Blä!


ÅNGEST!

En vanlig fredag i Ludvika (nästan i alla fall)

Hej hopp!

Idag har jag pluggat på förmiddagen och sen åt jag lunch på China med Louise och Lisa:) Mycket gotti! Efter maten gick vi en stund på stan och vi var bland annat in på Vero Moda och et fanns hur mycket fina kläder som helst! Jag måste shoppa lite där sen, men jag ville inte göra det innan vi har varit i Stockholm:P Sen var vi in på Hemköp och köpte choklad:P Vi åkte hem till oss, lyssnade på bra musik och spelade plump. Jag failade ganska mycket och fick bara hälften så mycket poäng som Louise och Lisa xD Sen flummade vi ganska mycket, speciellt Lisa som var totalfredagsflum!:D Sen skjutsade jag pappa och Louise till stationen för de skulle åka till Stockholm redan idag, jag och mamma kommer imorgon. På stan hämtade vi (Lisa var också med) mamma och åkte hem. Då kollade jag och Lisa på Coldplay Live 2003!!<3<3 Gud, jag får gåshud på hela kroppen!:D<3 Och Chris är så himla söt:D Nu har jag och mamma haft en mysig middag och ska nu mysa framför tvn:)

Bloggen blir nog uppdaterad tidigast söndag eller måndag kväll eftersom jag kommer att vara bortrest, men då ses vi igen!

Ha en bra helg!

Kram Malin

Info

Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara informera om att det förmodligen inte kommer att bli något inlägg imorgon. 28 januari kommer alltid att vara något av en depp-dag för mig, av anledningar jag inte tänker skriva här. Dessutom kommer jag att tillbringa dagen i skolan, direkt därefter några timmar på ett tåg och sen med skolböcker framför näsan resten av kvällen...

 

Var bara det jag tänkte säga.

 

Godnatt, vi ses på fredag då, antar jag:)

Kram Malin


Dagens outfit





Topp från Gina Tricot
Leggings från Cubus
Halsband "Peace & Love" från mamma och pappa i julklapp
:)

"Nya" ord

Jag var inne på Svenska Akademins hemsida för att jag skulle slå upp några ord i ordlistan. Så hittade jag en sida där det stod nya ord som kommit till i ordlistan. Det var ganska kul att läsa:P Här är några exempel på "nya" ord:

Bergvärme
Bindningstid
Blogg
Chatt
Chokladboll (väldigt nytt ord!:P)
Dejt
Dissa
Fildelning
Fågelinfluensa
Fönstershoppa
Guldtia
Hjärnsläpp (Haha!)
Karaoke
Kioskvältare
Kylskåpspoesi (?)
Laktosintolerant
Ljudbok
Magkänsla
Mingla
Nakenchock (Haha!)
Nätupplaga
Oflyt
Pinkod
Pucko
Rucola
Skräppost
Sms:a
Soffpotatis
Sommarprata (Haha!)
Sprödbakad
Stavgång
Stringtrosa (Haha, jaa...)
Utseendefixerad (:P)

Ganska roliga ord, och många av dem är ju väääldigt nya!:P

Det var allt för nu.


:/

Allt känns bara hopplöst jobbigt just nu...

Fullt upp!

Hejsan hoppsan!

Herregud vad det snöar!!!:D Wohoo!;D

Idag har vi förberett intervjuer som vi ska göra i skolan. Vi jobbar i grupper och sen ska vi intervjua någon vi känner typ. Men vi har ett litet problem. Det är bara en i gruppen som kommer från Karlstad, så det finns inte så många alternativ på vem vi ska intervjua eftersom alla i gruppen måste vara med vid intervjutillfället. Det är ockkså lite kort tid för den här uppgiften. Vi ska vara klara på tisdag morgon och dessutom ska typ alla ska åka hem över helgen... Men det löser sig nog...

Jag har hundra saker att göra idag! Jag måste plugga miljöekonomi, miljöpolitik och fysisk planering, jag måste packa, jag måste laga mat, diska. Innan helgen måste jag göra iordning en mapp med bilder från datorn som jag vill framkalla eftersom vi ska skicka in det i helgen hemma. Jag skulle egentligen tvätta idag men jag tror inte att jag hinner. Och helst vill jag städa lite men det tror jag inte heller att jag hinner, det är ju inte så kul att komma hem till ett dammigt hem på söndag kväll... (Ja, jag kommer åka hem på söndag eftersom vi måste jobba med grupparbetet hela måndagen...)

Om ett dygn sitter jag på tåget hem! Äntligen! Över jul var jag hemma i ungefär tre veckor och tre dagar, nu har jag varit i Karlstad i cirka tre veckor minus tre dagar. Julhelgerna gick megafort, men dessa veckor här har gått hur segt som helst. Sjukt. Och på lördag ska vi till Stockholm, träffa faster, gå på teater, shoppa... :) På fredag ska jag träffa Lisa och Louise och vi ska äta lunch på stan och annat mysigt. Det känns som en evighet sen vi sågs alla tre, så det ska bli hur kul som helst! Saknar dem så himla mycket! <3

Som ni märker är det bara att sätta igång med allt jag har att göra... Men vart ska jag börja? Suck...

Vi hörs kanske senare. Kram Malin


Dagens outfit

Toppen fick jag av Louise i julklapp:)
Jeans från H&M
Örhängen från Lisa i julklapp (syns typ inte, men dom är där iaf:P) :)


Tid

Idag är det bara fem månader tills jag blir 20! :O Tiden går så himla fort! Jag blev ju nyss 19. Jag fyllde nyss 10 för f-n! Stanna tiden någon! I want to be forever young.

Ont

Hej!

Jag har ont i armen. Jag tror jag har stäckt mig:S Det måste ha varit på träningen i fredags eller nåt, för jag kände det när jag vaknade på lördagen och trodde att det var träningsvärk, för jag har haft det sjukt mycket de senaste dagarna! Men den är helt borta nu och armen gör ondare än förut:( Kan inte ens hålla den rakt för då gör det jätteont! :/

Som om inte det vore nog så skar jag mig på ett papper i skolan idag:/ Ajaj! Har ont överallt känns det som.

Skolan idag var bättre än igår. Idag har vi gått igenom hur man gör en intervju:P

Så fort Mediha loggar in på msn ska vi plugga lite ekonomi tillsammans.

Längtar till fredag!!

Inget

Hej!

Har inget intressant att skriva om. Jag vill bara gå och lägga mig:P Vi började med ny kurs idag, verkar både svår och tråkig:/ Metoder och sånt skit. Men Alli är snäll, hon ska hjälpa mig imorgon med ekonomigrejset:)

Godnatt, typ.


