Godnatt

Firande avklarat. Jag har lyssnat på Coldplays senaste tillskott (Moving To Mars var riktigt bra, Major Minus var jag lite mer tveksam till, de har helt klart varit bättre!). Nu ska jag sova. Imorgon blir det första dagen på fuktionärsjobbet. Hoppas jag överlever ;)

Midsommar

Idag har jag arbetat en massa i trädgården. Att rensa ogräs och lyssna på musik är rätt bra terapi ju! Rycka upp alla fula ogräs med rötterna! Haha. Men det bästa hittills idag var när jag för ett tag sen stängde in mig på rumet och satte på Kents En Plats I Solen på högsta volym ♥ Är lite beroende...

 

Snart blir det dock lite födelsedagsfirande en dag i förskott (jobbar imorgon) med släkten. Eller ja, farmor kommer hit :P Och Lisa, fast hon räknas typ också som släkt. Lillsyrran :D

 

Midsommar igår var trevligt. Var hemma hos en kompis till mamma och pappa. Massa folk var där! 39 st tror jag:P Vi gjorde väl vad man brukar göra på midsommar: Åt tårta, drack jordgubbssaft, plockade blommor, gjorde midsommarstång, dansade, grillade, åt jättegod mat, spelade kubb, satt vid brasa, sjöng.

 

Kubb var roligt. Det var jag, Louise och Rebecka mor Lisa, Alex och Elin. Vi vann, eftersom de andra fick hybris xD Resten av kvällen satt vi vid en brasa och luktade ganska mycket rök efter det. Men det var bättre än knotten i alla fall, och rätt mysigt. Åkte dock hem ganska tidigt. La mig tidigare än jag gjort nästan nån dag tidigare i veckan xD

"Det finns nåt där som bara måste bli sagt, jag tänker på dig... ibland"

(Har inga bilder från igår)


Nytt

Kent har bytt skivbolag. Vad ska man tycka om det då? Jag vet inte.

Första reaktionen var i alla fall negativ...


Texter

Har lyssnat en del på Erik Hassle senaste tiden. Mest albumet Hassle (hans första skiva). Finns ju en del texter man känner igen sig i där. Några exempel:

"Whatever it takes to break this spell
I've got to get out of this hell
I can't get over you"

(Bitter End)


"What I'm going through is hurtful"

(Hurtful)


"I loved you
I loved you
I made you
I hate you
I hate you
I miss you"

(The Thanks I get)


"Of all the lonely people
I wanna be loved by you"

(Wanna Be Loved)

Resan del 3

Mitt internet funkade inte igår :( Men here is the fortsättning on the roadtrip berättelse! :)

Den 14 juni åkte vi från campingen utanför Arboga. Det var grått och regnigt. Vi hamnade i Örebro där vi gick runt lite på stan och åt lunch. Sen åkte vi vidare och hamnade i Kristinehamn ute vid Picasso-skulpturen. Var där ett tag och det blåste typ storm! Sen åkte vi till Karlstad. Gick promenad och åt mycket god middag: Korv med bröd xD Sen hände det väl inte så mycket mer den dagen.


Frukostdags

Kristinehamns stolthet xD


Yeah!

Dagen efter var vi till Mareibergsskogen. Där gick vi omkring lite och sen spelade vi minigolf :) Efter lunch åkte vi vidare söderut. Vi stannade i Begntsfors (väldigt upplyftande ställe!) och handlade, tankade och så. Några km innan vi kom till Ed ställde vi upp tältet på en fin liten äng.

  

 

Det var allt för nu.


Din vän pessimisten

Jag har blivit beroende av den här låten! Så sjukt jävla bra!!!Lägg dig damm
Röda maj, värmen erövrar stan
Bland fanor, stöveltramp, hör jag din puls
Det är då jag önskar att jag kunde
Stanna tiden, tysta alla nätverk, stoppa trafiken
En stilla bön om lugn igen
Att kunna ta besvikelsen

Blås din vind ur din tro på
att tron i sig själv räcker till
Att någon i sig själv kan vara nog
Och jag, jag står maktlös inför kärleken igen
Man blir ödmjuk inför kraften i rörelsen
Om man tror på någonting som du gör
Att aldrig någonsin ge upp

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Så var den till dig

Säg ditt namn
Och din hand den öppnas och sluts
Du lever din dröm, i ett band, du lever din dröm
Och det är då jag önskar att jag kunde hålla käften
Tysta pessimisten, bara vara din vän
En stilla bön om lugn igen
Att slippa ta besluten

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Ja, den var till dig

Om jag hade lite kraft kvar att ge dig
Om jag hade lite hjärta att dela med mig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig
Om jag hade lite kärlek så var den till dig


Arboga (roadtrip, del 2)

Nästa del på resan kommer här!

På eftermiddagen den 13 juni lämnade vi Eskilstuna. Vi hamnade i Arboga. Där kollade vi in gamla kyrkor och gick omkring i stan. Louise badade i ån och vi åt middag i parken vid badplatsen. Sedan såkte vi till en camping en bit utanför stan där vi sov på natten.

