkret är deprimerande också...

* Regn typ hela tiden

* Skola


Äpple:P

Mycket att göra idag! Nu ska jag hjälpa mamma att göra äppelmos! Hon och moster gjorde i söndags också, men det blev bara hälften så mycket som förra året och den räckte precis. Aja, iväg nu!

Rockbjörnen

RÖSTAAAAA!!!! :D



 

Årets livegrupp och Årets konsert :D

(Det går att rösta en gång om dagen! :D)


Tisdag

Hej!

Har fixat med lite saker som jag var tvungen att göra. Skönt att ha en del av det gjort nu! Nu kan jag göra vad jag vill resten av dagen. Nästan i alla fall.

Strax blir det nog lunch och sen ska jag ut och plocka vinbär x) Hehe. Kul? Nej. Haha, men jag gör det ändå! :P

Sol

Du och jag kan slåss
Om en plats i solen

Kent – Vi kan väl vänta tills imorgon

14 år sedan. Nu är den här! :P


Visst gick det för snabbt

Stilla som när snö faller
du blev vuxen så fort
minns att du grät

Men du har redan glömt allt det där
och jag fastnade här

Stilla som när snö faller
visst gick det för snabbt
du växte ifatt min självsäkerhet
och du lärde dig allt jag vet
dubbelt så snabbt och det sved

Hur kan du vara så säker på ditt svar
Hur kan du vara så iskall ren & klar
när det finns platser i Vintergatan kvar
som vi aldrig får se

Stilla som när snön föll
du blev vuxen så fort
minns att jag grät

Men du har redan glömt allt det där
Jag är fortfarande här

Stilla som när snön föll
stilla min nyfikenhet
du växte ifatt min osäkerhet

Du som redan har sett allt det
stilla min nyfikenhet

Hur kan du vara så säker på ditt svar
Hur kan du vara så iskall ren & klar
när det finns platser i Vintergatan kvar
som vi aldrig får se

Kent – Elever


Strand

Idag har jag varit på stranden. Det var najs. Badade också men det var iiiiiiiiskallt! Överdriver inte. Fast när man hade doppat sig var det ganska skönt ^^ Har bokat Remeber Me också. Ska ha filmkväll sen! Om ingen vill komma kollar jag på den själv :D Hehe. Det var ju rätt kul att alla började skolan idag också, medans jag och Louise latade oss på stranden :D Mohaha!!

Blev inte så mycket med dagens måsten dock... Haha skjuter upp allt som vanligt x)

.

Jag har haft en jobbig dag. Det har hänt lite (mycket) tråkiga grejer, jag har tänkt på jobbiga saker osv. Men nu känns det bättre. Jag har världens bästa mamma, bara så ni vet. Och ingen säger emot mig!

Lyssnar på Kent och (dag)drömmer om Jocke ^^ Haha. Ska snart sova!

Jocke

Jag drömde om en viss Joakim Berg i natt!

Jag, Louise och Lisa skulle träffa Kent i London (av alla ställen!). Vi hade typ vunnit en tävling där första pris var "ett möte med Kent", typ. Vi befann oss alltså på ett hotell eller nåt i London och dit skulle killarna komma i nån buss. Men det var nån (tror det var Markus eller Sami) som inte kunde vara med av nån anledning. I alla fall. De kommer dit och vi är typ hur nervösa som helst! Har typ inte förberett oss nånting. Jag hade på mig min Kent-t-shirt och hade tänkt byta om innan de kom ("kan liksom inte ha den på mig!!"), men hann inte :P

När de kommer in där står vi typ som förlamade, haha. Till slut lyckas vi väl i alla fall sätta oss i sofforna där och vi snackade lite med dem, ställde lite frågor och så. Sen skulle de skriva sina autografer på nån grej som vi hade. De skrev långa meddelanden till oss, och Martin skrev till och med sitt nummer, haha. Sen fick vi en varsin kram. Jag kramade Martin först. Stod där i typ 5 minuter, hihi. Hann var alldeles svettig, som om han precis gått av scenen eller nåt, men det gjorde ingenting. Jag borrade ner ansiktet i hans hals och håll om honom hårt, hårt, hahaha. Sen kramade jag Sami, eller om det var Markus (en av dem var ju inte med...) och sen fick de plötsligt väldigt bråttom! Typ sprang ut till sin buss.

