Frisk

Hej alla!

Jag har inte skrivit på ett tag för jag har varit sjuk. När jag vaknade i måndags hade jag ont i halsen och fick feber senare på dagen. Resan till Gävle med bland annat slalom på schemat blev inställd. Missade även en dag då resten av familjen var i Romme. Men nu är det nyår så nu är jag frisk igen ;) Fast träningen idag gick jag inte på, så frisk är jag inte, haha.

Just nu sitter hela familjen och kollar på Tour de Ski. När det är slut ska vi väl fixa oss. Nyårsfirande i Håksberg ikväll! :)

Gott Nytt År!






Bilder från förra nyår


Trött

Jag är trött som få. Ska snart kika lite på tv och sen blir det nog lite mer musik (har gjort en bra lista som jag ju måste lyssna klart på!) innan det blir sängen med en god bok :)

Bätsa musiken 2010

Nu när året snart är slut tänkte jag sammanfatta vilken musik som kommit ut 2010 som jag tycker är bäst!

Bästa låtarna:
Alicia Keys – Try Sleeping With A Broken Heart

Brandon Flowers – Crossfire

Coldplay – Christmas Lights

Donkeyboy – Ambitions

Erik Hassle – Standing Where You Left Me

Håkan Hellström – Saknade te havs

Johnossi – Bed on Fire

Johnossi – Dead End

Johnossi – What's the Point

Kent – Gamla Ullevi

Kent – Idioter

Kent – Ismael

Kent – Varje gång du möter min blick

Kent – Ärlighet Respekt Kärlek

Melissa Horn – Falla fritt

Melissa Horn – Jag kan inte skilja på

Muse – Resistance

Oskar Linnros – Från och med Du

Robyn – Dancing On My Own

Robyn – Indestructible (Original Mix)

Tove Styrke – White Light Moment

(Har utgått från Trackslistorna, kan hända att jag missat nån som inte var med där som jag inte kommer ihåg:P)

Bästa skivan:
Utan tvekan Kent – En plats i solen

Bästa live-upplevelse:
Kent på Peace & Love
Muse på Wembley

Bästa artist:
Robyn

Bästa band:

Kent

Alla länkar är till Spotify.


Muse på Wembley


Robyn


En plats i solen


Fin jul!

Hoppas alla hade en trevlig jul!

Det hade jag! Firade som vanligt med familjen på julafton, precis så som det alltid har varit.

Igår var farmor och faster + man här och åt middag och på kvällen var det lite festligheter med Denise, Karro och Eri :) Om ett tag ska vi hem till farmor och äta.

Men innan det ska jag göra en lista! Kommer upp här om en stund :)

Årets julgran ^^


Jul, jul, strålande jul

Nu är det städat, pyntat och granen är klädd! Nu åker vi till farmor och äter skinkmacka innan vi går på julkonserten.

GOD JUL!


Kommer inte på nån bra rubrik :P

Tänkte att jag skulle fixa ny design på bloggen, men det failade. Upptäckte några fel i bilden som jag gjorde igår och sen blev det fel när jag laddade upp den också. Orkar inte fixa med det nu, så jag fixar det hela efter jul (nyår?). När jag får tid helt enkelt.

Nu på kvällen har Lisa varit här. Vi bytte julklappar och sen spelade vi med Pärlsocker! :D Var ju ett tag sen nu, haha.

Jag och Louise har kollat på dokumentären Så nära får ingen gå om Kent idag också. Så bra!! :) Älskar de där grabbarna alltså! Jag är beroende! Fixade ny kategori här i bloggen igår som heter just Kent. Där kommer jag att spara allt som har med dem att göra. Redan nu har jag flyttat en del inlägg dit. Kolla in vettja! :)

Snart ska jag stänga av min Kent-spotifylista (innehåller alla Kents låtar!) och gå och lägga mig. Mamma tvingar upp oss vid 7 imorgon. Ska städa huset, urk, jobbigt. Men på eftermiddagen får jag pynta och klä granen! Dock utan syster i år som ska på körövning. På kvällen blir det julkonsert i kyrkan. Myyyys. Sen blire skinkmacka på kvällen. MUMS!

