Måndag

Hejsan alla!

Nu var det ett tag sen. Sedan sist har jag hunnit med en helg hemma i Ludvika. Jag har åkt skidor (ramlade och fick blåmärke på rumpan xD Skidorna hade uppenbarligen bättre glid än jag väntat mig xD), ätit våffla på serveringen i Ljungåsen (mums!), bastat, pluggat, tränat Step och pluggat lite mer och sen kollat på Solsidan såklart. Det var trevligt att komma hem lite :)

Idag har jag varit i skolan och frossat i kakor på eftermiddagen. Både Mediha och Kristina hade med sig kakor idag så vi (eller i alla fall jag) sockerchockade min kropp! :O Imorgon skulle Sofia ta med sig fika också, oj oj oj...

Nyss har jag sökt en massa sommarjobb över hela Dalarna typ. Haha. Typ Ludvika, Leksand och Älvdalen och allt vad det var xD

Snart dags att sova med tanke på att jag gick upp så tidigt imorse. Jag är typ trött på alla sätt man kan vara trött på. Trött i huvudet av en hel dag i skolan. Trött för att jag gick upp tidigt. Trött i kroppen och träningsvärk i hela benen typ (först från skidåkningen i lördags, sen från träningen igår (hade inte tränat sen 19 december... Oops...)).

Svar på mammas kommentar: Ja, jag tog med mig skorna hit :)

Bra dag!

Idag har varit en mycket bra dag. Jag har varit ovanligt glad idag :)

Det är antagligen för att jag fick sova så länge inatt. Najs. Jag har varit i skolan hela dagen. Föreläsning på förmiddagen och jobbat med grupparbete på eftermiddagen. Fast efter ett tag pratade vi mest om annat, typ godis och spindlar, haha. Och så åt vi chokladbollar som jag hade med mig :D

När jag kom hem strax efter fyra pluggade jag och sen lagade och åt jag mat. Då kollade jag på nyheterna och fick reda på att Marcus Hellner tog guld i sprint och att Emil Jönsson tog brons. Då blev jag jätteglad :D Det gjorde min dag ännu lite bättre! Jag blir alltid glad när Sverige tar medajl i något. Och jag blir alltid glad av att se Marcus Hellner för han är så söt ^^ Jag var tvungen att kolla på loppet nyss och jag satt och log hela tiden. Så himla snyggt åkt!!

Se här:


Det roligaste är ju typ att lyssna på kommentatorerna xD Måste kolla på Sportnytt snart också. Kanske blir lite intervjuer och så :)

Jag har även pluggat lite marknadsföring nu på kvällen. Gått igenom och läst alla sammanfattningar i engelska boken. Drygt. Jag hatar engelska, men det känns skönt nu när det är gjort. Hoppas att något fastnade någonstans i mitt undermedvetna...

Imorgon ska jag åka hem till Ludvika. Ska bli skönt att komma hem. Har inte varit i Ludvika på evigheter! På lördag blir det antagligen Ljungåsen på förmiddagen. Blir skidåkning och sen tror jag vi ska grilla korv och så. Mys. På eftermiddagen kör jag upp mot Falun och hälsar på Karro! Himla kul! Eri ska tydligen dit också :) På söndag är det plugg som gäller för mig (och mamma :P). Jag hoppas hinna med Stepen också. Jag är så himla träningssugen, har inte tränat sen innan jul. Men jag glömmer mina träninsskor hemma hela tiden så jag har inte kunnat träna :( Men ska försöka komma ihåg att ta med dem hit på måndag. Men jag hoppas ändå att jag hinner med passet på söndag. Vi träna BodyStep från Les Mills. Mycket roligare ju!! :)

Nu ska jag facebooka lite, kolla på tv och sen sova. Imorgon blir det skatteregler hela dagen. Kuuuuul....

Chokladbollar

Jag har precis gjort chokladbollssemt! Den blev jättegod! Nu ska den gotta till sig ännu mer en stund innan jag ska göra små fina bollar av den^^ Fast nåt pärlsocker har jag inte, så jag får hitta på nåt annat kul. Jag har inte gjort chokladbollar på typ 100 år!

Idag i skolan bestämde vi en ny regel i våran grupp. Nämligen att vi ska fika mer. Kanske, kanske att mina gruppmedlemmar kan vänta sig något extra gott imorgon... ;)

När jag gjort klart bollarna ska jag nog smaka ett par och sen sova. Har varit uppe sen sex imorse efter inte jättemånga timmars sömn så jag är jättetrött.

Juppjupp, så är det!

Två dagar kvar tills jag får åka hem. Nio dagar tills jag får träffa syster.

Shoppat

Detta är vad jag köpte i lördags på min och Lisas lilla shoppingrunda i Karlstad:

  • Topp, Sisters
  • Halsband, Gina Tricot
  • Strumpbyxor, H&M

Plugg

Just nu sitter jag i skolan och jobbar med grupparbete, men just nu har vi en liten fikarast. Igår satt vi också och pluggade hela förmiddagen, hade föreläsning på eftermiddagen och när jag kom hem satt jag och pluggade externredovisning (på kvällen samtidigt som jag kollade på XL-galan på tv, brabra...). Det gick inte så bra. Varför måste det vara så jäkla svårt? Så de närmaste dagarna är det plugg till 100 % som gäller. Så ni vet :P

Puss å kram!

Yeah!

För varje dag som går kommer vi en dag närmare 28 juni och det värmer gott.

