!!!

Fick ett mejl från min kära vän Denise och dog lite. Kolla bara här!

Eller kanske bilden räcker:

OMG!!!


The weekend

Jag är glad att jag åkte hem i helgen, för det har varit riktigt trevligt hemma!

I lördags var jag och Lisa ute och gick på eftermiddagen, i solen. Vi gick runt Knutsbotjärn och var även ut på isen en stund, klättrade upp på en stor snöhög och var allmänt flum. När vi kom hem till Lisa fikade vi, pysslade (!) och flummade ännu mer :) Sen fick jag skjuts hem och det var ju najs. På kvällen åkte jag, mamma och pappa hem till min moster, morbror och kusiner och spelade kort. Vi spelade plump och det var ganska svårt att spela på sex personer! Jag kom näst sist xD Sen fikade vi och vek papperssvalor :P Myskväll!! Bästa dagen på länge!

Igår pluggade jag hela förmiddagen och på eftermiddagen skulle jag och Lisa gå och träna. Vi var både jättetaggade och vi hade äntligen kommit oss för att gå dit. Vad händer då? Jo det sitter en lapp: "Bodystep söndag 30/1 inställt pga sjukdom". Gissa om vi blev arga!! :P Men vi gick en lång promenad istället, precis som i lördags. Det var najs, fast kallt. Och drygt att bära på påsen med träningsskorna och vattenflaska, haha. På kvällen skypade vi med Louise i två timmar och sen kom Lisa upp till oss. Vi kollade på Solsidan och hon provade mina balskor, som hon också lånade hem :D Sen satt vi i mitt rum och lyssnade på musik och pratade längelänge ♥

Idag gick jag upp jättetidigt, strax efter fem och åkte med tåget till Karlstad. Sen har jag varit i skolan hela dagen, fram till klockan tre. Inte min dag idag kan jag säga. Men föreläsningarna gick fint och jag är glad att jag hållt på med bokföring på gymnasiet, annars skulle jag inte fatta nånting xD Går fort fram ju :O Innan jag gick hem var jag förbi till kursadministratören och frågade om hon hade lyckats få in mig i första gruppen på torsdag (måste vara med där, annars hinner jag inte hem) och det hade hon :) Så nu är det fritt fram att dra till Piteå på fredag!! :D När jag kom hem packade jag upp och bytte bläckpatron i skrivaren, skrev ut massa papper och batalde räkningar.

Nu ska jag snart laga mat! HUNGRIG!!

Några bilder från i lördags:


Lisa på Knutsbotjärns is i solnedgången :) (Knak knak...:S haha)VassEtt hjärta till Lisa för att hon är bäst och till Louise för att jag saknar henne jättemycket och för att hon är så cool!Min och Lisas pysselhörna :D


(Alla bilder tagna med mobilen, därför det är så kass kvalitet!)


3

Sakta, sakta har han brutit ner mig. Bit för bit. Eller det var väl inte han egentligen, det var nog allt runt omkring. Men långsamt började jag komma tillbaka och så bra som det kändes i höstas hade det inte gjort sen innan allt började, i början av 2008. Men så hände det som jag visste skulle ske någon gång, men som ändå inte fick hända. Då bröt jag ihop fullständigt. Men eftersom jag hade kommit en bit på vägen redan innan gick det nu ganska snabbt och det känns redan bättre. Jag har börjat tro att jag kommer att komma över detta någon gång. Det trodde jag inte innan. Muren kändes oövervinnerlig. Jag har gråtit så många tårar, och mina tårar är mina att ge vem som helst, men han kan banne mig inte vara värd fler. Men han är fortfarande den vackraste på jorden… Jag kommer aldrig någonsin att glömma. Ingenting kan få mig att göra det. Ärr försvinner aldrig, men de bleknar med tiden. Man lär sig att leva med dem.

Min favoritlåt, Mannen i den vita hatten, handlar om mig. Så är det bara.

Idag är det tre år sedan allt började. Det som förändrade mitt liv. Det har varit en jobbig dag, och jobbiga tre år, med alldeles för många tankar. Bästa vän gör sitt bästa för att få mig att tänka på annat, men det är inte det lättaste. Inte en sån här dag.

"Somebody tell my head to try to tell my heart
That I'm better off without you
'Cause baby I can't live

Without you I'm not okay
And without you
I've lost my way"

Dixie Chicks – Without You

Dryga, jobbiga, skitdag! Ändå, fast det varit så jobbigt, är den där känslan den bästa som finns, kärleken!

Det är helt jävla sjukt att det har gått så lång tid. Jag förstår inte.

"Somliga ljus brinner aldrig ut", uppenbarligen.


Varg

I skogen hemma hos oss har vi haft/har vi vargar. Anledningen till att jag skriver "har haft" är för att de sköt två stycken vid Hällsjön vid Kåsen (som ligger 5 km från vårat hus). Snyft. Finaste vargar!! :'(

En av Kåsenvargarna :'(

Vi har även haft lodjur här, jag och mamma såg tre stycken (en hona med två ungar) förut. Fast det är ganska längesen nu, tror det var när jag gick i sjuan. De kanske är kavr, vem vet. Finaaaa är de i alla fall, precis som vargarna.


Lätta frågor

Igår kväll när jag, mamma och pappa satt och åt hade mor och far en rolig konversation. Av någon anledning kom vi in på att prata om meningen med livet. En stund senare frågade mamma pappa något om datorn...

Mamma: Varför kom det upp en sån? (Eller nåt liknande)
Pappa: ...
Mamma: Okej, då pratar vi väl om meningen med livet istället.
Pappa: Ja, ställ de lätt frågorna istället.

Haha ^^

Once You've Loved Somebody

I should go out tonight
Get on with my life
Break these chains of solitude
With a little luck and a little help
I might even find myself
In the arms of someone new

Once you've loved somebody
It ain't that easy to do
Once you've loved somebody
Like I loved you

/.../

I can't get you off of my mind
I've tried to tell myself a million times
A little time is all it takes

/.../

Dixie Chicks – Once You've Loved Somebody

I-mic

Jag hittade mina block från Företagsekonomin! Första stället jag letade på låg de. Fast verkar dock bara ha kvar de från B-kursen, tror jag det är. Men jag är tydligen smart ibland också. Kände väl på mig att jag skulle behöva dem i framtiden :P

Satt och kollade lite i dem. Då hittade jag detta:

Det var en gruppuppgift vi höll på med. Vi skulle typ hitta på och marknadsföra en mikro eller vad det var. Det måste ha varit den roligaste lektionen ever. Alltså man fick typ träningsvärk av allt skrattande på den lektionen. Sen när vi berättade om vår idé för alla de andra dog vi typ allihopa och skrattade åt vår knasiga mikro. Fast våran lärare tyckte den var hur bra som helst och sa typ åt oss att kontakta Elecrolux xD

Erik Hassle samarbetar med Jocke och Martin

Nyheter på www.kent.nu! PSL avslöjar idag att Erik Hassle samarbetar med Jocke och Martin från Kent på sin nya skiva. Grymt. Intervju med de tre:


Haha, alltså jag älskar Jocke!!
Erik: Jag var lite nervös, det var så fint hemma hos dig
Jocke: Haha, tack... haha... :$
Hihi.