Hoppas jag hinner blogga lite imorgon. Måste ju önska alla en GOD JUL! :)

Godnatt!


Idag lyssnar jag på:


Julkänslor! Imorgon är det två år sedan den släpptes :)

Dan före dan före dopparedan

... är det idag! Men det känns verkligen inte som att det är JULAFTON på fredag! :O

Jag och Louise är nyss hemkomna från farmor. Vi var bjudna på fika där. Varm saft satt fint i denna kyla! Efter fikat satte vi ihop hennes gran^^ När vi skulle åka hem fick vi med oss lite julklappar och så hämatde vi upp pappa på jobbet på vägen hem också. Och Louise stod på öronen när vi gick till bilen på stan. Jag var den som skrek högst, haha.

I förmiddags slog jag in de sista julklapparna, så nu är allt klappat och klart ;D

Nu blir det Mysteriet på Greveholm! :)


Förra årets julgran. Imorgon ska vi ta in årets. Mamma och pappa har köpt typ världens största gran xD

Mörker

Med tanke på temeparaturen ute (-20) blev det en kort runda. Glömde ta på mig täckbyxor också så mina ben höll på att förfrysa kändes det som x)

När jag kom in gravade jag lax. Det var kul :) Ska smaka på den på julafton. Jag har aldrig ätit gravad lax förut.

Idag är kortaste dagen på året och inatt är det den mörkaste natten. Men det märks nog inte så mycket, för månen lyser verkligen lika starkt som en lampa! Hehe.

Hade tänkt gå ner och duscha nu, men det går inte... Mamma sa för en stund sen att hon skulle göra lite saker i tvättstugan och vi fick inte komma in... Hmm.... Så ja, jag kan inte komma in till duschen just nu :P

Tisdag

Sitter i mitt rum och lyssnar på älskade Kent. Hade en underbart sjuk och grymt rolig dröm om dem inatt! Haha.

Idag har jag gjort kul saker och tråkiga saker. Pluggat (och skickat in en till av uppgifterna, woho!), umgåtts med syster. Vi har slagit in all kola vi gjort i papper (nostalgi!), slagit in julklappar, kollat på Mysteriet på Greveholm och sånt julmysigt :) Louise ville kolla på alla avsnitt som var kvar direkt. Men då sa jag ifrån, hehe.

In genom mitt fönster lyser fullmånen. Ser ni?



Nu ska jag se på julkalendern, sen ska jag ut och gå en sväng innan jag ska hjälpa mamma att grava lax :)

Dröm

Imorse precis innan jag vaknade till tonerna av All I Want For Christmas Is You på radion hade jag en mycket bra dröm (eller delar av den var mycket bra, andra var inte alls lika trevliga...) När jag vaknade ville jag bara somna om igen, men det hade väl egentligen inte spelat någon roll, för Han gick ändå precis innan jag vaknade.

"Du är drömmarna jag drömmer ibland"
Kent – Kärleken Väntar


Insnöade

Snart har det snöat nästan konstant i över fyra dagar och vi har äl snart en halvmeter nysnö. Jag gillar! Men vad jag inte gillar är att de fortfarande inte har varit och plogat våran väg. Snart än vi väl helt insnöade här. Bokstavligt alltså.

Starkt

Igår kväll gjorde vi knäck och pepparmyntspastiller här hemma. Alltså, den där pepparmyntsojlan är så himla stark! Tårarna rinner och det svider som tusan i ögonen efter att man haft i tre droppar i "smeten". Gud.

Idag fortsätter julgodis tillverkningen. Kola står på schemat! :D

 


Den högra smeten kommer senare att innehålla starka grejer ;P

Godiiiiiis!


Godiiiiiiiis!

Bilder från förra årets godistillverkning.


Pluggar utan musik...

Hej och hå alla!

