Calleth I, cometh The Ark

Imorse spelade de Calleth you, cometh I med The Ark på radion. Då kom jag att tänka på när vi såg dem på Peace & Love i somras. Det kändes så himla sorgligt, för man visste att detta är sista gången någonsin som man får se dem live. Jag gillar egentligen inte The Ark så mycket,men den här låten är bra och live är de fantastiska! (Detta var tredje gången jag såg dem. Första gången var 2007 på Läckö Slott och andra gången var på Where The Action Is, två dagar tidigare än detta.) Åh, haha jag börjar nästan gråta nu! :P

Nio minuters gåshud!

Låten fick mig också att tänka på en diskussion vi hade på Kentforumet typ dagen efter The Arks sista konsert någonsin för någon vecka sen. Vi höll på och diskutera hur vi ville att Kent skulle avsluta sin karriär. Skulle de göra som The Ark med en avslutningsturné eller skulle de bara meddela en dag att pang bom nu är det slut? Och jag bara "Nej, kan vi inte sluta prata om det här jag blir så deprimerad!!" Gud, det får aldrig ta slut!! Jag får panik när jag tänker på det.

Jag rekomenderar verkligen att kolla på den här videon. Det är braaa! Och sorgligt. Och fint.

Nu måste jag tänka på nåt roligare. Som att det blir troligare och troligare med ett nytt Kentalbum till våren! Dör lite varje gång jag tänker på det!

Fredagsplaner

Det har känts som fredag hela dagen idag tycker jag. Men snart är det dags för träning, för det är ju torsdag! Jepp jepp.

Och imorgon när det är fredag på riktigt ska jag och Lisa dra iväg på "fotoutflykt" till Predikstolen! Skoj! :) Och det ska bli sommar imorgon också så det kan ju inte bli annat än bra ;) Bara vi inte trillar ner och slår ihjäl oss eller nåt :P (Predikstolen är en utsiktsplats på ett berg vid ett stup (typ) utanför Nyhammar. Eller jag tror det är ganska långt från Nyhammar när jag tänker efter. Det är mitt i skogen i alla fall.)

Var där med familjen i våras. Då såg det ut såhär:


Och nu håller pappa på att göra pannkakor som jag ska ha i matsäck. Snällt. Fast egentligen är det middag till ikväll, fast jag tar morgondagens lunch till middag istället. Haha, intressant... xD

I alla fall, på kvällen imorgon blir det Underbar! Typ hundra år sen man var där ju.

Summer is back!

Idag har jag varit ute och fotat i trädgården. Kan visa sen, bilderna är icke överförda till datorn än. Och så har jag gjort lite såna där tråkiga måste-grejer.

Men eftersom sommaren nu är tillbaka (var ute i tunn tröja utan jacka och frös inte det minsta, tvärtom!) så ska jag sätta mig i solen på balkongen och typ lyssna på musik och lösa korsord ♥ Måste ta vara på de sista varma soliga dagarna! :)

Våran trädgård för några dagar sen

Tre månader sen <3


Tecknat

Idag har jag suttit och tecknat ett par bilder. Är mest nöjd med den sista av dessa.


Roliga citat av Jocke och Sami

Några bra citat från Jocke och Sami i en intervju med dem som finns på Youtube.

Sami (om inspelningen av Tillbaka Till Samtiden): Det har varit en räkmacka. En liten ångesträkmacka.

Intervjuare: Var var ni första gången ni hörde Kent på radion?
Jocke: Jag var nog i en taxi tror jag.
Sami: Det var så längesen, jag kommer inte ihåg... Vilken låt var det?
Jocke: När det blåser på månen. 1995.
Sami: Ja, då var man säkert i en taxi för man lyssnade inte på radio hemma direkt. På den tiden hade jag nog inte ens en radio hemma.
Jocke: Jag hade nog inte ens en stereo hemma.
Sami: Ja, men man åkte taxi som fan!
Jocke: Ja, det var ju skivbolaget som beställde bilarna så...
Sami: Man hade ingen radio, så man var tvungen att åka taxi för att lyssna på radio.
Intervjuare: Sa du till chauffören att det är du som sjunger?
Jocke: Nej, inte ens då var jag så... fånig. Faktiskt. Men man ville säkert. "Det är jag!"
Sami: Man bad honom köra en extra vända runt kvarteret så man fick höra klart låten.
Jocke: Och man sa säkert "kan du höja lite".