Musik

Jag måste tacka dig för att du fått mig att upptäcka så himla underbar musik! Först var det Coldplay, som jag numera bara älskar! Och för någon månad sen var det Kent, som jag inte alls gillade förut, men nu tycker jag att de är superbra:)

Så, tack, fina människa!

Voddler

Hej!

Nu har jag skaffat Voddler. För er som inte vet så är det som Spotify (om ni inte vet vad det är, så är ni efter:P) fast med film:) Jag fick det gratis från Bredbandsbolaget. Jag har två invites kvar, så mejla mig om du är intresserad:)

Kram

Söndag

Idag har jag pluggat lite ekonomi, lyssnat på Digilistan och känt mig allmänt ensam... Men nu är det nästan exakt fyra dygn tills jag kliver på tåget hem. Äntligen. Har så himla mycket jag vill hinna med. KOmmer alltså hem på torsdag kväll. Fredag eftermiddag ska jag tillbringa med Lisa och förhoppningsvis Louise också (hon och pappa åker till Stockholm på fredan, vet inte riktigt när) :) Sen måste jag plugga, vilket förmodligen blir torsdag och fredag kväll. Sen vill jag hinna träffa farmor också. På lördag eftermiddag åker jag och mamma också till Stockholm. Sen har jag inte bestämt om jag åker direkt hit på söndag eftermiddag/kväll eller om jag följer med till Ludvika och åker hit på tisdag morgon. Jag är nämligen ledig på måndag. Vill gärna åka tillbaka till L-a, men vi får se som sagt.

Lyssnar just nu på Leona Lewis senaste skiva Echo:) Mycket bra!

Vi hörs senare. Kram Malin

A home

Four walls, a roof, a door, some windows
Just a place to run when my working day is through
They say home is where the heart is
If the exception proves the rule I guess that's true

Not a night goes by
I don't dream of wandering
Through the home that might have been

Denna låt kom just upp på min spotify-lista. Passar ju bra.... Dixie Chicks - A Home

A Message for Haiti

Coldplay spelade A Message. Den är så otroligt bra. Sen spelade Chris även när Beyoncé sjöng Halo. Det kom några tårar under galan. Jag vet inte vad jag ska säga. Stackars människor! Har du inte skänkt något än, gör det! Det räddar liv!

Hope for Haiti now

Ikväll klockan 21.00 sänds en gala i SVT 1 som heter Hope for Haiti now. Den sändes live inatt, men ikväll visar alltså SVT den. Galan anordnades på initativ av skådespelaren George Clooney och Wyclef Jean, som är född på Haiti. Kända personer som kommer att medverka i galan är bland andra Rihanna, Christina Aguilera, Coldplay, Bruce Springsteen, Justin Timberlake, Alicia Keys och pappas favorit Niel Young. Jag ska halt klart kolla på den. Klockan 21.00 på ettan alltså.

Friterade potatisar

Jag gjorde lövbiff och klyftpotatis till middag idag. Jag råkade ha lite mycket olja i ugnsformen så potatisarna blev typ friterade, men det var gott ändå:) Nu ska jag äta ett äpple (:O) och sen proppa i mig lite godis;)

Fjällen

Färdigpluggat för idag. Jag gick upp ganska sent imorse och sen gick jag ut och gick en stund. Det gick ju inte att låta bli när det var sånt strålande väder ute!

När jag var ute tänkte jag på fjällen. Det kändes nämligen så ute. Strålande sol, snö och ganska varmt ute, så som det alltid är i fjällen på våren. Jag tänkte på den där känslan jag brukar ha i bilen på väg upp. Speciellt när man var liten och man tyckte att resan var hur lång som helst. Att vi alltid stannade i Noppikoski på gränsen mellan Dalarna och Härjedalen och fikade. Att det bara var skog och skog och skog hela vägen och när man skymtade de första fjällen framåt eftermiddagen kände man att nu är vi snart framme. Vi åkte alltid till nån liten "dal" i Härjedalen. Vi har varit i Funäsdalen, Tänndalen, Lofsdalen, Vemdalen.... Lika underbara allihop:P Och alltid vecka 12, fram tills vi blev för gamla för att kunna ta ledigt från skolan, då åkte vi på påsklovet istället. Och den veckan (vecka 12 alltså) måste ju vara den mest perfekta veckan att tillbringa i fjällen. Jag kan inte komma ihåg ett enda år då det varit dåligt väder hela veckan. Och såklart underbar skidåkning! Jag minns när vi åkte längdskidor på fjället på väg till någon våffelstuga, att jag tyckte det var så jobbigt och svårt för att det inte fanns några spår att åka i. Och ett år blåste det så mycket att man bara behövde sträcka ut armarna så fixade vinden resten:P Och de där våfflorna var ju alltid så himla goda! Frasvåfflor med jordgubbssylt... Mmmm... Och Bettans köttbullar som vi alltid åt på fjället:) När vi var mindre åkte vi alltid vessla upp till stugan och skidor tillbaka. När vi var riktigt små åkte vi pulka efter mamma och pappa:P Men de där vesslorna var lite läskiga tyckte jag xD Sen åkte vi ju slalom också! Det var faktiskt i Tänndalen (-96 eller -97) som jag åkte för första gången. Det har vi inspelat på video hemma. Vackert:P Jag är nåågot bättre nu;) Och sen alla mysiga stugor vi bott i. Och jag, Louise och Ajje som alltid gjorde "cirkus" för våra föräldrar sista kvällen innan vi åkte hem som vi hade tränat på under veckan xD Mycket duktiga var vi, ehum. Allt det här tänkte jag på medans jag gick.




Bilderna är från Klövsjö/Vemdalen påsken 2008.

 

Nu är det snart dags att fixa lite middag! Sen blir det lite tv ikväll (igen) tror jag.

 

Kram Malin


Dagen

Jag vaknade vid nio idag (eller jag hade väckarklockan på, annars hade jag väl sovit än...) och låg och läste en stund. När jag hade gjort mig iordning gick jag och handlade och hämtade ut ett paket.