Nu har det släppts fler artister också till Where The Action Is. Vad sägs om The Ark, Glasvegas, Daniel Adams-Ray, Brandon Flowers och Bright Eyes?

Jag är typ lycklig!

 


Älskade och bästaste Jonny, Chris, Guy och Will ♥


Dalmål

Hahahaha



Lite kul :P

Bilar

Lisa hade med sig en halv påse bilar hit. När hon skulle hem var den fortfarande inte slut. Jag förstår inte hur vi lyckades med det. Jag tyckte jag satt och åt bilar hela helgen...?


Helgens låt

Helgens låt får nog bli På Drift? med Kent. För att både jag och Lisa är beroende av den ♥

 

 



Vi har väl inga hemligheter kvar
men det är så jävla fegt att ge sig av
Bohemerna, poeterna är svin
och On The Road den fånigaste skiten jag har läst
för hjältar och hjältinnor stannar kvar
med ryggen upp mot väggen
bara hud mot vassa eggen
och de rivs och slår och bits
för sina liv eller någon annans
de får ingen belöning
men de kräver ingenting
de bara gör biter ihop och håller käften


Älskling det vi mest av allt vill ha
är någonting som aldrig kan bli vårt
November är en mur av våt betong
där en löjlig dröm om flykt föds
för att krascha och sen dö
men hjältar och hjältinnor stannar kvar
De spottar hårt mot vinden
och de värmer våra händer
så vi inte tappar taget
om den kärlek vi har rätt till
De vågar tro och hoppas
på att någon däruppe ser oss
någon som hellre vill förlåta än fördöma oss
för något vi inte visste att vi gjort


Take away these lonley tears

Lisa har åkt hem. Jag har varit och handlat och precis tagit en dusch.

Helgen har varit jättebra! I fredags åt vi god mat. Sen kollade vi på På spåret och sen på Adam Bergs film In. Den var jätteläskig!! Efteråt var vi tvungna att kolla på en massa roliga youtube-klipp. Sen ringde vi till Louise och skypade med henne :)

Igår var vi på stan och shoppade! Jag köpte en topp, ett halsband och strumpbyxor (orkar inte laga mina gamla fler gånger), bland annat för alla hjärtans dag-pengar jag fick av mamma och pappa. När vi kom hem hit lagade vi mat och gjorde oss iordning på typ rekordtid. Sen åkte vi ner på stan igen och gick på bio. Vi såg Love and other drugs. Den var bra men lite seg ibland och lite för lång. Sen hade vi tänkt gå till nåt ställe och dansa men det failade eftersom det är 20-årsgräns på alla ställen i Karlstad :( Så vi åkte hem istället. Här satt vi på sängen under täcket och lyssnade på musik halva natten. Vi värmde oss för vi frös så mycket. Vi hade på tok för lite kläder på oss och jag trodde vi skulle frysa ihjäl :O När vi kom in såg vi att det till och med var -18 ute! Så kallt trodde jag verkligen inte att det var!

Idag har vi mest segat. Vi sov länge vilket var väldigt skönt. (Eller Lisa sov länge, jag vaknade rätt tidigt, fast tror jag somnade om en stund, men det är skönt att bara ligga kvar i sängen också och inte behöva gå upp på en gång.) Vi har skypat med Louise, tagit hand om hela helgens disk, packat ochh städat lite, pluggat (eller jag försökte förhöra Lisa på biologi medan vi åt, med inte jättelyckat resultat).

Jag tycker att det är lite jobbigt just nu. Det är alltid så. I veckorna går det gansla brfa att vara ensam, men när någon har varit och hälsat på blir det alltid jättejobbigt när de åker hem igen. Ensamheten blir så påtaglig då. Alldeles tyst blir det. Ingen att prata eller skratta med. Jag hade söndagsångest redan igår kväll.... För jag visste att det skulle bli jobbigt idag...

Jag var lite avundsjuk på Lisa idag som fick åka hem. Jag längtar jättemycket efter mamma och pappa :( Därför ska jag åka hem på fredag. Men det är ju nästan en hel vecka kvar dit... Ska ringa dem senare!

Ikväll är det i alla fall Solsidan som förgyller en inte allför trevlig söndag!


Dixie Chicks – Without You

Freeedag!

Idag har jag varit i skolan på förmiddagen och haft föreläsning. Sen hade vi lunch och efter det ett möte med gruppen i grupparbetet vi gör i marknadsföring.

När jag kom hem vid halv två la jag mig på sängen i solen och lyssnade på musik. Så himla skönt! Nu, medan jag väntar på att Lisa ska komma hit, pluggar jag lite. Läser en rapport på 88 sidor om den svenska daligvaruhandeln. Typ till grupparbetet. Snart ska jag gå ett snabbt varv med dammsugaren också. Om jag hinner blir det väl lite externredovisningsplugg också och sen laga typ lyxmiddag^^

En granne började just spela väldigt hög musik. Suck... Jag måste ju ha väldigt tyst om jag ska kunna plugga, så detta var ju väldigt lägligt xD

Aja, ska försöka fortsätta läsa den extremt intressanta rapporten nu!


Sooooool :)

Du håller mig vid liv

Ibland begriper jag inte hur man kan känna en så stark kärlek. Till en låt. Till ett band. Till en vän.

Låtar jag hoppas på 28 juni 2011

Vi snackar alltså Coldplaykonserten på Where The Action Is.