Jocke: Den här stadiongrejen som vi gjorde, alla tror att det var värsta planen från våran sida, men vi sa bara såhär "vore det inte jätteroligt om man hade en dress code som man har på bröllop, ja, vi har det, alla får klä sig i vitt". Vi trodde ju att några längst fram skulle göra det. Sen när alla gjorde det så blev det lite scary...
Sami: Det roliga var att vi kläckte ju den här idén i replokalen när det var en kille från bokningsbolaget där. Och han tog det på största allvar, så han hade skrivit det här på affischerna. Och vi hade ingen aning om det där.
Jocke: Vi brukar inte tänka så mycket på följden av våra uttalanden.
Sami: Det var ett skämt från början, som blev blodogt allvar.
Jocke: Ett skämt som gick över styr.

Jocke: Det är viktigare att ha gitarren långt ner än att spela bra, faktiskt. Det är viktigast att ha en snygg gitarr.

Jocke: B-sidor är inte så jävla noga.

Intervjuare: Hur är det som textförfattare, är det lättare att skriva om lycklig eller olycklig kärlek?
Jocke: Olycklig, definitivt.
Tystnad.
Intervjuare: Vad beror det på?
Jocke: Jag vet inte... Man kanske inte skriver musik när man är lycklig liksom. När man mår bra och allt är toppen då har man annat för sig än att skriva musik liksom. Det är när man har såna här low down då blir det lite sån här... terapi. Det är nog lättare att skriva om... Inte vill höra "jag är så jävla glad idag", det är ingen som vill höra det liksom. Man vill höra om det är ups and downs och famförallt downs. Tror jag. Man vill veta att andra har det lika jävligt som man själv har det. Det är lite det man letar efter.

Jocke: Jag tycker det är roligt att försöka få in ord som det är väldigt svårt att få in i en låt. "Oproffesionell" tycker jag är väldigt roligt att man fick in i en låt. Det är helt otroligt, ett otroligt osvängigt och osexigt ord. Och sen på b-sidan till den här nya singeln fick jag in ordet kverulant vilket jag är väldigt, väldigt nöjd över. Sånt är roligt.

Jocke: När man hittar trestaviga rim, det är ganska härligt. Två väldigt långa ord som faktiskt rimmar, och som dessutom för texten framåt.

Intervjuare: Hur mycket av texterna är de riktigt kentsnubbarna och hur mycket är fantasi?
Jocke: Allt är på riktigt och allt är påhittat kan man säga. Det är ju bara en version av historien. Det finns tusen versioner och det alltid bara en persons version liksom. Så att om det är någon som har varit inblandad i någonting av det jag sjunger om skulle förstå precis vilken situation jag menar, så skulle säkert den personen ha upplevt situationen helt annorlunda mot vad jag har gjort eftersom man tenderar ju att vilja vara hjälten i sin egen film.
Intervjuare: Hur ofta har det hänt att någon har kommit och sagt att någonting att "den där låten handlar väl om mig, eller hur?"
Jocke: Ja, det har hänt... Men då får man ju blåneka!

Jocke: Man kan ju inte sjunga om att gå och handla kaffe.

Sami: Om man tänker på den här första skivan, den har ju inget riktigt genomgående tema, då märker man direkt att det blir plåttrigt på nåt sätt, det finns ingen röd linje genom...
Jocke: Den första skivan är den enda skiva där vi inte har varit med och gjort omslaget. Efter att vi hade gjort den så insåg vi att vi måste vara med och bestämma allt annars kommer det gå åt helvete.

Jag gillar den här intervjun. Framförallt för att de pratar mycket om saker som de inte brukar prata om annars. Kärlek, låttexter, skivomslag...
Ifall ni vill kolla: Del 1, del 2, del 3.

Jocke och Sami <3

Fantastisk känsla <3


Äppelpaj

Idag har jag sökt jobb och så på förmiddagen. Nu ska jag göra äppelpaj :)

Äppelmos

Jag och mamma har precis gjort nio liter äppelmos! Det hade vi ju inte direkt planerat att göra såhär på måndagskvällen, men mamma fick massa äpplen av en kollega. Klagar ju inte direkt! ;)

Hittat

Jag hittade inlägget. Det var detta jag letade efter <3

Fina Jocke.