När jag kom hem igen pluggade jag lite. Jag kommer aldrig förlåta mig själv för att jag inte klarade första duggan på den här kursen. Jag hade en poäng för lite och en av frågorna jag svarade fel på vet jag att jag kunde egentligen. Bara för att jag råkade blanda ihop alla principer... Jag VET att jag kunde det egentligen! GAH! Jaja, det är bara att snälla göra om alltihop på lördag och hoppas på att man blir godkänd.... Sen måste jag ju göra om den där jäkla ekonomin också:S

Sen åt jag lite lunch pch gick och tränade efter det:)

Nu är jag sjukt trött så jag tror inte jag går ut på festen ikväll. Jag kollar på tv en stund och går och lägger mig tidigt. Jag är ändå inte ett dugg festsugen. Jag får ha lite fredagsmys med mig själv. Tänkte kolla på På spåret... Förra veckan behövde jag inte kolla på hela själv, men det får jag göra idag:(

Nu ska jag snart göra iordning lite mat. Är hungrig nu igen.

Tour diary documentary

Jag kollade just på Tour diary documentary på dvdn jag kollade på igår:) Det var kul:) Så himla söta grabbar de är, Guy, Jonny, Will och Chris:)<3 Nu ska jag snart titta lite på tv och sen ska jag sova:) Vi hörs imorgon!:)

Torsdag

Om en vecka kommer jag hem till den lilla staden vid Väsmans strand (Ludvika) och det "lilla" huset på Sausbergets topp (eller inte topp kanske, men...). Om jag ska vara helt ärlig har den här en och en halva veckan gått väldigt långsamt. Jag hoppas att den vecka som är kvar innan jag kan åka hem går fortare.

Idag har vi haft seminarium på våra projektarbeten. Jag tycker det gick riktigt bra, faktiskt. Alla gillade vårat arbete så det kändes bra:)

Snart tror jag att jag ska städa lite... Tråkigt, men nödvändigt.

Ikväll ska jag kolla på Succéduon med Anders och Måns. Riktigt kul program. Det var säsongsstart förra veckan. Höhö. Kanske ska ta och kolla lite mer på Live dvdn som jag kollade på igår. Lite extramaterial och så:)



Igår tog jag äntligen tag i att boka ett träningspass. Jag har bara tränat en gång sen nyår så det behövs verkligen. Men jag har så svårt att komma mig för nu. Det är inte lika roligt att träna utan Lisa:P Men imorgon eftermiddag ska jag i alla fall ta på mig träningskläderna och köra ett pass:) Dessutom ska jag handla, hämta ut ett paket (kursböcker...) och förmodligen gå på korridorsfest på kvällen. Det är också meningen att jag ska plugga, men dte verkar inte som att jag kommer hinna det, jag har fullt upp ändå. Det betyder att hela lördag och söndag kommer gå åt till plugg (jag vill tro att det är sant, men jag vet att jag inte kommer kunna hålla det).

Nu ska jag sätta på lite musik (tro det eller ej, men det blir Coldplay!) och ta tag i städningen. Vi hörs igen senare.

Kram Malin

Live 2003

Jag har kollat på Coldplay Live 2003. Det var helt underbart! Så otroligt bra! Magiskt! Jag fick gåshud ett x antal gånger.

 
Första låten, Politik. Den tillsammans med A rush of blood to the head, One I love, Shiver, See you soon, Moses, Yellow, The scientist, In my place och Amsterdam var nog bäst. Men alla låtar var helt underbara! <3

Nu ska jag sova, är sjukt trött. Godnatt:)

Coldplay in my heart, forever.

 


Fina saker:)

Jag är klar med pluggandet och har kollat runt på lite kläder på Internet ett tag:P

 

Både klänningen och skorna kommer från H&M:) Så fint:) Men den tröjan jag såg här nere på stan i lördags hittade jag inte. Jag har i alla fall bestämt mig för att inte köpa den nu. Väntar tills vi kommer till Stockholm nästa helg istället. Finns den inte där får jag åka ner till stan här och köpa:) Inte heller toppen från Vero Moda som jag hittade på Kupolen men inte köpte hittade jag... Men det finns hur mycket fint som helst! Längtar till våren så man kan köpa en massa fina vårkläder, sommarklänningar osv! <3

Var inne på www.asos.com också och de har världens finaste klänningar! Vill ha allihopa, haha.


Snart färdig!

Hej!

Det finns nog inget skönare än att vakna och vara hur trött som helst, kolla på klockan och inse att man får sova en timme till, vilket hände imorse. Jag sov lite längre än vanligt idag eftersom jag är "ledig" men jag är ändå jättetrött idag. Jag har ett arbete kvar att opponera på och sen kom jag på att jag måste skriva sammanfattning till alla arbeten, men jag tänkte gå ut och gå en stund nu innan jag ska äta lunch. Sen ska jag arbeta klart och ta ledigt ikväll:) Har ju som sagt en del att göra ändå.

Vi hörs senare! Kram Malin

Klart för idag

Nu får det vara färdigpluggat för idag. Sex arbeten är lästa så imorgon behöver jag bara läsa tre stycken:) Men jag har lite annat att fixa med så det är bra. Jag har en massa tvätt att stryka till exempel... Appropå tvätt, när jag hade lagat middag kom jag på att jag hade tvättid klockan 18. Det hade jag helt glömt, men jag gick i alla fall ut och satte på en maskin. Jag ska snart ut dit igen för att kolla så att allt går rätt till och hänga in det sista i torkskåpet. Sen hade jag tänkt att kolla på P3 Guld. Gala ikväll igen. Jag hoppade över att kolla på Mästarnas Mästare idag och pluggade lite extra istället. Det är faktiskt ganska kul att kolla på. Jag kikar nog på det på SVT Play imorgon:P

Vi ses!

Chris

Han är väl för söt!

 

(Bilden kommer från www.coldplay.com)


Roliga historier

Imorse lyssnade jag på Morgonpasset i P3 och bland annat hade de ordvitsar som tema. Här kommer några favoriter:

Vad sa hon som jobbade i kryddbutiken när det knackade på dörren?
Kummin (kom in).

Hur ser man att en bil är från Tyskland?
Det german (gör man) inte.

Vad är det för vatten i ett vattenpass?
Rakvatten.

Vilket djur är det största i djungeln?
En orm.

Vet du vem som är elektrikern i kryddhyllan?
Kanelen (kan elen).

-Vet du vem som är psalmbokens bäste narkos-läkare?
-Nej.
-Det är Glenn.
-Glenn?
-Ja, Glenn söver sjö och strand.

Vet du var kryddbåten lägger till?
Cayen.

Vet du vem som är coachen i kryddhyllan?
Pepparn.

Brandchefen skulle gå i pension.
-Ja, vad ska du göra då?
-Jag ska leta upp en gammal flamma.

En ung pojk sökte jobb hos brandkåren.
-Vad har du för meriter frågade de han.
-Jag har släkt i Kalmar.

Varför skriker ni när ni pratar med varandra?
Vi är släkt på långt håll.