Kvar där inne var Jockes flickvän, som i drömmen var en tjej som gick i min klass i typ mellanstadiet(!). Hon var alltså 20 år, han 40.... I alla fall gick hon fram till mig "Jag vill ju gärna att han ska vara hemma..." "Ja, jag förstår det" sa jag. Sekunden efter sprang jag genom  folkmassan som samlats på hotellet, ut genom dörren och ner efter gatan, letade efter deras buss. De höll på att packa in sig själva där och såg ut att vara väldigt stressade. "JOOOOCKEEEEEE!!" ropade jag. Han kollade på mig. "Jag fick aldrig nån kram...." sa jag när jag kom fram till dem. Då gick han ut ur bussen igen och kramade om mig riktigt ordentligt. Sen gick han med mig. De skulle ha tagit bussen till nån båt som de sen skulle åka med. Men han gick med mig istället. Vi pratade om allt möjligt, men mest om dem. Han frågade vilka låtar jag tyckte bäst om osv.

Promenaden till båten gick alldeles för fort! Vi kom fram dit. Där var resten av bandet (nästan) och hon, flickvännen igen. Jocke klev på båten. Jag stod på kajen, han på båten. Jag grät, haha. Då tog han min hand. Höll i den hårt. Båten åkte iväg, men vi höll kvar ända tills avståndet blev för stort, då började jag gråta igen. Min alldeles egna tid med världens bästa Joakim Berg var slut. Och den hade varit alldeles för bra. Han hade tyckt om att vara med mig, det märktes. Och jag tyckte om att vara med honom!

Herregud, vad får man alla drömmar ifrån?? Hur kunde jag drömma nåt sånt? Haha, väldigt trovärdigt liksom. Men även fast han är 40 kan jag inte låta bli att tycka att han är väldigt snygg...:$ Ännu en kändiscrush? x)

(Bilderna är från årets sommarturné och "lånade" från Kentforumet...)





      

Sälen-Mora på 3 timmar!

Vi åkte till Sälen i fredags eftermiddag. Det gick segt. Vi lyssnade på bra musik i bilen i alla fall. När vi kom fram åt vi mat och sen hade vi tänkt kolla på friidrott på tv, men det gick inte att sätta på den. Vi gick och la oss istället, typ. Det var världens värsta åskoväder! Regnet VRÄKTE ner och det blixtrade typ hela tiden. Läskigt. Men jag somnade till slut alla fall. Vaknade rätt tidigt på lördagen och skjutsade mamma, pappa och Mats till starten. Åkte tillbaka till stugan och väkte Louise, hon blev sur :P Men klockan var ändå 9... Och jag hade tråkigt:P Vi åt frukost och packade ihop alla grejer och skulle sen åka till Mora. Vi började strax efter kl 11. När klockan var halv 3 hittade vi parkering i Mora. Resan på 9 mil tog 3 timmar (mamma, pappa och Mats åkte väl på ungefär samma tid, fast på cykel!). Vi räknade ut att vi hade en medelhastighet på 30 km/h. Det var kö mellan Mångsbodarna och Oxberg. Har typ aldrig varit med om segare! Väl framme i Mora led jag av vätskebrist och var megahungrig. Efter ett tag hittade vi en restaurang som inte var fullsatt och åt mat, lite halvgod sådär, men mycket bättre än ingenting!! (Och MYCKET bättre än McDonalds!!!). Sen gick vi och köpte godis och glass innan vi gick till stranden och badade. Det var sjukt varmt igår så det var skönt! :) Sen åkte vi hem. Vi var väl hemma i en timme eller så (åt och bytte om) sen åkte vi till Håksberg och fiskade kräftor! :) Fast vi satt mest vid brasan och grillade korv. Det var mysigt. Kom hem vid ett, somnade på en gång, trött som aldrig förr och drömde en fin dröm (skriver om den snart).