(Ingen särskild ordning)

♥ Viva la vida
♥ Fix you (såklart!)
♥ Swallowed in the sea (underbar!)
♥ The hardest part
♥ Yellow
♥ The scientist
♥ A message
♥ Green eyes
♥ In my place (jaaa!!)
♥ Politik
♥ Trouble
♥ Shiver
♥ Lost
♥ Don't panic
♥ Life is for living
♥ Strawberry swing
♥ Warning sign
♥ What if
♥ A rush of blood to the head
♥ Parachutes
♥ Amsterdam

Jag inser med inte alltför stor glädje att många av dessa inte kommer spelas, men bara någon av dem blir jag happyhappy! :) ♥

-35

Just nu tycker jag synd om min kära syster (och alla andra som bor i norra Norrland) eftersom det är så fruktansvärt kallt. Jag fick ett sms av Louise tidigare idag där hon skrev att hon snartsvälter eftersom det är för kallt för att kunna gå och handla mat. -35 är väl lite i kallaste laget....


Norrbottn.

Pluggar...

Jag försöker banka in anläggninfstillgångar, omsättningstillgångar, balansräkning, resultaträkning, bokslut, årsredovisningslag, inkomstskattelag, avskrivning, realisationsvinst, realisationsförlust, anskaffningsvärde, ackumulerade avskrivningar, LVP, inkurans, KSV, mm i min lilla hjärna. Och sen hur man bokför allt detta. Att träna på uppgifter orkar jag inte ens tänka på just nu.

Det går sådär.

Ska ringa mamma när jag läst klart så kanske hon möjligen kan förklara...

Sen ska jag nog lägga mig och läsa eller lyssna på musik.

Förresten stör det mig att min hjärna ligger en dag före. Igår kändes det som onsdag och idag känns det som torsdag. Blöö.

.

Jag fattar ingenting av skolan just nu och jag är TRÖTT! Hur ska detta sluta?

Are You Leaving

Idag släpps Erik Hassles nya singel Are You Leaving, som Jocke och Martin varit med och skrivit och producerat. Albumet släpps 23 mars.

Lyssna inte om du inte vill ha en låt på hjärnan resten av dagen ^^ Den fastnade direkt för mig. Men den är väldigt bra!

 

Erik Hassle – Are You Leaving


OMG!

Ibland behövs det väldigt lite för att man ska bli glad!

Jag dog lite...!

 

Kvinnan i den vita hatten är då jag och J.Berg är en viss Joakim Berg!!!!! Iiiiiih ^^
(Detta är alltså Kentforumet om det var nån som inte förstod det :P)


Korkat!

De har börjat med skruvkork på mjölken. Idiotiskt om ni frågar mig!


Tuna 350

Martin Sköld och Markus Mustonen är musikaliska genier. Och riktigt begåvade män. Lyssna bara på detta:

Martin Sköld – Tuna 350
(Länk till Spotify. Varför bara Martin står med är det ingen som vet...)

Låten skrevs till Eskilstunas 350 årsjubileum förra året.

"22 minuter ren njutning!"

Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt

En av mina favoritlåtar just nu:




I trängseln utanför
Sen december ingen snö
Jag följer efter dig
genom kön


Du stryker fingrarna
lätt mot min kind


Och i ett ögonblick
då allt står still
så får jag en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
så får jag en chans att ge dig
allt det du aldrig haft
Men var för feg


Det finns ett enkelt svar
Du är varm när jag är kall
Du tar så lite plats
Jag tar allt


Jag trycker läpparna
lätt mot din hals


Jag frågar ”gråter du?”
Du smakar salt


Du gav mig en chans att säga
allt det jag aldrig sagt
Du gav mig att en chans att ge dig
allt det jag aldrig ger dig


Dom små små orden är svåra ord
Och de hårda orden är enkla ord
Jag fick chansen, du gav mig chansen
men nu är det för sent
Nu är det för sent


Bra och dåligt

Bra saker med idag:

  • Jag har tvättat.
  • Jag har pluggat både marknadsföring och redovisning.
  • Jag har lyssnat på massa bra musik.
  • Jag har lagat god mat.
  • Lisa kommer hit på fredag!
  • Jag har fått ett kort från mor och far med posten.
  • Sofia berättade att i London behöver man inte gå till jobbet om det har snöat 2 cm (det är snökaos då, med andra ord). Det tyckte jag var kul :P Ännu en anledning att flytta dit.

Dåliga saker med idag:

  • Igår när jag läste i boken om årsredovisning fattade jag typ ingenting. Idag på föreläsningen förstod jag ganska bra. Sen när jag läste i boken igen fattade jag inte längre.
  • Jag har slagit min tå typ i allting idag!
  • Jag vill se Adam Bergs kortfilm "In", men vet inte om jag vågar. Alla på Kentforumet säger att den var skitläskig och att de höll på att dö för de var så rädda^^ Lisa, vill du se den med mig i helgen? Haha.
  • Jag var tvungen att skriva ut 59 sidor med föreläsningsmaterial imorse. Mycket!
  • Spotifyreklam.
  • Upptäckte att det är 4 veckor till MF-tentan och 6 veckor till redovisningstentan.

 


Jag tvättar kuddöverdrag!


Dagens låt - Valentine's Day

Vilken skulle vara dagens låt om inte denna?


Ärlighet

Har suttit och lyssnat på vacker musik (Kent med andra ord^^) ett tag, men nu ska jag plugga. Så kan jag göra nåt kul ikväll (typ som att tvätta!)! Höhö.

