Trööött...

Jag funderar på att gå och lägga mig, men jag vet inte om jag orkar. Jag är så sjukt trött!!

Och jag tror inte jag kommer kunna gå ur sängen imorgon. Eller skratta. Eller sjunga (som vi bestämt att vi ska göra). På grund av träningsvärk i magen. Känner den redan! Hur ska jag överleva? Haha.

Ikväll har vi haft orkester i gamla tv-rummet, numera spel-rummet. Jag, Louise, mamma och pappa. Och sen har jag och Louise sjungit karaoke. Hihi. Det var skoj. Imorgon eftermiddag kommer lilla Lisa hit (lyllot som fortfarande får ha höstlov!). Sjuuukt najs tycker jag! Ska bli så trevligt så. ♥ Man lär ju passa på för från och med nästa vecka kommer jag väl ha fullt upp till ett par veckor efter jul... Drygt.

 

Och vad tycker vi om november imorgon då? Ja, vi har faktiskt firat ikväll att det är november imorgon. Vi åt tårta :P Sen funderade vi på vad vi skulle fira och bestämde oss för att fira in november. Ja. Fast om det egentligen är nåt att fira vet jag inte. Men tårtan var god! Fast i och för sig betyder det att det snart är december och december älskar jag! :D Bäst, typ.

Den här dagen förra året hade jag mina tjejor på besök i Karlstad. Vintertid-dagen. Vi var så himla sega och låg på sängen hela dagen, typ. Och åt kladdkaka ur glas. Vi hade inga rena tallrikar och orkade inte diska x)


Kladdkaksglaset


Vi var inte aaaaalls sega...

 

Näää, nu får det minsann bli sängen. Vi ses imorgon. I gråa november.... Hej.


De senaste dagarna

I fredags kväll kollade vi på Idol här hemma. Bästa Daniel fick åka hem :( Så himla trist, han var sååååå himla braaaa!!!! :( Jag stör mig som bara den på Geir. Blir värsta glad av att hänga löst? Gör tummen upp och skrattar och sånt? Åååh! Och jag har faktiskt lite rätt att klaga, eftersom jag röstade. På Daniel så klart.

Igår var jag med familjen på Kupolen. Det var kul. Köpte en tröja och ljus bland annat :) Sen hann vi bara hem och vända i princip. Hann få i oss lite mat och göra oss i ordning innan vi gick ner till Åslund på lite festligheter :) Det va skoj.

Idag har jag och mamma varit och tränat på Supersöndagen. Vi var på Core och BodyStep. Kulkul. Om ett par timmar ska jag dit igen på Core en gång till. Hoppas jag överlever, risken är nämligen väldigt stor att jag inte gör det :O Haha.

Så, det var de senaste dagarna o korthet :P


k

Jag skrev ju tidigare i veckan att det är svårt att hitta glada Kentlåtar. Men bara för att låtarna inte är glada betyder inte det att man inte blir glad av att lyssna på dem. För de är så himla bra så man blir glad ändå. För att det finns människor som gör så himla bra musik! Jag går inte runt och är deppig jämt bara för att jag lyssnar på Kent, hehe. Men, ibland gråter man ju också för att det är så bra. Tänkte bara säga det.

Storsjöyran 30/7-2010


Min morgon

Nu är jag hemma i Ludvika.

Imorse, ca 20 minuter innan jag skulle ta bussen till stan och jag hade inte packat och inte diskat efter frukosten, tappade jag ett glas med vatten i golvet. Så det var bara att springa ner och hämta dammsugaren i källaren och städa bort allt glassplitter. Och uppenbarligen hann jag med tåget sen också.

Så såg min morgon ut, trevligt :P

Använd cykelhjälm!

Det var en ganska tidig morgon i mitten av april 2007. Påsklov. Jag och Louise skulle cykla till stationen och sen ta tåget till Borlänge för shopping. Det var en ganska kall dag. Jag hade vinterjacka och mina nya jeans på mig. Hemma vid oss finns en lång backe som man måste åka ner för för att komma till stan. Den är kanske 700-800 meter lång och ganska brant. Bromsar man inte med cykeln kommer man upp i kanske 50 km/h. Just den här morgonen tappar jag av någon anledning kontrollen på cykeln. Jag minns bara att jag tänkte "nu ramlar jag" och sen plötsligt ligger jag på backen många meter längre ner. Jag känner inte att det gör ont någonstans, förren jag får syn på min hand som är helt "trasig". Vinerjackan är bara trasor och jag har fått skrapsår på armbågen (trots vinterjackan alltså), knät och fotleden. Mina nya jeans som jag använde för första gången var också trasiga (men jag har kvar dem ändå, trasiga jeans är ju fint...). Det konstigaste är att cykeln inte fick en enda repa! Det åker förbi en del bilar som inte stannar trots att jag fortfarande ligger på marken. Men till slut stannar en bil som visar sig vara våran granne, med sina två döttrar (ca 2 och 5 år kanske) som ser ganska rädda ut när de ser mig. Han skjutsade mig och Louise till vårdcentralen. Så himla snällt! Fick gå omplåstrad ett bra tag efter den olyckan.

Jag slog visserligen inte i huvudet den där dagen och jag hade hjälm. Men hade jag inte haft det och slagit i huvudet kanske jag inte hade varit samma person idag. Hade det gått riktigt illa kanske jag inte hade suttit här nu, vem vet!?

Vad jag vill säga med detta är att ni ska använda cykelhjälm! Det är inte "ocoolt", det visar bara att man är rädd om det man fått - livet. Visst finns det gånger då jag inte alls vill använda den, men jag gör det oftast ändå, speciellt i backen hemma. Jag hade aldrig cyklat omkull innan, inte ens en enda liten vurpa vad jag kan minnas. Det kan hända alla! Och att säga att man är försiktig räcker inte riktigt som argument att inte använda den där hjälmen. Det krävs att ALLA andra också är det.

