Måndag - i Åre

Klockan åtta imorse satte vi oss i bilen. Vid fem på eftermiddagen var vi framme i Åre. Vi bor precis vid bergbanan och har jättefin utsikt över Åresjön :) Underbart!

Var ute och gick för ett tag sen. Vi kom fram till att det är väldigt mycket knott mitt inne i Åre "city" :P Vi hoppas på bättre väder tills imorgon då vi ska ut och vandra. Idag har det regnat typ hela dagen.

Nu är det snart dags att hoppa i säng, så man är pigg och glad imorgon :D

Dagens låt

Kent – Thinner

För att den är så himla fin!

Sant?

Jag kan fortfarande inte tro att det är sant! På fredags ses vi igen! <3

 






Förändringar

Jag får ångest när jag tänker på att jag ska tillbaka till Karlstad i höst. Jag vill inte att sommaren ska ta slut. Jag vill inte åka härifrån. Det är här jag mår som bäst, typ. Det är här jag har vuxit upp, det är här jag har mina vänner (visst, jag har nya vänner i Karlstad och jag gillar er, verkligen!) och min familj, det här är hemma. Hemma, hemma, hemma. "I've been afraid of changin', cause I've built my life around you". Och "you", ni vet nog vilka ni är... <3 Jag vet ju att det inte alltid kan vara så som det alltid varit, men som sagt, jag har svårt för förändringar... Och det ska jag väl inte vara särskilt stolt över. Det är nog ingen bra egenskap...

Sen är jag lite orolig också. Över att jag inte kommer kunna åka hem lika ofta det här året... Eller att jag inte kommer kunna åka tillbaka på måndag morgon som jag gjort det är året som gått. Måste nämligen börja tidigast 10 för att hinna. Och på söndagar finns inga bra förbindelser vad jag vet. Bara via Örebro då kanske, som kostar minst 200 kronor mer. Och det kommer ju svida i plånboken om jag åker hem varannan helg eller oftare som jag gjort det senaste året.

Och snart är sommaren slut, eller det har i alla fall gått mer än halva. Men jag vet av erfarenhet att den andra halvan går hundra gånger fortare än den första :( Så vad ska man göra? Så himla deprimerande! Sommaren är alldeles för kort! Jag tyckte det var jättejobbigt att åka hem när jag varit hemma över jul, och det var ju bara typ tre veckor. Nu är det tre månader...

Sen är det en annan sak som bara känns så himla fel, men vad det är kommer någon aldrig få ur mig, men jag var bara tvungen att säga det... Det får bara inte vara sant...! :( <3

Mirakel


Hur i hela friden är detta möjligt?

Gamla Ullevi

Hör du ljudet av juli där utanför?
Sist vi sågs var det vinter och en meter snö
Jag kan höra musiken du gav mig i natt
Så här lät det medan ångesten kom ikapp

Jag vill höra en öde helg explodera utanför ditt fönster
Ibland blir jag så störd av tystnaden här

Jag tänker på dig
Jag tänker på dig
Jag tänker på dig ibland

Ge mig en ny drog som tar mig nånstans
Jag behöver en ny medicin och ett nytt land
När jag faller lycklig och fri var det falskt alarm, falsk marknadsföring
men även inbitna lögnare har sin charm

Jag kan höra musiken du gav mig i natt
Stå still, jag loopar samma tack
men det finns nåt där som bara måste bli sagt

Jag tänker på dig
Jag tänker på dig
Jag tänker på dig ibland

Jag tänker på dig
tänker på dig
tänker på dig...


Mycket bra låt!

Jag tänker på dig... hela tiden...


"No matter how hard it is, I'll be fine without you. Yes, I will!"


Kent – Gamla Ullevi
(Leona Lewis – Better In Time - Single Mix)

OMG!