Kent – Ärlighet Respekt Kärlek

Alla Hjärtans Dag

Hoppas alla har en fin dag!



Vad är min tystnad värd?

Hej hopp!

Rätt seg dag idag. Jag har typ pluggat, gått promenad, kollat på skidskytte (nu igen!) och lagat mat. Och pratat med kära syster på Skype! Jag åt för ett par timmar sen men är redan jättehungrig. Tur att jag har lite choklad kvar! Hehe. Jag lagade köttfärsbiffar idag. Det blev gott, men det tar så himla lång tid när man bara har en enda liten stekpanna, haha. Alldeles nyss skrev jag ut min och Louises biljett till Coldplay i sommar. Nu ska jag sätta en dem i min pärm som är märkt med "viktiga papper" så jag inte tappar bort dem ;)

Jag har en jättebra låt på hjärnan idag. Nämligen Passagerare med Kent med Rebecka Törnqvist med på ett hörn. Så himla fin och perfekt avslutning på en perfekt skiva (En Plats I Solen); "Vad är min tystnad värd".


<3

Sitter och lyssnar på Jocke Bergs otroligt vackra stämma! ♥ Det är underbart.

 

Som en tjej på forumet skrev en gång:

 

"Det är ju så (enligt min tolkning) att inte ens de vackraste kärlekstexterna av Jocke är helt igenom lyckliga. Det finns nån liten tvekan, tagg, tanke i bakhuvudet av trasighet, osäkerhet, en känsla av lycka som man inte riktigt kan vara säker på. En slags lycka med gråten i halsen."

Så himla fint. Och jag håller verkligen med.

 

Kärlek.


Lördag

Hej allihopa!

Har ni haft en bra dag?

Min har varit helt okej. Jag var på stan på förmiddagen, sen gick jag hem. Det tog sin lilla tid och jag höll på att förfrysa mina stackars fingrar (hade inte tillräckligt varma vantar tydligen). Men det var rätt skönt med en lång promenad. När jag kom hem satte jag mig på sängen där solen lyste in och "solade". Varmt och skönt! Sen gräddade jag pannkakor och kollade på skidskytte medan jag åt. Nu på eftermiddagen har jag fixat med CV (men hittar ingen fin, normal bild på mig! Hur svårt kan det va?), personligt brev och letat sommarjobb. Så himla tråkigt, haha. Ska nog söka lite imorgon tror jag.

Ikväll blir det film! (INTE Melodifestivalen!!!xD)

Nu börjar snart damernas lopp i skidskyttet.

Hej på er!

Det är fredag!


Appropå Kent

Igår skrev en viss herr J.Berg bland annat såhär på kentforumet:

"I Augusti förra året kunde vi känna att vi var för tillfället var lite mätta på knet
Men man skriver ju en massa låtar i alla fall.
Som inte ska behöva ligga och bli gamla.
Innan kent-andan faller på igen kommer vi ha hunnit göra lite olika fina samarbeten som man dessutom lär sig oerhört mycket på.

Vi har inte lagt orkestern på is.
Vi har bara en liten paus.
Lugnet innan stormen."

"Lugnet innan stormen" känns bra tycker jag! :) Sött med stavfelet också, samma som jag också ofta gör ;)
Här kan ni läsa hela hans inlägg om ni har lust.

Appropå Kent.

Den här veckan går världscupen i skidskytte i Fort Kent. (Som jag tittar på just nu.)

Häromdagen hörde jag en låt med Petter på radion. Låten var ganska dålig (inte min typ av musik direkt) men plötsligt hajade jag till lite ^^ "...men allt är bara saker man ser precis som Kent" Det får mig osökt att tänka på denna låt: Kent – Saker man ser. Mycket konstigt...

Glad tjej dagen då En Plats I Solen landade i brevlådan!


Nystädat vare här!

Imorse när jag vaknade var det 6 plusgrader ute, nu är det minus 9. Börjar likna februari nu :P

Nu har jag städat klart hela lägenheten. Dammat överallt, dammsugit och våttorkat golvet. Gött. På måndag har jag bokat tvättstugan och då tänkte jag bland annat tvätta mina kuddöverdrag (för första gången :O). Nu ska jag städa mig själv (duscha med andra ord), hoppa i (nåja) myskläderna, äta middag, poppa lite popcorn och sätta mig framför tvn. Fredagsmys! (Dock utan Lisa som verkade tycka det var roligare att ligga i sjuksängen än umgås mig mig ;) Puss på dig och krya på dig!♥)

 


Gammal bild på mig och Lisa, från december 2008 :)


Sol igen!

Idag när jag var och handlade på förmiddagen var det snöstorm ute. Nu när jag tittade ut genom fönstret var det inte ett moln på himlen.

?

Det är så himla fint ute nu med solen som skiner och all nyfallen snö. Jag blir typ kär! ^^ Jag vill gå ut och ta kort, men hinner inte. Jag har inte ens börjat städa än. Men det ska jag börja med nu.


Alltid detta väder....

Ibland förstår jag inte vad det är för fel på folk. Alla klagar alltid på vädret. Varför? Hela vintern klagar de allra flesta på snö och kyla. Sedan på sommaren klagar de över att det är för varmt istället. Aldrig är det lagom, som vi säger i det här landet.