 


Letar, letar, letar, letar...

Jag sitter och letar efter ett visst inlägg på Kentforumet som Jocke gjorde förut. Jag minns inte hur det var han skrev, och jag känner att jag måste veta det :P Men det slog mig just att jag glömt vad det är för inlägg jag letar efter. Jag har nog letat lite för länge ^^

Seg

Seg dag idag. Har massa grejer jag måste göra, men har inte gjort något av det än. Orkar inte. Och har ingen lust.

Jag känner även för att fixa med designen här. Känner för lite förnyelse, men vet inte hur jag vill ha det... Jag får testa lite...

Men nu behöver min mage lite mat, så får vi se vad som händer sen.


Kvällsnöje

Sitter och lyssnar på gamla Kentdemos på Youtube från tidigt 90-tal. Gillar!


Ögon

Den här låten är så himla bra! Det är Kent från tiden de var Jones & Giftet. Älskar den!! ♥

 Snart är hon här
Min nya du
Nej hon är inte lika vacker
Men jag tycker du ska gå
Nu
Du har dina blåa ögon

Du är så ung än


Tratt

Idag har vi städat här hemma och varit ute och plockat massvis med trattisar! :) Alltså det finns ett ställe, det är så sjukt mycket trattkantareller. Som en matta. Det tar aldrig slut. Haha gött typ. Men jag säger inte vart det är! ;D Dessutom hittade vi ett nytt ställe med många svampar. Det var najs :)


Bild från förra året. Plockade lika mycket idag :)

Nyss kollat på deckare och det var läskigt! Ska sova snart tror jag. Har varit trött hela dagen.

Middagen igår var trevlig förresten :)


Middag

Strax ska jag ner och äta med Lisas familj. Bjöd väl mer eller mindre in mig själv häromdagen. Det var meningen att mamma och pappa skulle ut och äta på restaurang och jag ville inte vara själv en fredagkväll, men det blev inställt, men jag åker dit ändå.

Våldgästa familjemiddag :D Haha.

Har förövrigt varit den vackraste höstdag människan skådat! Herregud vad solen kan lysa! Så underbart!


(Gammal bild)

OMG

Om det jag skrev i förra inlägget är sant, betyder det med 99 % säkerhet att det blir turné snart. Iiiiih. Alltså gud.

!

Blir ju lite hyper om man säger så! Men hur stor är sannolikheten att det är sant? Hoppas, hoppas, hoppas... ;)

 

Och detta är ju lite kul:

 

Santsant.


Min kentsamling :)

I tisdags kom mitt och Lisas paket från CDON. Då blev min kentskivesamling näst intill komplett (de som saknas är engelska Isola och The Hjärta & Smärta EP) (funderar på om jag ska köpa dem eller inte). Tidigare har jag ju bara haft skivorna från boxen, men nu så, nu ser det bra ut! :)

 

Högst upp: Boxen och några av skivorna (omslaget till boxen finns dock inte kvar...)

Från vänster:

1. Kent

2. Verkligen

3. Isola

4. Engelska Hagnesta Hill

5. Svenska Hagnesta Hill

6. B-sidor 95-00

7. Vapen & Ammunition

8. Du & Jag Döden

9. Tillbaka Till Samtiden

10. Röd

11. En Plats I Solen

12. Inofficiell liveskiva som jag hittade på en skivmässa på Peace&Love i somras (happy!)


Bright Lights

Bra låt!!/.../

No-one can take it away from me,
And no-one can tear it apart.
'Cause a heart that hurts,
Is a heart that works.
A heart that hurts,
Is a heart that works.

A heart that hurts,
Is a heart that works.
No-one can take it away from me,
No-one can tear it apart.
It may be elaborate fantasy,
But it's the perfect place to start.

/.../

Även denna med Placebo är sjukt bra! Så ni vet.

Quiet Heart

Jag sitter och lyssnar på engelska versionen av Hagnesta Hill som jag fick en i brevlådan igår. Quiet Heart är så otroligt vacker att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen... ♥

 


Halsduk

Köpte tubhalsduk i Piteå. Gillar :)


Step step

Jag längtar till klockan 18 för då ska jag träna!