På måndag åker vi till Åre. Ska tillbringa några dagar där. Sen, på fredag, drar vi vidare till Östersund. Där hade vi tänkt besöka Storsjöyran som går av stapeln i helgen. Var in på deras hemsida igår för att kolla vilka som ska spela där. Blev ju bara så överlycklig då kan jag ju säga! Juli kunde knappt börjat och slutat bättre! Orsaken är på fyra bokstäver och stavas
K-E-N-T!

<3

1 juli 2010
30 juli 2010

When you were young

You sit there in your heartache
Waiting on some beautiful boy to
save you from your old ways
You play forgiveness
Watch it now ... here he comes!

He doesn't look a thing like Jesus
But he talks like a gentleman
Like you imagined when you were young

The Killers – When You Were Young

Fynd

Fyndade lite på Kupolen idag :D



Rea på Dinsko, 299 kr :D

 



Basic + ringar, H&M


Klänning från Cubus, rea, 49 kr :D

Sen köpte jag nåt så roligt som strumpor (jag vet, det är sommar, men det är ju kallt :P) och så en bok :)


Shopping

Jag och Louise satt och kollade i nya H&M-katalogen som kom häromdan. Vi blev båda väääldigt shoppingsugna, så imorgon styr vi mot Borlänge och Kupolen för just shopping :) Nu ska jag logga in på banken för att se hur mycket pengar jag har råd att göra av med ;)

Typ lite lycklig!

Hittade detta i brevlådan idag! :D

 


Glad!


Jocke

Jag har nog världens snyggaste bakgrundsbild på min mobil! <3


Onsdag och torsdag

Hej! Var som sagt i Hedemora igår. Var först till mammas morbror och fikade och sen åkte vi till mammas moster i Vikhyttan. Vi åkte först med min moster och "morbror" och badade i Vikhyttesjön. Där var kusin Annie och hennes pojkvän Pär. Vi simmade ut till flotten och hade det kul :P Till och med pappa badade!! :O Sen åkte vi tillbaka och fikade. Sen satt vi väl där ett tag, Annie och Pär metade och kom tillbaka med en kräfta, haha. Den var söt :P Sen fick vi jättegod mat! :D Kunde typ inte sluta äta:P Sen fick vi efterrätt och grejer. Efter det fick jag, mamma och pappa diska (Louise var inte med). Det var ju inte så kul. Efter en stund till åkte moster, "morbror", kusin och Pär hem. Vi andra gick och la oss. Jag fick ligga i en soffa och svettas med en fluga som sällskap, haha. Sen åkte vi hem idag efter frukost och ett samtal efter det som aldrig verkade ta slut :S Sen började det regna också. Men vi kom hem till slut, typ vid lunch. Efter att vi ätit gick jag ut på taket för att ta bort massa mossa på takpannorna. Det var verkligen jättevarmt på taket! Men jag hann inte klart. Gick ner till Lisa istället. Vi pratade massa och sen gick vi och tränade. Sen gick jag väl hem, duschade, åt mat och sen har vi kollat på gamla bilder. Från mammas och pappas cykelsemester 1985 och våran semester till Norrland 1996. Det var kul. Ska snart sova nu. Imorgon ska jag upp på taket igen hade jag tänkt, om det inte regnar.

Ses!

Hedemora

Imorgon åker jag till Hedemora för att hälsa på släktingar (mammas moster, typ). Vi ska bada i en sjö där det tydligen var 25 grader i vattnet! Blir najs att simma ut till flotten :D Sen ska vi kanske sova kvar, vi får se! Kusiner och moster ska också dit :) Trevligt :)

Är lite smått skraj just nu. Massa personer blev halshuggna :S Jaja, jag ska i alla fall sova nu....