Torsdag

Hejsan!

Idag har jag pluggat, strykit tvätt, varit ute och gått (det började regna också, det var drygt). Imorgon förmiddag ska jag åka hemåt :) Har precis fixat skjuts hem från stationen av syster :P Och imorgon är det Idol också. Det tycker jag är najs. För Daniel är med xD Nu finns deras auditions på Spotify! Älska!! Och Daniel hade lagt upp massor av bilder på sin bdb. Dog lite... ;)

Daniel Norberg – Don't Look Back In Anger

Nu ska jag laga mat. Ikväll blire Life på tv! :)
Vi hörs senare!

Godnatt

Varför ligger inte jag och sover vid det här laget? Suck. Sängen nästa. Vi ses imorgon.

Gravity

Alla som gillar Coldplay borde lyssna på detta:


Regn, regn, regn, regn....

Skitväder idag. Tur att jag inte behöver sätta en fot utanför dörren om jag inte vill! Och det vill jag inte ;)

Längtar till helgen!

Åh, vad jag längtar till helgen! På fredag ska jag åka hem och på lördag ska hela familjen till Kupolen. Pappa hade tydligen inte varit där sen 2007 ^^ Blir lite shopping och så där (jag får lön idag!). På kvällen ska vi på fest hos Åslund. Naajs :) På söndag är det supersöndag på Gymmix (där jag tränar hemma), vilket innebär gratis träning hela dagen. Jihoo! :P

Kommer bli najs helg gissar jag!

Den kommer väl se ut ungefär såhär:

 




Felix

Igår kväll kollade jag på Felix stör en ingenjör. Det var nämligen en tjej från ABB i Ludvika som var med :) Jag tyckte det var riktigt kul program, synd att det går så sent bara...


Kommer inte på nån bra rubrik :P

Nu är jag hemma och har duschat och mobilen fungerar som den ska igen. Jag gick hem från stan och det var riktigt skönt :) Haha, när jag stod och väntade på bussen ner till stan började helt plötsligt en "tant" (ca 50 år kanske) att prata med mig. Och hon verkade tro att jag var värsta gammal och bara "för 15 år sedan tyckte vi att det var science fiction med teknik och så, Eller hur? Och nu är allt teknik..." Jag ba "mmmm..." haha. Hur ska jag kunna veta det liksom? Jag var 5 år för 15 år sedan :P

När jag satt på bussen kom låten M på min mp3. Jag fick bita rätt hårt i tungan för att inte börja gråta (grina på bussen liksom?!). Att leta efter en glad Kent-låt är väl ungefär som att leta efter en nål i en höstack (nåja...) men M tar ändå priset för sorgligaste låtan! I alla fall just nu.



Nu håller jag på att tvätta och ska börja med maten nu också. När jag har ätit ska jag plugga lite innan jag sätter mig framför tvn.

Och just ja! Idag kommer Lisa hem från Italia! :D Wiie :) Visserligen är jag inte hemma så jag kan träffa henne, men på något konstigt sätt blir saknaden att kännas större när det skiljer 2,5 timmar med flyg än 2,5 timmar med bil...

Jaja, här är ett par bilder från promenaden:




Johnossi

I fredags spelade Johnossi i på Högbergsskolan i Ludvika! Hur coolt är inte det? Lilla Ludvika liksom, och på min gamla skola dessutom! Men nu ska jag inte vara ledsen för att jag missade det. Den 19 november spelar de i Karlstad på Nöjesfabriken och vem tror ni kommer vara där?! Jag såklart! Med mina tjejor Louise och Lisa. Köpte biljetter i söndags :) Det kommer bli grymt. Tredje gången jag ser dem i år. Najs!

Nu ska jag ner på stan och se om jag kan få någon ordning på mobilen!


Tisdag

Först och främst en liten ursäkt att jag inte skrivit nåt de senaste dagarna. Jag har inte suttit vid datorn sen i lördags :O

Vad har jag gjort sen sist då?

I söndags gjorde jag typ ingenting. Satt och läste Camilla Läckberg typ hela dagen. Kunde inte sluta läsa förren boken var slut :P Igår var jag och Louise och vattnade hemma hos Lisa igen och sen var vi på stan och shoppade lite. Med betoning på lite. Det är ju Ludvika vi pratar om xD Köpte en klänning i alla fall :) Efter det åkte jag till Karlstad. Här sitter jag nu... Höhö. Utan mobil. Den är mobbad. När jag skulle sätta på den slog jag in pin-koden rätt, men den sa att det var fel så nu är den låst och smart som jag är har jag tappat bort puk-koden... Ska åka ner på stan i eftermiddag och gå in på telia-butiken så får de fixa det åt mig.

Så är det. Hej så länge!

Städat

Hej alla!

Denna lördag blev jag väckt och uppjagad av mamma som sa att jag skulle städa typ hela huset. "Nåt måste du ju göra när du är hemma" sa hon. Så det har jag gjort nu. Eller hela övervåningen i alla fall. Jag har också hunnit med att skicka in en av uppgifterna och även sett att jag fick VG på den jag lämnade in förra helgen! Wiiie! ;)

Snart ska jag och Louise ta in posten och vattna hemma hos Lisa och sen ska vi ner och fika på stan. :)

Förresten så ligger Ismael med Kent tvåa på Tracks. Veckans raket! Tjohej :D ♥

Herrå på ett tag!