Musiklista

Snodde en lista av Emma!

nämn en låt som gör dig ledsen.

M med Kent. Det är nog världens sorgligaste låt!


vilken är världens mest störigaste låt?

Vet inte, det finns många. Men typ alla sommarplågor är hemska!


favoritband/artist, of all time?

Kent


band/artist du nyligen upptäckt?

Hmm, kommer inte på något speciellt.


bästa kvinnliga röst?

Natalie Maines (Dixie Chicks)


bästa manliga röst?

Joakim Berg (Kent) och Chris Martin (Coldplay)

vilken musikstil lyssnar du mest på?
Pop, rock


vad lyssnar du på när du vill bli glad?

Gamla Ullevi med Kent, Every teardrop is a waterfall med Coldplay eller Ramlar med Håkan Hellström


vad lyssnar du på när du vill lugna ner dig?

Det mesta med Kent funkar


vad lyssnar du på när du hånglar?

Jadu...


vad lyssnar du på innan du går på fest?

Don´t stop me now med Queen


vad lyssnar du på när du lagar mat?

Blir oftast Coldplay eller Kent


senaste konserten?

Måste tänka... Var nog Håkan på Peace & Love tror jag.


vem eller vilka lyssnar du mest på just nu?

Kent, Muse, Dixie Chicks


har du någonsin dejtat en musiker?

Nej


vad tycker du om klassisk musik?

Det är väl fint, men lyssnar aldrig på det


vad tycker du om countrymusik?

Dixie Chicks, ja!


lyssnar du på musik på främmande språk?

Nää, det tror jag inte


om du vore ett instrument, vad skulle du vara då?

Ingen aning


vilken känd musiker skulle du gifta dig med om du fick chansen?

Joakim Berg (eller Chris Martin)


ditt favoritsoundtrack (film)?

Vet inte :P


sätt på en låt som avslutar den här listan fint.
Coldplay

Piteå, september 2011

Lite bilder och så från Piteå kommer här!


Onsdag kväll

Spela spel

På torsdagen var jag ute på promenad genom Öjebyn och städade jag Louises lägenhet medan hon var i skolan (eller hon var inte i skolan den dagen, hon var i Boden). När hon kom hem blev det promenad igen, till Ica. På kvällen kollade vi på Eclipse :)


Blöt efter morgonpromenad i spöregn (det regnade inte så mycket när jag började gå, annars hade jag nog aldrig gått ut :P)

Vilken tröja skulle jag annars ha lånat? Va? Va? Va?

 


Filmdax

 

På fredagen efter att Louise slutat skolan åt vi mat på skolans restaurang innan vi åkte in till stan. Blev lite shoppning och fika :) På kvällen kollade vi på film igen. Fredagen var förresten första gången ja var i Pite när det var soligt. Sommar 2004: mulet/regn. Vinter 2011: mulet/snöfall. Sommar 2011: mulet/regn. Haha.

 


Fika i Småstaden


Jag fikade också i Småstaden


On the buss to the Öjeby

På lördagen var vi på promenad, bakade kladdkaka, gick till älven och satt där en stund. Kollade på film på kvällen. Det må vara höst, men under promenaden kändes det som vår i luften!

 

 

Öjebyns kyrkogård är jättestor :O

 Bert Berg? Haha xD

 

22 poäng :P

 Kladdkakan

 

Pite älven

 

Vem blir inte helt kär av en sån här vy?

 Jag :)


Hahaha...

På söndagen satt vi vid älven igen och läste, gick till Ica, bakade kakor, kollade på film. Gjorde säkert nåt mer, men minns inte :P
Utsikt från Louises fönster

Igår åkte jag hem, det tog hela dagen. När jag kom hem åt jag mat (första måltiden på hela dagen, kvart i nio på kvällen...) och gick och la mig direkt efter det. Var helt slut.

 

Nu får det räcka. Detta tog längre tid än jag räknat med. Nu blir det promenad!