Karro

Idag har jag varit hos Karro hela eftermiddagen! Vi har bland annat busat med kattungar och andra katter också för den delen, varit ute i skogen och "vandrat", vi var upp på ett grusberg och hade utsikt ända till Grängesberg:O, gått genom tät granskog, plockat hur mycket smultron som helst, det var ett riktigt smultronställe kan jag lova, bokstavligt talat. Nu ser mina händer misshandlade ut, katterna tyckte det var väldigt gott att tugga på mina fingrar och höll dem kvar med klorna. Jag har en miljon (ungefär) insektsbett, varav ett gjorde så att hela min arm blev svullen:S Sen har jag lite rivmärken efter torra grankvistar :P Men det var det värt! Sen har vi pratat massor, hade ju inte träffats på typ två månader!:O Måste träffas oftare... Det var i alla fall en riktigt bra dag! :D

Nu ska jag kolla på Morden i Midsomer. Ett måste på sommaren! :D

Kramar

Häst

Tog en till sväng ner på stan för att vattna farmors blommor. Sen gick vi in på Hemköp och handlade hårt bröd och mjölk som mamma sa åt oss. Sen gick vi tillbaka till bilen med en massa bröd- och mjölkpaket under armen. Folk trodde väl att vi skulle sitta och äta bröd och mjölk hela kvällen, haha.

Mamma har också bokat in en tur på Islandshästar i Åre nästa torsdag (ska dit med familjen nästa vecka:D). Kan ju bli intressant med tanke på att jag aldrig suttit på en häst förut... Utom när jag var typ 3 och red sån där ponny på Gammelgården :P Fast det gills inte. Men det ska bli kul! :)

Hur söta!?:)

Imorgon åker jag till Karro! :D Wiie!


Stan

Idag var jag och Louise ner på stan på eftermiddagen. Vi hade en massa ärenden där. Vi passade även på att kolla på alla studentbilder (vi är inte alls sega). Vi skulle egentligen vattna farmors blommor också, men pappa hade tagit med hennes nyckel när de åkte till stugan igår. Smart. Fast de kommer hem ikväll så vi får åka dit då istället. Vi tog nya bilen till stan, så himla kul att köra :D Och det var jättemycket folk på stan:O Bor det så mycket folk i Ludvika? Fast det kanske var massa turister i och för sig... Nu ska jag nog klippa gräset fast jag orkar inte. Jag är lat.

En teori

Jag tror jag har kommit på det. Eller i alla fall en möjlig teori... Jag har sett Kent live, inte Coldplay. Tiden efter att jag stått framför en scen där Coldplay spelar kommer det vara likadant, fast tvärtom. Det är jag övertygad om. I torsdags kom Lisas mammas kusin och hälsade på i Samfalla. Han berättade att han var på Coldplay i Globen, september 2008. Åååååhh vad jag önskar att var där!! Han sa att allsången på Viva La Vida var det mäktigaste han varit med om.. Åååååhh!!!

Men just nu lyssnar jag på Kent, det är precis så underbart som det låter!

"Det finns inga ord för det på det här jävla spåket. Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak..."

Kent och Coldplay

Jag vet inte hur det gick till men just nu är det bara Kent, Kent och Kent. Vart tog Coldplay vägen??? Jag vet inte... Har absolut inte "glömt" dem, bara tagit en paus eller nåt. Gjorde i alla fall en beställning från Cdon idag. Kents nya skiva En plats i solen och Back to the start, en dokumentär om Coldplays karriär, typ. Najs. Längtar tills jag får dem. Kommer lyssna sönder skivan i alla fall, helt klart, haha. Jocke, Martin, Sami och Markus, ni är grymma!! <3 Kommer nog kolla på filmen rätt många gånger också. Jag kommer alltid att älska Chris, Jonny, Guy och Will också! <3

 
Kärlek! <3

Bilder :)

Varmt!

 


Louise, Lisa och Jason Fågelskrämman Derulo


Dags för ett parti Jumbolino xD (Vattensprutan användes för att spruta på flugor, bromsar, myggor... som kom för nära!)


Nostalgiska och läser Bamse!


