Hemåt

Nu ska jag fara hem mot Ludvika. Imorgon blir det valborgsfirande vid bryggan i Håksberg. Då får jag äntligen träffa Ajje igen, som jag inte träffat sen nyår. Jag får träffa Lisa som jag inte träffat på 7 veckor (det längsta vi varit ifrån varandra tidigare var 6 veckor. Det var sommaren 2004 och vi var på semester i tre veckor. Dagen innan vi kom hem åkte hennes familj på semester i tre veckor, haha, lyckat). Jag får träffa Louise som jag inte träffat på fem dagar. Det ska bli najsigt. Men först ikväll blir det firande av kusin som fyller år imorgon :) Nu ska jag ner på stan och fixa en massa grejer innan tåget går.

Hejsvejs!

Syskonen i somras ♥


Hjärta

Mina favoritkentlåtar just nu:

Kent – Stoppa mig juni (lilla ego)
Gillar den främst för texten. Det är någon slags smärta i den. Jag kan känna igen mig i den. "Glöm allt jag sa, jag mår bra". För mig betyder en sån rad att man inte alls mår bra. Inte det minsta. Hela texten är underbar, musiken är underbar, Jockes röst är underbar. Den har den där känslan (som jag har är inte min) som hela låten förmedlar. Jag kan riktigt höra smärtan i rösten. Hela låten är underbar helt enkelt.

Kent – Team building
Detta tycker jag är en riktigt fin låt. En påminnelse om att man aldrig är ensam. "Vi står bakom dig trots att vi aldrig syns, vi rör oss framåt nu som en mjuk sten, en varm lavin, vi rör oss framåt nu. Vi är med dig, alltid med dig, alltid med dig..." Det är så skönt att tänka att vad man än är med om, vad man än går igenom har man alltid någon som är med en, i detta fall är det Kent. Vackrast är "Och hon säger det så mjukt, som om hon pratar till ett barn".

Kent – M
Det här är nog Kents sorgligaste låt och jag älskar den. Den handlar om Jockes mormor som dog i cancer... Något mer behöver nog inte sägas. Låten avslutas med en klocka som tickar... Då gör det ont i hjärtat...

Kent – Chans
Ännu en sorglig låt. En låt som jag verkligen känner igen mig i. "Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt. Så får jag en chans att ge dig allt det du aldrig haft, men jag är för feg." Jag gillar dock inte riktigt mitten på låten, jag tycker inte det passar in riktigt. Det jag tänker på är "De små, små orden är svåra ord och de hådra orden är enkla ord..." Men raden "Men nu är det för sent" gillar jag något enormt.

Kent – Romeo Återvänder Ensam
En stor anledning till att jag gillar denna är Markus sång. "Jag vill ha dig, du är min, du är bara min. Jag vill ha dig, jag är din, jag är bara din".  Slutet på låten är så mäktigt att jag liksom inte vet vart jag ska ta vägen. Jag får  gåshud på hela kroppen när Jocke och Markus växelsjunger sång och kör. Det är så vackert!

Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare )
Jag har sagt hundratals gånger att jag älskar den här låten. Introt är magiskt. Texten är precis jag. Jag känner igen mig i vartenda ord. Jocke måste ha haft mig i tankarna när han skrev den. Jag kan inte komma på någon annan förklarning. Musiken är även den enormt vacker. Att uppleva denna låt live (två gånger) är bland det bästa jag varit med om. "Jag kan få dig när du vill" är bara en av alla de magiska textrader som denna låt består av.

(Jag hade tänkt lägga in låtarna från Youtube, men inbäddningsfunktionen verkar inte fungera just nu... Länkarna är till Spotify.)


Fint

Idag var det äntligen fint väder igen. Men jag har inte haft någon lust alls att vara ute idag. Herregud, nåt måste ju vara fel! Det blev i alla fall en glass ute i solen på eftermiddagen, när vi tog en rast i grupparbetsarbetet (konsting ord det blev!).