Läs hela repotaget här.


Skola och resa

Surprise! Jag är i Ludvika! Hoho, åkte hit idag istället eftersom vi idag i skolan fick veta att föreläsningarna imorgon är inställda för att läraren är sjuk. Tänkte att då kan jag lika gärna åka hem idag :)

Jag har alltså varit i skolan idag. Första föreläsningarna i Företagsekonomi A. Verkar som att det blir en intressant vår! Men, med väldigt mycket jobb... Det som jag dock är orolig för är tentorna... För det första, varför kan det inte bara heta prov? Bara det skulle göra att det känns lättare ju, haha... Sen blev man ju lite skrämd idag. Läraren berättade nämligen att på kursen i höstas hade 2/3 inte klarat externredovisningstentan och och av dem hade 50% inte klarat omtentan. Man ba "hjälp... *svälj*". Men som sagt i övrigt blir det nog bra :) Önskar bara att jag hade sparat mina anteckningar från gymnasiet. Ska leta efter dem imorgon, men jag tror att jag slängt allt. Det var ju så himla skönt att bara slänga alla block i soptunnan sista dagen i trean ^^

Efter skolan gick jag hem, packade snabbt en liten väska, slängde i mig lite mellan mål och gick ut till bussen. Det blev fail. Jag fattar inte att de ens får släppa på så många på bussen! Man får ju stå som packade sillar. Och den bussen går ju dessutom på motorvägen. Livsfarligt ju!!! Usch. Det var jättevarmt på bussen idag. Jag trodde jag skulle flyta bort. När jag kom ner på stan småsprang jag till biblioteket, skulle lämna tillbaka en bok. Sen småsprang jag till stationen bara för att upptäcka att de ändrat tidtabellen på tåget och det skulle gå tjugo minuter senare. Och där stod jag genomsvettig! Haha. Vadå fail? :P Väl på tåget läste jag i marknadsföringsboken hela vägen. På engelska. Hann läsa 25 sidor på två timmar, haha. Men efter ett tag var jag helt trötti huvudet och fattade typ inte (eller ännu mindre rättare sagt) vad jag läste, men jag fortsatte ändå.

Nu har jag, mamma och pappa precis ätit middag och jag har skickat in hemtentan i konflikthanteringskursen. Jupp, nu förtjänar jag resten av kvällen ledig. Imorgon ska jag läsa massor! Tjoo.

Ungefär så här fin solnedgång var det över Vänern när jag åkte med tåget. Fast detta är Väsman i somras ♥


Love is the endThe End, yes...

747

Häromdagen satt jag och läste en tråd i FAQ på Kentforumet. Rätt intressant. Hittade mycket roligt där kan jag säga! Rekomenderas ett besök! Men en sak som var extra intressant tyckte jag var detta (citat från forumet):

"Varför heter låten 747 just 747?
Kent vill förstås att alla ska få tolka låten på sitt eget sätt. Men det finns några intressanta teorier till varför den heter 747:

1. Låten är 7:47 minuter lång. Jocke har sagt så här i en tidningsartikel (Nerikes Allehanda 1997-11-11):
"Fast det är en ren slump! Jo, jag lovar. Vi var inte ens med när Zed mixade '747' - och när vi kom tillbaka såg han ut som ett tänt ljus. När han spelade upp låten och den började ta slut skrek han bara 'Kolla låtlängden! Kolla låtlängden!'."

2. Den senare delen av låten handlar om en flygplansresa i en Boeing 747. Jocke har skrivit så här i gästboken:
2000-05-04 12:12:14 skrev J.Berg
SJU-FYRA-SJU....
Skit i planet...
747 är En stråksampling ur Zeds
diskett-hög...
Den användes till det höga ljud som tillsammans med visparna inleder låten...
Slut på den debatten..

3. Man kan ta bokstäverna i kent-medlemmarnas namn och göra om dem till siffror. A=1, B=2, C=3 och så vidare. Den totala summan när man adderar alla siffror blir konstigt nog 747.

Joakim Berg: (J)10 (O)15 (A)1 (K)11 (I)9 (M)13 (B)2 (E)5 (R)18 (G)7 = 91

Markus Mustonen: (M)13 + (A)1 + (R)18 + (K)11 + (U)21 + (S)19 + (M)13 + (U)21 + (S)19 + (T)20 + (O)15 + (N)14 + (E)5 + (N)14 = 204

Sami Sirviö: (S)19 + (A)1 + (M)13 + (I)9 + (S)19 + (I)9 + (R)18 + (V)22 + (I)9 + (Ö)29 = 148

Martin Sköld: (M)13 + (A)1 + (R)18 + (T)20 + (I)9 + (N)14 + (S)19 + (K)11 + (Ö)29 + (L)12 + (D)4 = 150

Harri Mänty: (H)8 + (A)1 + (R)18 + (R)18 + (I)9 + (M)13 + (Ä)28 + (N)14 + (T)20 + (Y)25 = 154

91 + 204 + 148 + 150 + 154 = 747

4. Världens största flygolycka inträffade då två flygplan av modell Boeing 747 kolliderade på Teneriffa 1977 och 583 personer omkom. 20 år senare släpptes kents skiva Isola med låten 747.
Läs mer om
flygolyckan.
På omslagsbilderna till albumet är det dock en Boeing 737. Jocke har sagt i en intervju i SVT:s Musikbyrån (inslaget om Linells kentbilder) att det var ett misstag att det inte blev en Boeing 747 på omslaget."

I boken som finns i Boxen säger Jocke även så här: "Riffet till '747' kom till när jag och Martin, extremt bakfulla andra dagen i studion satt vid pianot och flummade." Tänk så bra det kan bli!

Passar på att länka bästa låten också då (har ju aldrig gjort det förut)!

Kent – 747


Jag vet vilken dy hon varit i

 

Älskar den här låten!!


Ögongodis

Bildbomb deluxe kommer här!

    

  
C & DC

Jag sitter och kollar på handboll. Sen när tyckte jag det var roligt att kolla på handboll? :O

Är väl sådär nöjd med dagens arbete med hemtentan. Blir inte riktigt som jag vill, men vet inte hur jag ska ändra så det blir bra :/ Och dessutom har jag ingen aning om vad jag ska skriva i diskussionen. Suck.

Lyssnade på lite Coldplay och Dixie Chicks idag. Lite flashbacks kan man säga ♥

 
P&L

Jag får mer och mer lust att gå på Peace & Love för varje dag. Vill se typ Kings of Leon, Oskar Linnros, Daniel Adams-Ray, Säkert!... Och idag släpptes ingen mindre än HÅKAN HELLSTRÖM!!!!!! Åååååh!!! Men. Det finns ett problem. I sommar vill jag i första hand jobba. Vill ha pengar... haha... Sen är det ju hela den där festivalgrejen. Var ju på P&L förra året och hela atmosfären var ju helt underbar! Hoppas man har tid att gå en dag i alla fall. Och då kan man ju hoppas att Håkan och Kings of Leon spelar på samma dag! Annars går jag på Håkans dag. Punkt. ♥

 

 

Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i


Piteresa

Igår jag jag och la mig klockan nio, läste en stund och somnade väl strax innan tio eller nåt. Sov tio timmar inatt och det var riktigt skönt. Men jag känner mig ändå värsta trött! Fail.