Skyfall


Fika i Sjötorp :)


Sjötorp

Glass i Vassbacken

 

Minigolf. Också Vassbacken

Hova Riddarvecka


Kantareller. Kul att plocka, mindre kul att äta :P


Myskväll med plump, godis, chips, god dricka, trevligt sällskap och levande ljus (vad ska man annars ha för ljus om det inte finns el förresten :P haha)


Mys


Tivedsbadet, på vägen hem


Go´ natt

Nu har jag Facebookat lite (hur kan det hända så mycket på 6 dagar??), läst ikapp lite bloggar, lyssnat på massa Kent mm, men nu ska jag lägga mig läsa brabrabra bok! :)
Godnatt och imorgon kommer kanske lite bilder här:) Bra va?

Veckan som gått

Under den senaste veckan har jag bland annat:

* Svettats
* Tagit typ hundra kort på termometern ^^
* Badat i åskväder
* Dödat myggor
* Dödat andra flygfän
* Ätit frukost på ett tåg
* Haft en underbar men otroligt VARM dag på Liseberg
* Åkt Balder! :O
* Åkt Flum Ride VÄLDIGT många gånger :D
* Sett många snygga killar i Göteborg ;D
* Åkt tåg som krockat med en älg :S
* Åkt tåg utan AC (VARMT!)
* Flummat på en buss mellan Skövde och Töreboda :D
* Badat näck på allmän badplats mitt i natten
* Spelat minigolf
* Ätit massor av bullar
* Tittat på båtar på Göta Kanal
* Tagit kort
* Läst bok
* Spelat Jumbolino xD
* Läst Bamse
* Ätit massor med glass
* Varit på Hova Riddarvecka
* Plockat kantareller
* Gått på kvällspromenad bland en miljon myggor
* Pussat en groda :)
* Spelat Plump :)
* Proppat i mig chips
* Flummat massor! :D
* Sjungit Kent så att det ekat i hela skogen
* Skrattat så tårarna rann

Har tillbringat senaste veckan i Samfalla i Västergötland. Mycket trevligt! :) <3

Fredagkväll

Tjohej!

Har varit hos Lisa på eftermiddagen. Vi åkte först till Hällarna en stund. Lisa badade (inte jag eller Louise, jag vill vänta tills jag blivit lite mer frisk... men det verkade varmt i vattnet :D). Sen låg vi på hällarna och pratade om snyggingar och Kent ;D Sen åkte vi hem till henne igen och kollade lite på bilder från när Lisa, hennes mamma, faster och kusin var i Stockholm och kollade på det kungliga bröllopet. Som ni vet är jag lite anti kungafamiljen men lite bilder ville jag se ändå ^^ Sen kollade vi på bilder från Gotland! <3 Efter det satt jag och Louise på deras altan medan de åt middag. Fast vi fick vara med på efterrätten! :D Jordgubbar (Tillmans, från Grangärde :D) och glass, det var mumsigt! :D Sen åkte vi hem och åt flask!^^ Hihi. Och sen efterrätt igen :D Sen spelade vi TP och åt popcorn. Pappa vann :( hahaha. Snart blir det sängen! :)

Godnatt! :)

Samfalla och Göteborg

Hej!

Som jag skrev förut så ska vi åka till Göteborg på måndag. Men redan imorgon (tror jag) så åker vi ner till Lisas sommarstuga i Samfalla. Ska bli trevligt att komma dit, bara ta det lugnt och bara vara. Jag har inte varit där sedan midsommar 2008 så det var ett tag sen...


Samfalla

 

På måndag åker vi vidare till Göteborg. Vi tar tåget från Töreboda tidigt på morgonen. Tar bara ca två timmar! När vi kommer dit ska vi gå på Liseberg och shoppa lite och så där (eller fönstershoppa, blir det nog, min budget tål inte nåt annat, haha). Ska bli himla kul! Vi åker tillbaka till Samfalla på kvällen. Vi kom fram till att vi inte hade råd att bo kvar över natten, hehe. Men det blir mycket trevligt i alla fall :) Sen får vi se hur länge vi stannar kvar ute i skogen!