De senaste dagarna har jag hört folk, både i skolan och typ på radion, som klagat över att det inte är vår än. Men hallå, säger jag då. Vi lever i Sverige. I Sverige är det normalt att det är vinter i februari. Jag minns när jag var liten, då var oftast februari den kallaste månaden på hela året. Så är det inte längre, inte i år i alla fall (det har väl inte varit en enda minusgrad på hela månaden? Och då helt plötsligt tror alla att det är vår?), men ändå, det är fortfarande vinter. Vår blir det i mars. Och så har det alltid varit. Jag gillar vintern. Eller nej. Jag älskar vintern. Jag älskar alla årstider, de är alla bra på sitt sätt. Men jag tycker inte att det är vår förren i mars.

Jag ska erkänna att jag haft vårkänslor de senaste dagarna. Det är svårt att låta bli när solen skiner som aldrig förr och det är massor av plusgrader ute. Men det gör mig lite ledsen att de kommer så här tidigt. Om en månad kan snön få smälta bort och ersättas av vårblommor och grönska. Men inte än. "Än är det vinter kvar..."

I Sverige är det vinter från december till februari och på vintern är det normalt att det är snö. Det är liksom så det ska vara. Vintrar utan snö är inte normala (förutom typ i Skåne?). Vår är det mellan mars och maj, sommar mellan juni och augusti och höst mellan september och november. I alla fall enligt mig.

Idag har det snöat massor, oavbrutet, hela dagen. När jag gick till skolan hade det kommit minst en decimeter. Men det har jag inget alls emot. Tycker mest det är mysigt :) Men då är alla plötsligt framme och säger "Neeeej!!!! Inte MER snö!!!!" Ni kan väl minnas det när ni i sommar klagar över värmen?

Jag säger inte att det är fel att ogilla vintern, men varför allt detta klagande?

Detta är inget personligt mot någon, jag tycker bara att det är irriterande. Och jag vet att jag i alla fall har minst en person på min sida ;)


Nu? Nej, tack. Om ett par månader? Ja, tack! (Bilden är tagen i mitten av april för ett par år sedan.)

Detta var min åsikt!

Bra och dålig dag

Nu är tentan avklarad och det känns bra! :) Något som känns mindre bra är att min gäst ligger hemma och är sjuk :( Så blev det med det besöket och den helgen.... Aja, inte mycket att göra åt, hon får komma hit en annan helg istället.

Jag ska strax laga middag och sen ikväll tänkte jag titta på ett par avsnitt av Planet Earth. Var riktigt länge sen nu. Jag har inte kollat något sen jag var sjuk i mellandagarna :P Men idag ska jag fira att jag gjort tentan :) Höhö.

?


En pluppen på mina glasögon är spårlöst försvunnen :O Märkte det när jag skulle sätta på mig dem imorse. Den har liksom försvunnit utan att jag märkt det? Har kollat runt på hela golvet utan att hitta den. Aja får väl gå in på Synsam i helgen och försöka få det fixat på nåt vänster...

Tenta imorgon

Imorgon har jag bokföringstenta. Lycka till till mig! Det känns ganska bra. Känns som att jag kan det! Och jag har dessutom tränat på gamla tentor och det var inga problem :) Så därför har jag inte så mycket att göra. Har läst till marknadsföringen också, men vill inte göra för mycket, så jag "tappar" bokförningen eller hur jag ska förklara :P Så jag har gjort lite listor haha. Imorgon ska jag träna på sista uppgiften som lite uppvärming, tentan börjar inte förren 15.15...

Hmm intressant inlägg detta... xD Har inte hänt nånting intressant idag. Har mest varit rastlös. Gick i skolan mellan ett och tre och annars har jag pluggat lite, läst bok, lyssnat på radio, suttit vid datorn...

Något som är bra är att jag är ledig på fredag! Då ska jag ha storstädning! Det behövs kan man säga! Får ju dessutom besök i helgen, så städning, ja... det behövs helt enkelt ^^ Vet inte vart allt damm kommer ifrån?? :O

Kent – Team building

Du spelar för mitt lag, ett proffs på rätt position

Mitt liv enligt Kent
Använd enbart låttitlar av en artist.

Är du man eller kvinna?: Bianca
Beskriv dig själv: På drift?
Hur du känner dig: Ensammast i Sverige
Beskriv stället där du bor: 10 minuter (för mig själv)
Platsen du skulle resa till om du kunde åka vart du ville: Flen/Paris (Alternativt Berlin)
Hur du helst transporterar dig: Passagerare
Din bästa vän är: Beskyddaren
Du och dina bästa vänner är: Idioter
Hur är vädret?: Celsius
Favorit-tid på dagen: Varje gång du möter min blick
Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta?: Om du var här
Hur är livet enligt dig?: Det finns inga ord
Din rädsla: Insekter
Ditt bästa råd: Krossa allt
Tanke för dagen: Önskar att någon...
Hur du skulle vilja dö: Sjukhus
Din själs nuvarande tillstånd: Jag vill inte vara rädd
Ditt motto: Ärlighet Respekt Kärlek (Alternativt Det kanske kommer en förändring)
Vad du är sugen på just nu: Socker


Vilken färg har själen?