På förmiddagen idag har jag pluggat lite på hemtentan i konflikter och konflikthantering och ska snart fortsätta med det.

Igår bokade mamma och pappa flyg till Luleå. Där ska vi hyra bil och åka till Piteå och hälsa på syster. Nästa fredag ska vi åka dit. Vi skulle egentligen åka den här helgen som kommer, men det passade inte med mitt schema. Det ska i alla fall bli roligt att åka dit! Se hur allt är långt där uppe i norr. Lite läskigt att flyga bara men det går nog bra :) Sen måste vi åka bil till Arlanda också, vilket är lite fail. Vi hade tänkt åka tåg dit, men i så fall blir vi kvar på Arlanda på söndagen för det gick inga tåg hem då, så ja, det failade ju lite. Kommer hem till Ludvika sent på söndagen och sen måste jag åka med 6-tåget till Karlstad på måndagen. Woho...

Tror jag ska åka hem nu till helgen också. Orka Karlstad...:O Vet inte vart jag får alla pengar ifrån till alla tågbiljetter, men... Eller, det handlar om prioritering... Borta bra, hemma bäst...


<3


SAKNAR ER SJUUUUUUUKT MYCKET!!!!! ♥

.

Det kom lite jobbiga textrader i mp3:n när jag var ute och gick. Bland annat:

"Det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegripligt svårt"


"I drömmen håller du i min hand"

"Än fanns det tusentals tårar kvar"

"Älskling, vi ska alla en gång dö"

"Forget, I´m not sure I could"

"They say, time heels everything, but I´m still waiting"

"I´ve paid a price, and I´ll keep paying"

Och så som det känns mest just nu angående en viss sak...

 

"Fem steg bakåt, två steg fram..."


Skola

Nu har jag varit i skolan en stund. Men jag gick hem på rasten. Det skulle vara introduktion idag men det var mest för de som ska läsa hela ekonomprogrammet (jag ska läsa en kurs, företagsekonomi A), så vi frågade om det skulle bli mer info om bara kursen men det skulle det inte. Jag hade tänkt att bara ta det lugnt nu, men när jag kollade posten hade jag fått en avi om att mina böcker kommit, så jag går nog och hämtar ut dem på en gång. Jag har fortfarande världens träningsvärk i benen så jag kan inte gå normalt men jag går ut en stund ändå. Kanske blir lite piggare då. Men först ska jag äta lite mellanmål. Jag är jättehungrig! Får se om jag kanske pluggar lite när jag kommer in igen. Har ju en hemtenta som ska in på torsdag. Annars hade jag tänkt ägna morgondagen och onsdag (då jag inte har några föreläsningar) åt det, men ju snabbare jag bli klar, desto bättre! Men som sagt så har jag varit vaken sen fem imorse så jag är inte på topp, haha.

Vi hörs senare!

Orsak till träningsvärken!


Bäst

I lördags var det P3 Guldgalan. Kent vann inte den enda kategori de var nominerade i (årets grupp). Det var ju lite tråkigt... Men pappa sa då "Fast de är väl lika bra ändå?" jo, det är de, såklart. Men det hade varit roligt om de vann (såklart) och roligt att höra deras tacktal... :P


Bästa ♥ (Bilden har några år på nacken^^)

Helgen

Nu är jag tillbaka i Karlstad och sitter och tar det lugnt. Har varit vaken sen strax efter fem imorse, så jag orkar inte göra så mycket :P Men om ett par timmar ska jag till skolan, ny kurs börjar idag. Både kul och jobbigt... :/

I helgen var jag som sagt i Säfsen och åkte skidor. Det var himla kul. Slippa tänka på en massa dryga saker. Saknar det lite redan. Faktiskt.

Fredag:

 • Körde till Säfsen.
 • Mötte en dalatrafikbuss i Molkom :O Ööööhh..??
 • Myste i stugan på kvällen.
 • Åt god mat :D

Lördag:

 • Åkte 13 km skidor, varav 2 km nonstop nerförsbacke. Woho! Det var skoj!!
 • Fikade
 • Spelade kort med Sofia i stugan medan de vuxna åkte lite mer skidor.
 • Kollade på skidskytte på tv.
 • Gick till affären och handlade mjölk och godis :P
 • Åt god mat igen.
 • Kollade på handboll och P3 Guldgalan.

Söndag:

 • Upptäckte att det inte är så smart att vakna högst upp i en våningsäng med världens träningsvärk. Höll inte på att komma ner!
 • Städade stugan.
 • Åkte slalom i Säfsen. Drygt väder. Först typ duggregn eller vad det var, sen snöade det jättemycket :O
 • Åt lunch på restaurangen.
 • Åkte hem. Försökte hålla mig vaken hela vägen men misslyckades.
 • Kom hem och duschade.
 • Somnade nästan på soffan.
 • Åt mat, kollade på handboll, packade, gjorde i ordning frukost till idag, kollade på Solsidan och Morden i Midsomer.
Mysig stuga :)Alla minus mammaAlla som åkte slalom minus mamma.


Fredag

Jag har packat, städat och strykit tvätt nu på förmiddagen. Tråkigt men välbehövligt :P Nu ska jag strax äta lite lunch, sen ska jag handla lite grejer som mamma skrev att jag skulle köpa plus lite choklad ;) Sen åker jag upp till Säfsen :) Jag ska försöka uppdatera under helgen, men vi får se om det finns nån täckning till bredbandet sådär mitt i skogen ^^ Kan ju vara lite si och så med det.. haha. Sen måste jag ju ha tid också såklart:P

Nää, magen kurrar. Dags för lunch!!

Hittade schysst bild! ;)


Utmaning

Jag blev utmanad av Lisa att göra denna lista.
Det hela handlar om att berätta 7 saker om sig själv, både alldagliga och knäppa.
Here we go!

1.  Jag har varit i London två gånger och jag älskar staden!

2.  Jag har jättesvårt att prata med människor jag inte känner så bra :/ Men samtidigt har jag svårt att hålla saker för mig själv vilket betyder att de jag känner bra får höra allting. ALLT alltså... Typ. Då pratar jag typ hela tiden...

3.  Jag biter (eller snarare pillar) på naglarna, vilket jag gjort så länge jag kan minnas (=typ hela livet) och har försökt sluta ett x antal gånger utan framgång. Under gymnasiet gick det hyfsat bra eftersom Denise slog mig varje gång jag så mycket som tittade på mina naglar, haha :P Just nu har jag tre stycken som är långa *stolt* 

4.  Jag är shoppingsugen, men för tillfället har jag lagt alla pengar på kursböcker :/

5.  Jag ser fram emot att köra bil imorgon för då ska jag lyssna på Kent. Högt.

6.  Jag är förälskad i Kent. Mest Jocke och Sami... (=snygga^^)

7.  Jag älskar att flumma :D


London 2009. (Snygga skor... xD)

Markus

Idag fyller Markus Mustonen, trummis i Kent, 38 år. Grattis till honom! :D
Lite söt, typ ;)

Kent – Markus sång ^^

Miniskidsemester till helgen!