Seeeeelen

Imorgon ska jag och Louise skjutsa mamma, pappa och en av deras kompisar till Sälen/Mora. :) De ska åka cykelvasan :P Vi missar helgens fest (eller iaf fredagens) men det är det värt för vi får pengar för det :P 50 öre per kilometer, funderar på att köra en omväg, haha. Nej, jag skoja :P Kommer i alla fall hem på lördag vid 19 nån gång. :)

Kent

Nu har jag registrerat mig på Kentforumet! Haha. Så nu kan jag roa mig där också :P Satt i ett par timmar och kollade på bilder där från sommarturnén. Underbart! Minnen!! Lyssnar på En plats i solen för andra gången idag. Älskar den!!! :D Detta kanske börjar gå till överdrift :O Men nej. Det är sån jag är!:P

Den långa flykten

Läste ut en bok imorse. Den långa flykten av Richard Adams. Den var så himla bra!!!!

Den handlar om vildkaninen Hassel som lämnar sin koloni tillsammans med några andra kaniner för att komma undan människornas framfart. De möter många faror och fiender på vägen.

Den låter kanske inte så bra, men det var den verkligen! Jag tycker verkligen att ni ska läsa den!

"Den långa flykten är en modern klassiker, filmad och översatt till alla de språk."


Fråga

Igår ställde Denise en jättesvår fråga till mig... Vilken som jag tycker är den bästa Kent-låten! Vad svarar man på det??!! Jag svarade i alla fall Mannen i den vita hatten, för den har i princip gått på repeat här den senaste tiden! Och M... :) Men alla är ju jättebra! Ändras flera gånger i timmen typ. Det är väl typ den låten man lyssnar på just då som är den bästa :P

Platser jag vill besöka innan jag dör

Island:

 

Berlin, Tyskland:


(Kent – Berlin)

New York, USA:


Wien, Österrike:


Barcelona, Spanien:



Nån random plats i Grekland:


Sydostasien, Thailand, Vietnam, Malaysia eller nåt annat land spelar ingen roll:


Serengeti, Tanzania:

 

Florens, Italien:



Kina:


Lofoten, Norge:


Amsterdam, Nederländerna:


Niagarafallen, USA/Kanada:


En solskensdag med regn!

Hej!

Vilket underbart väder det var i morse!!! Sol och varmt, för en gångs skull! Jag tog med mig en filt och en bok (den är jättebra!) och la mig på gräsmattan. Killarna på taket glodde på mig när jag kom ut med en filt under armen. Vadå, är det nåt konstigt med det eller? (Vi har killar som håller på att lägga om vårat tak den här veckan.) Läste ända tills jag kände att magen kurrade. Åt lite lunch och sen gick jag och Louise ner i källaren och spelade :D Vi spelade så mycket att jag inte hörde att Denise ringde på dörren. Som tur var hade jag ca 5 minuter tidigare gått upp för att hämta mobilen (ifall hon skulle höra av sig) och det durrade i fickan. "Jag står utanför" sa hon. Ojdå :P Vi åkte i alla fall till stan och fikade på bästa Engel!! Det var mycket trevligt. Vi hade inte träffats på typ en och en halv månad så vi hade massor att prata om!! :) Lite extra krydda på det och det blev en alldeles underbar stund! ;) Haha. Sen skjutsade hon hem mig och jag bytte om och gick till träningen! Det var så sjukt skönt att träna idag! Har inte gjort det på hur länge som helst! Gick hem i spöregn, mysigt (ironiskt):P


Varje gång du möter min blick blir min värld en aning större!