 
Diskar på Statoil xD


Jag blev kär i en spökstad

Inatt drömde jag om Jocke Berg. Jag blev tokkär, störtförälskad! Haha. Men det är jag ju redan (typ) så det var ju ingen nyhet xD Men i vilket fall passar det ju bra för här kommer ett gäng bilder från det vackra E-tuna som besöktes 12-12 juni 2011!!

Stan visade sig från sin soligaste sida. Här Eskilstunaån.Roliga stolar xD

S:t Eskils gymnasium. Här gick Kentgrabbarna i skolan. Mannen I Den Vita Hatten (bästa låten, om nån missat det) handlar bland annat om denna skolan.


"Och du och jag håller andan och håller händer i språnget". Så passande att det satt en studentskylt där!Alltså HAHAHA!!! xD


Här slog vi upp tältet. På en liten äng typ en mil utanför stan eller nåt. Fint var det. Men GRYMT mycket mygg!!! Dagen efter köpte vi myggmedel (som vi inte hade tagit med oss), efter det såg vi knappt en enda mygga på hela resan. Fail.


Fiiiint

En sekunds icke tänkade sent på söndagskvällen och så var båda bilnycklarna inlåsta i bagaget. Tidigt nästa morgon fick vi hjälp av Janne på Assistanskåren, som till slut var tvungen att ha sönder rutan för att komma in i bilen. Efter ca två timmars trixande fick vi fram nycklarna. Av detta lärde vi oss 1) Att alltid kolla en extra gång var nycklarna är innan man stänger bagageluckan. 2) Det är väldigt svårt att göra inbrott i våran bil!


"I Hagnsetahill bland de identiska husen"!


"Jag har gått i dina fotspår hela dan till Hagnestahill"

Någonstans i denna stadsdel hade Kent sin första replokal!Och jo, nog är husen identiska allt!

I Slagsta där Jocke växte upp. Först tänkte vi att Jockes föräldrar måste varit väldigt rika (kolla bara på husen liksom!), men sen kom mer "normala" hus. (Huruvida de faktiskt är/var rika har jag dock ingen aning om!) På en gård någonstans i detta område brukade Jocke och hans lillebror Adam (som är filmregissör och har gjort flera av Kents videor) spela in zombiefilmer när de var små och bland annat åt upp sina föräldrar. Hmm...


Vi hittade en lekplats och blev leksugna :DEftersom vi var uppe så tidigt (kl fem) så blev det lunch vid tio. I en mysig park i centrum, på en ö :)


Fin bro


"Jag växte upp i en spökstad, där torget blir ett slagfält vaje natt"


"Sméstans tegelarmar sträcks mot molnen" (Fast vart molnen är vet jag inte... haha)Glaaaaaaaaass!Jag höhö

Jag tror nästan att jag blev lite kär i stan! ;) Och att tänka att Jocke, Sami, Markus och Martin gått på samma gator som vi gick på kändes ganska stort på nåt sätt. Jag har bara en sista tanke... Vem vill flytta till denna gata??

 


Studenten 2011

Den 10 juni var det studentfirande i Ludvika. Lisa slutade skolan!

Det var en fin dag. Jag är såklart ledsen att jag missade utsläppet och lastbilskortegen, men eftersom tentan kändes bra ångrar jag inte att jag bestämde mig för att göra den. 

Från min egen student finns det vissa ögonblick som jag skulle kunna göra vad som helst för att få uppleva igen. Det gör ont bara jag tänker på det. Men eftersom jag vet hur mycket den där dagen betyder för de som slutar försöker jag att inte visa det och vara glad. Det var likadant förra året när syster slutade. Utåt var jag glad och lycklig, men inombords grät jag floder. Och så kommer det nog alltid vara den där dagen...

Men, som sagt, det var en fin dag!

Sötaste djuret var från mig, det är jag nästan säker på ;)

Glaaaaad :D
Det var så längesen att jag glömt bort hur det känns

Hej alla!

Verkligen längesen jag satt vid datorn nu. Sen sist har jag firat student och varit på semester med syster. Det är så mycket att jag delar upp allt i olika inlägg. Första kommer nog senare idag :)

Men först ska jag och Louise åka till mormor och morfars grav och sätta dit lite blommor.

Hörs senare!

Inte långt kvar

Jag sitter och kollar på friidrott och är nervös inför imorgon. Hoppas allt går som det ska. Och imorgon 11.15 är det SOMMARLOV! :D

Hej alla!

Känns som att det var ett tag sen jag skrev. Jag har haft fullt upp med att plugga, packa och städa de senaste dagarna. Nu är det helt rent (typ), nästan allt är packat och tentan får gå som den går. Känns som att det kan gå precis hur som helst, det beror helt på vilka frågor som kommer. Men jag har varit inställd hela veckan på att göra den i augusti, så blir det så blir jag inte förvånad...