 


Jag, Eri och Karro utanför Liseberg för snart ett år sedan


Det nakna hjärtat

Jag har lånat en bok av Lisa, Det nakna hjärtat. Den är riktigt bra! Men jag tror inte jag tycker den är lika bra som Lisa tyckte. Bilden är tagen för exakt ett år sedan, på Gotland. Jag kan klara mig att vänta tills jag gått från matbordet så jag slipper sitta på en pinnstol och läsa x)

Saknar Gotland! <3

 

Idag går förresten prövotiden på mitt körkort ut! Woho! Haha. Två år går fort...


Städa

Mamma tvingar mig att städa. Trist. Men det behövs faktiskt. Har inte städat sen studenten... x) Kanske dags att börja nu då... Ska bara höja volymen på stereon först ;)


Update: Det tog typ en timme att städa bort allt rämmil på skrivbordet/golvet/sängen. Att damma tog bara en kvart! Hihi.

Dokumentär

Hej!

Har spenderat den senaste timmen med att kolla på en dokumetär om Kent som visades på SVT typ 2001 eller nåt. "Så nära får ingen gå - Ett år med Kent". Den var bra! :) De är bra! :) Har lyssnat på första, andra, tredje och just nu fjärde skivan idag. Najs :)

Innan det kom mamma hem och hon hade glass med sig! :D Hihi. Det var gott! Hon hade hostmedicin med sig också, men den vågar jag inte ta :S Kanske ikväll så jag kan sova...

När jag och Louise skulle äta kom farmors syster Gunilla och hennes man Leif och några av deras barnbarn hem till oss för att hämta en gasoltub. De ska till stugan. Leif gav oss en massa pengar utan anledning, haha. "Jag tycker att du och Louise ska dela på den här" sa han och gav mig en femhundring. Jaha? Jaja, tack då. Haha.

Tror jag ska kolla på lite klipp från i torsdags på Youtube sen. Tänk att det redan gått en vecka! Ja, tiden går fort.... Fast man inte harkul tydligen, har ju varit sjuk ända sen dess.

Kramar

Eclipse

Så, då har även jag sett Eclipse! Den var braaa :) Bästa filmen hittills tror jag till och med!

När vi kom hem kollade vi på fotboll. Det var över en halvtimme kvar av matchen så vi hann se ganska mycket. Men Tyskland förlorade :( Mindre bra....

Nu ska jag snart sova och hoppas på att jag mår bättre imorgon. (Förlåt alla på bion att jag hostade genom hela filmen!:P)


Fortfarande sjuk :(

Hej!

Jag hatar att vara sjuk. Speciellt när det är så himla fint väder ute! Då vill man ju ligga på en strand och inte sitta inne. :(

Ikväll ska jag och Louise på bio i alla fall. Vi ska se Eclipse :) Bättre sent än aldrig :P Men det gör ju att man missar en mycket bra match ikväll. Tyskland - Spanien. Hoppas Tyskland vinner :D

Igår kväll var jag och Lisa hem till Ajje :) Vi spelade kubb först. Jag var kass x) Sen gick vi ner till bryggan och grillade korv och så :) Mysigt! Det var tydligen nån fisketävling också för det kom en gubbe som visade oss en jättestor, fin abborre som han hade fått :)

Nu tror jag att jag ska gå ner och kolla på film med Louise. Är seg som tusan :( Måste bli frisk till helgen. På lördag (tror jag) ska vi åka till Samfalla och på måndag ner till Göteborg.

Just ja, film var det....

747 och Mannen i den vita hatten

Jag hittade ett väldigt bra filmklipp på 747, lite bättre än mitt ;)



Nu hittade jag även hela Mannen i den vita hatten!



Ni måste bara se dessa, de är BÄST! 

Kent!

Som lovat kommer nu inlägget! Först lite bilder från dagen :)

2x Kent!

 


3x Kent!


Läste en tidning medan vi väntade på att tiden skulle gå.