  • Vilken svordom använder du mest? Jadu, det var en bra fråga!
  • Äger du en iPod? Nej
  • Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 07.30
  • Hur många resväskor äger du? En
  • Använder du flip-flops? Ja, på sommaren ;) 
  • Var köper du dina matvaror ifrån? Oftast Ica. Ibland Hemköp.
  • Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Beror på :P
  • Vilken var den senaste filmen du såg? Hmmm.. Måste tänka... Dear John tror jag, fast det var ju länge sen! Men kan inte komma på att jag sett nån efter det.
  • Du är ledig. Umgås du helst med en hel barnfamilj eller med en vän? En vän
  • Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Systemkamera tror jag. 
  • Har någon någonsin kallat dig lat? Ingen aning, men det har säkert hänt 
  • Tar du någonsin medicin för att hjälpa dig somna snabbare? Nej
  • Vilken CD ligger i din CD-spelare just nu? Ingen, men senaste jag lyssnade på var Viva la vida or death and all his friends (jobbigt att skriva!) med Coldplay 
  • Vilken är världens bästa artist/grupp just nu? Kent
  • Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Nej. Och om nån hade gjort det hade jag inte berättat det! 
  • När var senast någon stötte på dig? ?
  • Vad åt du till middag senast? Pasta och tjälknöl från i julas xD 
  • Använder du huvtröjor? Ibland, inte så ofta 
  • Kan du vissla? Ja
  • Vem var den senaste som ringde dig? Mamma
  • Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? Är inte så jätteförtjust i sånt, men stockarna är alltid kul :D
  • Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Säkert
  • Vilket riktnummer befinner du dig i? 054 ?
  • Tittade du på tecknat när du var liten? Nja inte så mycket 
  • Hur stort är ditt närmaste köpcentrum? Rätt stort x) 
  • Hur många syskon har du? Ett och hon är bäst! 
  • Är du blyg inför det motsatta könet? För det mesta, ja 
  • Vilken film kan du alla replikerna till? Bombay Dreams xD 
  • Äger du några band t-shirts? Ja ett par stycken
  • När flög du senast? I söndags :P 
  • Hur många stolar står kring ditt köksbord? 1?
  • Läser du för skojs skull? Ja
  • Pratar du några andra språk? Njaej
  • Diskar du din egen disk? Jupp... Vem skulle annars göra det?
  • Har du gråtit offentligt? Ja 
  • Har du en stationär dator eller en laptop? Laptop
  • Försöker du alltid lära dig nya saker? Inte alltid..:P 
  • Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Nej
  • Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Nej, det spelar ingen roll 
  • Kan du kasta macka? Egentligen inte. Har väl lyckats en gång eller nåt kanske :P 
  • Har du någonsin varit på Jamaica? Nej
  • Vad har du med dig in på bion? Popcorn/godis och någon/några vänner :) 
  • Vem var din favoritlärare och varför? Vet inte. Min lekisfröken kanske xD Hon var snäll och hette Marie xD 
  • Har du dejtat någon av en annan religion? Nej
  • Vad har du för väder? Mörkt nu. Innan var det soooool :D
  • Har du en blogg? Verkar så x) 
  • Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? Vet inte. Religion kanske?
  • Gillar du att flyga? Det är läskigt
  • Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Snäll, omtänksam och han ska tycka om mig^^ bland annat
  • När sov du senast på golvet? Beror väl på vad man menar. I helgen sov jag på en madrass på golvet, men direkt på golvet har jag aldrig sovit :P 
  • Vilken är din favorit drink? Vet icke 
  • Gillar du din boende-situation? Nja :P 
  • Vilken är din mammas hemstad? Ludvika
  • Din pappas hemstad? Ludvika
  • Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 7-10 ungefär
  • Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ibland, ibland inte 
  • Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? Nej verkligen inte :P Fast ibland flummade man kanske lite väl mycket xD 
  • Vilken är din favoritfrukt? Äpple
  • Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? Har aldrig tänkt tanken på sånt och kommer aldrig göra det heller. 
  • Hur gammal blir du nästa födelsedag? 21
  • Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Jao
  • Tror du på liv på andra planeter? Japp, jag tror på gröna marsmänniskor! Eller inte. Men liv i någon form tror jag på. 
  • Vem var den sista personen som gjorde dig arg? Vet inte 
  • Tror du att Gud är man eller kvinna? Gud är en gubbe med skägg :O
  • Vad var det senaste du åt? Se frågan om vad jag senast åt till middag! 
  • Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Vet inte 
  • Hur valde dina föräldrar ditt namn? Den som det visste... Nej men jag såg ut som en Malin! 
  • Gillar du senap? Nope
  • Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Inget speciellt? 
  • Skulle du någonsin hoppa fallskärm? Nej!
  • Vilken karaktär från en film påminner mest om dig själv? Svår fråga. Jag har ingen aning! 
  • Har du någonsin köpt något från eBay, vad var det senaste i så fall? Nej
  • Tycker du om att krama folk? Ja! :) 
  • Skulle du säga att du är trendig? Nej, haha
  • Äger du en digitalkamera? Ja 
  • Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Ingen vad jag minns 
  • Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? Kanske
  • Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? Några. Kommer inte på någon just nu. 
  • Tycker du att du är attraktiv? Oftast inte, men har man fixat sig inför en fest eller så så kan det hända 
  • Vad är du allergisk mot? Inget vad jag vet
  • Får du dåligt samvete efter du ätit kött? Nej
  • Om du var född av motsatt kön, vad hade du hetat? Ingen aning 
  • Vem av dina bloggisar vill du helst veta allt detta om? Den som orkar göra listan :P

Störande

Alltså, jag stör mig så himla mycket på att det inte går att hitta intervjun med Kent från P3 Star från januari förra året i sändningsarkivet! Nån som har tips??? Vill lyssna!!!!


Bästaste Kent...:)

Förresten, Mediha tipsade mig igår om ett band, The Shiloh. Lyssnade idag, det var riktigt bra! Lyssna här (länk till Spotify).