Idooool ;)

Nu måste jag såklart snacka lite Idol. (Jag har ju typ blivit en liten idol-nörd xD) Jag tycker att det var himla synd att Alice hoppade av, hon var ju typ bäst. Men det viktigaste är såklart att hon gör det som känns bäst för henne! Eftersom Alice inte är med längre fick Minnah komma tillbaka och som hon gjorde det! Hon tillsammans med Daniel (big surprise!) var helt klart bäst ikväll! Men mest Minnah faktiskt tror jag, även om jag inte hade långt till tårarna när Daniel sjöng så fint så fint ♥ Sen tyckte jag att det var synd att Linda fick åka hem. Jag ska erkänna att hon var bättre i början, men ändå så gillade jag henne. Bästa framträdandet var när hon sjöng U2s With or without you i kvalet! :) Men jag gillar ändå hennes inställning, nu ska hon till studion och spela in :) Hehe. Som vanligt tycker jag att Andreas kan åka hem, mohaha. Men tyvärr var nog inte Olle så bra heller idag :O Och inte förra veckan heller, sorry Lisa. Men när han sjöng Sex on fire för några veckor sen var han grym! :D

Detta var min analys av dagens idol ;) Nu ska jag sova.

 
Minnah och Daniel, final nästa? :) Hehee..


Brandon Flowers

Idag har jag lyssnat på Brandon Flowers album för första gången. Louise köpte det i London. Riktigt bra måste jag säga! :D

1. Welcome to Fabulous Las Vegas
2. Only The Young
3. Hard Enough
4. Jilted Lovers And Broken Hearts
5. Playing With Fire
6. Was It Something I Said?
7. Magdalena
8. Crossfire
9. On The Floor
10. Swallow It
Deluxe Edition:
11. The Clock Was Tickin'
12. Jacksonville
13. I Came Here To Get Over You
14. Right Behind You


För er som inte vet så är Brandon Flowers sångare i The Killers och håller just nu på med ett soloprojekt :) Fetmarkerade Crossfire eftersom det är första singeln från skivan.

Nya filmer :)

Häromdagen landade dessa i brevlådan. Lite najs tycker jag! Nån som vill ha filmkväll? :D Annars kollar jag på dem nån gång när jag känner mig ensam och nere i Karlstad. Ja.


A walk to remember & Dear John. Någon som sett? :)

Fredag

Heeej!

Fredag! Najs! Det betyder Idol ikväll! Just nu håller Louise på att laga nån tacogratäng och vi bakade en kladdkaka till efterrätt tidigare idag. Fredagsmys är på g! ;) Jag och Louise har lat pussel idag också. På Eeeeedvard. Som jag har bestämt mig för att kalla honom. Bara för att det retar Louise, mohaha. Snart ska jag och Louise skjutsa Lisa och hennes mor till stationen. De lyllona ska till Milano! JAG VILL OCKSÅ! :( Fram till tisdag ska i alla fall jag och Louise vara husvakt^^


Natti

Till tonerna av dessa låtar avrundar jag nu dagen. Den första började jag även dagen med förövrigt, min väckningslåt på lilla mobilen :) ♥ Coldplay kommer alltid ha en speciell plats i mitt ömtåliga hjärta! ♥






Godnatt! :)

JAG DÖR!

På riktigt...! Kolla leendet och jag tror ni förstår vad jag menar! Och sången är det ju inte det minsta fel på heller. Gud! ;) ♥


Dalmål

Åh, sånt här tycker jag är så himla kul! När vi var hos farmor berättade Louise om en sida på internet som hon varit in på med en massa ord på dalmål och vad de betydde. Här är en lista på ord som sägs i vårt hus:

Att tass med en sån = En sån är det inte lätt att ha att göra med
Fäktut = Jäktigt, stressigt (fast vi säger mer jäktut)
Fasligt = Häpnadsväckande (ex "det var fasligt vad snabb du var!")
Hötta = Måtta med fingret
Jopp = Potatis
Rålös = Förvånad (det trodde jag alla använde!)
Tjåla = Tjata
Tåcken = Sådan (ex "en tåcken där")
Tafflu = Fumlig, dålig (ex "vilken tafflu spade")
Uschamej = Fy då
Vaföla? ≈ Vadå för nåt?

 

Vi använder inte dessa ord hela tiden men ibland gör vi det :P Vissa ord var jag helt övertygad om att alla använde typ fasligt och rålös, haha. Sen finns det andra ord vi använder också, men de stod inte med på listan så de kommer jag inte på just nu :P I princip kan man sätta "ut" i slutet på ord istället för "igt" ^^ Typ "rolut" istället för "roligt" eller "krånglut" istället för "krångligt". Hihi :)


Pluggiplugg

Vet ni vad jag precis gjorde? Skrev ihop nästan en hel sida på mitt arbete. Duktigt va? :) Lisa får äran för detta infall. Läste på hennes blogg att hon skulle plugga på sin miljökunskapsuppgift(?) och typ bara hade källförteckningen kvar(?) och då minsann blev jag förbannad (inte på riktigt såklart) att hon var bättre än mig och plötsligt sprutade orden ur fingrarna på mig. Nästan i alla fall. Så kan det gå. Tack Lisa! ;) Nu kan jag ju i alla fall slappa med ett lite godare samvete ikväll!

Snart blir det middag bestående av lax (mumma). Japp, fisk två gånger på en dag. Inte såå ofta... (Vi fick god gös hos farmor.)

Sachertårta

Jag blev precis otroligt sugen på sachertårta eftersom denna bild kom upp i bildspelet på min dator nyss.  Aaaa va gott!! Får se till att åka till Österrike snart^^

 

Snodde förresten ett recept på en chokladkaka jag hittade i en tidning hos farmor. Nån som vill komma och provsmaka sen? :D Lovar att den blir god ;D Höhö. Såg gott ut på bilden i alla fall ^^

 

Förövrigt orkar jag inte pluggat nåt idag, tror jag. Och jag vet att jag kommer ångra det imorgon. Men det står i princip totalstilla i mitt huvud :O Inte bra. Behöver några fler ord till min för nuvarande ganska knapra uppgift... Hoppas det löser sig. Har ju i alla fall ett par dagar till på mig.

