Bostad!

Sen jag kom hem har jag suttit och kikat på Ikeas hemsida (och i katalogen häromdagen) och på tapeter på Nordsjö idé & design. Jag har nämligen blivit med lägenhet!!!
 
 
Handpenningen är precis betalad, så nu väntar jag bara på 14 februari!

Tankar

Jag tycker inte om att jag skriver här så sällan nu för tiden. Har inte så mycket inspiration och datorn är så seg. Tycker om att gå tillbaka i arkivet och se vad jag gjort... Jag ska i alla fall köpa en ny dator snart, så då blir ju ett problem löst i alla fall ;)
 
I helgen var Louise hemma. Vi har tillbringat tiden tillsammans med att spela massa spel och hänga på mitt rum med musik och flum :) I lördags var jag och Denise i Borlänge, på Ikea och Kupolen. Najs!
 
 

Sisters

:-*
 

2 years ago...

Igår satt jag och kollade på gamla bilder. Bland annat från nyår 2011-2012. Kände mig så himla fin den kvällen <3
 
 

Bäst just nu

Mat:
Raggmunkar & fläsk
Allt med lax (typ)
 
Kent:
Den döda vinkeln
Petroluem
 
TV-program:
Mitt i naturen
I huvudet på Gunde Svan
 
Coldplay:
Viva la vida
Swallowed in the sea
 
Författare:
Kristin Hannah
Nora Roberts
 
 

London 22-25 juli 2013

Lite halvglömsk som jag är hade jag glömt min lilla semetserföljetong... Men nu, nu kommer nästa del som är LONDON!
 
Denise utanför hotellet på eftermiddagen när vi fått tillgång till rummet och bytt om (vi kom dit på morgonen). Det var så sjukt varmt när vi var där. När vi kom dit hade vi jeans och de liksom klibbade fast på benen :S Har aldrig haft så mycket kläder när det varit så varmt!
 
 
China Town
 
På schemat för oss båda var att hitta Converse!
 
Vi hade båda varit i London tidigare, vilket var bra, för vi hade båda sett alla "måstegrejer". Men lite turistiga var vi ändå. Detta är morgonen dag 2.
 
 
 
 
 
 

 
Vi var på Starbucks flera gånger per dag. Mest för att dricka något och för att svalka oss inomhus. De hade gratis internet också... (vilket jag iofs inte utnyttjade, ganska skönt att koppla bort allt!)
 
 
Hyde Park. Gräset var helt brunt, antagligen för att det knappt regnat på hela sommaren... I England (!) ...
 
 
 
 
 
 
Harrods
 
 
 
Efter mycket letande hittade vi till slut puben vi ville äta på...
 
Såklart!
 
M&M
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sista eftermiddagen, efter att ha gått och gått och gått i tre dagar satte vi oss under ett träd i Hyde Park och bara... satt.
 
I ♥ LONDON

Lista

Lånar en liten lista från Oprofessionell.
 
Hallå! Vad gör du?
Jag gör den här listan... Haha närå, jag har nyss ätit, innan dess läste jag lite bloggar och kollade på tågbiljetter som jag snart ska beställa.
 
Hur ser du ut just nu?
Tjusigt värre.
 
Vad är det bästa med tisdagar?
Tisdagar är ju allmänt jobbiga. Det bästa med den här tisdagen är att jag fått ledigt 29 november och ska köpa tågbiljetter till Hässleholm till den helgen!
 
Nämn tre saker du längtar till.

Lördag: Då ska jag med mamma, pappa och farmor till Västerås och hälsa på syster yster, äta på restaurang och sånt mysigt :)
Första advent: Dels för advent är mysigt och dels för att jag är i Skåne då!
13 december: Jag och Louise ska på Håkan Hellström i Falun!
 
Nämn tre saker du oroar dig över.

Ärligt talat känner jag mig just för tillfället inte så oroad. Men det är klart att framtiden och vad vi människor gör med/av den är ju alltid lite skrämmande...
 
Vad önskar du dig?
Läste nyss på Nevnariens blogg om kameraväskor. Denna är ju helt klart snygg! 
 
Vad ska du göra i helgen?
Jag ska som sagt till Västerås. I övrigt ska jag göra tacopaj (!!!) på fredag, skulle behöva dra över mitt rum med en dammtrasa och bara ta det lugnt.
 
Något råd till alla där ute?
Svårt det där med råd. Men att tro på sig själv är väl alltid bra :)

Kull-tur i Dalarna

Gråaste novembersöndagen idag. Igår vid den här tiden (17.47) parkerade vi nere på stan och skulle fika och sen gå på bio. "Vi" är jag och Marcus alltså. Vi såg Gravity, den var bra. Spännande! På dagen var vi på en långpromenad i skogen med mamma och pappa.
 
 
I fredags var vi i Falun hela dagen. Vi gick på stan först, åt lunch på Kopparhatten, vid Dalarnas Museum, innan vi gick bort till gruvan och gick på visning där. Intressant det där, men lite otäckt att vara långt under marken! Läskigast var när guiden släckte alla ljus. Blev så svart att man inte kunde se handen framför sig... Och ögonen vänjer sig liksom inte, så blir ingen skillnad hur länge man än väntar. Det är verkligen svart. Efteråt gick vi på muséet och letade efter schacktet där man kunde se 200 meter ner (eller vad det var) och som vi även stod vid under rundturen nere i gruvan, men vi hittade det inte. :(
 
 
 
Nu har jag suttit vid datorn några timmar, ända sen jag kom hem efter att ha skjutsat älsklingen till tåget. Sett ett par program på Play.
 
Det mest positiva idag - vi ses om 3,5 vecka! ♥

RSS 2.0