Jag hörde att de blev tvungna att ställa in hockey-VM i östra Algeriet.
De hade problem med Tunisien (tunn is igen).

Här är en egen favorit också:

Hur går det nya jobbet som lokförare?
Det går som på räls, men ibland spårar det ur.

:D


Hjälp Haiti!

Jag har nu skänkt totalt 58,50 kr till Radiohjälpens insamling till Haiti. Igår kväll ringde jag och röstade på Idrottsgalan och idag har jag satt in 50 kr på Radiohjälpens konto.

Tänk över detta:

Vi klagar över att vi har mycket att göra i skolan - De har kanske aldrig satt sin fot i ett klassrum.

Vi klagar över att vår mobil är kass - Hela deras telefonnät är ur funktion.

Vi står och duschar i evigheter - De kanske inte få dricka på hela dagen.

Vi klagar över att skolmaten är äcklig - De får kanske aldrig uppleva mättnadskänsla.

Vi har jättemycket kläder och klagar ändå över att vi inte har något att ta på oss - De har inte ens tak över huvudet.

Listan kan göras hur lång som helst.

Jag erkänner att jag gjort allt detta, men jag har i alla fall bidragit till att de kan få det lite bättre. Det har sagt förut, men det tål att upprepas: Alla kan hjälpa till, ingen summa är för liten! De behöver vår hjälp, så snälla, skänk en slant! Det räddar liv!

Shopping

Hej hopp!

Jag är extremt shoppingsugen idag! Men, jag ska nog spara mina pengar tills vi ska till Stockholm om en och en halv vecka. Jag vill ju ha nånting att handla för då!

Arbetet med arbetena går trögt. Är inte riktigt koncentrerad, men jag vet inte heller hur jag ska göra för att hitta den. På två och en halv timme har jag gjort ett och ett halvt arbete, knappt. Detta är inte bra. Jag ska i alla fall göra minst fem idag så har jag lite mindre imorgon. Men orkar jag mer än så är ju inte det helt fel:)

Dags att fortsätta...

Korridorsfest?

Hej!

Nu har jag tagit en liten lunchpaus, har dock bara hunnit igenom ett enda arbete... Åtta kvar. Skärpning! Haha. Jag ska snart göra iordning en lätt lunch, men jag tänkte skriva ett litet inlägg först.

Jag var till universitetet nyss och skrev ut lite papper och då såg jag en lapp som satt på dörren här utanför. Det är korridirsfest på fredag. Man kanske skulle ta och gå upp till övervåningen och lära känna sina grannar då? Temat är "Oj, jag har visst hamnat fel" men vad ska man då ha på sig? Det enda jag kan tänka på är Bridget Jones som kommer till maskeraden som blev inställd i kaninkläder... Men jag har inga kaninkläder, haha. Tips någon? Sen vet man ju inte om det blir kul, jag menar, jag känner ju INGEN! Men är det tråkigt är det ju bara att gå ner hit igen. Men jag funderar ju i alla fall och det är ju ett gott tecken, eller det beror ju på hur man ser det i och för sig.

Nej hörrni, magen kurrar. Dags för lunch!

Projektarbetet är klart!

Godmorgon!

Projektarbetet är klart och inskickat. Skönt. Nu väntar bara att opponera på nio arbeten, vilket jag ska ägna mig åt idag och imorgon... Kul. Det är väl lika bra att jag sätter igång direkt så jag blir klar med så många som möjligt idag så kanske jag kan ta det lite lugnare imorgon, det skulle ju vara skönt. På torsdag ska vi ha seminarie, något som jag inte alls ser fram emot:S Usch!

Vi hörs igen senare! Ha en bra dag!

Idrottsgalan

Om ungefär en halvtimme börjar idrottsgalan som jag hade tänkt tillbringa kvällen framför. Det som är mest intressant tycker jag är Jerringpriset, dels eftersom det är svenska folket som röstar fram den de tycker ska vinna. En dålig sak är dock att galan alltid är på vintern, vilket gör att sommarsporter lätt "glöms" bort, eftersom det mest visas skidor osv på tv just nu (i alla fall känns det så för mig). Men om galan skulle vara på sommaren skulle det ju vara tvärtom (logiskt va!?), så... Det ska i alla fall bli intressant att se vilka som tar hem priserna i år. Något jag minns extra mycket är när Helena Jonsson vann världscupen i skidskytte förra säsongen, så jag hoppas att hon vinner något pris, för hon är ju extremt duktig! (Jag sa ju att jag mest kommer ihåg vintersporter på vintern...)


Nej, nu måste jag ta tag i disken om jag ska hinna klart.


Mina väggar


Köpta på Ikea


Vykort jag fick av mamma:) Så söta!


Coldplay såklart!<3


Almanackan fick jag av farmor:P

Jag köpte även en till ram som ska upp sen, men jag ska framkalla lite bilder först, så det tar nog ett par veckor innan den kommer upp. Men det kommer bli fint! <3


Snigel i ögat?

Jag satt och kollade på tv igår kväll. Det blev "reklam" för Radiotjänst. Ni som bor i Ludvika har väl inte glömt att betala tv-avgift? Hehe. Angående rubriken var det en reklam för Radiotjänst för så längesen att jag inte kan minnas det, men mamma och pappa har pratat om den. "Vill du ha en snigel i ögat? Om inte, betala tv-avgiften." Eller nåt sånt:P

Ny vecka

God morgon!

Måndag igen. Jag ska snart gå iväg till skolan för det sista rycket med projektarbetet som ska in imorgon förmiddag. Vi får väl se hur länge jag blir kvar där... Har inget intressant att berätta nu, haha.

Vi hörs nog ikväll:) Ha en bra dag!

Kramar Malin

Mat

Kanske är dags att göra iordning lite mat? Jag börjar bli hungrig, men jag orkar inte laga nåt. Steker nog ett ägg och äter lite mackor... Men jag har nyss ätit Daim så jag är inte sugen på mat, men jag är hungrig... I-landsproblem. På hög nivå.

Helgen

Hejsan!

Den här helgen har varit mycket bra!