Hoppas det blir fint i helgen också, på valborg!

Ränderna går aldrig ur



 

Idag hade jag på mig toppen jag fick av påskharen!


Grönska

Den här tiden på året är typ den bästa. Att se hur allt blir grönare och grönare för varje dag. Utanför mitt fönster just nu:


Uttråkad

Jag hade uppenbarligen tråkigt på föreläsningen idag...


Oklart varför jag gjort en katt mellan Jocke och Martin... Haha

Håkan Hellström, Löfbergs Lila Arena, 22 april 2011

Som jag skrev tidigare var konserten i fredags en av de tre bästa jag någonsin varit på (jag har ju dock inte varit på så många, men ändå). De som också finns med på den topp 3-listan är Kent på Peace & Love i somras och Muse på Wembley i höstas.

Den bästa låten var Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din. Men även Jag vet vilken dy hon varit i (som nog är min favorit-håkan-låt just nu) var något utöver det vanliga. Men alla låtar var verkligen bra!

Jag vet vilken dy hon varit i, gåshud....


Jag filmade även Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din, men ljudkvaliteten på den blev jättedålig, vilket är synd eftersom det hände en kul grej under låten ;) Håkan sjöng en rad och sen var det meningen att publiken skulle sjunga nästa rad, men det blev inte riktigt så, så vi fick en lektion, haha :)

De låtar jag saknade mest var Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig (jobbigt att skriva!) och Nu kan du få mig så lätt.

 

Här är lite bilder på lilla söta Håkan! :)



 








Hurricane Gilbert!







Jag tyckte det var fint att han tackade och sa hejdå till alla framme vid scenkanten efter att konserten var slut också. Tyvärr lyckades vi inte fånga en ros dock...


Påskhelgen

I torsdags kväll kom mamma, pappa och Louise ner hit till mig.

På fredagen var vi ut till Skutberget utanför Karlstad. Där satt vi en stund i solen och åt även "picknick-mat" vi hade med oss. Efter maten gick vi promenad i solen.

Jag tyckte det kändes som man var på Västkusten!






Efter promenaden åkte vi ut till Hammarö. Där var vi till Sydspetsen och satt där på stenarna ett tag och njöt av solen. Det kändes också som Västkusten! Som tur var såg vi inte till Christer Sjögren!







Efter att vi suttit där ute ett tag blev det till slut dags att åka tillbaka till mig. Där åt vi årets första utemiddag (för min del).


Det var rätt så rejält varmt där kan jag säga! Vi tog ut påskgodis till efterrätt. Chokladen hann typ smälta på bara någon minut ;)


När vi ätit färdigt åkte vi till Löfbergs Lila Arena. Mamma och pappa satte sig vid älven ett tag. Jag och Louise började köa!

 

Efter en knapp timme var det insläpp, då satte vi oss på golvet där inne och hängde typ längst fram!

 



Efter ytterligare en dryg timme kom han vi väntat på. Håkan Hellström!



Jag ska skriva mer om konserten senare. Så länge kan jag säga att den platsar över de tre bästa konserterna jag varit på!

Efteråt blev det nattmat på Sibylla ^^

På lördagen åt vi lyxfrukost.



Sedan gick vi på stan hela förmiddagen och shoppade. Jag köpte inte så mycket, förutom massor med presenter ^^ Massa folk fyller ju år den här tiden på året! Sedan fikade vi på Café August i solen innan vi styrde bilen norrut mot Dalarna. Vi åt påskmiddag hos moster och kusiner i Forstäppan :) Vi kom hem ganska sent på kvällen och då satte vi oss och kollade på gamla diabilder. Mycket trevligt.

På söndagen var jag oh Louise på cykeltur runt Haggen (2,5 mil). Vi stannade vid Hagge badplats och fikade och solade/läste en bra stund ute på bryggan.


Fika i Hagge.


När vi kom hem blev det premiärgrillning (förutom för mor och far som tjuvstartade förra helgen... Efter maten blev det chill i solen innan jag och Louise gjorde rent hela balkongen med högtrycktvätten! Det blir en hel del barr från grannens tall...