Vi letade och letade efter en penna. Lisa höll på att få panik för att vi aldrig hittade nån :P Tur då att vi till slut hittade en som vi kunde sno :)


Syster ♥


Sitter typ längst fram vid scenen och väntar. Drygt 1,5 timme kvar!


Alla fyra :P

Förväntansfulla? Enligt Aftonbladets recension var publiken "hur stor som helst, ungefär hela festivalen". Det betyder typ 35 000-40 000 personer! :O Jocke sa att de själva var förvånade att det var så mycket folk "Ni är vansinnigt många!" :)

Konserten började med en av deras, tycker jag, finaste låtar, Utan Dina Andetag! :)



Den följdes sedan av Det Finns Inga Ord som beskriver hela konserten perfekt: "Det finns inga ord på det här jävla språket"!!



Sen kom en låt från nya skivan En Plats I Solen, Skisser För Sommaren, som Jocke sa "skrevs på en fest i studion, det märks nog litegrann..."





Sen blev man ju typ överlycklig! Socker!! :D


Jag, Louise och Lisa har spelat in en egen version av den här låten till och med! :) Hihi.

Fram hit stod vi nästan längst fram och det gick bra. Men nu kom det några killar från ingenstans och tryckte på som bara den, så vi blev typ totalmosade :S Vi bestämde oss för att gå bak en bit så att vi kunde koncetrera oss på den underbara musiken istället för att försöka hålla oss någorlunda stående... Vi gick bak 10-20 meter och där var det inte alls lika trångt och vi (eller i alla fall jag) trivdes som fisken i vattnet!



Sen föjlde massor av bra låtar. Musik Non Stop, Töntarna (Jocke förklarade innan låten att den handlade om dem själva...), Ensamheten, Ingenting Någonsin, Gamla Ullevi (nya skivan), Kärleken Väntar, Ingenting, Vy Från Ett Luftslott, Krossa Allt och Dom Andra ("en ensam kvinna söker en man...") Jag vet inte vad jag ska säga. Det var magiskt!





Sen säger Jocke att "vi ska spela en låt som en klok person en gång sa handlade om en flygolycka..." (Ungefär så) Och då fattade vi ju genast att det var 747 de skulle spela!! Det går inte att beskriva! Det var helt underbart. Men samtidigt var jag smärtsamt medveten om att det var den sista ordinarie låten, eftersom han innan låten tackade för att de fick dela kvällen och festen med oss... Så jag bara stod där och tog in ALLT!

"Lyssnar
Stel och fastspänd
Och när paniken bryter ut
Ler du svagt
Och viskar till mig
Du är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
Betyder ett mirakel inget alls..."



Tyvärr fick jag inte med när alla, det var verkligen alla, i publiken viftade med sina händer, som de filmade och visade på skärmarna, bara de som är framför oss syns. Men det var så himla häftigt!

 

Sen gick de ut. Men vi klappade och klappade och till slut kommer de tillbaka och brättar att "Vi ska spela den sorgligaste låten vi har gjort... Den handlar om cancer... Den heter M." Det var inte långt till tårarna kan jag säga!

Sedan, efter den låten säger Jocke: "Du har den!" och pekar på nån i publiken. "Du också! Den vita hatten! Håll upp dem nu, för nu är det dags!" Wiiiieee!!!!!! Perfekt avslut på en perfekt konsert!! ♥




Snodde videon från nån på Youtube :P Det fanns ingen film med hela låten än, tyvärr. Men här är hela om ni vill höra: Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare ). Älskade slutet! Då flög det ut miljoner små pappersfåglar (med låttexter på)! Alla blev helt tysta, kollade upp i himlen och försökte fånga dem. Det var coolt.



Det var som sagt helt underbart. Jag håller med recensenten i DD som skrev: "Bäst: Allt! Sämst: Jag hade velat höra fler äldre låtar". Jag saknade bland annat Hjärta och Pärlor och några till. De är ju inte "äldre", men ja... Favoriterna under konserten var 747 och Mannen i den vita hatten, men alla var helt sjukt bra! :)

Kolla fler recensioner om ni har lust (jag gillar allihopa:P) :
Aftonbladet
Expressen
Dala Demokraten
Dalarnas Tidningar

(Jag ursäktar att kvaliteten på mina videoklipp inte är den bästa... Min kamera klarar inte riktigt av den höga ljudnivån...)