Nu ska jag sova. Godnatt!

Pictures

Här är några av bilderna jag tog idag :)

Det var lite blött på vissa ställen :O












Läskig bro...












Solsidedags

Hej alla!

Idag har det varit underbart vackert väder här i Karlstad. Så på eftermiddagen passade jag på att vara ute lite i solen eftersom jag inte hade några lektioner då. Jag var ute i två timmar och fotade :) Jag ska fixa lite med bilderna och sen kan jag visa några :) Men först ska jag kolla på Solsidan från i söndags. Missade det eftersom vi satt på flyget då.

Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i
Har haft denna på hjärnan hela dagen eftersom de spelade den på radion imorse. Så sjukt bra alltså!

Viva la vida!

Jag sitter och lyssnar på Coldplays senaste album Viva la vida or death and all his friends. Man lär ju börja ladda i tid ;)


Grym låt!!

Nu ska jag strax kolla på De kallar oss artiser. En viss Oskar Linnros är med idag! :) Sen ska jag sova!


En helg i Norrbotten

Fem minuter efter att jag kommit ut i eftermiddags började det regna och snöa. Mysigt... Jag var helt genomblöt när jag kom in igen. Men men, jag lyssnade på musik och köpte choklad så jag var rätt glad ändå!

I torsdags åkte jag hem till Ludvika. Tåget mellan Kristinehamn och L-a var inställt så jag fick åka buss istället. Så där försvann tre av mina pluggtimmar (kan inte läsa när jag åker buss, mår illa direkt :S) När jag kom hem, en timme försenad åt jag mat, duschade och packade innan jag somnade gott...

Några timmar senare (närmare bestämt klockan 04.00) ringde väckarklockan. Dags att stiga upp och sätta sig i bilen och fortsätta sova där. Det tog dock väldigt lång tid innan jag somnade igen (nånstans mellan Fagersta och Västerås, tror jag). Men efter det gick resan väldigt fort och helt plötsligt var vi framme på Arlanda. När vi stod och vänatde på bussen från parkeringen var jag nyvaken och frös hur mycket som helst, inte så bra eftersom det skulle bli många många grader kallare när vi kom fram, haha. På Arlanda hann vi med att äta frukost innan vi gick på planet. En dryg timme senare landade vi i Luleå. Det var väldigt fint där uppe. Så vitt och ljust! :) Vi hämtade ut vår hyrbil och körde till Framnäs, utanför Piteå, där Louise bor.

Vi fick sitta och vänta i ungefär en timme innan Louises lektion slutade, sen gick vi och åt lunch på restaurangen på skolan. Eftersom det var fredag fick man efterrätt också :D När vi hade ätit klart åkte vi tillbaka till Lule. Där gick vi omkring på stan en stund innan vi gick till Norrbottensteatern och åt middag. Efter maten var vi på musikal. Snövit. Den var riktigt bra! :) Efteråt var vi och handlade innan vi åkte tillbaka till Framnäs. Efter att ha varit vaken i 20 timmar fick man äntligen sova!

På lördagen var vi först till Pite Havsbad. Det var rätt öde på stranden :P Men det var rätt fint. Bara vitt så långt man kunde se. Det var dock lite kallt för det blåste rätt mycket. Sen var vi in till Piteå. Där fikade vi och gick runt och kollade i affärer. Det var en riktigt fin stad! När affärerna stängde åkte tillbaka till Framnäs, gick en kort promenad innan vi lagade mat (jag pluggade) och åt. Efter maten spelade vi massa kort och tillslut kollade vi på Melodifestivalen, men det var kasst!

På söndagen var vi uppe ganska tidigt. Vi skulle iväg och åka hundspann! Det var riktigt kul och massa fina hundar fanns det på gården. Närmare bestämt 60 stycken. 14 av dem drog vår släde på en tur på cirka en timme. Mysigt! Fast jag höll på att förfrysa mina fötter :S När vi kom tillbaka till gården fick vi se en valp som de hade. Den var nio veckor och hur söt som helst!! På vägen tillbaka hem till Louise köpte vi fika i Öjebyn och sen fikade vi när vi kom hem till henne. Sen duschade vi och spelade kort och åt mat innan jag, mamma och pappa åkte till flygplatsen. Vi kom till Arlanda vid nio och exakt klockan 00.00 svängde vi in på uppfarten hemma. Klockan fem ringde min väckarklockan och jag åkte med morgontåget tillbaka till Karlstad.

Nu har jag rest över 280 mil (grovt räknat) sen i torsdags, så nu blir jag kvar i Karlstad ett tag!

Lite bilder:


Grisar av is i Luleå centrum



Mer is. Mello var i Luleå i lördags...



Louise hade varmt i sitt rum, ändå vaknade jag på natten av att jag frös. Det måste vara nåt fel på mig :O



Pite Havsbad



Me on the strand


Piteå centrum


Familjen på Pite älv


Är man från Dalarna och flyttar därifrån måste man ju ha en dalahäst med sig! Det är typ lag på det tror jag...

Guiden, Louise, jag, pappa och massa söta vovvsingar!


Ledarhundarna



Haha, söt hund!


Fint!