I lördags var vi först in till stan. Jag och Louise gick tillsammans och kollade lite i affärer. Jag hittade ett par fina grejer men köpte inget, dels för att min ekonomi inte tillåter det och dels för att några av dem inte fanns i min storlek (var på rean). Men jag tror att jag har ändrat mig och vill ha en av de där tröjorna i alla fall:P Kanske åker ner nästa helg om jag får lite tid över, för då ska jag ändå vara kvar här i Karlstad. En stund senare mötte vi upp mamma och pappa igen och gick och fikade:) Mamma hade köpt två finfina klockor!:) Sen åkte vi ut till Ikea där vi köpte lite tavlor till mina fula väggar (som är fulla med hål...) och åt mat. Mamma köpte inte en enda servett!:O Vi handlade lite åt mig innan vi åkte tillbaka till min lägenhet och bytte om inför kvällen, då vi skulle på musikal. Vi trodde att vi skulle bli lite sena, men istället blev vi väldigt tidiga så vi fick sitta och vänta ganska länge innan det började. Första akten var lite seg och jag var jättetrött och höll nästan på att somna, haha. Men efter pausen blev det bättre och spännande. Jag tyckte att den var bra och väldigt duktiga skådespelare! Maria Lundqvist passade verkligen i rollen som Norma! Teatern var väldigt lång och när den var slut klockan nio skulle vi leta reda på en restaurang. Det slutade med att vi hamnade på samma ställe där vi åt tidigare i höstas, en italiensk restaurang, men jag älskar italienskt så det gjorde inget:P Vi satt där tills de stängde vid elva då vi åkte hem.

Idag har vi hållt på och grejat här i lägenheten. Hängt upp tavlor, jag har beställt böcker, ändrat lånet på csn, betalat räkningar, städat mm. Och så har vi kollat på skidor hela dagen:) Övriga familjen åkte hemåt för ungefär en timme sen. Jag sitter och tittar på skidskytte just nu och ska snart diska. Sen ska jag jobba lite med vårat projektarbete.

Den här veckan kommer inte bli så kul... Vi ska ha opponering på torsdag på de andras arbeten så tisdag och onsdag kommer spenderas hemma antar jag och läsa in alla arbeten och förbereda opponeringen. Sen på torsdag kommer skräckdagen! :S Nästa vecka börjar den nya kursen och nästa torsdag ska jag hem till Ludvika igen!:D På lördagen den veckan drar vi till huvudstaden:D Mer om det kommer senare, antar jag.

Nu ska jag ta tag i disken...

Ha det bra, så hörs vi senare:)

Godnatt

Lilla familjen är nu här och bäddar madrass, sjunger med i Muse och byter glödlampa. Jag hade tänkte bjuda dem på glass med varma hallon när de kom hit men när jag skulle gå ut i frysen och hämta det hade nån idiot varit och snott det!:( Ska nog snart sova, men först ska jag läsa lite Twilight och nu vill Louise att vi ska bädda.

Godnatt:)

På Spåret

Nu är det hyffsat rent här i lägenheten så nu tror jag att jag ska kolla på På Spåret tills lilla familjen kommer:)

Besök i helgen!

Hejsan!

Igår hade jag absolut inget att skriva, så därför blev det inget inlägg igår. Idag har jag varit i skolan och arbetat med projektet och kom hem för en liten stund sen. Det har gått ganska bra att jobba de senaste dagarna så jag är inte lika stressad som jag trodde. Vi kommer hinna klart i tid om inget oväntat händer. Men vi jobbade inte hela dagen, vi hade en väldigt lång lunch och hade ingen speciell lust att gå tillbaka till biblioteket och fortsätta jobba, men till slut kom vi iväg i alla fall. På slutet blev det mest flum. Klockan halv fem en fredag är man inte speciellt pigg:P Vi satt och kollade på bilder på Johnny Depp, bland annat xD Och datorn var också fredagstrött, den höll på och flumma den med och det gjorde såklart att vi skrattade ännu mer. Haha.

Om ca fyra timmar får jag besök hit som ska stanna över helgen:D Mamma, pappa och Louise kommer! Imorgon ska vi in till stan tror jag och sen till Ikea. PÅ kvällen ska vi gå på musikal på Värmalndsoperan, Sunset Boulevard. Ska bli kul:) Bland annat är Maria Lundqvist med, jag och Louise såg henne inne på Gina Tricot här i Karlstad i höstas:P

Jag ska nog snart laga mat och städa upp lite här. Lite stökigt, jag har inte bäddat sängen och bordet är fullt i papper. Lite finare kan det nog bli, men jag är rätt trött och känner mig inte helt frisk:( Vi får se hur mycket jag orkar.

Kram Malin

Grisar är söta!

Hejsan!

Idag har vi jobbat med vårat projekt nästan hela dagen. Jag har precis skickat vidare min del till Alli, så nu är det hennes tur att skriva en bit. Alltså det är så hemskt hur det verkligen går till på svenska grisfarmer! Jag förstår inte hur "bönderna" (eller vad man ska kalla dem) kan låta detta ske. Har de inga känslor?? Grisarna har inte tillgång till någon halm eller strö, vilket bryter mot lagen, tio grisar delar på nio kvadratmeter, de biter av svansen på varandra, lever i smuts, är sjuka och får i övrigt inte alls leva på ett naturligt sätt med ett naturligt beteende. Kultingar föds på betong och lever hela sitt liv där. 99 % av Sveriges grisar har aldrig sett solljus! Och något som verkligen chockade mig var att inte ens ekologiska gårdar behandlar sina djur på ett bra sätt. Även grisar som föds upp på ekologiska gårdar kastreras utan bedövning osv. Transporten och behandlingen på slakterierna är det inte heller någon skillnad på beroende på vart grisarna fötts upp. Jag har inte vågat kolla på filmen än... Vet inte om jag klarar av det... Men det är riktigt intressant att gräva lite i detta och se hur Djurrättsalliansen gått tillväga för att avslöja denna skandal och så vidare.

Just nu sitter jag och slappnar av till lite musik. Klockan nio ska jag kolla på Morden i Midsomer. Hoppas jag inte blir rädd när jag sitter här helt ensam:P Får väl ha lampan tänd, haha.


Kent


Sitter och lyssnar på Kent. Gissa vem som ska gå på dem på Peace&Love i sommar då! Jag är lycklig!;)


Jag vill utomlands!

Jag fick just en enorm lust att åka till nåt varmt och soligt ställe! Jag har inte varit utomlands på solsemester sedan hösten 2007 så nu börjar det väl bli dags snart? Hoppas verkligen att man kan åka nånstans i sommar. Jag, Louise och Lisa funderar på att åka till Mallorca eller nåt:D Hihi, samma ställe som mamma var med sin kompis första gången hon var utomlands själv;) Sol och bad vill jag ha! Hehe.

Nu ska jag nog plugga lite. Vi håller som sagt på med projektarbete i skolan och min grupp skriver om Djurrättsalliansen. Min hemuppgift till imorgon är att skriva vad en kommunikationsstrategi är... Hmm. Vi fick i alla fall mejl från dem idag, ett litet steg på vägen!