Intervju

Här kan ni se en intervju med Jocke Berg i väntan på mitt Kent-inlägg (alltså ursäkta att jag är lite insnöad på Kent just nu, men jag typ dog där ett tag framför scenen, nu befinner jag mig i himlen och kommer nog vara där ett tag...). Tyvärr hör man typ inte vad intervjuaren säger, men det är skit samma för Jocke är BÄST :)

(Intervjun är förresten i Borlänge, på festivalområdet, det syns i bakgrunden ;))


Peace & Love 2010

Bilder mm från veckan som gått :)

Måndag:

Var först på lite olika föreläsningar. Några bra, några dåliga. Sen var vi på en komiker som hette Özz nånting:

Kul snubbe ;)

En stund senare såg vi Thomas Ravelli. Det var också kul!


Bilden säger väl allt om det...;)

Tisdag:

Var på nån debatt om vad frihet är (temat på årets festival var frihet). Lite halvsegt. Var på nån slags cirkus också. Och på kvällen var vi på meditation med Katarina Di Leva.

Jag och syster :)

 

Onsdag:

Festivalen börjar på "riktigt". Det första vi såg var Carl Norén från Sugarplum Fairy.


Han var bra, men det blev lite segt efter ett tag eftersom han bara spelade lugna låtar...

Sen var vi på Lasse Lindh och han var riktigt bra! :D


Är riktigt nöjd med bilden också! :)

Sedan var vi och kollade på slutet på Julian Casablancas och sedan Abalone Dots. Helt okej :) Sen Mika! :D



Kvällen avslutades med Thomas Di Leva, men jag fick inga bra bilder på honom... Han drack mest ur sin vattenkanna...:P

Torsdag:

Helt klart bästa dagen! Var där med Louise (såklart) men även Lisa och Hanna :)


Tjejerna :) Vi flummade mest när vi inte lyssnade på nån bra konsert ;)

Första hela konserten vi såg var med Melissa Horn :)


Lilla söta Melissa!

Nästa på listan var The Kooks. Lisa var helt hyper för att hon missade början ;P (Inga bra bilder på dem...)

Sen var vi hyper ett tag, flummade med våran KOTTE och var lite mer hyper! Ca kl. 22.20 satte vi oss framme vid stora scenen där KENT (♥) skulle spela. Detta ska få ett helt eget inlägg, men jag bjuder på en bild så länge :)


Jocke! ♥

Fredag:

SJUK :( :(

Lördag:

Var fortfarande sjuk, men bestämde mig för att följa med ändå, trots feber och skit. Ville INTE missa Johnossi!! Och det var tur, för de var bra!!



Sen var vi på Amanda Jenssen och Markus Krunegård också :)


Mandie :)


Markus

Det var väl veckan i stora drag. Fler bilder på Facebook, typ imorgon! Kent-inlägget kommer nog också imorgon, det tar ju typ hundra år att ladda upp filmerna på Youtube...


Veckans roligaste citat:

"När man sover är man ju inte riktigt vaken...." / Katarina Di Leva

Haha!

Festivaloutfits :)

Dessa bilder är måndag-torsdag. Var som sagt sjuk på fredagen och har ingen bild från lördagen.


Topp 5, P&L 2010

1. KENT!!! Såklart! Det var magiskt, helt jävla fantastiskt underbart! ♥ "Det finns inga ord"!
2. Johnossi :D
3. Mika! Riktigt bra :)
4. Melissa Horn! Himla fint!!
5. Lasse Lindh!

Jag blev tyvärr sjuk och missade hela fredagen, annars hade nog Lily Allen varit med på denna lista...
(Bilder och filmer kommer senare!:D)

RSS 2.0