 

Och ifall det inte blir fler inlägg idag så är det för att blogg.se är helt knäppt just nu. Var tvungen att logga in typ hundra gånger innan det funkade... Knepigt.


Torsdag

Var ute och gick nyss. Flera minusgrader idag men det blåser inte så det var riktigt skönt ute :) Lite surt är det dock att det inte är någon snö. Har läst en del bloggar på förmiddagen och det verkar ju vara snö i hela Sverige utom här!? Jag har inte sett en enda snöflinga i år (okejdå, sen april typ), det är fusk! ;P 

Jag och Louise ska snart till fina farmor och äta lunch! Trevligt trevligt. Sen får vi väl se vad denna dag bjuder på. Lite plugg lär det nog bli... Och naturprogram på tv ikväll ;)

Hej så länge!

Wanna be loved

Här har vi dagens låt:

Erik Hassle – Wanna Be Loved

"Of all the lonley people I wanne be loved by you"

(Hittade ingen bra version på Youtube, så det fick bli en Spotify-länk idag med...)

Måste bli frisk snart!

Om 3 minuter börjar träningen. Det liksom kryper i benen. Jag vill också! Men jag känner mig inte tillräckligt frisk än. Tyvärr.

Översvämning

Jag sitter och minns tillbaka på översvämningarna som var i mitten av juli förra sommaren eftersom jag skriver om det i min uppgift. Så här såg det ut när jag och Louise var på "fototurné":


Hagge. Det här kanske du känner igen Denise? Vi fotade vid det där trädet som är lite böjt för typ en månad sen... Det var ju något lägre vattennivå då...

Hagge



Ludvikaforsen


Ludvikaforsen


Ludvikaforsen


Bryggan är mitt i sjön i Gårlången


Översvämmad gård....


Kallt

Hejsan!

Idag hade jag klockan på 8.00 men vaknade visst inte förren klockan 10... Samma sak igår och i måndags. Oops.. Hehe. Har i alla fall pluggat på "förmiddagen" (när jag väl vaknat). Har precis varit ute och gått en sväng också. Det var iiiiskallt ute. Termometern visar på drygt en plusgrad och det är isande kalla vindar! Ett par långkalsonger hade inte suttit fel ^^ Tänkte först gå ut lite senare men gick direkt efter lunchen istället medan solen fortfarande är framme och kanske värmer lite i alla fall. Haha, jag riktigt känner hur intresseklubben antecknar...:P Förövrigt har jag inget emot kyla! Bara man är rätt klädd. Så missförstå detta inlägg rätt är ni snälla :P

Nu ska jag plugga lite till och sen typ hänga lite på Kentforumet eller nåt ;)

Är det förresten nån som vet om det är nåt "fel" på Telias nät eller nåt? Jag har inte haft täckning på mobilen sen igår kväll:O




Snart vinter, wiihoo ;)

Jocke Berg flyttar in

Ni måste bara kolla på detta! Hehe.

http://www.tv4play.se/noje/hellenius_horna?title=jocke_berg_flyttar_in&videoid=1091949



Blir aningen roligare om man sett "riktiga" Berg flyttar in kanske... hehe.

Bastu och det med basta!

Nu har jag lagt ut pusslet! :) Undrar vad jag nu ska göra när jag får tråkigt? :P Hehe


1500 bitar senare...

Nu ska jag snart ner och sätta mig i bastun. Jag har gått och frusit så jag skakat konstant i två dygn (!), så nu vill jag bli lite varm! Har laddat med en av Kents bästa skivor, Du & Jag Döden också. Mys! Men jag får nog vänta typ en kvart eller nåt så det hinner bli varmt :P

Kul rubrik förövrigt...;)

Vi ses och hörs! :)

Motorstopp xD

Jag skjutsade nyss Louise till jobbet. Eller rättare sagt till Mattias Trafikskola där hon skulle samåka med de andra till Grängesberg. När jag skulle åka därifrån fick jag (såklart) motorstopp xD Det är ju sånt som bara händer mig väl? Haha. Hoppas inte min körlärare (som hette Kent!:O) såg mig ^^


Gammal bild, Gotland, juli 2009

Godnatt!

Hmm... Kanske dags att sova? Varör ska jag alltid sitta uppe så himla sent? Idag "råkade" jag fastna på Kentforumet tillsammans med en väldigt bra Kent-spellista. Då blir det tydligen lite svårt att slita sig ^^ Men nu ska jag gå. Så godnatt! :)

Fail

Nej, alltså FAIL!!! Man ska inte läsa massa om felhörda låttexter. Nu hör jag bara massor med fel, haha! xD Å herregud! Men det är värt alla gapskratt i alla fall! Haha.


Loving Arms

ÄLSKAR den här låten!!! Minne från en gång i början på 2008 (tror jag) när jag gick hem från skolan och lyssnade på den. Minns att det var jättekallt ute och massor med snö.

Dixie Chicks – Loving Arms

Texten är så himla fin! ♥

(Hittade den inte på Youtube, utom covers :S)

Felhörda låttexter

Jag hänger på Kentforumet. Alltså detta är nog den roligaste tråden någonsin! Felhörda låttexter. Kan knappt bli roligare! xD Finns 57 sidor så det är ju en del att läsa. Kan inte sluta! Haha.