 

Senare på kvällen åkte vi till farmor och fikade där även faster med man var på besök över påsk.

 

Måndagen inleddes med utflykt till Predikstolen. Det är så himla fint där! Typ världens finaste utsikt. Vi fikade och chillade i solen! (Vi verkar inte har gjort annat än fikat och chillat i solen den här helgen :))

 



 







Hacke Hackspett!

När vi kom hem satt vi på balkongen, åt grillat igen och sen satte jag mig på tåget till Karlstad. Detta var den bästa helgen på mycket länge, som sagt.


Tillbaka till vardagen

Jag är tillbaka i Karlstad efter ett par dagar här med familjen och därefter ett par dagar hemma i Ludvika. Känns lagom kul att man ska till skolan imorgon... Nu är det slut på sommar och ledighet för ett tag framöver. Hurra! Men det har verkligen varit sommar den här helgen (22 grader i skuggan idag), så himla naaajs!!! Bästa helgen på mycket, mycket länge! Imorgon kväll (tror jag) blir det bilder och så från min påskhelg. Håll till godo.

Godnatt, typ

Jag funderar seriöst på att gå och lägga mig nu. Jag är så sjukt trött!! Hade jag lagt ner huvudet på bänken i skolan när vi jobbade med grupparbetet på eftermiddagen hade jag somnat, jag lovar. Men imorgon får jag en timmes sovmorgon eftersom vi ska träffas tio imorgon. Är egentligen ledig, men vi ska jobba med grupparbetet. Sen på kvällen kommer mamma, pappa och Louise hit! :D Jag har längtat så!!! "Sist vi sågs var det vinter och en meter snö". Det var början på mars i alla fall. Längesen! :O



Håkan Hellström – Jag Vet Inte Vem Jag Är Men jag Vet Att Jag Är Din

Önskar att någon...

Jag har ledsnat på att vänta
Ärligt talat jag är så trött
Du är tv-ögd, förändrad
Du är gråtmild, du ser rött
Jag har ledsnat på att vänta
På dom ständiga problemen med sömn
Behöver nån som behöver mig

Löptur och tentaresultat

Hej!

Gud vad jag är trött. Som vanligt sitter jag uppe alldeles för länge på kvällarna. Måste skärpa mig!

Idag var jag i skolan till halv två, typ. När jag kom hem fikade jag för jag var jättehungrig och en stund senare stack jag ut och sprang en runda på elljusspåret igen. Gick inte riktigt lika bra idag. Jag fick håll, så jag var tvungen att gå en bit ett par gånger. Förra gången lyckades jag pusha mig själv att springa heeela rundan. Jag brukar annars inte vara så bra på att pusha mig själv. Därför tycker jag mest om att gå på gruppträningspass, för då är det alltid ledare som pushar och så är det ju svårare att fuska såsklart ;) Lite segt att det gick sämre än förra gången, men jag kommer igen nästa gång :) När jag kom in duschade jag, pluggade, tvättade, lagade mat, åt, tvättade, diskade, pluggade och nu sitter jag här.

Jag gick nyss in på min sida på kau.se eftersom tentaresultaten från externredovisninstentan kom in idag. Jag klarade den!! :D Bara lite surt då att jag bara var 2,5 poäng från VG, men jag får väl vara nöjd ändå :) Firar med godis i alla fall!

Nu ska jag ut och kolla till tvätten.

Hej svejs!



Btw, en av björkarna utanför mitt fönster har musöron, så fint :)

Sol!

Hej gott folk!

Vilken solig och varm dag det varit idag. Synd då att vi hade föreläsning i fyra timmar! (Även om vi fick sluta lite tidigare.) På eftermiddagen jobbade vi med grupparbetet ute på gräsmattan utanför skolan :) När jag kom hem satte jag mig på våran balkong. Det var varmt och skönt och jag blev jättetrött av det. Dessutom var det inte så skönt att sitta på en pinnstol så efter nån timme gick jag in och la mig på sängen och lyssnade på musik och somnade nästan, haha.