Allting har förändrats, men jag känner likadant! :/

Dagens låtar:
Kent – Varje gång du möter min blick

Kent – Det kanske kommer en förändring



Du gjorde min dag!


K

Herregud! Jag tror jag är kär!


Gött!

Har precis ätit glass med hallon, eller det var mer hallon med glass! ;D Så himla gott!! Just nu sitter jag och kollar på klipp från Storsjöyran. Rysningar! :') <3 Mår rätt bra i detta ögonblick! :D <3








Aaaaaaaj

Fick ett stort skavsår under promenaden hem från Lisa. Skräck!

Måndag

Heeeej!

Nu är jag hemma igen! Det var typ dött på stan! Inget roligt folk alls, bara en massa gamla lärare xD Typ Jari Antell och Göran Israelsson, haha xD Men det var gott fika i alla fall. Och så var vi inne jättelänge på Hemmakväll :D Och kollade skor! Och så hade de jättefina stickade tröjor på Ljung & Co! Men jag har inte råd :/ Var på biblioteket också. De hade en mycket cool bok! "Peace & Love, de första 10 åren" typ. En jättefin bild på Kent från -08! <3 Sen var vi hem till Lisa en stund och chillade :D

Nu lyssnar jag på detta underbara album!

Kents bästa! <3


Regn

Hej alla!

Ännu en grå dag! Skräck. Har även gjort tråkiga saker hittills, typ. Betalat räkningar, kollat vilka kurser jag ska gå i höst, när jag börjar (har två veckor kavr hemma innan det bär av till Värmland igen....) osv. Men senare idag blir det kul i alla fall! Ska till biblioteket med mina små flickor x) Sen ska vi fika på stan! :D Engel är bäst! Haha. Så är det! Hmm.. blir nog kladdkaka^^ Gött dä!

Vad ska ni göra idag?:)

Hörs senare!

Hotell

Otroligt seg dag idag! Harinte gjort nånting, typ. Förutom att vi var hos Lisa på eftermiddagen och bokade hotell i London! :D Vi ska bo ungefär där vi bodde förra året (exakt ett år sen vi kom hem idag :O), det är bra, för då kanske vi hittar dit lätt ^^ Verkar bra i alla fall! Ligger precis vid Hyde Park = mitt i centrum :D Längtar!!

Datum jag alltid kommer att minnas!

29-30 september 2006
Resa till Sälen!

28 januari 2008
För privat för att skriva här....

11 februari 2008
Höhö. En najs timme på knutsbotjärn :P

15 mars 2008
Klassfest :)

4 april 2008
Bowling bland annat, men det är inte därför jag minns dagen så väl...


28 april 2008
Höhö


1 maj 2008
Fest hos Lisa. Flumfest ;D


11 juni 2008
Skolavslutning


26 juni 2008
18-årsdag :D


28 juni 2008
Ludvikafesten! Popcorn, paraplyn och postfest :P


2-3 juli 2008
Tältade på en ö i Hillen!

9 juli 2008
Körkort :D


26 juli 2008
Dag på stranden och mysig kväll vid Piren och hemma hos Lisa :)


19 augusti 2008
Skuthamn och grejs


30 augusti 2008
Failade med maten hos Lisa xD


24 september 2008
Tog skolkort


10 oktober
Tjejmiddag hos Denise :)


2 december 2008
Var i Säter med skolan. Glömmer aldrig vissa saker därifrån...


3 december 2008
Sune & Doris-fest


31 december 2008
Nyår, behöver man säga mer. FLUM!


3 januari 2009
Pappas 50-årsfest :)


6 januari 2009
Gjorde nåt jag aldrig trodde jag skulle våga!


29 januari 2009
Lite för privat, skulle jag vilja säga...


22-29 februari 2009
Sestriere!

29 mars 2009
Klassfest :)


7 april 2009
Fick se nåt jag inte blev så glad för....