Kategorier

Jag har suttit en stund och lagt till nya kategorier till bloggen och flyttat några random inlägg dit. Såklart såna som passar, men jag orkar inte kolla igenom alla för det är typ 600 stycken^^ Men från och med nu ska de hamna på rätt ställe i alla fall. Hoppas jag. :P

Så är det.

Funderar på om jag orkar plugga nåt mer just nu. Jag har ju blivit så himla lat! Haha. Inte bra. Men snart har det ju gått halva tiden på universitetet. Ja, tiden går då verkligen för fort! Inte för att jag inte vill att den tiden ska ta slut, utan för att.... den gör det. Går för fort alltså.

Jaja, lite till får jag väl orka med då. Hej på er!

Rallybrud

Har precis sett Rallybrudar! Haha, den är så braa :) Fast det är så j*kla drygt och kolla på film på fyran, reklam hela tiden ju :S

I rymden finns inga känslor var också bra! :) Haha, vilken filmhelg detta har varit! :D

MEN.... Gamla Ullevi har åkt ur Tracks...:( Snyft. MEN (igen)...... Därför måste ni röstaIsmael som utmanar denna vecka. Det är en order. Typ. ;)

Det var svinkallt på stan idag. Höll på att frysa ihjäl när vi gick från Hemmakväll (där vi köpte godis) till bion! Dessutom mötte vi farmor så vi pratade lite med henne också. Guuud. Det är höst minsann! Snart är vintern här, woho! Och jag gillar vintern fast det är kallt. Man måste bara klä sig ordentligt ;) Hade helt enkelt för lite kläder idag :P Kanske dags att ta fram vinterjackan snart?

Nu ska jag sova. Kram på er! (Jag smittar inte längre säger vi. Fast min hals vill aldrig bli bra nån gång. Skräck.)


Bara för att det är Jocke och den är fiiin. Snodde den från Kent-forumet, ajabaja....

Tankeläsning



Hittade detta klipp på Youtube häromdan. Helt sjukt! Hur lyckas man?? Henrik Fexeus är ju hur cool som helst! Jag vill va som han ^^

Home, sweet home!

Gissa vart jag är! Ludvikaaaaaa! :) Tog bussen hit igår. När jag kom hem kom Lisa hit. Det var skoj för det kändes som vi inte setts på hur länge som helst! (Typ två veckor alltså:P) Vi flummade massa, eller mest jag då, haha. På kvällen kollade jag och Louise på film, Fucking Åmål. Den var bra! :) Men det märks att den har några år på nacken. Så himla fula kläder xD

Idag har jag pluggat lite. Har ju varit sjuk så jag har inte kunnat göra det på ett tag. Har gjort klart uppgiften nu men jag ska låta mamma läsa igenom det innan jag skickar in den. Jag skriver alltid några stavfel och sånt som jag inte märker själv :P

I eftermiddag blir det fika på stan och bio med mina tjejor! Najs värre! :D Hehe. Har inte fikat på Engel sen i somras så det är ju en smärre katastrof, men idag ska det alltså bli ändring på det. Har ju i och för sig inte varit på bio sen i somras heller när jag och Louise var och såg Eclipse, hehe. Även då var jag hostig, precis som nu. Stackars biobesökare! Men jag tänker inte ta hostmedicin! Jag blir att må illa bara av att tänka på det :S Usch. Kanske ska säga vilken film vi ska se också. I rymden finns inga känslor blir det! :)

Nu tror jag minsann jag ska gå ner till mitt lilla pussel en stund. Surpriiiise ;)




Idol och Coldplay

Ja, vad ska man säga? Jag gillar Daniel mer och mer för varje vecka! Han var inte bäst idag, men men. Underbar ändå! ;) Louise, du får kalla mig 14-åring men så är det! Kan inte låta bli att le när han är i rutan ^^ Dock tyckte jag det var synd att Minnah fick åka. När hon sjöng Not ready to make nice fick jag verkligen gåshud! Även den en favoritlåt med bästa Dixie Chicks! :) Den där Weise får gärna åka för mig! Hehe.

Satt även och kollade på Storytellers på MTV med Coldplay. Visste inte vilket program jag skulle välja där ett tag. Jag bytte över till MTV när det blev reklam på 4an. Sen skulle jag byta tillbaka för omröstningen fortsatte men just då började de spela Fix You, så det gick inte. Fick lite ångest :P Men sen när jag bytte till 4an igen var Daniel kvar och satt säkert, så då kändes det ganska bra igen :P Tur att Alice är kvar också!

 
Gulle där! ;) Vacker och sjunger fint som få! :D


Och här har ni en favorit med Coldplay också, Politik

Förövrigt borde det vara förbjudet för Skistar att göra reklam på tv. Vill ju bara åka skidor nu, Nu, NU!! ;)

Snö

Tydligen så snöar det hemma just nu! Tycker det är lite fuskigt. Jag vill också se när första snön kommer! :O Och den brukar ju inte komma förren på höstlovet! :O Dessutom verkar ingen där hemma vilja ha snö (utom möjligen Louise) så då kan väl komma här istället? Eller? Bara en liten snöflinga? Nehe...

 

Men. Det gör inte så jättemycket, för "dom säger att stan har blivit tyst och ful och öde älskling. Att det kommer bli en lång, kall vinter" (Det är faktiskt sant!) Och det betyder väl massa snö?! Men ändå... Det är nåt speciellt med den första snön!

Kent – VinterNoll2


Min bästa väns dotter

För ett tag sen tänkte jag låna en bok av Louise. Jag sa att jag ville ha en glad bok och hon tog fram några som hon tyckte att jag skulle läsa. Jag valde Min bästa väns dotter av Dorothy Koomson.

Men så glad vet jag inte om den var... Jag grät redan på första sidan. Dock var det en väldigt fin berättelse!

