Två helger

För två veckor sen var vi i Säfsen och åkte skidor. Det var kul! Jag åkte totalt 37 km under helgen, 24,5 på lördagen och 12,5 på söndagen. Jag hade träningsvärk såjag inte kunde röra mig på flera dagar efteråt xD
 
 
I helgen som var var Marcus här. Det var bäst som vanligt. På lördagen hade vi hyrt bagarstugan i Björsjö. Det var mamma, Louise, moster, Annie och Bettan. Jag och Marcus var med en stund precis som farmor. Jag hade gärna varit med hela dagen, men men ;) Blir nog en dag snart igen :)
 
Pizza!
 

2 från nyår

Eftersom jag inte tog några bilder på nyår har jag nu varit inne på Facebook och snott två stycken. En av Lisa och en av Louise, mohaha ;)
 

Framför granen, innan de andra gästerna kom

För första gången på evigheter var vi alla syskon tillsammans! Saknar tiden när vi träffades typ jämt ♥
 

Skidåkning

Jomenvisst! I söndags var vi ute och åkte skidor minsann! Blev knappt 5 km för min del. Inte så mycket att hänga i julgranen kanske (för den är utslängd vi det här laget höhö) men spåren var ju inte jättebra med tanke på den endast dryga decimetern snö som det var. Samt att det var för kallt för att mina händer skulle tycka att det var kul :( Får sån där värk i dem bara jag sticker ut dem genom dörren om det är för kallt. Inte kul! I helgen ska vi dock till Säfsen så då hoppas jag att snömängden är något större, ett par grader varmare och att jag åker bra mycket längre! :)
 
Jag invigde dessutom mina nya skidkläder som jag fick när jag fyllde år i somras. Kände mig fiiin :) Måste bara köpa en ny mössa också som passar ihop med resten!
 
Last year (inte i de nya kläderna alltså)
 

Lägenhetsplanering

Idag har jag och mamma och pappa varit i Borlänge på diverse möbelvaruhus. Jag känner mig mycket klokare nu än imorse om hur jag vill ha det i hemmet som är mitt om en dryg månad (!). Så det har varit en lyckad dag! :) Dessutom är det ju snööööö och kallt. ÄNTLIGEN! Imorgon blir det nog skidor!
 
Igår var det förresten sju veckor tills Stafettvasan. Och jag har inte stått på ett par skidor (utom slalom) sen i mars förra året. Börjar få lite smått träningspanik ;) Men nu kanske jag förhoppningsvis kan komma igång!
 
 

Jul i huset

 

Slut på julen

Imorgon åker vi till Västerås och lämnar Louise. Kommer sakna att ha systeryster hemma. ♥

2013

En liten sammanfattning av året kommer här!
 
Januari
Jag och Louise hälsar på Lisa i Uppsala. Det är fruktansvärt kallt, men vi tar en tur i domkyrkan, shoppar, är på fest och myser.
 
 
Februari
Åkte en hel del skidor, var till Skåne. Bland annat.
 
 
 
Mars
Var i fjällen, vilket var helt underbart. Åkt skidor i Gyllbergen med mamma och pappa. Var på hockey med Louise. Firat påsken med korvgrillning vid Malingarna med släktingar.
 

 
 
 
April
Bowlade och hade filmkväll med Louise, Lisa och Adam. Var på föreläsning med Martina Haag. Var i Stockholm med Denise. 
 
 
 
Maj
Var på blåsippsjakt med mamma. Långhelg i Hässleholm. Stockholm igen med familjen och hockey-VM. Jag och mamma sprang Blodomloppet i Borlänge.
 
 
 
 
Juni
Lillkusin tog studenten, jag köpte en hatt, åkte cab, satt mycket i solen på balkongen och läste, firade midsommar på sjön och med syster samt badade, fyllde 23, var på Ludvikafesten med älskling.
 
 
 
 
Juli
Hade min första semester. Var i Norge, som var helt amazing och London med Denise. Sen var jag i Skåne såklart, samt Västkusten.
 
 
 
 
Augusti
Var på min kusins bröllop, avslutade semstern hemma, var på invigningen av Tele2 Arena och såg Kent.
 
 
 
September
Louise flyttade till Västerås, jag och Marcus hade en lugn helg i Skummeslöv och sen var jag i Portugal.
 
 
 
Oktober
Var ut och fotade fina höstbilder, var på hockey i Leksand, hälsade på Louise i Västerås. Första snön kom tidigt, redan 17 oktober.
 
 
 
 
November
Jag och Marcus var till Falun och ner i gruvan bland annat. Jag köpte lägenhet!
 
 
December
Var och såg Håkan Hellström med Louise i Falun. Louise hade födelsedagfest i Västerås. Firade en lugn jul hemma och avslutade året hemma hos Lisa på nyår.
 
 

RSS 2.0