13 maj 2009
Redovisning av projekarbete, men inte exakt det jag minns mest...


22 maj 2009
Balen!


30 maj 2009
Kusins konfirmation + Klassfest/födelsedagsfest (mest det sistnämnda jag minns...)


3 juni 2009
Säckgång och klassfest :)


4 juni 2009
Pyntade lastbilen

5 juni 2009
STUDENTEN! ("för sista gången på nära håll...")

19 juni 2009
Midsommar


26 juni 2009
Födelsedag + Ludvikafesten


30 juni 2009
... Vackert....


4-12 juli 2009
Gotland :D

4-8 augusti 2009
London!


9-12 augusti 2009
Roadtrip :)


22 augusti 2009
Kusins bröllop :) Plus att jag missade Coldplays konsert på Stadion...


28 april 2010
Yes!


29 april 2010
Igen!


4 juni 2010
Systers student:)


16 juni 2010
En najs dag med Lisa!

28-3 juli 2010
Peace & Love :D


1 juli 2010
KENT!


30 juli 2010
KNET!

Det finns många mer dagar jag minns väldigt tydligt, men jag vet inte exakta datumet.
Du är finast! Om jag fick välja en tid att leva om skulle jag utan tvekan välja vårterminen i tvåan och trean. Alltså 2008 + halva 2009, typ <3


Dagen

Seg dag idag! Vaknade redan vid 10, fastän jag varit uppe typ hela natten. Jag kanske börjar bli gammal? :O Haha. Vid 11 tyckte jag att det var dags för de andra att vakna, höhö. Så jag satte på lite bra musik på mobilen :) Kan det finnas nåt bättre än att vakna till Klåparen? Skulle inte tro det! :D Vi åt frukost, Lisa ville ha broccoli och Melon Rush, men det fick hon inte :P Sen lyssnad vi på En plats i solen, städade och så. Fast fortfarande ligger madrasserna, lakan och kläder i en enda röra på mitt golv. Orkar inte gå ner med det i källaren. Sen kollade vi lite på hotell i London (bara en månad kvar!! :O:D). Men vi bokade inget, vi ska kolla med en släkting till Lisa som jobbar på nån resebyrå, om han kan tipsa om nåt :) Sen följde jag med Lisa en bit på vägen hem:) Åt nyplockade blåbär med mjölk till lunch (mums!), följde med pappa och handlade, satt vid datorn och trökade och lyssnade på Kent (som vanligt, haha) och lite annat. Åt mat, satt vid datorn igen, gick ut på powerwalk med Kent, tog en skön dusch (skönt att få bort alla liter med spray i håret sen igår!) och satte mig här igen. Punkt.

En vecka i norr (torsdag)

Torsdagen i Åre spenderades på hästryggen uppe i Nordhallen. Eller i alla fall förmiddagen :) Det var mycket trevligt! Kul! :D På eftermiddagen städade vi lägenheten och på kvällen åkte vi till Östersund :)

 


Jag och Hinni :)




Fikapaus :)




Louise :)




Jag och Hinni igen, när vi kommit tillbaka. Det var väldigt gott med godis då ;) Han var i alla fall jättesnäll! Men han hade eksem, stackarn och en gång backade han in mot en gran för att klia sig och däruppe satt jag och fick stora rivmärken på armen, haha!

Har lämnat hästarna i hagen!


Party a la tuvflickorna och fröken Å!

Jag tror det var fest igår, höhö! Det var naaaajs! Avslutades med att Lisa sov hos oss och det är alltid naaajs <3 Hihi.

Var i alla fall på Underbar och dansade galet xD Nu vill jag sova!

Dixie Chicks

Det är ju sjukt hur man kan "glömma" något så bra! De har hamnat lite i skuggan den senaste tiden. Men lika grymt bra för det! Lyssna och njut!