Beskrivning av boken (har inte skrivit den själv...):

"Min bästa väns dotter är en berättelse om det stora sveket och den största kärleken.

Kamryn Matika och Adele Brannon var bästa vänner och trodde inte att något i världen skulle kunna komma emellan dem. Tills Adele gjorde det otänkbara och låg med Kamryns stora kärlek, Nate. Som om inte det skulle vara nog blev hon gravid och födde hans barn. När Kamryn får reda på sanningen, två månader före sitt bröllop, bestämmer hon sig för att aldrig träffa någon av dem igen. På ett ögonblick mister hon de två viktigaste människorna i sitt liv.

Den eviga vänskapen är över och Kamryn flyr från London till Leeds för att försöka skapa sig ett nytt liv på egen hand.

Några år senare landar plötsligt ett brev på dörrmattan som berättar att Adele är döende. Hon håller på att förlora kampen mot sin leukemi och vill att hennes bästa vän ska adoptera den nu femåriga dottern, Tegan.

Ännu en gång ställs Kamryns liv på ända. Adele hennes själsfrände kommer att dö. Och hon själv, som bestämt sig för att aldrig någonsin skaffa några barn, måste kanske bli mamma.

Så börjar hennes livs svåraste resa. En resa mot ansvar och insikt, förståelse och förlåtelse, men framför allt mot den stora kärleken."



Det var en väldigt bra bok. Min favoritförfattare är Kristin Hannah och detta var i samma stil som hon skriver, så det var ju nästan givet att jag skulle gilla den :P


Bättre

Hej allihopa!

Jag är fortfarande sjuk, men mår bättre idag, så nu är jag väl snart på benen igen. Jag är så himla trött på att ligga i sängen hela tiden nu. Vill upp och springa lite, haha. Nej kanske inte :P Jag har löst massa sudoku, läst ut jättebra bok (kan skriva lite om den senare:)), börjat läsa Camilla Läckberg-bok (den första för min del, verkar bra!), smsat med syster och Lisa :), kollat på film och tv och så (det är ju rätt najs att slippa flytta från sängen till soffan när man ska kolla på film eftersom sängen är själva soffan^^, men rätt trist att vara ensam och inte ha någon som sköter om en när man är sjuk:( ) Ikväll ska jag i alla fall kolla på Idol (såklart) och heja på Daniel ;) Nu lyssnar jag på Kent och spelar spel på datorn :P Och kollar lite på cdon (jag och Louise tänke beställa lite grejs :))

Blev visst en massa parenteser i detta inlägg, haha.

Härlig bild! Saknar sommaren lite. Men bara lite, längtar efter vintern mer :)


Dagens utmaning:

Att laga mat. Den sista lagade maten ur frysen åt jag till lunch så för att få någon middag var jag alltså tvungen att laga något. Men jag lyckades. Nu har jag ätit och så, så nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen. Det blir kul att ta itu med disken när jag blivit frisk...

Sjuk

Usch, jag hatar att vara sjuk. Mår sämre än igår, så detta är ju inte så kul. Tänkte bara berätta det så ni kan tycka synd om mig ifall ni inte har nåt annat att göra :P Det ska i alla fall jag göra. Tycka synd om mig alltså.

Fotboll

Tvätten får vänta. Jag orkar helt enkelt inte. Jag tror det är Louises och Lisas sjuka som satt sig på mig nu :( Icke trevligt. Ska ta och krypa ner under en filt och kolla på fotboll nu, som resten av den svenska befolkningen :P

Vi hörs nog imorgon!

Top of the world



Lyssnade på den här låten nyss. Detta var min favoritlåt för två-tre år sedan men den är fortfarande himla bra! Videon är också bra och värd att titta på!


London

För en månad sen var vi i London! Sista dagen. Vi var först till Oxford Street och sedan till Abbey Road och på eftermiddagen var vi i Notting Hill. Då var det verkligen varmt! Typ sommar! När vi kom upp från tunnelbanan i Notting Hill skulle vi kolla på kartan men vi var tvungna att gå till skuggan först för det var så himla varmt i solen :P Det var najs! Vi shoppade lite där och käkade glass och njöt av livet! :) Som jag skrev i förra inlägget känns det snarare som ett år än en månad! Det bästa med London-resan var... Allt! Men framför allt Muse-konserten såklart som var anledningen till att vi åkte dit :)


Muse! :D ♥


Flum (som vanligt) xD


Söta flickor i Notting Hill :) ♥

Onsdag

Det känns så himla bra just nu. Jag gjorde typ klart uppgiften för en liten stund sen. Nu ska jag bara renskriva och läsa igenom det. Najs! Nu blir det snart lunch, sen en promenad, men det blir bara lite lugnt för det känns som att jag håller på att bli sjuk :( Efter blir det lite mer plugg. Ikväll ska jag tvätta igen eftersom jag missade en timme igår och inte hann allt jag tänkt och kolla på fotboll :P

Har inget intressant att skriva så jag ska väl laga lite mat nu då.

Vi ses! :)


Wembley för ungefär en månad sen! :) Känns mer som än ett år sen än en månad :O

Anmälan

Nu har jag gjort anmälan till vårens kurser. För er som är intresserade av att veta vad jag har valt så är det Företagsekonomi A och Psykologi A. Kanske lägger till nån mer sen, har ju ända till fredag på mig. Det var några fler kurser som verkade intressanta men de gick bara på hösten :S Så är det. Nu ska jag plugga lite mer.