Jag ser fram emot helgen! Den kommer nämligen innehålla resa till Säfsen, bo i stuga med mamma, pappa och deras kompisar med dotter (fredag), längdskidåkning i Säfsen, P3 Guldgalan (woho! Kent kommer vinna, det har jag bestämt :D) (lördag), slalom i Säfsen (jättelängesen jag åkte där, kommer inte ens ihåg hur backarna ser ut :O), åka hem, Solsidan och Morden i Midsomer (sista avsnittet med John Nettles :() (söndag). Låter som en mycket bra helg tycker jag! Fast jag gruvar mig för måndag. Måste nämligen ta tidiga tåget. Jag vill inte gå upp 04.45!!! Vill inte vill inte vill inte. Men ja, jag måste :/ Fast innan det blir det ju kul, och det är ju bra!

Mina fina slalomskidor ^^


YES!!!!

JAG BLEV GODKÄND PÅ MKB-UPPGIFTEN!!! Trodde jag skulle få massa rest, kändes så efter redovisningen, men det fick jag alltså inte. JAG ÄR SÅ LÄTTAD!!!!

(Haha, förlåt för alla versaler, men det känns så skönt! Ännu en kurs avklarad :D)

Skickade nyss in hemtentan i stresskursen också. Hej vad det går.

Natti

Nu ska jag äta kvällsmacka och sen sova. Imorgon tänker jag ta sovmorgon till 9 i alla fall. ZZzzzZZzzZz... Typ. Trött. Godnatt fina!


?

Alltså varför hamnar inlägg som man sparat i utkast längre ner och inte på den plats man publicerar dem? Drygt.

Kika alltså lite längre ner för nyligen publicerat inlägg...

Onsdag

Nu ska jag gå till skolan. Det känns så himla bra för en hemtentan blev nästan klar nu på förmiddagen, ska bara läsas igenom och så :) Sen har jag varit ute och gått också (jätteskönt ute! Men halt... Höll på att slå ihjäl mig flera gånger :P). Hämtade ett paket som jag trodde var en bok, men det var bläckpatroner, så nu kan jag byta ut de gamla som tog slut förra veckan. Haha, man fick ett par handdukar när man beställde. De är jättefina. Det står "www.inkClub.com" på dem xD

Nej nu måste jag dra. Hörs senare!

Motivation

Bra motivation... Önskade bara att det var lättare att följa...

"Jag ska sluta att tänka så
Inte tänka alls
Jag ska sluta att tänka så
Det spelar ingen roll i alla fall
Allt är likadant
Går runt och runt om och om igen
Snurrar runt som molnen
Solen och stjärnorna"

Cirkel - Havsänglar (numer Kent)


Godnatt

Då har man suttit upp för länge igen. Jag höll på att somna i soffan när jag kollade på tv. Orkade inte resa mig och gå därifrån :P Men nu ska jag borsta tänderna och sen sova.

Btw, det känns verkligen som onsdag idag. Beror antagligen på att vi hade lektion igår, fast vi bara brukar ha det tisdag och onsdag. Då känns det ju bra att man ska till skolan imorgon också.

Jaja, blir i alla fall promenad på förmidden för att hämta ut en bok. Skönt.

Nej, jag skulle ju gå och lägga mig. Godnatt.

Kjol

Igår och även idag kände jag för att vara lite "finklädd". Så jag rotade fram en gammal kjol. Eller gammal och gammal förresten, den är väl ett par tre år, men jag har inte haft den på länge.

I alla fall. Så här såg jag ut :)

Igår:

 

Idag:


Lika normal som vanligt!

Idag var förretsen en good hair day! :D Gilla :)


Jakten på lyckan

Ikväll börjar ett nytt program på tv. Jakten på lyckan. Det är Hanna Hellquist (även programledare i Morgonpasset i P3) som på olika sätt ska testa vad som får oss att bli lyckliga. På programmets hemsida kan man göra ett test för att få reda på hur lycklig man själv är. Jag gjorde testet nyss och jag är tydligen 52 % lycklig :P Vad nu det innebär... Om ni vill kan ni göra testet här. Programmet sänds klockan 21.30 ikväll på SVT2.

 


Hanna


!

Jag ska stjäla en skatt
Den som döljer sig vid regnbågens slut
Den är min, den är du

Kent – Välgärningar & Illdåd

Laxpaj

Idag gjorde jag en laxpaj till lunch, som jag nämnt några gånger. Jag blev inte jättenöjd, den blev lite torr och så x) Men det var väl bra för att vara första gången^^ Men den är godare hemma :P

 

Och vet ni vad? Jag fick VG på mitt projektarbete om isbjarnar! :D Woho! Jiho! (De började precis spela Sweet Escape på radion :O)

Nu ska jag kolla på Idrottsgalan :)


Lampa

Imorse när jag skulle tända lampan i hallen gick den sönder. Tur var ju att det var innan jag var och handlade så jag köpte en ny lampa. När jag kom tillbaka höll jag på jättelänge för att försöka få bort glaskåpan eller vad det heter. Den satt som berg! Men till slut fick jag loss den i alla fall och satte i den nya lampan. Sen fick jag kämpa jättelänge för att få på den igen. Men nu är det nytt ljus :) Fast det är värsta skillnaden på ljuset nu mot förut, mycket vitare ljus, typ. Störande :P

Nytt ljus


Dröm

Natten till igår hade jag en jättestressig dröm! Jag drömde att jag skulle på studentbalen. Samma dag när jag satt och åt lunch kom jag på att jag hade glömt gå till frisören som jag hade tid hos på förmiddagen. Jag körde dit och fick "extratid" efter att alla andra som också skulle dit var klara. Och till slut fick jag min frisyr gjord. Men jag kunde inte få den jag tänkt från början för den skulle ta för lång tid att göra. En stund senare var jag färdig och hade väl typ tre flaskor med sprej i håret. Klockan var halv fyra och alla som skulle på balen skulle samlas klockan tre och jag hade varken sminkat mig eller satt på mig klänningen. När jag skulle skynda hem för att fixa det startade inte bilen...

Jag vaknade vid halv nio och sen kunde jag inte somna om... Haha, dryg dröm!


Ajajaj

Jahapp. Då har man beställt/reseverat (hämtar i eftermiddag) kursböcker för 1869 kr. Det svider i plånboken! Jag lär få leva snålt ett bra tag framöver...

(Sen kan man ju hoppas att det går att sälja dem efter att kursen är slut för nästan samma pris. Alla jag beställt är begagnade redan så...)

Busybusy

Dags att sova. Har massor att göra imorgon:

 • Handla
 • Beställa böcker
 • Plugga
 • Laga paj (haha jag ska inte laga nåt som är paj, jag ska göra en paj... Om ni fattar... xD)
 • Skolan
 • Sen är det visst idrottsgalan imorgon också :)

Godnatt!


