Sommarlista

 
Hur ser dina planer ut för sommaren?
Mina fyra semesterveckor är fullbokade (se nästa fråga). Resten av sommaren ska jag jobba... Men eftersom vi har sju-timmarsdagar nu så är det ganska lugnt att jobba ändå. Om det nu blir någon värme nån gång vill jag gärna cykla direkt från jobbet till stranden och ta ett dopp.
 
 
Inbokat resmål:
Semestervecka ett kommer Marcus hit, så då ska jag vara hemma, men vi gör väl lite dagsuitflykter i krokarna häromkring beroende på väder. Vecka två är det Skåne som gäller. Det blir några dagar i Skummelöv (och hela familjen kommer vara där samtidigt, bra tajmat!) och sen kanske Köpenhamn också. Sen är Barcelona som jag ser så himla mycket fram emot. Avslutar med några dagar i Funäsdalen <3
 
 
Vad ska du göra på midsommar?
Eftersom midsommar redan har varit så får jag väl istället berätta vad jag gjorde. Jag var hemma hos moster och firade med folkdräkt, göra midsommarstång, dansa Små Grodorna och Jungfru Skär, grilla, och sitta på altanen och sjunga gamla godingar till gitarr hela natten. Myyys!
 
 
Vilken är din bästa sommarfrukost?
Just nu, jordgubbar och mjölk. Senare i sommar, blåbär och mjölk.
 
 
Bästa sommarlåten?
Ingen speciell låt, men tycker Håkan är extra bra på sommaren. Och så Kent då... ;)
 
 
Ska du åka på någon festival i sommar?
Har redan varit på Kentfest, annars ingen. Inte ens Ludvikafesten blev det i år.
 
 
Vad vill du helst grilla?
En god köttbit och gärna en tomat till.
 
 
Vad dricker du i sommar?
Ett glas hallonsaft med isbitar i låter inte helt fel en varm dag.
 
 
Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?
Fladdrig klänning (fast inte för fladdrig om det blåser xD) eller jeansshorts.
 
 
Vad ska du läsa i sommar?
Har en rejäl hög med olästa böcker i bokhyllan. Ganska blandat. Hoppas hinna med en del av dem.
 
 
Bästa parken?
Är inte så bra på parker... :P
 
 
Bästa badstället?
I år tror jag stranden i Barcelona blir den bästa! :D
 
Sommar vid Hovdala utanför Hässleholm 2013.

Kalas i Skåne

I helgen var jag i Hässleholm. Kom dit i fredags kväll, försenat (såklart) en timme på grund av signalfel. På lördagen var vi först in till stan. Jag skulle ha en jeansjacka till min klänning som jag skulle ha på eftermiddagen (kommer till det sen ;) ). Hittade dessutom en topp också... hehe. Sen var det bara direkt hem och byta om för vi skulle på kalas på eftermiddagen. Marcus syster har tagit examen och fyllt 30. 
 
För min del blev det en dag med otroligt många nya människor. Minns bara namnen på typ en tiondel eller nåt sånt. Men det var trevligt. På eftermiddagen var det släktingar där, välkomstdrink, mat, fika och sen tårta. På kvällen kom det kompisar och då upprepades samma igen, välkomstdrink, mat, fika och tårta. Var ganska mätt sen haha.
 
Bland annat så var Marcus bror och hans familj där. Träffade ju dem i våras när jag var där. Och Julia som är minst var ett år då och kröp runt på golvet. Nu kändes det som hon blivit så himla stor. Gick och så. Så söt är hon. Mitt hjärta smälte typ när hon tultade runt där på gräsmattan <3 Och Selma som hade sån himla energi så man fattade inte vart den kom ifrån. Haha :D
 
De hade satt upp ett tält på gården som vi satt i, vilket var tur, för det kom en rejäl skur på eftermiddagen, med åska och så och sen senare på kvällen också. På kvällen hamnade vi bredvid några trevliga kompisar till Carro som var roliga så jag skrattade typ hela kvällen :D Och Andreas (brorsan) och Frida (frun, haha låter som hon är 70, men aja) sjöng Sweet Carolina, så fint :')
 
Kul var att typ en massa folk frågade mig "vad gör man i Ludvika då?" och jag ba... Ööööööh....? Haha. 
 
Vi gick hem vid halv ett eller så, så vi var där nästan tolv timmar, haha. Men det var trevligt som sagt :)
 
Igår åkte jag hem redan vid tolv (på grund av att det var mycket billigare då) så det var bara upp direkt när jag blev väckt och äta frukost och packa och så. Det är lika jobbigt varenda gång att åka hem/när Marcus åker hem. Man vänjer sig aldrig :(
 
De enda bilderna jag har är på tårtorna. Ska få några sen av Marcus mamma så kanske lägger upp nån mer då om de är bra, haha. Men här är tårtorna i alla fall! :)
 
 

Glad Midsommar!

 

Håkan @ Ullevi + Samfalla

Medan jag ändå håller på... Här är lite bilder från förra helgen när vi var i Samfalla samt Götebog och såg Håkan på Ullevi (någon längre text orkar jag inte lägga ut, så ni får nöja er med bilder!)
 
Åka BMW med öppet tak (Y)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fin flagga, på nationaldagen och allt :(
 
Nationaldagsmiddag! :D
 
 
 
Myyyys :)
 
Frukost på glasverandan :)
 
 
 
 
 
Chill på Trädgårdsföreningen med glass och annat innan Ullevi
 
 
 
 
69349 personer
 
 
 
 
 
Nordens största konsert någonsin ♥

#KENTFEST

Igår var det Kentfest i Stockholm. 
 
Jag vet egentligen inte riktigt vad jag ska skriva. Finner liksom inte så många ord, mer än att det var helt amazing! Kan ju lägga in texten jag skrev på Instagram, bara för att ha någon text.
 
Jag älskar Kent mer än något annat. Att stå nästan längst fram på en kentkonsert är det bästa som finns. Jag stod där, med händerna lyfta, tittade upp mot himlen med bästa musiken och bästa rösten, och tänkte att det här är livet- Sluta aldrig med detta, Kent! Tack för igår, ni var lika fantastiska som vanligt! Jag älskar er! ♥
 
Jag har väldigt svårt att säga vad som var bäst. Men några höjdpunker var:
 
Nedräkningen innan. Det var coolt.
 
Introt: Vi kan väl vänta tills imorgon. Känslan innan skynket faller. Kul med en gammal låt.
 
La Belle Epoque. Det var najs! Armbanden vi fått började lysa.
 
M. Grät som ett litet barn. ♥
 
Den andra sidan. Bara bra.
 
Sverige. Jockes tal innan var som himla fint. 
 
747. Såklart.
 
Mannen i den vita hatten. Trodde inte att de skulle spela den. Så när de gjorde det blev jag hellt överlycklig. När den rosa konfettin kom blev jag helt euforuisk. ♥
 
Men såklart. ALLT var bra. Perfekt. 
 
Bilder från dagen:
 
Subway-lunch i en park
 
 
 
TACK! :D
 
 
Fina armband fick man!
 
Och fina kronor ♥ (Jag vägrade ta av min, tills jag var tvungen, när jag skulle lägga mig)
 
Pariserhjulet åkte vi innan det blev riktigt mycket folk, hade nog varit lite coolare sen när det var grymt mycket folk.
 
 
 
 
 
Nedräkning!
 
Precis innan Kent. 
 
Fina ♥
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0