Valborg

Jaha, då var det sista april då. Igen. Det var ju alldeles nyss?
 
Idag fyller världens bästa skiva ett år. Därför lyssnar jag på Tigerdrottningen just nu <3 Förra valborg var jag hemma i min lägenhet och minns att jag gjorde rent spisen med Ajax och Svinto haha. Sen kom mamma med leverans av skivan (hade förbeställt den innan jag flyttade så därför kom den hem till mamma och pappa). Och så på kvällen lyssnade jag på den första gången. Minns att jag inte var så överförtjust direkt. Men den växte snabbt. Vågar inte ens tänka på hur många gånger jag lyssnat på den sen dess :$
 
Idag har jag dessutom jobbat sista dagen på Hugos. För er som inte vet/hört det så har redovisningsdelen av Hugos Revision sålts till Modern Ekonomi. Så på måndag när jag kommer till jobbet kommer jag jobba på Modern Ekonomi. Men jag kommer sitta på samma ställe, på samma stol, vid samma dator. Allt kommer vara som vanligt utom att jag har ny arbetsgivare. Så är det tänkt i alla fall.
 
Haha alltså vädret igår.... Sol, fem minuter senare är det spöregn, snö och hagel samtidigt, sen blev det sol igen och så där höll det på... Det kallas aprilväder... :P
 
Helgen bjuder annars på mat hos farmor ikväll, sen hem och kolla film eller nåt. Imorgon lugn hemmadag eller hem till mor & far, beror lite på ;) På lördag ska jag och Denise till Kupolen och SHOPPA! Det var längesen och på Kupolen har jag inte varit på flera år tror jag. Eller ett par i alla fall. Sen var det tänkt att det blir springtur, mat, vin och film :) Söndag är inget planerat. Jepp, blir nog bra!
 
Hoho, är på så bra humör av någon anledning som jag inte riktigt vet, men det är ju bra!
 
Ha en fin valborg alla! Puss!
 
April 2010
 

I miss you, sister <3

Bild från Köpenhamn, påsken 2010 <3
 

Vår i skogen

Idag efter jobb och middag var jag ut med kameran på Högberget. Jag fick nämligen se ett blått hav där när jag sprang i helgen. Jag hade dock två problem. 1) De flesta blåsipporna var på gränsen till överblommade och 2) Det är SVÅRT att fota makro i blåst... Men fick till några bra bilder i alla fall :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En lugn hemmahelg

Jag har haft en ensam och lugn helg hemma. Rätt skönt faktiskt. Inte ha nåt planerat, bara ta dagen som den kommer.

Började med en springtur på fredagseftermiddagen/kvällen. Sen åt jag tacopaj och avslutade med att lägga ut pusslet på 3000 bitar. Woho!

 
På lördagen gjorde jag iordning ute på min uteplats! Sopade bort löv som verkade komma från en hel skog. Lade ut mattan, tog upp bordet från källaren och kuddarna. Sen gjorde jag lite omorganisering i skrubben så att kuddarna (som fungerar som dynor) skulle få plats.
 
Sen blev det en promenad.
 
Det var lite kallt...
 
 
Mysfilm och popcorn på lördag kväll.
 
På söndagen var det vaaaarmt och sooool. Dock typ storm men det var hyfsat med lä på min uteplats. Så där satt jag en stor del av dagen och läste.
 
17 grader i skuggan är inte så illa :)
 
 
När solen försvann härifrån tog jag mig en springtur igen. Och sen soffmys på söndagskvällen framför först naturprogram och sen Mästarnas Mästare.
 
En fin helg helt enkelt.

Som en drömbild

Så hette en av böckerna lag läst nyligen. Och när jag var ute och gick i lördags var det en sån jag fick.
 
Jag gick igenom några villakvarter och tänkte att jag vill ha ett hus, en trädgård, ett par barn som springer runt på gräsmattan och leker. Och jag som sitter och påtar i trädgården. 

Längtar till framtiden.

 

Påsk i fjällen

En bättre påsk än den man får i fjällen går knappast att få enligt min mening. Jag tänkte väl mest låta bilderna tala för sig själva.
 
Lite påskfint i fönstret.
 
Dag ett var slalom i Ramundberget. Awesome var det!
 
 
Mittåkläppen :)
 
Jag och Louise avslutade dagen med några åk i Funäsdalsbacken.
 
På påskaftonen var jag och pappa på tur på fjället. Så när som på 350 meter eller nåt blev det tre mil.
 
 
 
 
Vid Malmbäcksstugan. Även kallad köttbullsstugan :D
 
 
 
 
 
Nåå helt sinnessjukt vackert ♥
 
 
 
 
Lunchpaus vid Våffelbruket. Där var vi även i somras, se bilder här.
 
 
 
När vi kom hem blev det pååååskmaaaaat!!
 

Påskdagen bjöd på slalom i Tänndalen, men då tog jag inga bilder.
 
Sista dagen åkte jag och pappa några kilometer längd innan vi åkte hemåt.
 
Bästa påsken. Saknar redan luften, tystnaden, storslagenheten och skönheten. Fjällen i mitt hjärta.
 

Duktig

Idag har jag varit duktig. Först varit på föreningsstämma (där jag visst råkade bli justerare av protokollet, och sänkte medelåldern med en sisådär hundra år...) och sen både deklarerat och betalat skatten. Plus lite andra räkningar. Och en "pärs" på jobbet. Nu förtjänar jag några kentlåtar (känner starkt behov av det) och sen prata med älsklingen när han kommer hem från jobbet. Ni ska få lite bilder från påsken också! :)

Namninsamling

Snälla, snälla, skriv på denna namninsamling för att bevara Skatteverket i Ludvika (det tar bara 15 sekunder av din tid).
 
Länk: http://www.skrivunder.com/bevaraskatteverketiludvika
 
Sprid gärna detta vidare!
 
Tack!
 

April

Alltså denna...
 
 
 
 
 
 
Jag hade inte en tanke på att det var första april när jag läste detta. (Hittade artikeln via en länk på Facebook.) Även om jag tänkte medan jag läste att "herregud", "det där kan väl inte vara sant" och typ "varför" haha. Sen klickade jag på länken och kommer till denna sida:
 
 
 
 
 
 
 
Det var rätt kul måste jag säga. Började skratta för mig själv här ii min ensamhet xD Ibland är man bra lättlurad...
 

RSS 2.0