Jag sitter här och pluggar. En av mina sex uppgifter är klar och inskickad. Woho! Haha. Nästa är snart klar. Den tredje håller jag på med nu. Den tråkigaste, helt klart. Känns ändå bra att jag kommit framåt de senaste dagarna! :)

MEN, det är typ katastrof, för att jag pluggat betyder nämligen att jag inte kunnat lyssna på musik! Har knappt lyssnat på nåt alls på en hel vecka (utom radio, men det gills inte :P)!!! Dör snart, haha. Musikberoende....

Måste bara säga också att jag tror jag har blivit besatt av Metrics låt Eclipse (All Yours)... Så himla bra!

Nu: Tillbaka ner med näsan i boken!

Vi hörs :)

Metric


Träning

Nu har jag varit och tränat. Det var helt nytt pass och j*vlar vad jobbigt det var! Jag är typ död. Mamma var med också och hon fick typ släpa hem mig xD Hon höll mig i armen och pinnade på som hon brukar (rätt snabbt med andra ord) och en halvmeter bakom går jag och säger "Gå inte så fort! Långsammare! Snälla gå långsammare!!" Haha.Men jag överlevde hela vägen hem. Och nu har jag duschat så nu är jag fit for fight att göra lite julgodis! Tjohoo!


Helgen

Hej alla!

I fredags var jag som sagt hemma hos Lisa på fredagsmys. Vi kollade först på PSL på festival, På spåret och sen såg vi på film. The Notebook. Den var jättebra :) Sen när vi slog tillbaka till tvn gick det en film där med, så vi blev kvar och kollade på den också. När jag sen kom hem vid tolv kom resten av familjen hem strax efter, så de var hemma en dag tidigare än tänkt, men det var trevligt :)

Igår var nog segaste dagen någonsin. Jag gick upp jättesent (oopsi) och låg och kollade på sport på tv hela förmiddagen (störtlopp, skidskytte, längdskidor, handboll...) Haha, blev helt jätteseg! På eftermiddagen pluggade jag i typ 10 minuter, sen kollade jag och Louise på Greveholm innan vi gick ut och gick, då blev jag lite piggare i alla fall. Sen fixade vi lite med julklappar och la pussel.

Idag har jag pluggat på förmiddagen. I eftermiddag tror jag att moster och kusin kommer hit och ikväll ska vi göra julgodis :D

Bra film!


Internetkrångel

Suck, mitt internet krånglar! Blir "utloggad" hela tiden! Irriterande! Ska ta och äta lite mat (hungriiiiig!) och sen åka ner till bästa vän istället. Orkar inte plugga mer idag heller, så de så!

Vi ses!

Fredag

Hejsan!

Jag hade en trevlig stund hos Lisa igår kväll. Först åt vi middag med hennes föräldrar och sen pluggade vi tillsammans hela kvällen. Idag efter maten ska jag dit igen och fredagsmysa med Lisa och hennes mamma. Vi ska kolla på film tror jag :)

Idag var jag hos farmor också och åt lunch. Gott var det! Efter maten hjälpte jag henne att sätta upp julgardiner. Det blev jättefint :)

Och oj som det har snöat idag. Oavbrutet hela dagen! Fast det gillar jag. Utom att det blir extremt slirigt att köra bil, speciellt i våran backe, för de plogar ju aldrig :S Aja, får se om jag kanske måste ut och skotta sen innan jag ska åka igen... Men nu ska jag i alla fall duscha.

Kram på er!

Handledsvärmare

Häromdagen var farmor här och då fick jag jättefina handledsvärmare som hon hade stickat. De är riktigt sköna och värmer gott. Och snygga är de ju också! :)

 


Snöstorm

Hej och hå gott folk!