I Love You Endlessly

Det jag gjort idag är en fin tavla med bilder på mig, Louise och Lisa. Jag är riktigt nöjd med den. Jag älskar er mest i världen. Ni är bäst! ♥

 
Dagen

Idag har jag kollat på skidskytte och så typ hela dagen, samtidigt som jag gjorde en annan grej (visar senare). Det var roligt att kolla på skidskytte för Björn Ferry vann :D Hihi. Jag har också tvättat och pluggat lite grann. Sen har jag pratat med Louise på Skype idag igen. Det är kul! Det känns som att man sitter på samma ställe, fast det är över 100 mil mellan oss.


Fail

Åh, värsta fail. Jag hade tänkt göra laxpaj idag till middag. Var värsta inställd på det. Sen tar jag fram receptet och ska börja med pajdegen. Så inser jag att jag inte har något bakpulver. Gaaah!!! Så nu får det bli stekt lax och potatis istället. Står på spisen nu. Får göra paj imorgon efter att jag varit och handlat istället... Åh, jag är så smart ibland!!

Travelin' Soldier

När jag var ute och gick tidigare idag lyssnade jag på den här låten och då fick jag värsta flashbacks! Älskar den!! Lyssna på texten, den är underbar!Two days past eighteen
He was waiting for the bus in his army green
Sat down in a booth in a cafe there
Gave his order to a girl with a bow in her hair
He's a little shy so she gives him a smile
And he said would you mind sittin' down for a while
And talking to me,
I'm feeling a little low
She said I'm off in an hour and I know where we can go

So they went down and they sat on the pier
He said I bet you got a boyfriend but I don't care
I got no one to send a letter to
Would you mind if I sent one back here to you

Chorus:
I cried
Never gonna hold the hand of another guy
Too young for him they told her
Waitin' for the love of a travelin' soldier
Our love will never end
Waitin' for the soldier to come back again
Never more to be alone when the letter said
A soldier's coming home

So the letters came from an army camp
In California then Vietnam
And he told her of his heart
It might be love and all of the things he was so scared of
He said when it's getting kinda rough over here
I think of that day sittin' down at the pier
And I close my eyes and see your pretty smile
Don't worry but I won't be able to write for awhile

[Chorus]

One Friday night at a football game
The Lord's Prayer said and the Anthem sang
A man said folks would you bow your heads
For a list of local Vietnam dead
Crying all alone under the stands
Was a piccolo player in the marching band
And one name read but nobody really cared
But a pretty little girl with a bow in her hair

[Chorus x2]


Stjärnorna i Psykbunkern

Jag vill inte gå och lägga mig än. Är lite smådeppig efter filmen haha. Tidigare idag satt jag och kollade på nägra avsnitt av Stjärnorna i Psykbunkern (som jag skrivit om tidigare). Här är ett par roliga klipp därifrån.


Kent snackar om grillar ^^ "När man grillar mycket, då är det bra att ha en grill" Haha.


Vilekn musik lyssnar kentarna på? "Det är sällan man lyssnar på en hel skiva. Efter tredje låten, så om det är riktigt bra, då stänger man av och spelar själv"

Här kan ni se alla klipp.


Dear John

Riktigt bra film!


Filmtajm

Jag har ätit tacos. Jag är helt övermätt!!

Jag och Louise pratade på skype förut. Vi flummade jättemycket :D Saknar henne!!

Men nu ska jag kolla på film. :)

Failade pannkakor

Hej!

Idag har jag varit ute och gått på förmiddagen. Det var ganska jobbigt för det har snöat en del och det var inte plogat. När jag kom in körde jag mitt "träningspass" :P Sen tog jag en dusch och sen skulle jag göra lunch. Jag tänkte göra pannkakor men det failade jättemycket. Jag gjorde precis som vanligt men det brände fast och så och alltihop blev som en enda klump, haha. De fem första var jag tvungen att kasta. Länge såg det ut som att det här var det bästa jag kunde åstadkomma:

 

Men sen lyckades jag få till några fina också.

Nu ska jag hitta på nåt! :)


Jag lever

Hej!

Ville bara tala om att jag överlevt dagen. Typ.

Och klisterproblemet är löst om det är nån som undrar. Jag ska göra paj på söndag tror jag!

Snart dags att sova. Jag är sjukt trött!

Klister

Jag fick en pajform i julklapp. Riktigt najs, för paj är ju gott. Men. I formen satt en klisterlapp (där det stod att den tål maskindisk eller vad det var). Nu är grejen att klistret försvinner inte. Själva lappen fick jag bort men inte klistret. Formen har stått med vatten med diskmedel i i flera dygn med det går inte bort ändå. Tips någon?


Paj är gott, men man kan göra kladdkaka i pajform också! Men det vill man ju inte göra om det är klister i formen :S

Nöjd

Oj, vad jag har skrivit idag! Jag har ägnat de senaste timmarna åt att skriva på examinationsuppgiften/hemtentan i stress-kursen. Jag är inte klar, men har inte mycket kvar att göra nu. Hoppas bara jag hinner få böckerna innan den ska in om en vecka så jag kan lägga till lite källor från dem också, haha. Sen är den nog klar... Och jag började idag! Hej och hå vad det går! Hade väl lite hjälp av gruppuppgiften också, men ändå (den vi hade redovisning på igår).

Jag har också tränat lite till redovisningen imorgon. Det får gå som det går helt enkelt. Jag tog en promenad till affären på förmiddagen och handlade grejer till tacos plus godis så det ska jag njuta av imorgon kväll, framför På spåret, typ. (Är det ett tecken på att man börjar bli gammal och man tycker På spåret är bra? Fast i så fall har jag nog varit gammal i typ 10 år förresten, haha xD) Tacos och godis blir i alla fall en bra belöning (eller uppmuntran) efter redovisningen :)

Efter promenaden satte jag ihop ett "styrketräningsprogram" åt mig själv som jag sedan körde. Förut tränade jag ju core varje måndag (och Step varje onsdag) och jag känner att jag mår sämre nu än vad jag gjorde då. Så ska väl försöka köra det ett par gånger i veckan nu då. Det är typ övningar som varit med på coren, jobbigt och bra haha :)

Åh, jag är så himla nöjd med den här dagen. Har fått så mycket bra gjort! Heja mig! :D

Nu är det snart matlagningsdags igen! Ska värma korvstroganoff som jag tog upp ur frysen och som Louise lagade i höstas. Mums! :)


Romme förra veckan. Så himla fint!

Jag lever, ett litet tag till i alla fall

Jag har överlevt den första av två redovisningar. Men som jag skrev igår är jag mer nervös inför den på fredag.

Jag ska väl snart äta lite mat och ikväll ska jag kolla på film hade jag tänkt. Vi får väl se vad det blir.

Jag har inget mer intressant att berätta, haha.

Hej så länge!

Mitt 2010

Jag tänkte göra en sån här lista som alla andra gjort om 2010 innan jag går och lägger mig.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det gjorde jag.

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga...

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej.

4. Dog någon som stod dig riktigt nära?
Nej.

5. Vilka länder besökte du?
Sverige (!), England (London ♥) och Danmark (Köpenhamn)

6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011?
Ja.

