Nu vänder det

Nu var det ett tag sen jag var här igen. Jag har mest jobbat. och när jag inte har jobbat har jag tränat, ätit och sovit. Typ. Men i måndags började vi med 7-timmarsdagar. Så skönt!
 
Nu tänkte jag passa på att önska trevlig midsommar imorgon! När man kollade igår såg det ut som att det skulle bli hyfsat väder men när jag kollade nyss visade det regn hela dagen fram till 18. Men man har väl regnkläder och ulltröja........ Aja, blir nog bra..... Det är ju inte så att det inte hänt förr.
 
Nu ska jag snart kolla på Mitt i naturen och äta bulle och dricka saft!
 
 

Väder

Tillåt mig att skriva om vädret. För en halv minut sen kom en blixt och en åsksmäll. Och just nu är det en sjö på parkeringen här utanför, en sjö på vägen och ett vattenfall på uppfarten upp till parkeringen. Detta på grund av att det varit ett störtregn i sidled i cirka tre minuter. Nu åskade det igen och solen skiner. VAD ÄR DET FÖR FEL???? Har det gått en enda dag den senaste månaden som det inte har regnat? Svar: NEJ. Har det gått en dag när det inte blåst storm? Nej. Har det varit en dag utan att det varit svinkallt? Nej. ÄR SÅ TRÖTT PÅ DETTA!!!!
 
Okej, tack för mig.
 
 
Nyss.

PS: Sluta åska!!!!

RSS 2.0