Nyss tackade jag ja till att jobba som funktionär på Peace & Love! Kul kul kul!! Nu hoppas jag bara att jag inte jobbar när Håkan eller Kings of Leon spelar. :)

Idag har det åskat ordentligt på mig. Det blev mörkt som om det var mitt i natten och det var skyfall och blinkande ute hela tiden! Även igår morse/förmiddag åskade det. Då skakade hela fönsterbrädan! :S

Imorgon blir det alltså tenta, bilkörning till Ludvika och studentfest. Gissa om jag kommer vara trött imorgon kväll! ;)

Nu; diska.

Tenta på fredag och...

... i mitt huvud är det redan fredag eftermiddag. Min hjärna har tagit för tidigt sommarlov. Inte bra. Inte bra alls.

Minnen

Jag har precis kollat igenom alla mina studentbilder. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Minns varenda sekund av dagen som igår!

Kvinnan i den vita hatten (2 år senare)

 


"I turn the music up"

Jag tänkte försöka ge mig på att "recensera" Coldplays nya låt Every Teardrop Is A Waterfall.

När jag lyssnade på de första tonerna blev jag först tveksam, men så brukar det vara för mig när någon kommer med något nytt. Man vet inte om man kommer tycka det är bra, om de har ett nytt sound eller så. Coldplays sound ändrades ju ganska mycket mellan det tredje (X&Y) och det fjärde (Viva La Vida) albumet. Personligen tycker jag att Viva La Vida är den sämsta plattan (ändå om det var den jag först fastnade för), därmed inte sagt att den är dålig, den är snarare otroligt bra (vilket säger en del om de tidigare albumen). Okej, nu kom jag ifrån ämnet lite... Så, hur skulle de låta denna gång då? Som sagt blev jag lite tveksam i början av låten, men ju längre jag lyssnade desto bättre blev den. När den var slut satte jag på den igen. Nu när jag visste lite vad jag hade att vänta mig, kunde jag lyssna mer noggrant. Och ja, jag tycker den är underbar! Soundet på nya låten är väldigt likt soundet på Viva La Vida, alltså ingen större förändring på den fronten. Och Chris låter precis som vanligt! ♥

Om 23 dagar spelar de i Sverige. Jag kommer vara där. Jag kommer njuta av varenda sekund (förhoppningsvis längst fram)!

Kärlek.
Längtar efter galna sommarkvällar ^^


Årets första dopp

Idag har jag badat. I Vänern. Det var varmt! Jag hade kunnat va i hur länge som helst! :)

Bild från förra året, fast samma badplats.


2 år

Idag var det två år sedan det var aktivitetsdag, säckgång och klassfest. Jag minns studentveckan som om det var igår! ♥  

(Några av bilderna är lånade från massa personer)


Every teardrop is a waterfall

Lyssnar på Coldplays nya singel som släpptes idag. Jag gillar det jag hör!!! ♥

 

 


Jag älskar sommaren!

Efter tentan (som jag tror gick bra) åkte jag till Skutberget, där jag satt i solen hela eftermiddagen. ♥

 


Mina ben är bleeeka, haha. Och nu är mina axlar röda, trots att jag smörjde in mig ordentligt :S

 

Hade jag haft badkläder med mig hade jag nog tagit ett dopp, men alla mina bikinis är hemma i Ludvika :(


Promenad

Jag var precis ute på en liten kvällspromenad. Jag kände att jag behövde det eftersom jag suttit stilla och pluggat hela dagen. Det var meningen att jag bara skulle gå lite lugnt. Men att gå lugnt och långsamt till Vals För Satan (Din Vän Pessimisten) och Ensamheten visade sig vara omöjligt. Så jag har nyss tagit en dusch och ska snart lägga mig. Är så himla trött! Jag fick dessutom ett stort blaffmyggbett i nacken! Jävla mygga! Och så såg jag ett rådjur :)
Sommartider hej hej!

Hej och hallå!

1 juni idag. Gud vad tiden går fort. Det är helt sjukt. Jag tyckte det var nyår nyss! Men nu är det sommar alltså :)

Idag har jag suttit nio timmar i skolan och pluggat med Sofia, Emelie och Henke igen. Najsigt. Känns hyfsat bra nu, mer än så ska man väl inte säga... Imorgon blir det lite plugg själv på förmiddagen och så ska i alla fall jag och Emelie träffas på eftermiddagen och plugga lite formler och grejs. Det dåliga är att bibblan är stängd eftersom det är röd dag imorgon. Blöö på det. På kvällen imorgon ska jag bara ta det lugnt och sen lägga mig tidigt så jag är pigg vid åtta på fredag. Efter tentan ska jag lyssna på Coldplays nya singel som släpps på fredag! Woho!

Nu blir det lite organisationsplugg nån timme. Känner mig ganska stressad och har lite panik över den tentan som är nästa fredag. Läser man frågorna på de gamla tentorna fattar man ingenting! Åååh.

Sen känner jag att jag inte vill sluta denna kursen. Eller själva kursen ska det ju bli skönt att bli av med :P, men jag kommer sakna alla vänner sen när vi inte kommer gå tillsammans längre. Det kommer kännas konstigt. De är så snälla och roliga :P

Justja, plugga var det... ;)

Hemma vid köksbordet förra lördagen ;)


RSS 2.0