Vi hörs igen senare.


Frisör!?

Man kanske skulle ta och utbilda sig till frisör så man kan fixa sitt eget hår så det blir fint!! Jag stör mig på att det aldrig går att få det så fint som frisörerna kan!

VVV

Hade jag varit i Ludvika till helgen hade jag förmodligen varit på Solo på lördagen. Det är nämligen "VVV-party" där då. Våga Vägra Vinter. Alltså de som kommer i strandkläder får gratis inträde:D Men det skulle nog blivit lite kallt. 20 minus och bikini är nog ingen höjdare...

Hemlängtan

Jag är tillbaka i Karlstad. Och jag längtar hem. Det är så ensamt här ju:( Men det var kul att få träffa (i alla fall några) av mina kompisar i skolan idag. Vi håller just nu på med projektarbete så jag har bara träffat de som är i min grupp. Hoppas på att träffa de andra snart också:)

Just nu sitter jag i min lägenhet och har precis ätit. Jag visste inte vad jag skulle laga till middag så när jag kom hem från skolan tog jag ut någon random påse ur frysen och den visade sig innehålla fläskfilé. Gött:) För er som inte provat så är fläskfilé och makaroner väldigt gott:P

När jag kom hem hit imorse var det bara 16 grader inne:S Men mitt element fungerar!:O Det som var iskallt hela tiden innan jul. Men nu börjar det bli lite varmare här inne i alla fall.

Det är varmare här än i Ludvika vilket är ganska skönt eftersom vi haft mellan 15 och 25 minusgrader hela lovet. Dock är det inte lika mycket snö:( Men det gör inte så mycket (bara det är vitt på marken) eftersom jag ändå inte kommer åka skidor eller så här. Det gör jag när jag kommer hem till kära Ludvika igen. Ludvika har faktiskt sina stunder, de är kanske inte jättemånga men de existerar! Och dessutom finns de flesta som jag älskar där så därför älskar jag Ludvika! Jag har ju trots allt bott där hela livet fram tills för några månader sen...

Nu ska jag nog ta och plugga lite med vårat arbete. Vi har inte ens börjat, typ...

Vi hörs senare.

Solo

Hejsan!

Igår var jag med Louise, Denise och Eri till Solo. Det var riktigt kul, många skratt blev det:D Det var bra DJ som blandade både gamla och nya låtar, kul med lite omväxling:) Till exempel dansade vi till Fångad av en stormvind och Grease:P Men även en massa nya låtar. Innan vi åkte in till stan var vi här hemma hos mig och spelade kort och åt popcorn, hehe. Lyckad kväll med andra ord och det var ju bra för nu kommer jag nog inte komma till Ludvika förren i februari:( Hur konstigt det än låter, jag kommer sakna Ludvika!:P

Så länge vi båda andas

Idag har jag absolut ingenting att skriva om känns det som. Jag läste i alla fall ut Undergång i förmiddags så nu kan inget eller ingen (och då menar jag INGEN) hindra mig att läsa sista Twilightboken. Läste första i mars förra året, dags att veta hur sagan slutar nu då.

Solo ikväll i alla fall. Vi höres.

Kram Malin

Friends

Lovet lider mot sitt slut. Trist, men så är det. Allt har ett slut, det är bara att acceptera... Det har varit ett bra lov och det beror väldigt mycket på mina vänner. Ni är bäst, jag älskar er mer än något annat. Bara så ni vet det. <3

Och jag måste säga det igen. Igår var toppen! Hehe, Lisa smsade kanske lite väl mycket, men det ska hon få göra:) Hon blir ju glad då:) Är mina vänner glada är jag glad, tänk på det. Och bowling är skitkul:D

Nu ska en relativt nytvättad Malin krypa ner mellan nytvättade lakan i en nytvättad pyjamas:) Finns det nåt bättre? Ja, en sak; vänner.

Coldplay<3

När vi kom hem från Lisa låg denna i brevlådan!!!:D:D<3 Jag tror jag har kommit till himlen! Haha.


Igår och idag

Hejsan!

Igår spelade jag, Louise, Lisa och Ajje bowling. Det var kul trots att jag inte direkt var den som vann:P Lisa hade bara tur:P Efteråt fikade vi på kära Engel! Där bestämde vi att vi skulle sova hos Lisa. Sagt och gjort, vi åkte först till Ajje och hämtade hans grejer. Sen åkte vi till Konsum och köpte lite grejs som Lisas föräldrar behövde till middagen och sen åkte vi till oss och hämtade våra grejer och lite filmer.

När vi till sist kom till Lisa åt vi mat, det var gott:D Sen kollade vi på en av filmerna som vi hade med oss. Det blev "Bröllopsduellen". Det var inte Ajjes favoritfilm tror jag:P Resten av kvällen blåste vi upp madrassen och när det var klart flummade vi:D Hihi.

Men till sist la vi oss i alla fall, men pratade ett bra tag till. På morgonen kom det nån Radiatorgubbe och ringde på dörren men vi sov typ (i alla fall vissa av oss) så han fick ta sig in själv:P Han ropade hallå men vi svarade inte. Haha. Han skulle byta nåt grejs till värmepumpen. Som tur var blev vi förvarnade kvällen innan att han skulle komma, annars hade vi nog blivit rätt skraja:P Ajje skulle fika på stan klockan 12 så vi var uppe ganska tidigt. När han gått packade vi andra ihop allt som var kvar och sen spelade vi "Let´s Dance". Det var faktiskt kul:O Jag är skitkass på att dansa med det gjorde inget, det var kul ändå. Jag fick dansa samba, vals och tango. Haha. Vacker syn...:P Men det roligaste var att alla tre hade 14 poäng när spelet var slut:P

På kvällen har jag bastat med mamma och pappa. Riktigt najs:D Sen har vi haft lite fredagsmys, kollat på PÅ Spåret och Morden i Midsomer:)

Höhö, nu ska jag kika runt lite på bdb, Facebook och lite bloggar. Sen ska jag sova tror jag:)

Kram Malin

Bowling!

Hej!

Jag mådde bättre imorse när jag vaknade!:) Idag är det hela 10 grader varmare än igår, alltså "bara" -13:O Jag, mamma och Louise åkte till Hagge glofbana där det finns et skidspår och åkte lite:) Nu är vi hemma igen och jag har lagat en tröja som jag fick i julklapp, knappen åkte av igår. Dålig stil! Sen har jag fixat håret också. Det blev inte lika bra som när Jenny (frisören) fixade det i måndags, men det blev hyfsat i alla fall:) Nu ska vi snart äta pangkakor (:P) och sen ska jag, Louise och Lisa åka ner till stan där vi ska träffa Ajje. Dags för bowling:D Exakt ett år sen sist!:O Sen ska vi fika lite också:) Mys!