Aktiv söndag ^^

Jag sitter och lyssnar på Håkan och laddar för konserten på fredag :) Det är rätt gött. Fast jag är trött, så ska nog lägga mig snart.

Idag har jag hunnit med så himla mycket. Efter att Denise åkt imorse gick jag ut på promenad i en och en halv timme. Satt vid sjön i solen ett tag och bara lyssnade på tystnaden och fåglarna. Det var så skönt, men efter ett tag började det blåsa och då blev det lite kallt så jag gick vidare. När jag kom hem igen åt jag lunch och pluggade lite. Sen tog jag en cykeltur på 45 minuter. När jag kom in pluggade jag lite till och sen tog jag en springtur på en halvtimme. Efter att jag duschat satte jag mig på våran skitiga balkong och pluggade klart kapitlet. Det var varmt och skönt där på balkongen, men det luktade rök :( Nu på kvällen har jag kollat på tv och ätit godis och popcorn som blev över från igår. Tyckte jag var värd det :) Undrar bara var jag ska göra av vinet som blev över igår. Känns ju lite depp att sitta och dricka det helt själv xD


Gårkvällens mysiga middag :)

Hämtade ut biljetterna igår! :)




Denise på besök :)

I helgen har Denise varit här. Det har varit mycket trevligt. Igår började vi med att åka till Ikea en snabbis. Efter det var vi in till stan :) När vi kom tillbaka till mig åt vi en snabb lunch och sen gjorde jag mig iordning. Eller snarare Denise gjorde mig iordning och sen åkte vi ut och fotade! :) Kulkul. Vi var ute i typ en och en halv timme och när vi kom hem igen fotade vi lite till inne. 750 bilder blev det ^^ Efter det lagade vi god mat och åt. Sen var vi ute och powerwalkade på lördagskvällen ^^ (så vi skulle göra oss förtjänta av kladdkakan vi bakat) När vi kom in åt vi kladdkakan och godis och popcorn och kollade vi på film. Fast Denise somnade typ på en gång, så jag kollade mest själv :P

Idag var jag ute och gick när Denise hade åkte hem. Nu ska jag nog ut en sväng till. Vill inte sitta inne en sån här fin dag!

Hörs senare!

Haha

"Skulle jag träffa oss och vara 15, skulle jag bli otroligt besviken. 'Vilka är de här trötta, feta gubbjävlarna?'"

- Joakim Berg, Kent


<3

Alltså, det är något speciellt med Jocke Bergs röst.

Jag kan lyssna på en massa annan musik, men så kommer en Kentlåt och när Jocke börjar sjunga känner jag någon slags trygghet.

Eller om jag är stressad eller ledsen och lyssnar till Jockes vackra stämma blir jag så lugn, mår gensat mycket bättre.

Det går inte riktigt att beskriva. Men det är vackert, fint. Stort.

Jag älskar honom! Jag älskar Kent! ♥


Jag blir alldeles tårögd!

:(

Från och med 1 maj är det ingen lyckad kombination att vara fattig student och musikberoende, som jag. Spotify ska nämligen lägga ner gratistjänsten. Man kommer kunna lyssna 10 timmar i månaden gratis. Det innebär typ fem låtar per dag. HUR SKA JAG ÖVERLEVA?!?!? :'( Blöööööö.


Jag har precis kollat på Så nära får ingen gå - Ett år med Kent för hundrafemtioelfte gången. Nu kollar jag på konsert med Robyn på tv :)

Ajajaj

Jag kom åt "taket" i ugnen när jag skulle ta ut klyftpotatisen nyss. Jag spolade kallt vatten tills fingret domnade bort, men nu har känseln kommit tillbaka och det svider så jag tror jag smäller av!!