Dixie Chicks

Vackert

 



Ibland är man vackrare än annars ^^


Lista

Snodde en lista av Lisa. Sånt är väl alltid kul? I alla fall kul att fylla i om man inte har nåt annat å göra^^

Vad såg du senast på TV?
Friidrott tror jag:P

Har du varit olyckligt kär?
Aaa

Hur mycket krävs för att du ska bli full?
Inte så mycket, haha

Vad vill du helst ha just nu?
En extra lång sommar, haha

Vackraste låt-texten?
Åh, gud.... Typ... Alla, hahha. Nej men några exempel här då... Mannen i den vita hatten, Fix you, A message, Utan dina andetag, Det finns inga ord... och många fler!

Din snyggaste kompis?
Allihop såklart! :D

Vilken smak är det i din mun just nu?
Vet ej xD Glass? :P

Har du gott bordskick?
Har jag säkert. I alla fall ibland x)

2 saker inte många vet om dig?
Det var ju en väldigt bra fråga... en del vet ju mer om mig än jag själv gör, så, haha. Det är sant. Och så är jag galen, men det kanske ni redan märkt? x) Och lite besatt, haha

Har du köat mer än två timmar för något?

Tror det. Typ i Paris till eiffeltornet var det lång kö, men vet inte riktigt hur lång tid det tog, kändes som en evighet i alla fall :P


Har du någonsin...

Vunnit en trofé?

Haha, nej

Tagit dig in backstage och hånglat med en rocklegend?

Nope :P

Träffat din idol?

Det har jag, fast inte nuvarande, tyvärr

Blivit uppgraderad på flyget?

Nej.

Blivit portad från en bar/klubb?

Nej.

Simmat med hajar/delfiner?

Nej, men skulle vilja! Inte hajar dock :S


Stugan

Hejsan!

Kom hem från stugan i eftermiddags :) Vi har haft det braaa :) Målat och donat! Höhö. Igår kväll var vi ute med båten också, rodde drag och så i solnedgången. Mysigt!

Förövrigt var det som att vara på safari på vägen dit! Såg en häger, ett par orrar, och nån annan stor fågel, och mamma såg en älg. Coolt :P

Även om det är väldigt trevligt (och framför allt lugnt och skönt) är det grymt skönt att komma hem också. Att kunna tvätta händerna i varmt vatten var nog det bästa med att komma hem den här gången:P Men det var i alla fall kul att måla, så länge man slapp stå på stegen, haha.

Måla

Åker till stugan imorgon och målar. Kommer hem igen på torsdag kväll. Så vet ni ;)

En vecka i norr (fredag & lördag)

Hoppar över torsdagen så länge (fortfarande inga bilder på datorn). Här kommer fredag och lördag :)

Fredag:
Vi åkte till Östersund på torsdag kväll. På fredagen gick vi på stan och "shoppade". Jag köpte inget. Hehe. Hade min Kent-t-shirt på mig och blev stoppad av massa folk som frågade om jag köpt den där eller tidigare. "Tyvärr, jag köpte den förut i Borlänge." "Nej, jag vet inte om de säljer dem här idag." "Men ja, det borde de ju göra." Haha.

På kvällen åt vi på en resaturang. Det spöregnade men de hade inga platser kvar inne. Vi fick välja på att sitta ute (under markiser) eller i ett litet lusthus som de hade ute. Vi valde lusthuset. Efter ett tag började de stänga uteserveringen för att det regnade så mycket. Vi kände oss lite bortglömda där ute efter det, haha.

När vi hade ätit klart gick vi på Yran. Först var vi (jag och Louise) på Markus Krunegård. I spöregn.

