26 dagar kvar...!

Sitter och lyssnar på Muse och taggar konsert om mindre än en månad, på min födelsedag. Förra gången såg det ut såhär, på Wembley 10 september 2010:
 
Wembley!
 
Efter mycket om och men fick vi till slut biljetterna :P
 
 
<3
 
Svindel :O
 
Ganska så mycket folk!
 
<3
 

Idag har jag:

→ Vaknat för tidigt för att vara en ledig dag.
→ Läst.
→ Varit på stan.
→ Varit inne i en blomsterbutik (♥)
→ Hälsat på farmor.
→ Lagat kalops.
→ Bakat superfina rågbröd.
Får jag pris för mest effektiva lördag?
 
 

Längtar efter värme

Alltså. Det här med att det är juni om nio dagar och det har knappt varit en enda dag med temperatur över 15 grader och jag har fortfarande både vantar och halsduk både till och från jobbet. Vad är det för fel? Jag vill ha värme! Förra året den här tiden var det 25-30 grader... 

Nu ska jag cykla hem till mamma och pappa. Vi ska gräva om landet och sätta potatis och lite andra grönsaker. Tror det var två år sedan, då hade jag bikini när vi gjorde det ^^ Är i alla fall sol idag även om det inte verkar vara så varmt.

Nog pratat om vädret...


Dröm om spex

Haha, inatt drömde jag om spex. Jag hade varit på fredagsföreställningen (som vi ju var) och sen till lördagens föreställning var det några som blivit sjuka så Louise bad mig att ställa upp som reserv. Vilket jag gjorde. Fick en lista på alla roller som jag skulle få spela, och det var inte några. Men två roller skulle inte bli med alls, bland annat spöket :O
 
Jaha, så stod jag där och skulle spela fem olika roller i en föreställning jag sett en gång och ett manus jag inte kunde alls och utan att hinna träna.
 
?
 
Hur gick det till?
 
Vaknade innan jag fick veta hur det gick, men förberedelserna gick väl sådär :P
 
Nu ska jag gå och lägga mig. Hoppas jag drömmer något mindre stressande inatt...
 
Det skulle inte bli något spöke i den sista föreställningen...
 

Vårig helg

För de som inte redan vet så var jag, mamma och pappa i Hässleholm i helgen som var. Mysigt var det!
 
Vi åkte ner i onsdags kväll och var väl framme vid halv elva. Då fick vi kvällsfika hos min älskling :) Mamma och pappa bodde på hotell i Tyringe. På torsdagen var vi till Skummelöv. Mamma och pappa skulle cykla dit med vi hämtade dem i Hjärnarp. Sen blev det mat och en promenad och fika och massa prat.
 
På fredagen var vi till Hovdala slott där det för dagen var medeltidsmarknad och tornerspel mm. Gick runt där och kikade och åt och sen blev det fika hemma hos mina svärföräldrar, ute i solen :) På kvällen tog jag och Marcus en promenad till en liten, liten bokskog i närheten och sen kollade vi på Breaking Dawn Part II, så nu har vi sett hela sagan :D
 
Lördagen bjöd på lite sämre väder, men jag och Marcus tog ändå en sväng på stan innan mat hos hans föräldrar. Mat och fika, igen ;)
 
Bilder!
 
Brahehus.
 
Snart blir det regn....
 
Vid stranden i Skummelöv. Blåsigt vare.
 
På promenad.
 
Stack in näsan i en syrénbuske. Det var LJUVLIGT!
 
Chill i solen.
 
 
På Hovdala Slott.
 
 
 
 
Mina nya kompisar.
 
En liten svala <3
 
 
 
 
Det var SM i tornerspel ^^
 
 
 
Inne i orangeriet.
 
 
 
 
 
 

Tisdag

Eftersom jag var (är) så trött idag så tänkte jag att jag inte skulle göra nånting när jag kom hem från jobbet. Bara ta det lugnt. Började med att boka tvättstugan och sen när jag kom in såg jag att blommorna behövde vatten. Tycker jag vattnar hela tiden...? Sen gick det av bara farten att gör arent diskbänken med Vim och sen gjorde jag mat, åt och diskade. Och när jag var klar med allt detta så var klockan bara halv sju. Hur bra?! Så fastän jag gjort lite nytta hade jag ändå massa tid att slappa :)
 
Nu tänkte jag föra över mina bilder från helgen till datorn :)
 
I fredags i Hässleholm :)
 

Tåg

Köpte precis tågbiljetter till Norrköping och Bråvalla. Precis innan jag skulle betala kom jag på att jag på hemvägen då måste ha vuxenbiljett. Snyft... Ingen ungdom längre... Som liten tröst var i alla fall att det vid detta tillfälle bara blev 20 kronor dyrare.
 
 
 
 
 
Och så kom jag på nu att ungdomsbiljetten gäller när man är 25 också... Tills man fyller 26... FAN. Aja.........

Spex

I fredags var jag, mamma och pappa i Västerås på Louises spex, En vampyr på halsen, eller som man pålar får man ligga. Det var skoj :D Här är några bilder från föreställningen och alla braiga spexare :D
 
 
 
 

Maj och sol

Idag är ingen vanlig dag, det är Lisas 23:e födelsedag! Hurra, hurra, hurra!


Förövrigt njuter jag av solen som äntligen tittar fram igen och drömmer om sommar och semester. Äventyr i Skåne och lugna dagar i Skummeslöv. Vandring, vackra fjäll, tystnad och frisk luft i Funäsdalen. Längtar!

1 maj

Blev ingen film igår kväll. Kom hem rätt sent från farmor så jag kollade lite gamla album på facebook och sen gick jag och la mig. Idag känns som en rätt seg dag. Vaknade halv tio men gick inte upp förrän elva. Åt lite frukost och läste en stund. Sen har jag kollat igenom min externa hårddisk efter en bild men det är så himla fail, fattar inte vart alla bilderna på den ligger nånstans?? Dryyyygt. Nu tänkte jag ta en promenad och sen duscha och äta. Funderar på att baka lite sen. Har ett jästpaket som jag måste göra av med innan det blir gammalt och brödet jag bakade förra gången är nästan slut. Får se om jag orkar... :P Ikväll är det hockey i alla fall som jag tänkte se :)
 
 

RSS 2.0