Hemma igen

Hejsan, nu är jag hemma igen! Har haft underbara dagar uppe i Norrbotten hos systeryster. Jag ska berätta mer senare för nu ska jag på möte på Arbetsförmedlingen. Dessutom behöver jag ladda kamerabatteriet innan jag kan lägga in bilder i datorn. Jag var smart nog att glömma ladda det innan jag åkte så jag kunde inte ta så mycket bilder :( Och nån laddare hade jag såklart inte tagit med mig ^^ Men jag snålade och hade den inte påslagen mer än nödvändigt så en del fina bilder blev det ändå!

Nej nu måste jag dra. Hejdå ^^

Dream baby dream

En låt som Martin och Jonna spelade i Musikguiden förra veckan! Mycket bra tyckte jag!

(Fler bra låtar därifrån kommer när jag får tid ^^)


Är i Pitäää :D

Hej hej hej!

Idag är Louise i Boden (som vi börjat kalla boa = boden på dalmål, typ vedbod = veboa xD) med skolan så jag har fått roa mig på egen hand :P Jag började med morogn promenad i regnet. Var ute i typ en timme och gick men det såg snarare ut som jag stått i duschen med kläderna på i en timme xD

När jag kom in igen städade jag hela lägenheten. Måste ju hålla mina löften. Blev precis klar med det och har nu duschat! Louise är väl hemma om en dryg halvtimme, så får vi väl se vad vi hittar på.

Igår kom jag hit vid halv fem ungefär. Då var det 10 timmar och 20 minuter sen jag åkte hemifrån :O Haha och jag och Louise var verkligen övertrötta hela kvällen igår xD Haha, det var kul :D

Imorgon när Louise slutat ska vi åka in till stan :D

Random bild från systers dator (i Karlstad tror jag)

Nätshopping

Lisa var här i eftermiddags. Vi spelade Skip-Bo (höhö), shoppade loss på cdon och insåg att det är alldeles för lätt att handla på nätet. Vi blir fattiga...! Men lite nya skivor och filmer är väl inte helt fel heller...:) Bara himla kasst att de inte hade nån av böckerna jag ville ha! :/ Dessutom spelade vi en gammal bränd skiva som jag hittade och som det inte stod nånting på. Måste ha gjort den typ 2004 eller nåt insåg vi. Och jag hade väl inte precis samma musiksmak då som nu xD

Nu ska jag sova. Ska upp halv sex imorgon (lycka till...). Godnatt!

Vill haaaaa!! Men finns inte att köpa på cdon. Längre. Fanns förut jue. Argh!


Ja, så är det kanske... ^^


Resesällskap

Jag åker som bekant (?) till syster imorgon. Resan innehåller många etapper. Ludvika - Borlänge - Arlanda - Luleå flygplats - Luleå - Piteå - Öjebyn.

Jag tror jag är redo för resa plus väntetider nu.

Korsordtidning, två böcker (varav ena är halvläst redan), 4 chokladkakor och mp3 (som inte blev med på bilden) ska väl räcka ett tag, förhoppningsvis.


Godnatt

Så sjukt trött! Både i kroppen och huvudet. Somnar snart sittandes här, bäst jag går och lägger mig!

Avslutar med fin bild...


Så. Vackert.
Minnen.

Träning

Jag kom just hem från ett steppass. Har inte varit på det sen mars typ. Är helt slut :D

Paradise

Coldplays nya singel släpptes idag!Precis som när jag lyssnade på "Every teardrop is a waterfall" första gången, så känner jag mig lite tveksam. Men med allra största sannolikhet växer den med tiden, precis som "Every teardrop..." gjorde (den är jag typ beroende av nu ju...).

11 september

Idag har jag haft fullt upp. På förmiddagen packade jag upp och in mina hyllor. Sedan var jag med Lisa och Adam på stan. Det var Träffa Ludvika idag och massa grejs på stan, men det var inte så himla kul, vi gick mest i affärer. På eftermiddagen bakade jag kanelbullar och höststädade i mitt rum. Nu är det rent och fint, vinteröverkast och snart ska höst/vintergardinerna upp :)

Jag minns fortfarande vad jag gjorde den här dagen för 10 år sedan. Efter skolan var jag ute på gatan och typ hoppade hopprep eller vad det nu var i solen. Eftersom det var tisdag skulle jag klockan fem gå in och kolla på Voxpop. När jag kom in sa mamma att det var inställt och att det var extra nyheter på tv. Hon berättade att någon kört in ett flygplan i ett hus... Jag minns att jag först mest blev ledsen för att Voxpop var inställt... Dagen efter (tror jag det var) hade vi tyst minut i skolan (jag gick i femman då). Då hade jag väl lite mer förstått vad som hänt... Jag minns att jag då blev irriterad på en bil som åkte utanför och störde tystnaden. Varför hade inte han stannat och tagit en tyst minut?