Tvätt

Jag hade helt glömt att jag bokat tvättstugan idag klockan 6! Kom på det för typ en minut sen :P Jag får ta itu med det efter maten för den är klar typ nu. Haha, gud vad bra jag är! x)

Trött

Idag är jag hur trött som helst. Jag vill bara gå och lägga mig och sova! Jag fattar inte vart denna trötthet kommer ifrån!? Jag har ju inte sovit mindre än jag brukar eller nånting sånt. Det måste vara för att det är måndag. Eller för att det är höst. Kanske.

Och skulle inte någon kunna skänka mig den goda egenskapen det måste vara att kunna plugga och lyssna på musik samtidigt? Jag skulle såååå gärna vilja ha den just nu! Och ganska gärna skulle jag också vilja ha egenskapen att kunna plugga utan att ögonen faller igen. Läste lite i typ världens tråkigaste bok imorse, men jag höll på att somna hela tiden så jag gav upp, haha.

Bild från igår


Grotta

Alltså, vår jord är så himla vacker! Jag kollade som sagt på Planet Earth nyss och jag såg avsnittet om grottor. De visade bland annat en grotta i USA som hette Lechuguilla där väggarna var helt täckta av typ kristaller. Flera av dem sex meter långa! Hur coolt? Att vi håller på att förstöra denna underbara värld gör mig gråtfärdig!

Har även kollat lite i kurskatalogen. Finns himla mycket intressant ju! Tror jag ska skicka anmälan imorgon, ifall studera.nu kraschar. Den har ju gjort det ibland. Nu är väl trycket inte lika högt som när det är anmälan till hösten, men krångel är väl det sista man önskar sig.

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa :) Imorgon ska jag plugga!


10-10-10

I eftermiddags åkte familjen hem, men det har varit en mycket trevlig helg!

I fredags åt vi god middag och kollade på Idol, bland annat. Sen somnade vi, typ :P

Igår var vi på stan på förmiddagen. Fikade och var in på Clas Ohlson :P Sen åkte vi ut till Löfbergs Lila Arena och kollade på Färjestad-Djurgården. Tyvärr vann Djurgården, men de vann rättvist för de var mycket bättre! :O Men Färjestad fick i alla fall göra ett mål, när det var drygt en minut kvar av matchen. Men de förkorade alltså med 2-1. När matchen var slut åkte vi hit och åt lite god mat, spelade plump och kollade på tv.

Idag har vi varit på Värmlands Museum och ätit på restaurang :) På eftermiddagen när de andra åkt hem gick jag på mysig höstpromenad i skogen :)

Löfbergs Lila Arena


Tummen upp för hockey!


Färjestads klack




När vi kom hem spelade vi plump, och ni kan ju själva se vem som vann!


Höstpromenad i det vackra vädret :)




Det är väl ingen som kan gissa vilken musik jag har i lurarna?! ;)

Nu ska jag kolla lite i kurskatalogen eftersom vårens kurser ska väljas senast på fredag. Sen ska jag kolla på ett till avsnitt av Planet Earth :)


Daniel ;)

Har ätit middag bestående av köttgryta och potatisgratäng (jag är bäst på att göra potatisgratäng!), druckit lite vin, kollat på Idol och MTV World Stage med Muse. Famljen är här och det är najs :D

Jag säger bara att DANIEL MÅSTE GÅ VIDARE!! ;) ♥

 


Hur söt är han inte?? Och hur bra sjunger han inte?? Gudars! ;)


Städat

Nu finns det inte en millimeter av min 24 kvm "stora" lägenhet som undgått min dammtrasa! Till och med jag är städad (har precis duschat :P) Sedan klockan halv tio imorse har jag hunnit:

Vädra lakanen
Plocka undan allt rämmil som låg här och var i hela lägenheten
Kastat en del grejer (mest gamla papper :P)
Bäddat
Torkat alla väggar
Gjort rent hela badrummet
Dammat
Lagat mat
Ätit
Diskat
Plockat ut allt ur köksskåpen och torkat rent
Gjort en rejäl rengöring av spis och diskbänk
Dammsugit
Torkat golven
Duschat
Lyssnat på 4 Kent-album

Det som återstår nu är att tvätta fönstrena och byta gardiner, men det tar vi imorgon :) Även tvättkorgen svämmar över, men det får också bli en annan dag. Nån måtta får det väl vara! Fick precis sms från Louise att de är på väg nu :D

Såhär såg det ut imorse:





+ en massa damm som inte syns :P (och det är väl tur... :P)

Lunchpaus ^^:


Färdit:




Den som kommer och säger att det inte är rent åker på en propp! ^^

Grått

Usch vilken grå dag. Regn och rusk och mörkt ute. Blöö. Idag ska jag fara söderut igen (och lite västerut också) till Karlstad. Imorgon ska jag städa hela lägenheten. Och imorgon kväll kommer familjen och då ska vi tvätta fönstren och byta gardiner. Riktig höststädning på gång alltså. Sen på lördag ska vi gå på hockey i Löfbergs Lila Arena. Färjestad-Djurgården. Skoj! :)

Gud vilket tråkigt inlägg!! Jag ska gå och lägga pussel nu tror jag :P




:(

Man ska ju egentligen inte ta ut saker i förskott, men ibland kan man helt enkelt inte låta bli. Nu är det en sån situation och det gör att jag mår så himla dåligt just nu :( Jag skulle egentligen behöva åka till Karlstad idag för att städa och så innan helgen när jag får besök, men jag klarar inte av att åka nu. Jag känner att jag behöver vara hemma, klarar nog inte av att vara själv just nu. Hoppas att det känns bättre imorgon. Jag tror att jag går och tränar ikväll igen. I måndags lyckades jag tänka på annat hela passet, det är vad jag behöver just nu. Tänka på annat.


