Och jag är typ trött eller?


Juligt

Hej!
 
Längesen jag var här nu igen. Den här veckan har jag inte orkat sätta på datorn när jag kommit hem från jobbet. Känner inte riktigt att det finns någon anledning. Och rätt skönt att låta bli och hitta på annat istället. Dessutom när man suttit stilla en hel dag på jobbet. Under veckan har det kommit massor med snö, så himla kul och fint och ljusare ute är det nu. Mamma och pappa har åkt skidor idag, kanske blir någon mer tur under helgen, hoppas!
 
Idag hade vi "skolfotografering" på jobbet. Vi är några stycken som inte finns med på hemsidan, så idag tog vi bilder dit. Det kändes verkligen som att det var skolfoto. Fotografen hade ju en massa bakgrunder och grejs med sig och riggade i hallen, haha. Sen har vi fått upp ljusstakar i fönstren också under dagen idag! Alla fick inte i sina rum (det fanns inte tillräckligt många), men jag fick en. Jag fick tilloch med komma in och välja vilken jag ville ha, de andra fick bara nån random. Höhö. När jag kom hem städade jag mitt rum och senare i helgen ska det väl upp ljusstakar och stjärnor och julgardiner här hemma också.
 
Igår var jag och Louise på Kupolen när jag hade slutat jobbet. Det var skoj att handla julklappar, fika och flumma :) Och imorgon börjar julkalendern.
 
Jul, jul, strålande jul... Snart är den här... ;)
 
Mitt fönster på jobbet ;)

Ny vecka, igen

Idag, idag har jag tagit fram vinterjackan! Nu kommer kylan! Verkar det som. Enligt tidningen ska det bli minus åtta på fredag. Det var på tiden tycker jag!
 
Måndag idag också. Trötter skulle man kunna kalla mig. Inte sovit så jättemycket, mindre än jag brukar, så det känns som att det blir en trött och jobbig vecka. Men jobbdagen idag gick rätt fort ändå, när jag väl kom dit. Och lön har man fått idag också! :D
 
Helgen bestod mest av Vinterstudion på tv och igår bakade vi pepparkakor :) Degen var ovanligt dryg, men det gick till slut ^^
 
Om en stund är det dags för träning. Gött.
 

Recept på supergod kycklinggryta!

I torsdags lagade jag en sån himla god kycklinggryta! Seriöst, hur god som helst! Och enkelt att laga. Eftersom jag är så snäll kommer receptet här!
 

Nu var det längesen jag skrev nåt igen

Jag har väldigt många tidningar liggande på mitt skrivbord just nu...
 

Teater

I fredags var familjen på teater i Borlänge, på Folkets Hus. Kändes annorlunda att vara där nu. I november, utan festivalgrejs. Man känner knappt igen sig när det inte är festivalstånd och människor överallt, haha. Man är ju inte vid Folkets Hus så ofta annars. Bara Kupolen typ. I alla fall, teatern hette Nu är det klippt och var en "spring-i-dörren-komedi" som mamma kallar det. Väldigt rolig var den!
 
Imorgon ska vi på teater igen (kulturella familjen... haha), den här gången på Gammelgården här i stan. Under hallonbusken heter den. Någon svart komedi ska det vara. Eftersom Louise jobbar kväll/natt imorgon så ska moster med :)
 
Gammal bild, teater Arsenik och gamla spetsar som vi såg i Linköping 2008.

Bästa kentkonserterna

Som ni kanske vet har jag sett Kent live fem gånger. Nu, när jag fått lite distans till alla konserter jag varit på tänkte jag lista dem. Den bästa först.
 
1. Lokomotivet, Eskilstuna, 31 maj 2012
 
2. Peace & Love, Borlänge, 1 juli 2010
 
3. Pildammsparken, Malmö, 11 augusti 2012
 
4. Peace & Love, Borlänge, 29 juni 2012
 
5. Storsjöyran, Östersund, 30 juli 2010
 
Eskilstuna

Saknar Kent

Fick syn på en bild på bildspelet jag har på sidan av skärmen.
 
 
Blev att sakna Kent nåt enormt... Bästaste! ♥
 
Var nyss på en promenad. Med Kent i öronen, såklart. Kom att tänka på när vi var i Eskilstuna i våras, så gick jag där och smålog sådär fånigt, hihi :)

Breaking Dawn

 
 
Igår var jag, Louise och Denise och såg Breaking Dawn Part 2, den var jättebra! :) Ska väl inte avslöja för mycket, men ja... Den var väldigt snyggt gjort och med "en liten twist" på slutet, som det stod i någon recension. Lite ångest och lite lycka. Och lite sorg över att det nu är över....
 