Igår kväll hamnade jag framför tvn och en dokumentär om 11 september. Jag tänkte att "jag vill inte se det här", men jag kunde inte gå därifrån. Det gick liksom inte. Men det var så himla hemskt att se. De hade intervjuat någon vars man ringt från ett flygplan den dagen och berättade att hans plan var kapat. De hade intervjuat någon vars son var med på samma plan. De hade intervjuat flera personer som varit inne i World Trade Center och överlevt. Hur de sprungit ner för trapporna. Vissa typ 80 våningar. Två av dem hade varit inne i det ena tornet när det rasat, men på grund av att de befann sig precis under ett extra förstärkt tak hade de klarat sig. De berättade att hela huset skakade och det hördes "bom bom bom" närmare och närmare, högre och högre... Våning för våning. Usch, varför kollade jag på det där? Kunde inte tänka efteråt...

Ska kanske ta och hjälpa mamma att sätta upp gardinerna nu.

Coolish

Idag såg jag en bil med registreringsnummer 747 i Karlstad. Det var coolt ^^

(Besatt...)

I ♥ LONDON

Idag är det ett år sedan jag, Louise och Lisa var i London och såg Muse! Det känns verkligen inte som att det var ett helt år sedan! Fast samtidigt känns det längesen. Och jag saknar London. Love. Och den resan var så himla braaa!! Det var goda tider det.London var sevärdheter.
London var MUSE.
London var flum.
London var shopping.
London var fika på Starbucks.
London var Madame Tussauds.
London var sommarvärme.
London var chill i Hyde Park.
London var nervös väntan.
London var kärlek.
London var bäst. Helt enkelt.


"Nu när jag tagit beslutet är jag lugn"

Nu har jag varit i Karlstad för sista gången på ett tag. Känns lite sogligt att flytta från där jag bott i två år. Och det känns väl heller inte helt optimalt att flytta hem igen, även om det är lite skönt också. Blandade känslor alltså. Men nu är i alla fall ångesten nästan helt borta, sedan jag tog det här beslutet.


"Lämnar, jag lämnar plats för någonting nytt..."

Musik non stop i mitt huvud alltså! (Så där appropå ingenting.)

Martin Sköld

Känns lite tomt att inte lyssna på Martin på radion den här kvällen. (Han har ju tillsammans med Jonna Bergh varit programledare för Musikguiden i P3 den här veckan.) Jag tyckte om att lyssna på honom, han hade väldigt bra "radioröst", lugn och behaglig att lyssna på :)

I alla fall, det var mycket intressanta diskussioner mellan Martin och Jonna (som då är vänner) och många bra låtar (och även en del dåliga, haha). Ska kolla upp lite mer vad de spelat och kanske lägga upp några här, om jag orkar :P Jag har fortfarande inte lyssnat på första halvan som jag missade men ska även göra det, typ på söndag (är upptagen hela dagen imorgon förmodligen).

En sak som jag tyckte om att höra var när och varför Martin bestämde sig för att starta ett band (Kent) och igår spelade de även låten som Kent alltid lyssnar på innan de själva ska upp på scenen. Det var som Martin sa, en låt med mycket ös i, men kanske inte den bästa jag hört, haha.

Det om det. Imorgon blir det flyttlass från Karlstad. Godnatt!

Jonna och Martin :)

 


Promenad

Idag har jag packat upp allt som jag inte packade upp igår. Det tog hela förmiddagen.