Ha det bra, så hörs vi nog ikväll:)

Sjuk??

Jag känner mig sjuk. Hoppas att det inte var träningen. Men det kan i alla fall inte vara hälsosamt att gå hem i denna kyla när man är svettig. Jag måste lära mig att ta med mig en torr tröja att byta till efteråt. Hmm, intressant eller? Ska sova nu tills jag blir frisk, ska ju bowla imorgon med mina "syskon" om det finns bana ledig. Sen blir det fika på stan:)<3

Godnatt

Yes!

Hej!

Nu är jag hyfsat klar med uppgiften!:) Nu får den ligga till sig ett par dagar, sen ska jag läsa igenom den igen. Men just nu är jag klar i alla fall. Äntligen.

Och man kan ju inte direkt säga att det är varmt ute! Upptäckte "imorse" (klockan var väl halv tolv...) att vi har is på insidan av typ alla fönster! Men mamma och pappa har gjort en brasa i öppna spisen så jag går mellan mitt rum och tv-rummet hela tiden:P

Kram Malin

Ännu en pluggdag

Idag är också pluggdag... Skräck, men vad ska man göra? Träning ikväll i alla fall:D

Skidåkningen imorgon är preliminärt (stavning?) inställd:( Det blir för kallt. Vi får hitta på nåt annat istället.

Ska ta och sätta igång nu då, vi hörs senare. Kramar

Tisdag, fredag, lördag, måndag, samma dag

Hej!

Idag är det tisdag. Och fredag. Och lördag. Och måndag.
Tisdag är det för att det är det.
Fredag sa pappa att det var för att det var sista dagen på jobbet innan ledigheten (röd dag imorgon)
Lördag sa pappa att det var för att det är söndag imorgon, en dag till ledigt innan han måste jobba igen.
Måndag är det för att måndagar är "tandtrådsdag" och jag glömde det igår...
Haha.

Imorse hade jag jättestora problem att vakna! Jag hade väckarklockan på halv nio (för att jag skulle upp och plugga hade jag tänkt). Jag har radio på min väckarklocka så först tog det jättelångt tid innan jag ens märkte att den var på. Typ en timme senare hade jag vaknat så pass att jag tänkte läsa lite innan jag gick upp, men det failade typ på en gång. Jag läste typ en sida sen somnade jag med boken på magen. Haha, intressant bok eller? :P En timme senare vaknade jag av att Louises klocka ringde, var vaken i tio minuter eller så sen somnadejag om igen xD. Men till slut så lyckades jag hålla mig vaken i alla fall.

Idag har jag pluggat hela dagen (nästan). Uppgiften är nästan klar. Har ett par frågor samt lite små justeringar kvar. Det ska jag ta imorgon.

Förövrigt blir det nog ingen skidåkning på torsdag, det ryktas om 40 minusgrader i hela Dalarna de närmaste dagarna!! Brrrr!!!!!! Sitter just nu med fyra tröjor på mig, men jag börjar faktiskt bli varm, men jag var tvungen att ha dem på mig ett bra tag innan jag började tina upp.

Nu ska jag kolla på film med familjen, Damernas detektivbyrå!

Tjohej!

Haha

Det var riktigt skönt att vara ute idag (var ju ner på stan och gick hem, vilket är typ 4 km) eftersom jag inte varit utanför husets väggar sen nyårsafton. Det måste ju vara nåt slags rekord (utom kanske när jag varit sjuk)! Promenaden tog i alla fall ca 50 min och i alla fall i början lyste solen:) Nice!

Planering för de sista dagarna på lovet (bara en vecka kvar nu, buhu...):

Tisdag (imorgon): Plugg

Onsdag: Vet ej, ta det lugnt:) Träna på kvällen

Torsdag: Romme med Louise, Lisa och Ajje (om det inte blir hur kallt som helst, internet säger -15, tvn -25...).
Fredag: Bowling förhoppningsvis och sova hos Lisa?
Lördag: Ta det lugnt
Söndag: Träning, packa...
+ att jag måste läsa ut Undergång... ca 180 sidor kvar nu *duktig*

Nu ska jag sova, godnatt alla:)


Bästa vän

Lisa kom på coren, bäst för henne det ;) Haha, hon vågade väl inte annat! Love you <3

Bild


Hyfsad bild som visar min nya frisyr hyfsat bra, den gör sig bäst irl :P haha

Core

Om en timme ska jag på Coren, och Lisa SKA dit, det har jag bestämt!!! Sorry för att jag glömde förra gången! Så, nu har jag det sagt, så du kan inte skylle på det och du kan inte skylla på att du är trött för du sov en och en halv timme längre än mig (minst) och skyll inte på armen!;P Det är bäst du kommer!!:D

Ny frisyr

Hejsan!

Idag har jag varit hos frisören och skaffat ny frisyr:) Jag åkte buss ner på stan vid tolv och var först in på biblioteket och lånade om en bok. Sen, klockan 13 var jag till frisören och jag blev riktigt nöjd!:D Sen missade jag bussen hem såklart så jag gick hem. Jag hade ingen lust att vänta en timme på nästa, jag hade redan gått igenom alla bra affärer på stan (det tog en kvart).

Bild kommer senare, nu är Lisa här så jag ska inte sitta här längre...

Kram Malin

Ursäkta

Om ni varit in under den senaste timmen kan det ha sett lite förvirrande ut med ett halvfärdigt inlägg på bloggen. Anledningen är att blogg.se varit segt och jag råkade klicka på fel knapp eller nåt sånt... Men nu är det förra inlägget ("2009 i bilder") klart och finns att läsa i sin fulla version nedan:P


2009 i bilder


Pappa fyllde 50


Var på hockey i Ejendals arena. Leksand-Mora (såklart)


På sportlovet var jag med familjen till Sestriere i Italien och åkte skidor, en av de bästa sakerna på året!


Klassfest hos Becca en kväll i mars


Första helgen i april var varm!


I början av april var vi även med klassen till Stockholm. Där var vi på Naturhistoriska Riksmuséet, på rättegång i hovrätten (bilden) och på teater på kvällen. Vi hann även med lite shopping:)


En dryg vecka senare åkte jag till Stockholm igen, denna gång med syster. Det var shopping som stod på schemat:)

Maj och juni var riktigt händelserika. Förutom massor av arbeten, prov, projektarbete som skulle göras den sista månaden inför studenten hände även en massa kul saker.


