Malmö

Jag känner mig helt seg efter träningen. Den nya ben-låten på stepen tar kål på mina ben helt och hållet! Kan knappt stå efteråt, haha. Men det är ju så det ska vara "Det ska göra ont!" säger Jessica hela tiden. Och så den "berömda" låt 10... Vad ska man säga om den? Guud, så jobbig den är, men åh så rolig!:D Och Jessica tycker att påskledighet är överskattat! x)

Men jag kan tyvärr inte komma och träna i påsk. Imorgon ska vi nämligen åka till Malmö. Så kul det ska bli! Vi ska även åka över till Köpenhamn en dag:) Vädret verkar dock bli lite halvskräck... Just nu håller jag på att ladda över lite "nya" låtar på min mp3 så jag har nåt att göra under den 9 timmar långa resan. Men jag ska köra en bit också! Woho;)

 

Innan jag säger godnatt måste jag passa på att säga ett stort GRATTIS till en av mina bästa vänner som fyller år imorgon! Grattis Ajje! :D <3

Vi får se hur det blir med uppdateringen under påsk, jag kommer att ha datorn med mig och mamma sa att det skulle finnas trådlöst internet på vandrarhemmet, men det beror på vad det kostar och om jag får någon tid över. Annars hörs vi på måndag kväll eller på tisdag igen!

Kram och godnatt!


Sista mars

Jag kan inte avgöra om jag har gåshud på hela kroppen för att jag lyssnar på Coldplay Live 2003 eller för att jag fryser. Förmodligen är det en kombination. Men om ca en timme ska jag träna så då blir jag i alla fall varm ;) Annars har detta varit en helt onödig dag. Tråkig och jag har inte gjort nånting. Okejdå, jag är klar med uppgiften. Det är väl bra i alla fall. Ska skicka in den ikväll, ska få den genomläst en sista gång bara.

Kram Malin

Kör

Som jag skrev igår var jag och lyssnade på när Louise och Lisa sjöng med kören i Lillkyrkan. Jag kom fram till att det var första gången som jag inte var med och sjöng utan satt och lyssnade, i alla fall samtidigt som de var med. Jag var med i Lillkyrkans kör från att jag var 7 år tills jag var 14, tror jag. Nu fem år senare har de börjat igen, men jag som bor i Karlstad har ju inte möjlighet till det...:( Och igår fick jag världens lust att sjunga igen. Jag fick tvinga mig själv att sitta kvar i stolen för att inte springa fram och ställa mig där och sjunga jag också, haha. Det var i alla fall väldigt vackert att lyssna på!

Jag fick ett väldigt upplyftande sms från en god vän igår eftermiddag. Tack för det! <3 (Du vet vem du är.)

Händelselös dag

Detta har varit en helt händelselös dag! Pluggade lite och skulle skriva ut uppgiften men det var slut på papper i skrivaren så det gick inge bra. Sen har jag inte gjort nånting. Har inte ens stuckit näsan utanför dörren fast solen skiner som aldrig förr... Fy på mig. Ska snart äta middag och sen ska jag ner till Lillkyrkan och lyssna på Louise och Lisas kör:)

Kram

Hockey

Det är fuskigt för pappa är på Leksand - Rögle i Ejendals arena idag. Jag vill också gå på hockey!! Fast nu ligger ju Leksand under i vilket fall. Dåligt!

Hej

Det var kul på stan idag med syster! Först fikade vi lite på Engel (världens bästa café!) och sen var vi in i nya gallerian. Ljung & co hade jättemycket fina kläder! Och jag hittade världens finaste skor på Eurosko! De var inte särskilt dyra heller (500 kr) så nu håller jag på att komma på bra anledningar till att låta mig själv köpa dem ;P Sen var vi in på Åhléns där vi båda köpte hårfärg. För första gången i mitt liv ska jag färga (okej då, tona. Vågar inte färga:P) håret, jag gjorde slingor i ettan på gymnasiet, men det gills inte, haha. Efter det var vi ner till stationen för Louise skulle hämta ut tågbiljetter till Stockholm nästa vecka. Hon ska åka på studentkryssning! Sen gick vi hem. Det var lite jobbigt eftersom jag hade klackar, men de var inte så höga, så jag överlevde (eller rättare sagt, mina fötter överlevde). Nu sitter jag här och lyssnar på bra musik:)

Kram Malin

Stan

Nu ska jag snart ta bussen in till stan. Jag och Louise ska fika, kolla in nya gallerian och köpa hårfärg. :P Jag tänkte först cykla (det är ju mycket billigare, haha) men det har snöat rätt mycket så hela vägen är full i snö:( Ikväll blir det kanske bio. Louise vill se Avatar (jag tycker att den verkar vara lite överskattad, men snäll som jag är följer jag med ändå!).

