Lördag

Idag när jag vaknade var klockan nästan halv elva. Ooops ;) Men jag har ändå hunnit med massor av saker:

Kolla på skidor, missade dock början ;)
Städat
Bakat bröd
Gått en kort promenad (kort pga halt och snö i ansiktet haha)
Tömt ut innehållet i damsugaren eftersom jag råkade dammsuga upp en pusselbit
Bäddat rent

Snart kommer mamma och pappa hit och då ska vi fika och sen ska jag skjutsa dem till en middag. Sen blir det lite mat och en film ikväll tror jag.


Ljungåsen

I lördags var jag, Marcus, mamma och pappa i Ljungåsen. Blev lite skidor först, sen fika och efter det tog jag och Marcus en promenad i snövädret och blåsten ;) Men himlans fint var det!
 
 

Att vinka av en älskling

Det är inte lätt kan jag säga. Och ännu svårare blir det när man vet att det är näst intill två månader tills man ses nästa gång. 
 
En kram och en puss, sen tar han väskan och går ombord på tåget och letar efter en plats att sitta. Jag går åt samma håll, fast på utsidan. Sen står man där en minut och tittar varandra i ögonen innan tåget börjar rulla och man vinkar tills han försvinner ur synhåll och tåget svänger runt kröken... </3
 
Igår var det i alla fall fint när han åkte. Tröstar lite ändå.
 

Men kul....

...att det regnat hela dagen.
...att det när jag skulle gå hem blåste skitmycket, dock i ryggen, men det var halt och gick inte att gå långsamt på grund av vinden.

Ja, jag klagar på vädret... Är ju svensk... Som älskar vinter.

En bra sak är i alla fall att jag jobbat in så mycket tid den här veckan, så jag tog mig friheten att gå hem halv fyra (det bästa med flextid)!

Winter´s finally here

Igår blev det 2015 års första skidtur. Fyra varv på Biskopsnäset.Så najs att man äntligen kan träna! I lördags när snön kom skulle jag och Marcus gå upp till mamma och pappa för vi skulle äta där. Och då fick vi gå typ mitt i vägen, i hjulspår. Då fick jag världens längtan att bara slänga mig ut i snön, göra snöänglar och åka PULKA! Men jag var inte riktigt klädd för det, haha, så jag lät bli ^^ Nu är ju snön så hård på grund av att det är plusgrader hela tiden ( :( ) så nu har man liksom inte lika stor lust med sånt. Men så idag snöar det igen! När jag slutade jobbet idag var jag tvungen att gå upp på stan och handla lite. Slut på mjölk och frukt... Och när jag kom hem så jag ut som en snögubbe :D Hoppas hoppas snön får ligga kvar och att det inte övergår i regn som det kanske skulle göra. (I måndags regnade det dock samtidigt som det var -7 grader, hur ofta händer det liksom?!)
 
Är förresten skönt att vara hemma idag. I tisdags och igår var det träning och visserligen älskar jag att träna, men idag var det skönt att bara vara hemma och skrota på kvällen. Den här veckan känns så himla lång! Antagligen för att det är så långa jobbdagar nu mot i höstas, men man vänjer sig väl förhoppningsvis snart. 
 
Känner att detta blev ett väldigt flummigt inlägg. Har ingen koll på hur jag skriver känner jag, haha. Hoppas det blir begripligt. Nu tror jag att jag ska sätta mig vid pusslet en liten stund innan det blir sovdags.
 
Gammal bild från Biskopsnäset
 

Det är återigen vardag

Då är det vardag igen och man jobbar på massor med timmar och är inte hemma före fem längre. Jao. Idag tog jag en sväng upp på stan och fixade ett par grejer. Lite drygt för jag var hungrig redan typ klockan ett och hade bara ett litet äpple att äta på fikat. Men mjölken var slut så passade på att fixa några andra ärenden när jag ändå var tvungen in till stan. Sen när jag kom hem åt jag god chorizo och mos :)
 
Sen har jag kollat på det här: 
http://www.svtplay.se/norges-damer-mot-falun 
 
och det här:
http://www.svtplay.se/video/2582274/sportens-arskronika/avsnitt-1
 
Men nu ska jag nog fortsätta med det här:
 
 

Nere

Sitter just nu och väntar på att ugnen ska bli varm och att mina bröd ska jäsa klart, som jag inte tror blev så jättebra....
Inget bra på tv ikväll förutom hockey kl 22.
Ensam... Hade gärna haft lite sällskap, men ska hem till mamma och pappa imorgon i alla fall.
Ledigheten snart slut. Men en hel dag kvar, varför kan jag aldrig tänka så?!? Alltid "snart slut......:("
Var i alla fall fint att gå igenom alla bilder från jullovet nyss, även om jag saknar fjällen <3
 
 

Jul och lite sånt dära

Folk brukar ju göra årsresuméer den här tiden. Men nu tänker jag skippa det för de flesta av årets bilder finns på min gamla dator och den har jag ingen lust att dra igång. Har förresten ingen lust att göra en sammanfattning heller som jag gjort de senaste åren. Men istället kommer här lite bilder från julhelgen! :)

Snön kom till slut <3
 
Julrosen
 
 
Julgransklädning
 
En färdig gran :)
 
Snart dags för sill/lax och skinka!
 
En kall julaftonspromenad i skogen <3
 
 
 
 
Muntergök xD
 
En sned gran och en rak syster :D
 
Julmys framför brasan.
 
Fika <3
 
Folk som inte kan va stilla asså...
 
Maaaat
 
Mer mat
 
Louise fick största paketet.
 
Funäs! Detta är Ånnfjället, utsikt från sovrummen/badrummet. Topparna i dagens första solstrålar <3 Man kan inte annat än bli käär <3
 
 
Efter soluppgång blev det skidor på sjön i -18,5 grader. Solen nådde knappt över horisonten men fick lite sol på bleka kinder, även om det mesta var gömt under massor med klädlager ^^
 
 

Nyår

Det nya året firades in i Uppsala. Trevligt var det :)

 
2015 ska bli minst lika bra som 2014. Hittills tre saker planerade:
 
- Besök av Marcus 9-11 januari
- Bråvalla 25-27 juni
- U2 21 september

RSS 2.0