Studentbalen!



Efter aktiviteterna på aktivitetsdagen var det säckgång!:D (Tradition i Ludvika. När mamma och pappa var unga var det till och med så att fötterna var fastbundna i repet och man hade säcken över huvudet så att man inte såg nånting, det har ändrats, som tur är...)


Klassfest


Pyntar lastbilen inför den stooora dagen.


På studenten tillsammans med syster och tre av mina kusiner:)


Fest på kvällen. Detta var en mycket, mycket bra dag, men också en av de sorgligaste i mitt liv, framförallt för att jag trivdes så bra på gymnasiet.


Firade midsommar med mina vänner på en brygga vid Gårlången:) (Bilden är tagen när det var som mörkast på natten.)


Tillbringade 19-årsdagen på stranden, middag med släkt och vänner samt en kul kväll på Ludvikafesten.


I juli var jag på Gotland med mina bästa vänner Louise och Lisa:D


London!


Roadtrip med Denise, Karro och Eri till bland annat Göteborg. Här är vi i Varberg.


Min kusin Joakim gifte sig:)


Nu på hösten har det egentligen inte hänt så mycket. Jag flyttade till Karlstad och började plugga, började blogga mm. Har dock varit ganska flitig besökare på Solo;) (bilden)


Avslutar med en bild på mig och Lisa från nyår:)

Av naturliga skäl är den största delen av bilderna från studenten och dagarna innan, som ni märker:P

Blogg.se har varit jättesegt och detta inlägg har tagit närmare två timmar att fixa, så nu ska jag ta och dra mig iväg från datorn ett tag.

Kramar


Sällskapsspel

Nu har jag och Louise haft våran spelkväll:) Vi började med att spela TP med mamma och pappa men vi hann inte spela klart, de skulle kolla på film klockan nio, men jag har bara en plutt kvar sen vinner jag (det är i och för sig en brun, kultur eller nåt sånt, men det är bara att svara Håkan Nesser på alla frågor så klarar jag den snart:P). Sen spelade vi Skip-Bo! Hehe, Louises favoritspel, not:P Jag vann, såklart. Sen har vi spelat Monopol. Det var jättelängesen vi spelade det så det var kul. Dock hann vi inte klart med det heller, vi bestämde att vi skulle spela till våran spellista på Spotify var slut, så vi ska fortsätta typ imorgon eller så. Men det går inte så bra för mig, men det är bara för att Louise har byggt hotell på Narvavägen och jag kom där två gånger i rad (dessutom en gång när hon hade fyra hus där...) och för att jag var dum nog att sälja Norrmalmstorg för en alldeles för låg summa... Nej, nu ska jag inte sitta här och babbla, dags att krypa ner i sängen! Vi hörs imorgon, kramar!

Coldplay

Hejsan!

Vad jag minst av allt ville göra idag var att plugga. Vad jag mest av allt behövde göra idag var att plugga. Vad har jag gjort idag? Pluggat. Tillräckligt? Nej. Men jag hatar den där uppgiften!

 

Jag och Louise hade tänkt gå ut på Solo ikväll, men tydligen var det bara Underbar som var öppet, så vi skjuter på det en vecka eller så. Jag var ändå inte festsugen idag. Jag vet inte varför (eller egentligen gör jag det, men jag tänker inte ta upp det...) men jag är deppig idag. Jag och Louise ska umgås ändå ikväll, vi ska ha spelkväll! Najs. Louise kom nyss in med lite kläder som hon växt ur. Ska kolla om det finns något jag vill ha. Jag skymtar en finfin klänning där i högen...:)

Dessutom har jag drabbats av nån sorts Coldplay-feber idag. Jag har hittat en "Coldplay-blogg", kollat en massa på bdb... Så jävla lyckliga människor det finns som varit på konserter! Globen september 2008, Stadion augusti 2009 och Wembley (London) september 2009 hade jag mer än gärna upplevt på just de platserna! Om jag inte får uppleva en Coldplay-konsert snart (eller om de aldrig spelar mer!!!!! Vilket förövrigt verkligen inte får hända!!!) så kommer jag inte överleva! Jag vet att detta låter överdrivet, men va fan... De är bäst! Jag läste en text som någon på bdb lagt upp: "Det är skit att människor kan ta en så stor plats i ens liv, medan man själv bara är en prick i en publikhav för dem. Det är skit att man inte kan slänga iväg ett sms till dem. Eller ett mail. Eller vad som helst. Det är skit! Och det är sjukt hur stor roll människor kan ha i ens liv, utan att de ens vet att jag existerar, utan att de ens vet att någon person kan känna som jag. De vet ingenting! Det är skit. Och det är sjukt." Jag erkänner att jag inte kommit på det själv, men det stämmer helt och hållet. Smart människa... Trots denna "feber" jag fått idag har jag inte lyssnat på en enda låt! Måste nog göra det nu, men samtidigt måste jag plugga mer. Uppgiften är väl typ halvklar bara... Men just nu känner jag att jag behöver ett botemedel... Det stavas C-O-L-D-P-L-A-Y.


Lyckad natt

Tänkte berätta lite vad som hände igår/inatt. Kvällen började hos Lisa där vi åta middag bestående av räkor till förrätt, oxfilé till varmrätt och till efterrätt blev dedt kladdkaka. När vi ätit färdigt åkte jag, Louise och Lisa till Ajje där även hans kompis var. Flummade lite (mycket?) där innan vi drog vidare till Brunnsvik dit en av Lisas vänner bjudit oss:) På tolvslaget var vi uppe vid utkiksplatsen i Lekomberg och det var riktigt najs! Man såg massor av fyverkerier därifrån och vi skålade med en massa människor, de flesta hade jag aldrig träffat förut, alla utom en närmare bestämt:P Men det var kulkul som sagt:D Efter att ha varit där i typ en timme gick vi tillbaka till Brunnsvik och en stund senare åkte jag, Louise och Lisa tillbaka hem till Lisa och åt nattmacka:P Sen var det dags att åka hem, jag var rätt trött där på slutet:P

Natten var superbra, tack alla inblandade!:D

Måste även passa på att säga grattis till pappa som fyller 51 idag!:D

Nu ska jag nog sova, godnatt:)

Nyårsoutfit



 

Såhär såg jag ut på nyårsnatten:) Klänningen kommer från Vero Moda och ringen är en julklapp från Lisa:) (Lilla bilden går att förstora om ni klickar på den)


Gott nytt år!

Måste ju passa på att önska er ett riktigt gott nytt år! Nytt decenium och allt:)


RSS 2.0