7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
4/6, 1/7, 12/7, 30/7, 10/9, 11/9, 12/9, 1/11, 19/11

8. Vad var din största framgång 2010?
Oj, jag vet inte. Kanske att jag lyckats se många himla bra konserter :P

9. Största misstaget?
Vet inte.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Så ofta som jag har varit förkyld i år har jag nog aldrig varit (med undantag för när man var liten kanske...)

11. Bästa köpet?
Hmm, flygbiljett till London kanske? Älskar staden! Och Muse-biljetten såklart! 

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Resor och mat

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Familj och vänner ♥

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Robyn – Dancing On My Own, Kent – Gamla Ullevi, Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Både och.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Vet inte. Njutit mer av de bra sakerna kanske.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tänkt på en viss person? Suttit vid datorn mindre hade ju också varit bra...

18. Hur ska du tillbringa julen?
Firede jul hemma med familjen ♥

 

19. Blev du kär under 2010?
Nej.

20. Favorittidnining?
Har inte läst så många tidningar förutom DD ^^ Men Veckorevyn och Solo är väl bra :P

21. Favoritprogram på TV?
Solsidan kanske (eller var det 2009?), Life

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej det tror jag inte.

23. Bästa boken du läste i år?
Jag har läst många bra, men Den långa flykten var riktigt bra! (Ja, det är kaninboken^^)

24. Största musikaliska upptäckten?
Johnossi tror jag :)

25. Något du önskade dig och fick?
Ja.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Ja.

27. Årets bästa film?
Vet inte :O

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Var i sommarstugan med Louise och Lisa. Metade i soluppgången, åkte båt och njöt av att vara med bästa vänner!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja.

30. Vad fick dig att må bra?
Vänner, musik och Kent


Jag och syster i Köpenhamn i våras ♥


Redovisningar

Idag har jag ätit julskinka. Fast i skinksås då ^^

Nu sitter jag och pluggar, skriver ner vad jag ska säga på redovisningen på fredag, men jag känner tröttheten komma krypande... Skulle vara skönt med en promenad eller nåt. Hade jag varit hemma hade jag nog gått ut en stund, men här vågar jag inte gå utanför dörren när det är mörkt. Skulle vara skönt att lägga sig på sängen och läsa eller lyssna på musik också... Men jag ska kämpa på en stund till, sen blir det dusch och sen sova.

Imorgon ska jag nog städa bort min julstjärna. Julen är slut nu. Efter det måste jag plugga till redovisningen imorgon. Den känns inte lika jobbig som den på fredag, men ändå inte kul alls. Hatar redovisningar mer än nåt annat, typ.

Nä, dags att återgå till pluggandet...

Förresten, jag tyckte det var ganska kul att skriva dagens datum i blocket idag på föreläsningen - 11/1-11 ;)

Romeo

"Som en Romeo i jeans på din balkong"

"Och jag lämnar inga fotspår ens i sand"

Kent – Romeo Återvänder Ensam

Hur bra låt som helst! ♥

Tisdag

Idag har jag varit på bibblan på universitetet och letat böcker, men hittade ingen jag skulle ha. Sen åkte jag till bibblan i stan och där hittade jag i alla fall en. När jag kom tillbaka beställde jag de andra. Hoppas bara jag hinner få dem innan uppgifterna ska vara inne... Vadå vara ute i sista sekunden? Suck...

Jag har även försökt skriva ut lite papper här, men det går inge bra. De första sidorna blev bra, men nu blir det bara blanka sidor som kommer ut. Och det står att det finns bläck kvar... Hmm... Drygt ju.

Snart ska jag laga lunch och sen ska jag till skolan.

Åh, vad jag längtar till sommaren. Fick syn på den här bilden, tidigt morgon i Nynäshamn sommaren 2009. Innan bilen pajjade... Haha.

 

Nu fick jag syn på den här bilden också (har bildspel på sidan av skärmen), fjällsemester i mars 2008, Klövsjö/Vemdalen. Det är ganska bra med vinter också. Fast på sommaren slipper man skolan!

 


Studenter


Nu är vi båda stora flickor och har flyttat hemifrån båda två.

Tänk om man kunde få vara liten igen...

Woho...

Toppen att jag glömde boxen med Planet Earth och Life som jag fick i julklapp hemma :(

K-town

Jahapp. Då var man tillbaka. Just nu är det mest jobbigt och vill bara åka hem igen. Men jag ska till skolan imorgon så... Och på onsdag har vi redovisning (:S) och på fredag har vi redovisning (:S:S:S). Jag kommer inte hem på två veckor. Känns ju bra... Not.

Det var jobbigt att åka hit. Dels för att jag helst hade velat köra åt andra hållet och dels för att jag hade solen i ögonen nästan hela vägen och ibland blänkte det på vägen så man såg ingenting. Jag menar ingenting! Obehagligt!

Just nu orkar jag inte göra nånting. Behöver plugga, men jag orkar inte. Orkar inte ens lyssna på musik! Äh, får försöka ta tag i det efter maten. Ska nog börja med den snart. Om jag orkar.

Hej så länge.

Bye bye L-a!

Imorgon ska jag köra ner till Karlstad. Men innan det ska jag packa (har inte ens börjat!) och hämta en bok på bibblan. (Och jag hoppas vara i Karlstad innan lunch, vill inte åka när det är mörkt! Hur ska det lyckas?) Dessutom måste jag komma ihåg att tanka innan, annars blir jag väl fast nånstans mitt i skogen :S

Nä, nu ska jag plocka fram lite grejer jag ska ha med mig och sen sova.

Hejdå Ludvika och tack för den här gången, det var trevligt att vara här!!


Ludvika centrum xD Bilden är från säckgången, därför det är så mycket (!) folk och en polisbil :P

 

Känns konstigt att mamma och pappa är hemma nu men inte Louise. Det kommer ingen musik från hennes rum!


Lisa

Idag på förmiddagen var jag ute och skottade snö (igen). En dm blötsnö var det. Tyngre snö får man leta efter, jag var helt slut! Haha. På eftermiddagen var jag hos Lisa. Vi var ute på en lång promenad och sen lyssnade vi på musik. Hon fick mig att må lite bättre i alla fall ♥

 


Klåparen

Du går på ditt oefterhärmliga sätt
Över skolgårdens grus för dig själv
I ditt nyklippta hår, likt en irländsk idols
Din spegelbild i fönsterglas
Beundrar varje steg du tar


Och så blinkar det till
Gröna, röda, gula ljus
Du var på nålar när du kom
Med ditt insmugglade rus


Och så släcker dom ner, för en sista stilla chans
Och allting svartnar i panik när du ser att alla redan har en dans
Och allt är som förut


Och du minns den du var med förakt, lite hat
Och man blir lik sin mor eller far
Du har förändrat ditt sätt, suddat ut varje spår
Men i själen din ja långt, långt in ekar tonåringens vrål


Och så blinkar det till
Och dom tänder alla ljus
Och du var ensam när du kom, nu har magin brunnit ut
Och så släcker dom ner
Alla skyltar alla ljus
Och när parken ligger tom, inser du att din kväll just tagit slut
Och allting är som förut


Och så blinkar det till
Och dom tänder alla ljus
Du var ensam när du kom
Och du är lika ensam nu
Och så släcker dom ner alla gator alla hus
Och när staden ligger tom inser du
Att det är så ditt liv ser ut
Och allting är som förut

Allting är som förut, förutom att syster inte är hemma...