Ser inte så farligt ut, men det gör verkligen skitont! :S

Fåglar

Skolan idag var hur seg som helst. Vi började åtta. Sen kändes det som att man satt där heeeela dagen. Kollade på klockan och den hade inte rört sig nånting?! Hur som helst så slutade vi i alla fall elva (kändes som typ fem). På eftermiddagen tog jag en promenad. Idag gick jag den vägen där jag såg ormen förut, men ingen orm idag, tack och lov. Jag gick även nere i Alsterdalen och tog lite bilder. Det är så himla fint där. Och massor av fågelsång. Såg massa olika fåglar. En koltrast (som hoppade runt bland löven på marken och letade efter något. När jag tog fram kameran för att filma den söta lilla fågeln, stod han helt stilla jättelänge och sen flög han iväg. Otacksamma fågel!), en gås eller nåt som flög förbi, en fågel som jag med stor sannolikhet tror var en gröngöling:O, en björktrast (skettrost), talgoxe och så ett par som jag tror var domherrar:O Plockade även vitsippor som nu står på mitt bord. :)

 




Den lilla otacksamma koltrasten!




De slår nog ut imorgon :)


I-landsproblem

Jag sitter och lyssnar på Kent. Vill inte stänga av den, men nu börjar hockeyn. Åh.

Torsdag

Jag har nyss varit och handlat. Igår kväll gick lampan i taket sönder, så jag tänkte handla idag istället för imorgon (som jag tänkt från början) för att kunna sätta i en ny lampa. Tror ni jag kom ihåg att köpa glödlampa då? NEJ! Gah! Stod till och med överst på inköpslistan... Aja, får väl fixa det i helgen då. Jag registrerade i alla fall ICA-kort idag, så nu ska här samlas poäng! ;)

Idag är det Hot spot dagen i skolan. Vad det är? Ja, jag vet inte riktigt om jag ska vara ärlig, men i alla fall skulle Blondinbella och Kristian Luuk vara här och prata. Inget som intresserade mig egentligen, men Sofia som var på Blondinbella i förmiddags sa att det var väldigt intressant. Man kanske skulle varit där ändå? Fast nä, var nog bättre att gå på föreläsningen!

Ikväll är det hockey. Färjestad kan vinna SM-guld ikväll. I Karlstad. Jag kollar, så klart.

Dagens vårtecken:
* Årets första cykeltur
* Såg en sädesärla!!
* Plockat massa tussilago


Mina favoritvideor

Jag har suttit och kollat på alla kent-videor på eftermiddagen (och pluggat!).

Här är mina favoriter:

Chans. För att den är så cool, med klipp från alla andra videor!

 

 


Gravitation. För att den är så sorglig och gripande.


VinterNoll2. Vet inte riktigt varför jag gillar den. Den är fin bara.


Max 500. Jag gillar stämmningen i videon. Jag gillar när de ler så där fint. Skuggorna är coola. Men framför allt är både Jocke och Sami sjukt snygga i den här videon! :$


Frank. Själva videon är inte mycket att hänga i julgranen, men även här är Jocke... ja... minst sagt jävligt snygg!

Sjuk?

Igår kväll kände jag mig sjuk. Hela dagen idag har jag mått bra, men nu på kvällen känner jag mig sjuk igen. Skräck. Pratade nyss med Lisa. Vi har inte setts på hur länge som helst. Det var skönt att höra din röst! ♥ Imorgon börjar jag skolan vid 9. På eftermiddagen ska vi börja med grupparbetet. Blir nog bra, bara jag mår bättre då. Nu ska jag lyssna klart på Kent – Stoppa mig juni (lilla ego), göra kvällsfika och kolla på slutet på hockeyn innan jag går och lägger mig.

I keep dancing on my own


Tisdag

Hej!

Jag kom precis hem från skolan. Gick sådär jobbig eftermiddag igen. Och idag är det kallt ute igen. Igår var det så soligt och fint. På rasten köpte vi glass och var ute i bara tunn kofta och det blev nästan för varmt. Idag är det kallt och regn. Nu ska jag snart äta. Glömde ta med frukt till skolan idag så är rätt hungrig.