På eftermiddagen gick lång promenad! Härligt i solen och så! :)

 

Hade tänkt lyssna typ på Dixie Chicks, men cd-fodralet där den är har försvunnit. Ligger säkert i Karlstad i nån kartong, hoppas jag. Lyssnar på Röd just nu, men den är snart slut (Det finns inga ord just nu ♥) Så snart ska jag kolla på Finnkampen :)

Ps. Jag får ont i magen varje gång jag tänker på flygolyckan.... Och det gör jag typ hela tiden :(


När ljusen släcks så ska du va min

Du ger mig inga löften
och du ställer inga krav
för att du vet exakt
vad jag klarar av


Du ser mig som en jämlik
jag beter mig som ett barn
En ängels tålamod
En djävulsk envishet


/.../

Din varma slitna hand den sluts försiktigt omkring min
och tar mig med

Du ska lämna mig här ensam
Du ska lämna mig igen
Du måste lita på mig nu


Det är inte bara rädslan
som har bundit mig vid dig
Du måste lita på mig


Tänk på att du lärt mig allt var stolt över ditt verk
och spela en sång för oss
för gamla tiders skull


Klar

Nu är jag typ klar här. Ska packa in massa grejer i bilen nu och dra mot Ludvikaaa. Japp. Resten fixas till helgen.

Haha, alltså det är så sjukt mycket grejer här inne just nu. Vart har jag fått plats med allt??

Grejer

Gud vad mycket grejer jag har! Haha.

Nu ska jag städa!


Twitter


Sorg...

Lyssnar på 747....

Liv

Jag förstår inte. En av världens bästa ishockeymålvakter / Sveriges landslagsmålvakt Stefan Liv har omkommit i en flygolycka i Ryssland. :( :( Obegripligt.

Puss på Jocke

Haha jag var liksom bara tvungen ^^

 

(Lite amatörmässigt, men har man inte Photoshop så... :P)


Beroende

Tror jag är beroende av den här låten! Lyssnar på den hela tiden!


Blocket

Har lagt ut min säng på Blocket. På typ en halvtimme har fyra personer hört av sig. Herregud, den verkar vara populär :P

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag prata med nån på skolan, säga upp lägenheten och flyttpacka. Och ta emot en som ville köpa sängen. Så, resten av nätterna här blir det att sova på luftmadrass :P

Avslutar dagen med en fin bild!


Marigold

Alltså, detta är BRA!


Lista sommar 2011

Här är en sommarlovet 2011-lista! Har inget annat för mig så jag gör den :P
 
1.Gjorde du någonting den här sommaren som du aldrig gjort förut? Ja
2. Ångrar du det? Nope
3. Har du varit full i sommar? jaa hihi
4. Har du pussat någon i sommar?: ja 
5. Isåfall vem? vänner :)
6. Badade du mycket? : inte så mycket som jag hade velat :P
7. Rökte du? : Nej!
8. Snusade du? : Nej! 
9. Förlorade du någon vän? : det tror jag inte
10. Vilken låt påminner mest om det här sommarlovet? : every teardrop is a waterfall <3
11. Vad skiljer det här sommarlovet från förra? det var sämre, haha
12. Grillade du mycket i sommar? : Ja :D
13. Åkte du vattenskidor? : Nej
14. Blev du tillsammans med någon? : nej 
15. Fick du någon ny kompis i sommar? : nej
16. Tror du att nästa sommarlov kommer bli bättre? : antagligen :P
18. Sårat någon? Det tror jag inte
19. Förlorat en vän? Nej
20.Träffat nya människor? beror på vad man menar med träffat, typ
21. Kysst en främling? Nej
22. Tagit droger? nej! 
23. Haft en sommarflört? No
24. Gråtit? ja 
25. Skrattat tills du kissat på dig? nej haha
26. Tältat? Ja
27. Varit vaken en hel natt? Japp
28. Solat? Ja :D
29.  Badat? Ja :D
30.  Haft ett förhållande? nee
31.  Gjort dig riktigt illa? nej
32.  Gjort några nya percingar/ tatueringar?  nej
33.  Läst en bok? Många :D
34.  Skickat fel sms med flit? nej haha
36.  Näckat? nope
37.  Solat naken? nej
38.  Fått utegångsförbud? nej
39.  Sagt “jag älskar dig" och menat det? ja
40.  Sagt “jag älskar dig" och inte menat det? nej
41.  Varit i slagsmål?  nej
42.  Pussat någon utav samma kön? japp
44.  Kysst någon i regnet? nej
45.  Kysst någon i skogen ? no
46.  Kysst någon du inte borde? nej
47.  Tappat rösten? nej
48.  varit på festival? Jaaa :D:D
49.  Gått upp i vikt? ingen aning
50.  Gått ner i vikt? samma svar som innan
51.  Brännt dig? ja 
52.  Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? ja xD
53.  Varit utomlands? Ja
54.  Gjort ett bra köp? Ja
55.  Tagit upp kontakten med en gammal vän? Nej
56.  haft skadeglädje ? minns ej :P
57.  Sovit under bar himmel? nej 
58.  Vad kommer du sakna mest? Coldplay<3
59.  Har du sommarjobbat? nej