Regn

Alltså, det regnar ute!!!!! Oh noooooo!! :( :(

Snyft.


Ismael

När jag var ute och gick tidigare idag var det faktiskt en sak som fick mig att le där jag gick i min ensamhet. I min mp3 spelades Ismael och det fick mig att tänka tillbaka på ett par saker som hände i somras.

Den första var efter Kent-konserten på Peace & Love. När vi gick tillbaka till bilen. Då var jag verkligen glad. Lycklig. Jag svävade som på moln hela vägen tillbaka. Jag var i himlen! Jag gjorde fler glädjeskutt och ropade och skrattade! Några killar frågade om jag tyckte de var bra. Ojaaaaa sa jag då. Jag sa att om jag skulle dö nu, skulle jag dö lycklig. Och det var sant!

Den andra var efter Kent-konserten i Östersund. Jag och Louise sjöng (eller snarare skrek) Ismael hela vägen tillbaka till vandrarhemmet. Jag har ingen aning, men folk kollade säkert lite konstigt på oss ^^

Detta fick mig att le, trots att detta annars varit en skitdag, typ.


Fix You

Nu har jag lyssnat på Fix You på repeat i två och en halv timme. Vet inte om det känns nå bättre :/

Ska i alla fall äta efterrätt som jag fixade nyss (glass, kiwi och choklad) och kolla på Coldplay Live dvdn. Det vad hemskt längesen nu!


Promenad

Jag kom precis in från en promenad. Gick runt Ö-tjärn, det var ett bra tag sen sist. Men det var skönt att vara ute lite. Just nu föredrar jag att gå när det är mörkt... Nu ska jag sätta mig vid pusslet och lyssna på Fix You eller nåt.

Dagens låt - Ensamheten


Gaffa

Gå in på den här länken och läs sidan 20, please! :) ♥

(Det är en intervju med Markus angående priserna Kent vann i musiktidningen Gaffa nyligen.)


Söta :)

Why can´t you see me?

Hej alla!

Idag har jag inte gjort nåt speciellt. Jag hade klockan på 8 imorse, men jag råkade tydligen somna om för jag vaknade klockan 11. Oops... (I did it again...) haha. På förmiddagen var jag ute och skottade bort snövallen vid uppfarten och gick en liten promenad. Sen åkte jag till farmor och åt lunch. Glömde lägga fram p-skivan, kom jag på efter någon timme, men jag fick ingen lapp iaf ^^ På vägen hem stannade jag och köpte mjölk på MM för den var slut. Och det var jättemycket folk och typ kaos på parkeringen xD När jag kom hem lyssnade jag på massa musik och började lägga nytt pussel. Det tog 2,5 skiva att bara sortera och vända på bitarna (tråkigt). Sen lade jag lite på ramen innan jag gjorde middag och åt. Sen kollade jag på nåt program på tv om Robyn och sen på På spåret.

Hur kan man sakna något man aldrig haft?

Robyn – Dancing On My Own

Det är tomt hemma! :(

.

"Ångra, ångra, ångra, ångra, ångra..." "Meddelande skickat" "....Döda mig....."

Snöigt

Helluuu!

Nu har jag lämnat in den där uppgiften!

Tidigt imorse åkte övriga familjen upp till Piteå. Mamma och pappa kommer hem på söndag kväll, men inte Louise. Hon blir kvar där uppe i norr! Tur att det finns telefon och internet!!!

Jag har idag pluggat och kollat på skidor (Tour de Ski). Jag hann bara se herrarnas lopp idag för sen kom Denise hit. Vi åkte ner på stan och fikade. Vi valde ju verkligen rätt dag med tanke på vädret. Gick knappt att ta sig upp för våran backe med bilen eftersom det inte är plogat :S När jag kom hem vid fyra gick jag ut och skottade hela uppfarten som var täckt av 1,5 dm snö ungefär. Det kändes som att det tog hundra år och när jag kom in var jag genomsvettig. Kändes som jag hade varit på ett jobbigt träningspass! Haha. Hoppas att det inte snöar mer innan mamma och pappa kommer hem för jag tror inte jag klarar av att köra med snöskyffeln högre upp på de där högarna längre. De är ju flera meter höga nu! Typ i alla fall.

Nu ska jag kolla lite bloggar och facebook innan det blir middag och sen ska jag nog börja med det andra pusslet jag fick i julklapp :)


Jag och Denise på juldagen ♥

Ps. Marcus Hellner är söt! ^^


Kärlek

Jag tror jag har blivit beroende av den här låten. Den går på repeat hela tiden!

 

Jag har hört att du träffat nån

Jag har hört att han är allt jag inte var

Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag

Och jag hör att han är den rätte

Ja dom säger att du verkligen menar det

Och jag hatar att jag älskar dig

Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

 

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta

Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta

Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig

Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det

Hur kunde du falla när han sa,

Jag älskar dig, jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

 

Mina vänner säger: "Vakna upp

Och sluta tänk på det"

Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare

Livet innan det kunde jag, utan och innan

Jag kunde haft det så för alltid

Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade

 

Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans

Du kan sluta dina ögon och aldrig känna dig ensam

Och alla vill väl ha dig nu

Dom har ju väntat på det här

Och jag hatar att jag älskar dig

Och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

 

Det var en gång, det var en fest

Och jag gick med nån för hon påminde om dig

Men sen kom gryningen, jag reste mig, gick ut genom dörren

Och jag gick genom den tidiga morgonen

Den rena, tidiga morgonen

 

Och jag visste inte varför jag gjorde så

Åh, jag visste inte varför

 

Jag har hört att du träffat nån

Och den här gången är du riktigt säker

Och jag hatar att jag älskar dig

Älskar dig så mycket att jag hatar mig

 

Håkan Hellström – Jag Hatar Att Jag Älskar Dig Och Jag Älskar Dig Så Mycket Att Jag Hatar Mig

Forum

Oj, vad jag hängt på Kentforumet idag! Massa snällt folk ju! :) Det är ganska coolt egentligen. Man pratar om en massa olika saker, men alla har något gemensamt. Vi gillar samma band :)


Lid för konsten!

Igår kväll var Lisa här hos oss. Vi spelade med bandet och det var skitkul! Och ibland måste man offra sig för konsten, vilket Louise fick göra igår. "Lid för konsten eller brinn" sa jag då (Kent – Dom Andra). Sen kollade vi på film - Juno (bra och rolig!) och sen satt vi och pratade halva natten, typ. ♥♥

Nu sitter jag och lyssnar på underbara Håkan! ♥ :)

Klar

Jag tror jag är klar med århundradets (minst) tråkigaste uppgift (typ). Känns så himla skönt! Nu är det bara redovisningen kvar, tvivlar på att jag överlever den... Fy fan! :S

Hej snögubbe!

Jag var ute och gick i snövädret nyss. Bland annat till tonerna av denna:

 


"Stilla som när snö faller..."

 

Det var mysigt!


