22 maj 2009

Det känns inte riktigt som att det gått fem år. FEM ÅR! Gud...
 
 

Vad jag längtar efter

Det finns en sak som jag tänkt på länge som jag saknar och längtar till.
 
En kväll i stugan. Solen har precis gått ner efter en varm dag. Allt är tyst och stilla. Det enda som hörs är lommen, som ekar över sjön och skogen mellan bergen. Just ett sådant ögonblick. ♥
 
 

Spex

I fredags var jag i Västerås. Vi skulle dit och kolla på Louises spexföreställning som var mycket bra! :) Skrattade ett par gånger så att tårarna rann! Var där med mamma, pappa, Annie, moster, Stig-Åke, Lisa och Adam.
 
Vi var inte hemma hos Louise förrän nån gång efter tolv och kom inte i säng förrän ett. Minns inte när det senast hände på en fredag. Att dessutom gå upp klockan halv åtta på lördagen gjorde att jag nu lider a sömnbrist tror jag (igår kväll var det dessutom fest någonstans i huset...).
 
Det var jag, mamma, pappa och Annie som sov kvar och igår var vi ute på shoppingäventyr. Först i stan och sen på Erikslund och Ikea. Sju timmar var vi ute. Herregud vad trött jag var sen. Det hela avslutades dessutom på Ica Maxi, Hatar det, kaos! Men nu har jag gjort många najs fynd till lägenheten! :)
 
Här är lite bilder från spexet, som hette För Guds skull eller det som händer i Vatikanen. Louise spelade Galileo Galilei :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blåsippor

En av de vackraste blommorna jag vet :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0