The weekend

Min resa hem i fredags blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. På grund av strömavbrott (som orsakats av "stormen") fick jag åka buss till Örebro. Sitta där i en och en halv timme. Sen tåg hem, som var försenat. Kom hem kl 22, skulle varit hemma kvart över sju. Woho.


Buss


Gick upp på stan för att hitta nåt att äta. Lekte lite turist också... När jag ändå gick förbi liksom.


Mycket folk på tåget :O


♥...

 

På lördagen var jag och fikade på stan med Denise :) Mycket trevligt! Efteråt gick jag till farmor och hjälpte henne att byta gardiner och tvätta fönster. Blev mycket fint :) Sen satt jag typ hela eftermiddagen på balkongen och läste/pratade med Louise i telefönen. När solen gick ner bakom träden gick jag in och satte på musik och tog fram mitt pussel. Haha, jag tror pappa var uttråkad på eftermiddagen, han sjöng nämligen med i Kent och satt och la pussel med mig ^^ På kvällen kollade vi på nån konstig fransk film.

 

Söndag förmiddag satt jag vid pusslet igen. Efter lunchen åkte jag och hälsade på Karro i Falun. Fick äntligen se hennes lägenhet! Hon har liksom bott där i snart två år och jag hade inte varit där en enda gång, haha. Vi var bland annat ute och gick, spelade kort och pratade massor :)

 

Hppbackarna :)


Vi ♥


Vackra Falun

Vi mötte Herr och Fru And. Herr And verkade arg på oss... :O

 


En värld av liv

Hej!

Nu är jag tillbaka i Karlstad efter en helg hemma. Det har varit bra. Berättar mer ikväll när jag lagt in lite bilder i datorn, kamerabatteriet laddar just nu...

Ikväll ska jag kolla på tv... Haha. På Vetenskapens Värld. Då visas nämligen Mattias Klums film En värld av liv. En naturfilm om världens rikaste korallrev i Raja Ampat i Indonesien. Jag tycker Mattias är en himla bra naturfotograf!

Se bilder här!

Ikväll 20.00, SVT2.


Raja Ampat

"We live in a beautiful world..."
Coldplay – Don't Panic

Freeeeeedag!

Jag hade en massa saker jag tänkt göra nu på eftermiddagen. Bädda (hann inte imorse), dammsuga, plugga, diska, packa. Sen kollade jag nyss på klockan. "Va!? Är den redan halv tre!?!?" Vad har jag gjort? Fastnat vid datorn och suttit och kollat på en miljontals bilder från våren 2009. Mest från balen och studenten. Saknar det lite...









Fina dagar...

Det var kul i skolan idag. Vi hade en gästföreläsare. Det var författaren till kursboken. Haha, han var en kul prick och snackade gotlänska. Fast inte lika mycket som gubben i vi bodde hos när vi var där, han fattade man ju inte ens vad han sa xD I alla fall, han var rolig och visade massa bilder, visade ett youtube-klipp och på rasterna spelade han musik. Eller han spelade inte men han satte på musik.

Haha. Tycker norrlänningarna är roligast xD

När vi hade slutat gick jag och Sofia och hämtade ut våra marknadsförningstentor och sen fick jag sällskap halva vägen hem eftersom Sofia hade ett ärende åt det hållet :)

Nu måste jag ta och göra det jag hade tänkt att jag skulle göra!


Snart helg :)

Är trött fastän jag sov till 10 imorse (då jag väckarklockan startade). När matchen är slut (efter förlängning, drygt) ska jag lägga mig och läsa en stund (ska börja med ny bok!:)) och sen sova. Imorgon ska jag upp tidigt och till skolan vid 9. Slutar 12 och 16.51 tar jag tåget till Ludvika. På vägen möter jag Lisa som ska till Karlstad i helgen. Typiskt att det blev så att hon åkte bort när jag åker hem.. Så i helgen ska jag umgås med mor och far. På lördag ska jag hem till farmor och byta hennes gardiner. Det ska bli fint väder hela helgen så det blir antagligen massa tid på balkongen :)

Nu ska jag fixa lite kvällsfika. Godnatt!