Gitarr

Jag har bestämt mig för att 2011 ska blir året då jag lär mig att spela gitarr. Jag gjorde ett försök för tre-fyra år sedan, men jag gav upp innan jag knappt hade börjat, haha. Jag lärde mig väl ett par ackord, varav ett jag fortfarande minns. Men vad det heter har jag ingen aning om ^^ Men nu så, nu spelar vi ju lite band också! Det finns bara ett problem. Louise tar med sig båda sina gitarrer när hon flyttar till Piteå. Hmm...

The acoustic guitar


Nya elgitarren (lånade bilden från Louises blogg, hoppas det var okej!)


Eclipse

Imorse var det solförmörkelse, mellan nio och tio (cirka). Här gick det inte att se något för det var mulet, snodde bilden från Morgonpassets hemsida.

Så himla coolt! Det är alltså månen som befinner sig framför solen.


Jag minns när vi var på Mallorca 1999. Då var det också solförökelse och en dag när vi var på stranden var det lite mörkare under en period. Coolt.

 

 Eclipse (engelska för solförmörkelse):


Två år går fort!

Idag är det två år sedan pappa hade sin 50-årsfest som jag, Louise, Lisa och Ajje jobbade på. Vi lade upp mat och diskade för ca 50 gäster på Folkets Hus i Sörvik. Det var kul, fast jag var sjuk, haha. När vi hade jobbat klart var vi med på festen. Bland annat sjöng vi karaoke och jag hade ont i halsen så jag kunde inte prata efteråt xD
Citat från dagen

"Nytt år, nya möjligheter, nya liftar"

"Jag tror jag har glömt att knäppa byxorna"

"Det är så tråkigt att bli andfådd"

"Vill du åka lift med mig?" "Nej!"

"Det ligger ett chokladpapper i liften!" (Internt skämt)

Romme

Idag har vi som sagt varit i Romme. Det var jättekul! Massa flum och kul skidåkning blev det. I bilen hem poppade vi Kent och sen bastade vi när vi kom hit. Varmt och skönt för frusna fingrar och tår :)

Älskar mina vänner mest!


Sitter vid Louises dator. Får bli en bild på Lisa och Louise från Gotland 2009 ^^

Romme tomorrow!

Nu är det dags att sova för min del. Imorgon ska jag upp tidigt. Skidåkning i Romme med Louise och Lisa imorgon! :D


Om någon stockholmare läser detta så heter det Romme och inte Råmme!!

Vad som än händer

Igår kväll satte jag min väckarklocka på 9.00. Jag tänkte mig att jag skulle vakna någorlunda tidigt så jag skulle hinna plugga en del idag (efter en och en halv veckas ledighet!). Vad händer? Inte förren klockan är strax före tolv kliver jag ur sängen! Nu tänker väl ni att jag somnade om (som vanligt), men icke! Jag läste en otroligt bra bok! Jag hade inte mycket kvar och jag var tvungen att läsa till sista sidan. Kunde inte lägga boken ifrån mig. I slutet rann tårarna nerför kinderna. Vad heter då denna underbara bok, undrar ni. Vad som än händer, säger jag då. Skriven av min favoritförfattare Kristin Hannah.

Boken handlar om Tully och Kate. Sommaren 1974 flyttar Tully in i huset mittemot Kates och från den dagen är de bästa vänner. De är varandras motsatser med lovar varandra evig vänskap. De följs genom skola och universitet. Tully vill bli känd och beundrad av en hel värld, medan Kate vill ha ett vanligt liv med man och barn. Båda två får vad de vill ha, samtidigt som de alltid har en nära och varm kontakt. Men de går också igenom svåra perioder av svartsjuka, ilska och sårade känslor.

Jag säger bara: Ni måste läsa den. Den är så fin.

Mycket bra bok!


Håkan

Idag har jag och Louise kollat på Håkan Hellström live på Peace & Love 2009 som hon fick av mig i julklapp. Det var jättebra! :)

Håkan är ju alltid Håkan, liksom.


TP

Igår fyllde pappa år. Då var farmor här och åt middag och efter det spelade vi TP. Vi spelade i flera timmar men det var fortfarande ingen som vann. Alla utom mamma hade fem pluttar när vi inte orkade spela längre, så vi blev fyra vinnare. Det var skoj :P

Sammanfattning 2010

Börjar det nya året med en sammanfattning av året som gått.

1 januari


Firade in 2010 vid Lekombergs utkiksplats i Sörvik.7 januari


Bowlade med Louise, Lisa och Ajje. Sen fikade vi på stan och flummade vi och sov hemma hos Lisa :)

30 januari


Stockholm med familjen. Ser Pygmalion på Dramaten.

6 februari

Vacker dag i Ljungåsen.

13 februari

Romme med Louise och Lisa.

 

4-6 mars


Louise, Lisa och Ajje på besök i Karlstad. Vi var lite vilda och min säng gick sönder xD

27 mars


Hälsade på Karro och hennes kattungar :)

1-4 april


Var i Malmö med familjen över påsk. En dag var vi även i Köpenhamn.

30 april


Valborg med trevligt folk.

8 maj


Firade Lisas 18-årsdag.

12 maj


Underbar med Louise och Lisa. Jag frös lite innan :P

16-22 maj


Litauen och Vitryssland med skolan. Här i Minsk.

27 maj


Skansen och Gröna Lund med Denise, Karro och Eri. Bland annat sjöng jag och Karro Kent Sing Star på Gröna Lund :D

4 juni


Louise tar studenten.

16 juni


Lisa tar körkort. En dag med glass och jordgubbar på stranden.

21 juni


Stockholm med Louise.

25-26 juni


Midsommar och 20-årsdag i stugan.

28 juni - 3 juli Peace & LoveLasse Lindh

 


KENT ♥

 


Johnossi (som synes...)11-16 juli


En vecka i Samfalla. På måndagen var vi i Göteborg och gick på Liseberg, jag och Lisa åkte Balder (aldrig igen!).

26-29 juli


Åre med la familia. Bland annat vandring och ridning.

29-31 juli


Östersund. Var bland annat på Storsjöyran och såg Kent (bilden), Johnossi och Markus Krunegård.

3-5 augusti

Målade om stugan.

 

14 augusti


På dagen åkte jag och Louise bil mellan Sälen och Mora på tre timmar (30 km/h i snitt) när mamma och pappa åkte cyklelvasan. På kvällen var vi i Skuthamn en stund (bilden) innan vi åkte till Håksberg och fiskade kräftor.

3 september


Välkomstfest på Nöjesfabriken i Karlstad. Oskar Linnros på bilden.

9-12 september London 

1 oktober

Hade en lite försenad 20-årsfest.

9 oktober


Såg Färjestad-Djurgården i Löfberg Lila Arena.

6 november

Halloweenfest

12-14 november


Stockholm

19-21 november


Ska man tro bilden är Louise och Lisa på besök i Karlstad. På fredagen såg vi Johnossi på Nöjesfabriken.

3 december


Bakar pepparkakor.

24 december


Julafton

25 december


Juldagsfest med Denise, Karro och Eri.

31 december


Avslutade året med nyårsfest i Håksberg.

Hoppas ni gillade min "lilla" sammanfattning! (Den tog 2,5 timmar att göra. Bara en sån sak...)


RSS 2.0