Idag har jag pluggat och lyssnat på musikhjälpen hela dagen. Önskade låt imorse också, Mannen i den vita hatten blev det. ♥ Den har inte spelats än men det gör inte så mycket. Jag har i alla fall bidragit med pengar till insamlingen och det är det viktigaste. Innan lunch var jag ute och gick. Det har kommit ganska mycket snö så jag fick pulsa, upp för hela Gatubacken (typ brantaste backen i världen, nästan...). Det var ganska jobbigt faktiskt :P Har pratat med Louise i telefon idag också. Uppe i Norrland har SMHI utfärdat klass 2 varning (näst högsta varningsgraden) hörde jag på radion och Louise sa att det var snöstorm och blåste jättemycket och att det inte blivit ljust på hela dagen. Haha.

Nu ska jag gå ut och skotta snö så jag kommer ut med bilen, ska hem till Lisas familj och äta middag om ett par timmar :)

(Gammal bild)


Musikhjälpen

Idag har jag skänkt pengar och deltagit i Kentforumets insamling till Musikhjälpen. Jag tror att de kommer ge dem pengarna (och prata med dem i telafon) på lördag. Imorgon (tror jag det blir) ska jag önska låt. Den som först kan gissa vilken låt jag tänker önska är bäst! Och ja, det är en Kentlåt ;)

Jag tycker att alla som läser detta ska önska varsin låt! (Skicka ett sms till 72 999, skriv 50, 100 eller 200 (beroende på hur mycket ni vill skänka) och sedan önskningen.) Det gör skillnad. Barn är inte till salu!


Ensam

Igår kom jag hem till Ludvika. Imorse åkte hela resten av familjen till Piteå och kommer inte hem förren på lördag kväll. Så jag är ensam i alla fall. Men jag är hembjuden till Lisa på middag imorgon och fredagsmys på fredag och på fredag ska jag även hem till farmor och äta lunch. Förutom när jag är bortbjuden ska jag plugga, plugga och plugga. Vill inte ha en massa att behöva plugga på julafton så...:P

Idag var jag ner en sväng på stan för att lämna tillbaka en bok till biblioteket. Då hade brandlarmet gått i gallerian. Om man vill överdriva kan man säga att jag höll på att blir överkörd av brandbilen. Om man vill hålla sig till sanningen kan man säga att jag skulle gå över vägen men stod lugnt vid vägkanten och väntade till brandbilen kört förbi. Det konstiga var att den kom från fel håll i förhållande till var brandstationen ligger. Och över hela stan låg en konstig dimma som luktade skumt. Huuaa vad var det??

Snart blir det lite mer plugg och ikväll ska jag kolla på ett avsnitt av Planet Earth igen, denna gång i studiesyfte!

Måste också berätta att jag fram till lördag kommer att gästblogga på systers musikblogg. Ta en kik om ni har lust :)


Piteå ligger låååångt bort...

PSL på festival

Ikväll har jag tittat på PSL på festival. PSL är SVT:s egen musikblogg, typ. I dagens avsnitt var de på Peace & Love och bland annat var det en intervju med Jocke Berg och sen visade de när Kent spelade Utan dina andetag. Det var så himla fint! Missade ni det eller vill se det igen går det att se på torsdag klockan 19.30 på SVT2 eller här. Jag ska i alla fall se det igen på torsdag!


Lovely Jocke Berg ;)

Nu är det dags för mig att sova!

Grattis Louise!

Nu är det så att idag fyller världens bästa syster 19 år! Säg grattis! :)



Lucia

Wiie idag är det lucia! Och det är elva nätter kvar till jul, haha. Imorse var jag och Louise uppe och kollade på luciamorgon (eller uppe och uppe, vi låg i sängen och kollade!). Det var fint och mysigt. Tradition ;)

Haha, måste berätta om ett luciaminne. Det var i nian och jag var med i skolans kör och några av oss skulle vara med och lussa på gammelgården. Vi var typ tio stycken och det var typ världens minsta rum vi skulle vara i fast det var jättemycket folk och typ hundra grader varmt där inne. Och där stod vi jättetrångt och skulle sjunga. Jag var tvungen att hålla mitt ljus mitt framför mig (vilket man inte bör göra, för då tar ljuset allt syre) för annars hade jag typ tänt eld på lucian och det hade ju inte varit så bra :P Jag trodde inte att jag skulle klara det utan att svimma men det gjorde jag. Och lucian var så lång att hon var tvungen att böja sig för att komma in och ut genom dörren utan att ljusen skulle slå i dörrkarmen och tända eld på hela stället, haha.