Kramar

Lördag och söndag

Hallå där!

Herregud! Karros kattungar var det absolut sötaste jag någonsin har sett!! 4 veckor gamla birmakattungar!




Det var typ omöljigt att få ickesuddiga bilder eftersom de inte är stilla en sekund;) Tänkte ladda upp ett filmklipp på Facebook senare.


Hihi, han somnade i mitt knä/hand, den sötnosen!


Senare satt vi och fikade hemma hos Karro och plötsligt ser vi en blixt utanför fönstret! Visste inte ens att det kunde åska i mars!? Och det har hällregnat hela dagen och kvällen igår. Visste inte heller att det kunde regna så mycket!

På kvällen var jag och Louise och "simmade" (vi simmade 50 meter, sen lekte vi:P) i badhuset. De hade bara upplyst i bassängen och med levade ljus. Det var mysigt:) Sen åkte vi hem och släckte ner hela huset, åt mat och spelade lite kort. När klockan var närmare 22.00 satte vi på New Moon!:) Jag hade inte sett den sen 20 november, så det var kulkul! ;)




Earth Hour

Vid ett (eller två, beroende på hur man ser det) ringde mamma så jag hämtade henne på stan och pappa hämtade jag hon en kompis som han hade varit hos.

Idag har jag varit och tränat hela förmiddagen. Från 11.00 till ca 13.30. Härligt härligt! Sen var vi och åt lunch hos farmor. Jag åt som häst :P

Snart kommer Lisa hit och då ska vi ha kulkul!!:D

See you later! :)

Kram Malin


Earth Hour

Ni glömmer väl inte Earth Hour ikväll, lördag 27 mars, klockan 20.30-21.30?!! Släck lampan, stäng av datorn. Jag och Louise ska kanske (om jag hinner hem) gå och simma i badhuset som endast kommer att vara upplyst av levande ljus och efter det kommer det vara fackeltåg genom stan.



Nu ska jag äta lunch och sen ska jag hämta Karro och Eri på stationen och så ska vi åka hem till Karro! :)

Vi ses imorgon!

Kramar!

Tåg

Nu är jag äntligen hemma. Hemresan började med att jag fick springa till bussen. När jag var på väg dit såg jag bussen komma så jag fick springa sista biten, men det hade jag inte behövt göra. Jag kommer ner till stationen och köper biljett och går ut för att sätta mig och vänta på tåget. Men det kommer inte. Klockan bli tjugo i, kvart i, tio i, men inte tåg kommer (skulle ha gått 16.39).

Till slut säger de att tåget är inställt på grund av att någon ledning är trasig och kommer att ersättas med buss. Där ute där bussarna går från var det kaos. En massa bussar och hur mycket folk som helst och en gubbe som talar om vart alla bussarna sa någonstans. Jag går fram till honom och säger att jag ska till Kristinehamn. Han ser ut som ett frågetecken och säger att det går inga bussar till Kristinehamn. Nehe, det var ju det de sa nyss i högtalarna...

Jag går in på stationen igen och pratar med en snäll gubbe och säger att jag skulle ha åkt med tåget till Kristinehamn och sedan till Ludvika. Det var då ca fem minuter kvar tills tåget skulle gå från Kristinehamn och han sa att det hinner jag ju knappast med. Men han var snäll nog att fixa en ny biljett till mig utan att jag behövde betala en enda krona extra. Dock skulle jag få sitta och vänta i Örebro i över en timme...

Så min fredagskväll har bestått av 1,5 timme på en buss, en timme och en kvart på stationen i Örebro och 1,5 timme på ett tåg. Yeay... Två och en halv timme senare än jag borde kommer jag hem. Great start... Haha, men det går ingen nöd på mig, utom att jag höll på att hungra ihjäl. Åt väl lunch vid halv ett och kvällsmat klockan 22. Men men. Okej då, jag åt lite jordnötter (typ 10 st), en banan och en drickyoughurt (stavning?) men det blir man inte så mätt på...

Nåja, nu är jag hemma i alla fall och ska snart gå och sova. Godnatt gott folk!