Älskar bilden!

HÅKAN

Jag sitter och kollar på hockeyslutspelet mellan Färjestad och Skellefteå. Förra matchen (i tisdags) spelades i Löfbergs Lila Arena i Karlstad. Den 22 april (långfredagen med andra ord) händer det andra grejer där. Då spelar nämligen Håkan Hellström där. Igår berättade mamma att hon och pappa köpt biljetter till konserten till hela familjen. Vi ska alltså gå på Håkan om drygt två veckor! Jag är happy!! ♥

 



Update: Nu går tydligen brandlarmet i Skellefteå, får väl se hur det går med den där matchen...


Anna Ternheim

Kom till detta vidoeklipp via en länk på Kentforumet. Tyckte det var en fin liten sång!


Skola, vår och radio

Idag har jag varit i skolan mellan 9 och 4. Jobbigt! Jag är helt slut xD Idag började den sista delkursen, organisation. Blir nog bra det här. Den verkar i alla fall bättre än ekonomistyrningen som jag inte förstod mycket av igår. Ekonomistyrningsboken är dessutom jättetråkig. Med betoning på jätte... Då är den andra bättre.

Imorgon är ledig dag, vilket uppskattas eftersom jag har varit jättetrött hela dagen idag också. Ska ta sovmorgon imorgon! Sen ska jag tvätta (har slut på strumpor!) och plugga lite. Och vila och bli pigg!

På rasten idag satt vi ute och det var rätt skönt. Soligt och ganska varmt. Henrik köpte glass :D Det är så himla härligt att våren är här!

Kul att jag haft denna låt på hjärnan hela dagen också... Petter – Baksmälla Woho... Tycker verkligen om att lyssna på radio på mornarna ibland. Speciellt när de spelar superbra (ironi) låtar som sitter kvar i hjärnan hela dagen! Suck. Det ska dock bli intressant på fredag för då är Erik Hassle gäst i Morgonpasset. Blir troligtvis en hel del snack om samarbetet med Jocke och Martin :) Lite kul text i infon...: "Fredag 8/4 Ja! Det är finfredag och vi firar det med att bjuda in en gammal kär vän som vi längtat efter - nämligen Erik Hassle! Erik har kommit hem från sin tid i London och hängt en del med de ljusskygga killarna i KENT."

Nu ska jag diska! Jihoo.


En svart låda?

Jag tycker mer det ser ut som en röd/rosa låda jag, men men...


(Jag tog bilden med mobilen, därför det är så kass kvalitet.)

Effektivt

Det tog en kvart till innan jag gick och hämtade boken. Sen läste jag två sidor innan jag kände att jag var jättehungrig och började med maten. Nu måste jag diska. Och jag håller på att somna. Var ska detta sluta?


Glad!

Vad glad man blev när man kom ut efter att vi slutat och det regnar ute! Är glad att jag passade på att handla när jag var ute igår så jag slipper göra det idag.

Det första jag gjorde när jag kom hem var att logga in på kau.se. Resultaten från marknadsföringstentan kom nämligen in idag. Jag klarade det! Blev så himla glad. Känns jätteskönt att ha det avklarat! Så nu är jag glad trots regnet :)

Nu är det väl kanske dags att plugga lite. Gud så skoj. Jag är så himla trött. I förmiddags ville jag bara gå och lägga mig och sova igen. Jag tycker inte om att bara gå på eftermiddagarna i skolan. Hellre bara på förmiddagen i så fall.

Mot boken....


Nån random bild

Dagens utstyrsel

Såhär har jag sett ut idag!

 


Jag hade mina Converse för första gången i år idag. Älskar dem!


:)

Jag tog med mig solen in!