 

Bloggar jag läser:

 
Spiderchick
 
Nevnarien
 
Lisa
 
Marcus
 
Tipsa gärna om ni vet någon blogg som man bara måste läsa! :)

I knew that when I met you, I'm not gonna let you runaway

I tisdags köpte Marcus tågbiljetter hit! 14 december, på självaste systers födelsedag, kommer han hit! Så glad! :D
 
Igår skulle jag då köpa biljetter till The Killers på Globen. Har haft lite beslutsågest eftersom jag måste ta ledigt om jag vill se dem (det är på en torsdag). Men så igår bestämde jag mig för att köpa biljetter. Såklart är det slutsålt då! :'( Får väl trösta mig med att jag sparar 650 kronor plus resa och mat osv i Stockholm... Och att jag slipper ta ledigt...
 
 
Igår morse var det dessutom nästan 10 grader varmt. Det är nästan så man inte tror att det är sant. Det är mitten av november för tusan! Nu ska det vara kallt och frost så det blir tjäle i marken innan snön kommer... Haha. Jag har fortfarande inte tagit fram vinterjackan, måste vara någon form av rekord... Det konstigaste är att dagen innan, i tisdags, på morgonen, var det minus fem... Femton graders skillnad liksom... Igår cyklade jag igen till jobbet. Jomenvisst. Inte ofta jag cyklat med lyset på. Det är väl typ när man cyklat hem från nån fest ibland i sommarnatten. Men nu så.
 
Idag såg jag herr och fru domherre utanför mitt fönster på jobbet. Kom av mig lite då. De är så fina och söta hihi. Så nu får vi väl hoppas att kylan kommer också!
 
Idag blev det strömavbrott på jobbet också. Alla datorer, lamporna, ventilationen, allt blev svart helt plötsligt. Och tyst blev det! Vi tog fika en kvart för tidigt, och tio minuter senare var strömmen tillbaka. Hann jobba trekvart, sen blev allt svart igen, haha, fail.
 
Jag och Louise är nu inne på Breaking Dawn Part 1 i våran Twilight-nedräkning. Vi har tagit en paus nu för Louise är och tränar, ska kolla klart ikväll. Åh, vad jag längtar till lördag!!

Ledsen

Ståplatsbiljetterna till The Killers är slut. Godnatt.
 
:'(

Strömavbrott & Coldplay

Igår var det strömavbrott här hemma. Igen. Tredje gången på mindre än en vecka. När mamma kom hem berättad hon att gatlyktorna var släckta, ända ner till OK. Jag hade inte märkt det eftersom i vanliga fall är varannan lampa släckt, däribland den som är utanför oss. Idag ser det dock lite ljusare ut :P
 
Idag släpps Coldplay Live 2012 på DVD! Hade jag bott i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Umeå hade jag LÄTT gått på bio ikväll. Varför kan de inte visa den i Ludvika?! Haha.
 

Väder

Det är knappt man tror att det är sant. Förra veckan var det soligt och fint ute nästan hela veckan (tror jag, man har inte så stor koll när det är mörkt ute när man börjar jobbet och mörkt när man slutar, men lite kollar man ju ut genom fönstret). Hela helgen var det helgrått och regn. Idag var det strålande sol igen. Hur irriterande?!
 
Soooool

Keane

Louise och Lisa åkte nyss till Uppsala. Imorgon ska de till Stockholm på Keane. Själv är man ju lite avis, men man kan inte få allt här i livet. Men hade ju inte varit helt fel att se dem!
 
Igår kollade vi på det här klippet som Johan hade tipsat om. Sååå braaaa! Och Tom Chaplin är söt ;) Och bra! Och Queen är också bra! :)
  

November är en mur av våt betong

Supergrå novemberhelg. Jag längtar till snö, advent, skidåkning, december, julkalendern...
 
Igår förmiddag satt vi och kollade lite på slalomtävlig på tv, vill ut i backarna! På eftermiddag var vi som sagt och fikade på stan. På kvällen kollade vi på Så mycket bättre. Det var väldigt bra avsnitt igår, Miss Lis dag :) Idag har jag och Louise kollat på Twilight. Vi hade tänkt se alla filmer innan lördag när vi ska se den sista filmen på bio. På eftermiddagen var jag ut en stund, men det började regna så det failade lite. Gick i alla fall runt tjärn, det var inte igår!
 