60.  Har du svart ärligt på alla frågor?  ja


Coldplay, Where The Atcion Is (inte jag som tagit bilden...)


Musikguiden i P3

Jag sitter och lyssnar på Musikguiden i P3 med Martin från Kent och Jonna Bergh (vem det nu är?!). Intressant är det i alla fall och många bra låtar. Om ni vill lyssna så sänder de även imorgon och på trosdag 18.30 till 19.30. Går nog även att lyssna på P3s hemsida. Ska nog göra det för jag missade första halvan igår. Just nu spelar de Winnerbäck :)Nu ska jag äta!

Beslut

"September och jag fattar ett svårt beslut"


Saker jag är rädd för:

- Att förlora någon jag älskar
- Cancer
- Att vara ute själv när det är mörkt
- Att bli gammal och ensam
- Att bli innebränd i ett brinnande hus (eller eld över huvudtaget)

Förändringar

Det finns en fantastisk låt av Stevie Nicks, Landslide, som har en rad som stämmer så perfekt in på mig.

"I’ve been afraid of changing ‘cause I built my life around you"

Det ännu mer fantastiska är att Dixie Chicks gjort en underbar cover på låten.

Här sjunger de den tillsammans med Stevie Nicks. Så fint.Senare tänkte jag berätta om fler saker jag är rädd för...

Men alltså åh vad jag saknar kentkonsert!

Var bara tvungen att säga det.


Mest använda ord de senate dagarna:

Jag
Vet
Inte

...

Svampskog

I fredags var jag ute i skogen här hemma och fotade svampar. Blev mest bilder på flugsvampar eftersom jag tycker de är så vackra.

 

 


Megasvamp!!

(Ingen svamp på bilden men den var fin ändå...)


Moln

Jag hann inte vara ute många minuter innan det kom ett megamoln och solen försvann för dagen. Så kan det gå.


Soooool

Solen skiner och härinne sitter jag. På förmiddagen idag var jag och Denise ute och fotade. Eller filmade mest. Och tog massa flumbilder. Det var kul. Sen fikade vi på stan :)

Men nu tror jag att jag ska gå ut och sätta mig på balkongen och läsa eller nåt. Kan liksom inte sitta inne när det är så fint väder. Kanske sista sommardagen, då får jag dåligt samvete ;)

Ja, så är det.

Skog

Idag har jag och mamma varit i skogen. Vi hade väl inte direkt väntat oss att komma hem med nästan 10 liter lingon, men det gjorde vi i alla fall, plus några kantareller. Nu har vi rensat lingon och svamp, bakat bröd, gjort lingonsylt och lagat mat. Så nu ska vi äta :)

Träningsvärk!

Igår kväll var jag med mamma och tränade på nya core-passet som inte heter core längre, men minns inte nya namnet. I alla fall har vi båda träningsvärk och jag kan knappt röra mig xD

Idag har jag varit ute i skogen och fotat, kollat på friidrott, städat, lagat mat, kollat på fotboll och så lite mer friidrott.

Nu ska jag sova!

Höst

Det var ingen tant (hon var max 40 :P). Nu ska jag äta lite lunch, packa lite grejer och åka hem några dagar.

Väldigt fin första höstdag förresten. Soooool :)

Hemåt

Jag har varit på skolan och lämnat in gamla böcker och hämtat tentorna jag gjorde i juni. Nu ska jag gå och prata med nån tant (?) på skolan och sen tar jag mitt pick och pack och åker hem ett tag.

Ja.

RSS 2.0