Tar den här bilden igen då... Det var nååågra år innan ;)


Spärrlinjer

Hejsan alla!

Nu är det bara Louise och jag här, Lisa är på andra äventyr ;) Det typ failade när vi skulle lämna henne på stan. Vi var först och tankade, men det var världens längsta kö till tankgrejset, typ drygt. Sen körde vi fel och korsade några spärrlinjer xD

Vi har ätit tacos och ska kolla på Greveholm nu, sen blir det Eclipse igen ;D Haha.


Louise 2007 ^^ Hon tyckte jag skulle ladda upp den bilden :P

Eclipse

Jag måste tipsa om ledmotivet till filmen Eclipse (som jag och Louise kollade på förra helgen, bästa Twilightfilmen hittills, helt klart!). Låten heter Eclipse (All Yours) av Metric. Riktigt bra tycker jag :)

 

Nu fortsätter snart idolfinalen. Jag vet inte vem jag tycker ska vinna. Båda är så bra! Sen ska jag nog sova. För imorgon kommer ju systrarna hit som sagt. Jag blir så himla glad när de kommer och hälsar på. Det gör ganska ont att vi nu blivit vuxna och inte kan ses lika ofta längre, it´s really killing me! Så när vi träffas igen så är jag så himla glad! Då mår jag bra! ♥


Fredag

Fredag idag då! Det betyder att imorgon kommer Louise och Lisa hit! Ska bli kul, vi ska fira Louise som fyller år på måndag :)

Men det har varit en riktigt seg dag hittills. Har typ inte gjort nånting. Typ pluggat lite, lyssnat på radio hela förmiddagen, löst sudoku, fått massor av grattis-på-namnsdagen-sms, pratat med farmor, kollat på Greveholm, lyssnat på musik... Ja ni ser ju, bara en massa sega saker :P Ikväll ska jag i alla fall kolla på Idolfinalen. (Jay och Minnah är tydligen tillsammans nu också. Skulle inte Jay typ gifta sig??)

Har inget intressant att skriva märker jag, haha. Ville bara tala om att jag lever, typ.

Kram på er.

Det blir nog ingen tårta imorgon, men fika i alla fall. Vi kanske till och med kostar på oss att köpa glass? :)


Funderingar

Några saker jag funderat på de senaste dagarna...:

1. Just nu pågår ju klimatmötet i Cancún i Mexico. Precis som förra årets möte i Köpenhamn går det trögt. (Det var förresten inte bara belsutsfattandet som var "fiasko" förra året. Världens ledare kom dit i privata flygplan mm, vad är det för initativ? De ska vara "förebilder" för resten av världen och så beter de sig så? "Barn gör inte som föräldrarna säger, de gör som föräldrarna gör"... Detta verkar i alla fall ha blivit bättre sen förra året.) Idag sa de på nyheterna att alla länder skrivit på ett avtal som går ut på att klimatutbildning ska finnas med i läroplanen i samtliga länder. Det är ju bra. Men det finns dock ett problem som jag ser det. Det är svårt att få människor att göra så som de har lärt sig. Folk är ju så otroligt lata! Men undervisning är ju såklart ett mycket bra första steg och jag vill inte att någon ska tro att jag är emot det, för det är jag inte.

2. Häromdagen sa de på P3 Nyheter att forskare kommit fram till att bland annat metan (som är en växthusgas) bidrar mer till växthuseffekten än koldioxid. Och så intervjuade de någon högt uppsatt person (minns inte vem) som sa att det är viktigare att vi minskar utsläppen av metan än koldioxid, blablabla. Då hoppas jag verkligen att människor är smartare än att de tror att nu är det helt okej att ta bilen var som helst, och koldioxidutsläpp är "hel okej". För det är verkligen inte helt okej...