Sen flummade vi hur mycket som helst. Vi var verkligen superflum, eller i alla fall jag :P Träffade på Bella från gamla klassen också, det var skoj :) 

Sedan var vi på Johnossi :) Då hade det slutat regna :)

När de spelat klart gick vi längre fram mot scenen. Satte oss precis vid staketet, fast inte längst fram. Det gick typ bak en bit och vi ställde oss vid sidan där (lite svårt att förklara, men det var i alla fall hur bra som helst att stå där!!) Sen satt vi där i typ en timme och sjöng Kent-låtar. När det var ca 25 minuter kvar ställde vi oss upp och det fylldes på med massa folk. Halv ett började de spela. Det var ganska många "nya" låtar den här gången. Alltså andra låtar mot vad de spelade på P&L. Det var skoj. Lite tråkigt dock att de inte spelade Socker... Bland de som inte var med förra gången var Ismael, Sjukhus, Vy från ett luftslott (tror jag?), LSD, någon?. Har säkert glömt någon också, haha. Avslutningen var samma som förra gången, Mannen i den vita hatten, med "extra" slut och konfetti! Fångade dock ingen fågel denna gång :( Men hela konserten var helt underbar! Jag kan inte säga annat. Finner inget annat ord! För "det finns inga ord" haha.


I lusthuset


Markus Krundegård


Glada trots regnet!


Johnossi


Nu är det nära! Andra gången på en månad. Det är ju sjukt! <3


Introt, innan skynket föll


Åååååhh......

Jocke och Markus


Igen


<3


Synd på handen... Den är säkert Louises ;)





Alla bilder på Kent tagna kanske de fem första låtarna, sen hade jag inte tid med kameran mer :P Filmade inget. Var inne på Youtube igår, fanns inte så många klipp då, men det kommer säkert mer och mer hela tiden ifall ni vill se :)

Lördag:

Var typ död. Somnade kanske 3 på natten, vaknade vid halv 9 för att hinna till frukosten. Hårt :P Så jag var som sagt typ död hela dagen. Höll på att somna med huvudet på bordet på restaurangen när vi skulle äta lunch. Då är det illa, haha xD Men jag överlevde i alla fall. Vi var på ett museum på förmiddagen. Mus-Olles hette det. Det var en gubbe som levde i början av 1900-talet som samlade på ALLT. Det var flera hundratusen prylar. Sjuk gubbe! Sen var vi på Frösön, var upp i nåt random utkikstorn mm. Sen var vi nere i hamnen i Östersund. Sen gick vi hem och somnade före tio, typ. Vi var rätt trötta allihopa xD


I utkikstornet




Hamnen


En del av Yran, typ.


xD


Jag typ dog av skratt när jag såg den här skylten! Hahahahaha xD Vid ingången till parkeringshuset på Åre station.

En vecka i norr (tisdag & onsdag)

Tänkte berätta lite kort om veckan i fjällen :)

Tisdag:
Var ute och vandrade i Storulvån. Vi gick upp på ett fjäll som heter Getryggen. Där uppifrån var det världens finaste utsikt!

Målet, högt däruppe

 


Lunchutsikt :)




On the top


Vackrare finns nästan inte! Jag älskar fjällen!

När vi kommit ner igen åkte vi till Tännforsen. Det var mäktigt!



Onsdag:
Mamma och pappa hyrde cyklar på förmiddagen. Under tiden de var ute var jag och Louise till Åre chokladfabrik och handlade lite :) Sen tog vi alla fyra kabinbanan upp på Åreskutan :)


I mitten syns Tännforsen igen ^^

Mor

Jag


Kabinen

Sen var vi nere på byn ett tag innan vi gick till lägenheten och bytte om och åt middag ute :)


Åre torg


Jag och mamma

Detta får räcka för nu... Bilder från ridturen finns på mammas och pappas kamera och ej i datorn än, samma sak med bilder från Östersund, de är kvar i kameran.

 

Nu ska jag ut och sola! Man måste ju passa på...


<3

Åre var väldigt vackert. Hästarna var väldigt snälla. Östersund var en väldigt fin stad. Kent var helt jävla fantastiska. Ännu en gång. Jag älskar er!

RSS 2.0