Lördagskväll

Igår klockan 18.42 hos Lisa.
 
 
Innan dess blev det fika på Engel. Skoj att äntligen ses igen. :)

Frrrrredag

Nu är det helg, skönt! Sovmorgon imorgon! Idag när jag slutade åkte jag med mamma hem och vi stannade och handlade. Storhandlade. När vagnen var överfull hade vi bara gått igenom halva affären xD
 
Haha, en kul lapp som hänger på anlagstavlan på jobbet:
 
"Aggressionspapper.
Vid raseriutbrott, riv av en lapp, knyckla ihop och släng i väggen.
Vid behov av mer är tre lappar, kontakta psykolog."
 
Den är rolig tycker jag!
 
Imorse blev jag så himla irriterad på min klocka. Jag har radio på väckningen och igår mitt på dagen hade det varit strömavbrott. Ibland händer det ingenting med min klocka då (var strömavbrott tidigare i veckan också, men då funkade den som vanligt), men igår hade den liksom stängt av sig. Innan jag la mig ställde jag in tiden och så, men jag glömde kolla radion. När man stänger av klockan och sen sätter på den igen (som när det varit strömavbrott) ändrar den sig från FM till AM. Så när radion slog på imorse brusade det ju bara, så jag började skruva på den där ratten där man ställer in kanalen och undrade varför inte P3 gick igång som det brukar. Sen kom jag på att den var inställd på AM, så ändrade jag till FM, men hittade ändå inte P3, först hamnade jag på Bandit och sen på Rix FM. Vad är P3 på för MHz egentligen? Någon som vet? :)
 
Min lilla klockradio ^^
 
Nu ska vi boka biobiljetter till Breaking Dawn Part II, nästa lördag! :D

Kate Bush

En fredag kväll för några veckor sen satte pappa på en gammal LP-skiva med Kate Bush. Jag tyckte det var himlans bra, har inte lyssnat på henne innan. En av låtarna var Wuthering Heights. Den kände jag dock igen, minns att jag hörde den när jag var liten. Pappa berättade att när han hörde den på radion första gången sprang han direkt iväg och köpte skivan, hihi.
 
Jag får gåshud :)

Euphoria

 

Idre vill att jag ska komma dit

När jag och Louise var till Idre i augusti bokade vi stugan i mitt namn. Nu har jag fått reklam från Idre. Kommer väl få det varje år for ever and ever... :P
 
 
Nu blir det träning!

Konstiga saker jag och Marcus gjorde i helgen:

- Kollade på slutet på Bröderna Lejonhjärta. Utan ljud.
 
- Åt frukost klockan tolv.
 
- Marcus fick fem fyror i ett slag när vi spelade Yatzy.
 
- Jag sjöng julsånger.
 
- Var inne i en affär och kollade på leksaker.
 
- Kommer inte på nåt mer nu, men vi är knäppa och bäst! :) ♥

Tillägg till "Turné 2012"

När jag skrev det här inlägget glömde jag en låt. Vet inte hur det gick till, men jag gjorde det i alla fall. Låten som ska läggas till i listan är Den döda vinkeln. Hur bra som helst ju! Lite video-känsla på den...! ♥

En helg i Skåne

Som ni kanske vet, har jag varit i Hässleholm hos älskling i helgen. Lite bilder och annat kommer här!
 
 
Väntar på tåg i Mjölby.
 
Svisch, ett tåg far förbi.
 
 
 
Jag hade lånat en fototidning av pappa. Så fick Marcus syn på detta. Kul ^^ "Varje bild blir en ikon" var rubriken...
 
Mycket grejs.
 
 
Maaaaaat
 
Fredagsmys :)
 
 
 
Sen blev det film, Hunger games, den var bra! :)
 
Lördagspromenad.
 
 
Hässleholmsgården (?)
 
 
 
Skoooog.
 
Min kommentar efter att jag tagit bilden "Hela världen lutar".
 
Fiiiint
 
 
(Y)
 
 
Sååå fint alltså!
 
 
 
 
 
Solnedgång
 
På kvällen blev det film igen, Black Swan. Den var också bra.
 
Sen har vi varit i stan (blev inga bilder därifrån för det blev mörkt innan vi kom ut), spelat Yatzy (en omgång slutade att båda fick 233 poäng. Det ni!) och lite annat.
 
Bra helg! ♥

RSS 2.0