Onsdag

Lysmasken igår var kul. Gick med mamma och pappa :) Vi gick tipspromenaden och träffade lite känt folk. Bland annat Ajje som stod och serverade soppa med HR. Pratade en stund och åt soppan som var jättegod :) Sen träffade vi kusin också :) Säkert mötte man fler som man kände, men eftersom det är mörkt så ser man ju ingenting :P Det var rätt kallt också. Jag hade mössa och tjocka vantar för första gången denna höst och ändå frös jag jättemycket! Haha.

Och jag har fortfarande inte bestämt om jag ska åka tillbaka idag eller imorgon till Karlstad. Känns ju bra.. Haha.

Nu tror jag att jag ska plugga lite. Orkade inte igår. Jag går omkring med en stor orosklump i magen just nu, men uppgiften måste göras. Så är det bara, och det blir antagligen inte bättre för att jag skjuter upp den...

Så vi får höras senare helt enkelt.

Flen

Mamma och pappa var lediga från jobbet idag för att åka på en cykelutflykt. När vi satt och åt middag berättade de vart de hade varit. "I Flen" sa de. Jaha, är inte det lite långt att åka då, tyckte jag. Ända till Södermanland liksom. Men tydligen finns det ett ställe utanför Nyhammar som också heter Flen. Tur det, hade varit lite långt att cykla på en dag annars!

Lysmasken

Ikväll är det Lysmasken! För er som inte kommer från Ludvika och vet vad det är så är det som en arrangerad promenad mellan Skuthamn och Röda stugan (ca 2 km tror jag) med massa utställningar och maschaller (stavning?) första tisdagen i oktober varje år. Jag gick senast 2008 eftersom jag inte var hemma förra året, men nunär jag är det vill jag passa på att gå ikväll. Det brukar vara så mysigt! Men jag har ett problem. Jag har ingen att gå med! Så om nån ska gå kan ni höra av er ;) Annars får jag övertala mamma eller nån :P

Verkligen

Mitt favoritalbum med Kent är just nu deras andra, Verkligen, som kom ut 1996. Jag tycker att alla låtar är jättebra! Som första låt är Avtryck, som är min favoritlåt just nu :) Satte precis på skivan för att sömntutan Louise ska vakna ;) Hon somnar ju om hela tiden. Så passande då att skivans första rader är: "Somnar om och vaknar igen, som jag alltid gör" haha :)

Övriga låtar på albumet:

1. Avtryck
2. Kräm (så nära får igen gå)
3. Gravitation
4. Istället för ljud
5. 10 minuter (för mig själv)
6. En timme en minut
7. Indianer
8. Halka
9. Thinner
10. Vi kan väl vänta tills imorgon
Extra på box-versionen:
11. Saker man ser (demo version)
12. Alpha (demo version)
13. Din skugga (demo version)

Avtryck:




Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag för er som missat det! Trots det har jag inte bakat, eller ens ätit, några bullar idag :O Men men...

På förmiddagen idag pluggade jag lite på uppgiften. Nu har jag bara den svåraste frågan kvar plus lite annat smått som jag ska lägga till. Resten av dagen har jag suttit vid pusslet. Det är så himla bra terapi för min överbelastade hjärna. Man slipper tänka på allt jobbigt, för man har fullt upp med att tänka på alla bitar. Det är bra.

Om ungefär en timme är det träning som gäller. Ska bli skoj och skönt! (Hmm... Någon mer än jag som märkt att jag börjat missbruka ordet "skoj"?:O)

Hej så länge!

Saknad

Kan man sakna en dag så mycket att det gör ont? I så fall saknar jag 1 juli och 30 juli. Jag vet att jag har sagt det förut men jag säger det igen. Det var kärlek! ♥


Svamp

Jag och mamma var i skogen och plockade svamp på eftermiddagen idag.

 

 









Efter cirka en timmes plockande, inte mer än max 500 meter från ytterdörren :P Sen hittade ytterligare lite mer. Tjoo!


Lite bilder :)

Hej alla!

Lite seg uppdatering på sista tiden, jag har haft fullt upp!

I fredags kväll vare 20-årsfest här hemma. Det var skoj! Vänner var här, jag, Louise och Lisa spelade några låtar för dem och så :)

Igår spelade jag och Louise en massa och på eftermiddagen kom mammas moster med man på besök.  Vi fikade och sen åkte vi till min ingifta morbror som fyllde 50 på kalas. Det var också trevligt. Kom hem sent igår kväll.

Här kommer lite bilder!

Fredag:

Vänner ♥


Jag och Karro ^^


Jag och bästis :)


Fick en himla fin present av Denise och Eri. Ett album med bilder från bland annat gymnasietiden! :D ♥

 


Jag gillar såna här bilder från helt vanliga dagar! :) Första bilden sitter vi och pluggar rättskunskap, andra är på väg till naturkunskapen och tredje är en av alla miljoner gånger vi satt i biblioteket ^^

Lördag:

:)

 





Jag och Louise innan vi åkte iväg på 50-årskalas :)


Glad, eller?

Nyheter på Kents hemsida!! Tänka sig! Den 8 oktober släpps ny singel. Med två av de bästa låtarna från senaste skivan. Ibland blir man lite lycklig! Men nånstans är det ju också så att man önskar att de bästa låtarna inte ska släppas på singel. Risken finns ju att de blir sönderspelade på radion... Kunde väl dock varit lite finare omslag, eller? ;)



Nu är det dags att göra sig iordning tror jag :)

Oktober

Ny månad idag då. Det betyder att det är 15 dagar kvar tills man måste bestämma vilka kurser man ska läsa i vår. Två veckor. Jaha...

Ikväll blir det lite festligheter här. Ska bli skoj :) Ska ta och göra en spellista till ikväll nu och sen ska jag sätta mig vid pusslet en stund :)

Vi hörs.

RSS 2.0