3. På måndag startar Musikhjälpen i P3 och pågår fram till den 19 december. På kentforumet har en insamling startat igång, för att slå deras insats från förra året, 4000 kr. Jag tycker det är viktigt med välgörenhet och tänker (såklart) vara med i insamlingen. Men nu var det inte det som var poängen med denna punkt. Poängen är att jag tycker att alla på något sätt ska bidra... Temat det här året är "barn är inte till salu". Skänka pengar gör man genom att önska en låt (kostar 50 kr), lämna pengar direkt till glasburen (där programledarna är inlåsta, i är i Malmö), sätta in pengar på Radiohjälpens konto eller bjuda på saker som bland annat artister auktionerar ut (förra året skänkte till exempel Kent Jockes Vapen & Ammunition platinaskiva som auktionerades ut). Det viktiga är inte att skänka mycket, utan att skänka något. Även en krona gör skillnad!

4. Är det bara jag som inte vet vad Wikileaks är? Jag fattar ingenting av nyheterna nuförtiden...

Hoppas ni orkade läsa!

Julklappar

Idag på förmiddagen var jag ner på stan. Jag skulle köpa julklappar och presenter. Jag hade stora spenderarbyxorna på mig och nu är jag klar med allt julklappsshoppande och presentköpande. Känns så himla skönt att vara klar! Såhär tidigt har jag nog inte varit klar på typ hundra år, om det ens någon gång har hänt! Skönt är det som sagt, det var inte så kul för några år sedan när jag sprang runt på stan kvällen den 22 med tusentals andra människor, haha.


(Gammal bild)

Christmas Lights


Årets bästa jullåt är såklart Christmas Lights av underbara Coldplay. Som för övrigt kommer med nytt album nästa år! Hur mycket gilla?? :D

Låten släpptes förra veckan, så nyare kan det ju knappast bli.

Tankar

Idag på föreläsningen pratade läraren om tankar. Att det går inte att tänka att man inte ska tänka på något. Han tog "mjölk" som exempel. Först sa han "mjölk" och sen frågade han vad vi tänkte på. Alla tänkte (såklart) på något som kunde kopplas till mjölk (ett glas med mjölk, en mjölkförpackning, en ko...). Sen sa han att vi fick tänka på vad som helst utom mjölk samtidigt som han sa "mjölk" igen. Det var helt omöjligt!

Och precis så är det. Jag tänker hela tiden att jag ska sluta tänka på det där. Och alla andra säger till mig att sluta tänka på det. Lättare sagt än gjort! Ju mer man tänker att man inte ska tänka på det, desto mer tänker man ju. Värst är det på kvällen när man ska sova. Då håller man inte på med en massa annat som distraherar tankarna.

747

Vet ni vad? Jag blev väldigt glad imorse. De spelade en av mina favoritlåtar på radion. En som jag aldrig hört där innan. 747. Det var i och för sig singelversionen som inte är riktigt lika bra som albumversionen, men men. Ändå himmelriket vad gäller låtar! Och vet ni vad det coolatse är? Tiden den spelades... 07.47...

Och för er som är intresserade...
Singelversionen:

Albumversionen:



Såhär såg det ut när de spelade 747 på Peace & Love i somras ♥

P3 Guld

Nu går det att rösta fram vilka som ska vinna i P3 Guld! Rösta fram dina favoriter här! Så måste jag bara säga att Kent är nominerade till Årets Grupp! Gissa vad jag röstade på i den kategorin om ni kan! ;)




Grattis Karro!

Idag säger vi grattis till Karro som fyller 20 år idag!

 



Några bilder på mig och Karro (mars 2008, juni 2008 och oktober 2008)


Det var så längesen...