Jag tog inga bilder på valpen, men tror mamma och pappa gjorde det. Jag kanske får någon sen som jag kan visa :)


Hemma från skolan

Nu har jag varit i skolan i över fyra timmar och tränat på bokföring. Jag är helt slut i huvudet! Jag ska ta nåt att äta nu och sen ta en promenad till affären (glömde köpa en del grejer imorse) så kanske jag kan hålla mig vaken till nio i alla fall (vill se på tv mellan halv nio och nio :P). Jag är hur trött som helst, sov bara cirka fem timmar inatt eftersom vi kom hem så sent. I alla fall, när jag kommer in igen ska jag berätta om våran roliga helg uppe i Norrland! Håll till godo :P

Nu måste jag gå om jag ska hinna ut innan det blir mörkt.

Ludvika förra vintern


Coldplaybiljetter bokade!

Jag säger bara en sak! Biljetter till Coldplay är bokade!! I am very happy, yes! Tjohooo!! :D ♥

 



Skola nu. Hejsvejs!


Du är värd att dö för

Så här precis innan jag ska gå och lägga mig lyssnar jag på 747 i massa olika versioner och laddar inför flygresan på fredag. ♥

 

Kent – 747

Kent – 747 (We Ran Out Of Time)

Kent – 747 (Nåid 2000 Remix)

Kent – 747 - Swedish Radio Edit

Kan bli lite dåligt med uppdatering från och med nu. Ska bara umgås med familjen i helgen och så. Blir det inget mer skrivet vill jag önska er en trevlig helg, jag är antagligen tillbaka på måndag (om inte planet störtar...:O Mot gummi, glas och metall betyder ett mirakel inget alls).

(Jag måste lära mig pianoslingan, den är underbar!)


Bokföring

Det går framåt med bokföringen :) Jag börjar få kläm på det nu. Det är bara momsen och alla löner, skatt, och arbetsgivaravgifter som krånglar till det lite. Men jag har bara haft fel på ett par uppgifter, så är tentan (nästa torsdag) liknande som de uppgifter vi fått att träna på blir det nog inga större problem (bara man förstår dataprogrammet förstås, varför inte få räkna på vanligt papper? :P De har ju ändå sagt att programmet de använder är gammalt och inga företag använder den versionen längre). Det är ganska kul också. Det är värre när man ska läsa hundratals sidor i en tråkig bok och lära sig en massa begrepp och sånt. Det är inte alls kul. Typ som marknadsföring. Det är ganska intressant, men det är så himla svårt så det blir tråkigt ändå. Fast föreläsningarna är ganska roliga för våran lärare är rolig :D

Just nu.


Erik Hassles samarbete med Jocke och Martin

Här kommer klippen med Jocke, Martin och Erik angående deras samarbete.

Erik lärde Jocke att sjunga gomsång:


Jocke Berg och pennan:


Erik Hassle: "Mitt första gitarrsolo var ett Kent-solo":

Trött

HERREGUD vad trött jag är! Skulle kunna somna vilken sekund som helst! Men efter att jag ätit middag (vilket blir väldigt snart, åt lunch kvart över tio xD) så ska jag fortsätta plugga bokföring... Hade jag tänkt. Har hållt på med det sen 11 i förmiddags och innan det hade vi föreläsning i marknadsföring. Jippie! Men det har ändå varit en rätt bra dag idag :)


Typ gammal bild! Från maj 2008. 

Godnatt

Jag hade tänkt lägga upp fler klipp med intervjun med Jocke, Martin och Erik idag, men nu är det så sent, jag är trött och måste som sagt upp tidigt imorgon. Men håll utkik, de kommer snart upp. Riktigt roliga och fina klipp är det ♥

 

Godnatt!


Dagens låt

Dagens låt måste bli Beskyddaren! Imorse fick jag ett sms av Lisa att hon hade Beskyddaren på hjärnan. När jag kom hem från skolan satt den i min hjärna också.

Jag ville vara speciell
jagad smal & glansigt blek
men med fläckar är jag född
Jag hade nästan glömt
Jag ville vara spirituell
En gnistrande personlighet
men det kräver att man har
gener & anlag
och det har inte jag

Och det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd och skelögd
och det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Jag ville bara fly från mig själv
skära bort min otillräcklighet
men med fläckarna jag glömt
är redan dömd
Jag ville vara intellektuell
Berest, belevad äckligt ung
men arvet väger tungt
Gener och anlag
Allt var ett misstag

Och det tar 100-tals år
att dölja felen
Jag är ljusår ifrån
vanställd och skelögd
och det svider som klor
som nya munsår
Ett tredje klass får
när alla lyssnar på dig
Kan du beskydda mig?

Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Kan du beskydda mig?
Snälla beskydda mig




See You Soon!

Jag håller på att tvätta! Det är jättekul. Not.

Annars har jag varit i skolan idag på eftermiddagen och utöver det pluggat ca 4 timmar. Får räcka för idag, känner jag. Imorgon börjar vi klockan 8.15. Gud vad roligt. Så tidigt har jag bara börjat ett par gånger sedan gymnasiet. Blir jobbigt att gå upp klockan 6 imorgon känner jag! Dessutom går vi ända till fyra. Jag kommer vara död xD

Nu lyssnar jag på musik också: "Snälla, vänd inte ryggen till igen, Snälla, möt min blick en allra sista gång" Så fint. (Kent – December)

Med största sannolikhet ska jag och Louise (minst) på Coldplay i sommar, bestämde vi idag :) Hoppas bara inte sommarjobb eller annat kommer ivägen, med tanke på att det är på en tisdag. Hoppas, hoppas, hoppas. Jag MÅSTE se dem live innan jag dör!!!!! Världens chans nu ju ;) Men priset var inte snällt...:O

 

Coldplay – See You Soon


RSS 2.0