Yeay

Som jag skrev igår så började en ny delkurs idag. Jag tror nog att det blir intressant. Och så är det ju alltid kul med roliga lärare! Sen tyckte jag att det var väldigt najs att vi fick sluta över en timme tidigare idag. Det tänker jag utnyttja och ta en promenad i den härliga vårsolen som skiner idag! Åh, vad jag älskar våren såna här dagar! Nästan all snö är borta nu, bara snöhögarna kvar. Jag gissar att min blick kommer vara fäst i diket under hela promenaden... När jag kommer in blir det lite läsning inför morgondagens föreläsning.

Syster i Stockholm i april för två år sen ♥


Seg dag

Riktigt seg dag idag. Jag har inte gjort nånting. Lyssnat på musik, pratat med Louise (♥) och kollat på youtube-klipp. Men det har ändå varit skönt med en helt ledig helg utan plugg! Imorgon börjar de nya delkurserna. Hoppas att de också är intressanta precis som marknadsföringen och externredovisningen. Tänk att halva terminen redan gått! Nu ska jag kolla på Mästarnas Mästare.

Regn

Imorse vaknade jag av att det regnade på fönstret. Då blev jag ledsen. Sen somnade jag om. En stund senare vaknade jag igen av att det regnade på fönstret men somnade om en gång till. Så höll det på några gånger. Sen vaknade jag av att fåglarna kvittrade. Då tänkte jag att det kanske var sol ute och jag tänkte att då kan jag gå ut och ta en promenad i solen. Några minuter senare hör jag regnet mot rutan igen... Jag  tänker inte gå utanför dörren idag! Det är värsta dimmigt (ser inte ens skolan, som ligger jättenära) och regnigt. Huu. Ska typ lyssna på musik eller kolla på youtube-klipp hela dagen ;)

Kent – Sverige
"Regnet slår mot rutorna nu, men natten är ljus i ett land utan ljud..."

<3

Jag var väldigt trött igår kväll. Jag satt och kollade på Coldplay-dvdn och höll på att somna. Då är det illa alltså! ;) Sen blev jag alldeles tårögd av att jag kommer få uppleva det där på riktigt snart. Det känns så stort och jag är så glad för det!

Nu är det snart dags att sova!

Städmusik

Det bästa med att städa är att lyssna på musik. Högt. Idag har jag lyssnat på:

♥ X&Y - Coldplay

♥ Hagnesta Hill - Kent
♥ Du & Jag Döden - Kent
♥ En plats i solen - Kent
♥ A rush of blood to the head - Coldplay
♥ Verkligen - Kent
♥ B-sidor (cd 1) - Kent
♥ Isola - Kent


Nystädat

Hej alla!

Idag har jag städat hela dagen! Det tog över sju timmar! Haha. Men nu är det verkligen rent också. Nu ska jag nog ta och kolla lite på tv och äta lite godis :) Men först ska jag visa ett par bilder.

Vår/sommargardiner :)






Coldplay <3

Nu drar jag igår denna!


God put a smile upon my face

Externredovisningstentan idag gick nog bra tror jag :) Känns skönt. Och nu ska det bli väldigt najs med helg! Synd bara att Denise inte kan komma imorgon som det var tänkt. Istället ska jag vårstäda! Så roligt! Eller inte kul att städa, men kul efteråt för då blir det så fint. Jag ska sätta upp sommargardiner också, så då blir det extra bra ;)

Nu är jag trött och ganska hungrig, så jag ska nog äta middag snart. Det blir laxpaj som jag tog fram ur frysen igår. Mumsigt! Ikväll ska jag kolla på min Coldplay-dvd och äta godis! Skivan hackade rätt mycket förra gången jag kollade på den. Hoppas bara att det var damm eller nåt, för om det är repor på den blir jag ledsen!!

Coldplay – God Put A Smile Upon Your Face

Man kan ju inte börja ladda för konserten för tidigt. Ikväll ska jag glömma att det är hela tre månader kvar! ♥

RSS 2.0