... att jag glömt bort hur det känns att komma hem (Kent – OWC)

I helgen i Ludvika har jag:

- Köpt en del julklappar
- Bakat pepparkakor med mamma, Louise, moster, Annie och Patrik (kusiner) och Bettan (precis så som det ska vara)
- Kollat på pappa på tv (i ett inslag om ABB på Gävledala)
- Åkt skidor i Ljungåsen
- Badat bastu
- Fikat på Engel
- Myst och spelat plump hemma hos Lisa
- Åkt pulka med syster
- Bowlat med Louise och Lisa
- Pluggat
- Bakat lussekatter
- Flummat

Och massa mer. Det har varit en jättebra helg! ♥

Mattips :)

Jag har gjort ett par lyckade matlagningar de senate dagarna. Tänkte tipsa lite...

Ser inte så mycket ut för världen, men gott blev det. Så, vad är det då?

Kyckling (nåt filéaktigt som jag köpte), strimlat och stekt med morötter, salt, lite peppar (svart och vit) och "massa" chilipeppar. Sen gjorde jag sky och ris till.



Detta var något som mamma tipsade om (det andra hittade jag på helt själv, även om nog många gjort samma innan!). Pepprade laxen med både svart- och vitpeppar. Lindade bacon runt och la i en form tillsammans med tomat. In i ungen på 200 grader i knappt 20 minuter. Potatis till. De flesta tycker nog att det blir lite "torrt" utan sås, men jag är inte så bra på sås, varken att laga eller tycka om... Hehe. Men tomaten fixade rollen som "sås" ganska bra ^^

Det var det. Testa vettja! :)

Åh, vad jobbigt det blev nu då. Jag blev hungrig av att skriva detta! ^^


Myströja


Här är tröjan jag skrev om imorse. 80 % ull och riktigt varm och skön är den! Fick den i julklapp av mamma och pappa för några år sedan :)
(Sen kan man ju fråga sig hur konstigt håller jag i kameran egentligen, haha?)

Dagens låt

Vad passar bättre som dagens låt än December? En av mina favoritlåtar just nu, inte för att den passar i tiden, utan för att den är så fin!

 

Vill ni hellre lyssna på studioversionen har ni den här:

 



September, och jag fattar ett svårt beslut
min nedräkning börjar nu
där allt en gång tog slut


Oktober, och jag håller din hand för hårt
har du nåra goda råd
innan klockan byter år


Och du får bli mitt spöke om du vill
snälla, vänd inte ryggen till igen
snälla, möt min blick en allra sista gång
innan du lämnar min kropp
som blivit för trång


November, vi avslutar sagan snart
har du nåra lögner kvar
att pudra dina svar


December, har du nåra hjältar kvar
då är du en sällsynt art
den sista i sitt slag


Och du får bli mitt spöke om du vill
snälla, vänd inte ryggen till igen
snälla, möt min blick en sista gång
innan du lämnar min kropp
som blivit för trång


För trång


Jones & Giftet

Satt och lyssnade på lite låtar från när Kent fortfarande var Jones & Giftet. Alltså tidigt 90-tal. Jag tycker det är bra låtar och "mysigt" sound :) Det märks att de har några år på nacken.

Bilder. Riktigt bra!

Ögon. Den finns med på boxen :)


December

När december här. Typ bästa månaden på året enligt mig. Bara för att den är så mysig! :)

Jag har suttit och knåat lite på min uppsats en stund. Har gjort en fin framsida (varför jag man alltid den först? :P) och skrivit en sida. Så nu behövs det bara 4-5 sidor till. Hehe.

Idag var kallast morgonen hittills denna vinter. -15 ute och 16 grader inne. Har min varmaste tröja på mig idag, med ull och så i, så idag fryser jag inte :) Gött.

Om några timmar ska jag gå till skolan och sen ikväll ska jag kolla på julkalendern! Och se första avsnittet av Mysteriet på Greveholm (kollade på det förra året också, det går inte att komma ifrån att det är bästa julkalendern!) Och öppna första luckan i min chokladkalender! Jiha! ;)

Decemberbild. Ljusstake i förnstret och (sne) gran i trädgården :)


RSS 2.0