Helg

Äntligen helg!:D Det firar jag genom att lyssna på massa musik! Snart ska jag ta och packa det sista jag ska ta med hem. Om ca två timmar ska jag ta bussen ner till stan.

Inför Earth Hour som är imorgon har jag dragit ur kontakten till fönsterlamapn som jag annars har timer på så det kommer att vara nersläckt i min lägenhet imorgon. Tyvärr kan jag inte stänga av värmen (kan inte styra över det själv) och kylskåpet lär ju vara på, men annars är allt avstängt.

Vi hörs senare!

Kramar

Våffeldagen

Idag är det våffeldagen:) And I love våfflor! Hihi. Men eftersom jag inte äger något våffeljärn kan jag inte äta några våffor idag. Får hoppas på att man får några när man kommer hem i helgen istället:)

Förr var vi nästan alltid i fjällen när det var våffeldagen och vi brukade åka till någon våffelstuga på fjället och äta en våffla.

 

Våffeldagen 2008 i Klövsjö/Vemdalen

 

Det slog mig nyss, vilket konstigt ord egentligen. Våffla. Haha.

(Det mest använda ordet i detta inlägg: våffla...)


Maria Wetterstrand

Kom hem från universitetet för en stund sen, där jag var och lyssnade på Maria Wetterstrand. Hennes tåg var försenat och han som höll i det fick typ sms hela tiden där det stod typ "Nu har de lämnat Kristinehamn", "Nu sitter de i taxin" osv som han läste upp:P Det är nåt med SJ alltså...:S

Men hon kom fram till slut och började med att skicka runt en Rubiks kub som vi som lyssnade fick fixa till. Hon pratade om klimathotet bland annat. En intressant sak som hon sa var att om alla män bytte kön till kvinnor skulle vi minska utsläppen med 20 % på grund av att kvinnor släpper ut mindre koldioxid än vad män gör. Men jag måste säga att det skulle bli hemskt tråkigt om det inte fanns några killar... :P

Efter ett tag fick hon tillbaka sin Rubiks kub och löste den medans hon pratade. Det tog typ 5-10 minuter kanske:O Coolt:P

Jag tyckte att det var riktigt intressant och hon var väldigt duktig på att prata :)



Nu har jag precis ätit lunch och tänkte gå ut en stund innan jag fortsätter plugga. Vi hörs senare.

Kram Malin


Torsdag

Hej!

 

Idag ska jag hinna med en massa grejer. Först ska jag plugga en stund och vid halv tolv ska jag möta Mediha på skolan och så ska vi gå och lyssna på Maria Wetterstrand som ska prata på universitetet idag. Ska bli intressant:) Sen blir det hem för lunch och sen tänkte jag gå ner till Alster igen, där jag var i helgen, och ta lite bilder. Enligt prognosen ska det bli ganska fint väder på eftermiddagen och jag måste ju passa på innan snön försvinner. Det var ju så fint med den i lördags. Efter det måste jag packa och städa lite. Och ikväll är det ju Vampire Diaries igen! Hehe.

Nej ni, det är bäst jag sätter igång med dagens göror.

Puss hej


<3


Ni äger hela mitt musikhjärta! <3

Pluggar

Sitter och sliter med inlämningsuppgiften. Försöker förstå konstiga ord i boken och vad man egentligen ska använda för analys när man har gjort en enkät.

Tjugo minuter senare: Har ändrat frågeställningen på arbetet något och nu blev det mycket lättare! Nu kan jag använda mig av statistisk analys! Men vad är det...?

Onsdag

Hej alla!

Onsdag idag. Dagarna går, snart helg :D Idag var jag ute och sprang på förmiddagen och sen gjorde jag lite såna där övningar (eller vad det heter). Borde göra sånt oftare. Nu är det snart dags för lunch och sen ska jag plugga lite och städa och kanske börja packa lite. Eftersom jag ska vara hemma en lite längre tid denna gång räcker det ju inte att bara ta med en tröja. Lite mer måste man ju ha:P Funderar också på vilken jacka jag ska ta med mig. Är förmodligen för varmt med vinterjacka nere i Skåne, men man kan väl inte ha skinnjacka hemma redan? Blir antagligen båda:P Hmm, intressant eller...? Har v'l inget mer att säga nu.

Kram

.

Hejsan!

Internet har krånglat ända sen jag kom hem:( Därför har jag haft tråkigt, det märks att jag är beroende av datorn...:P

Skolan idag gick bra. Vi blev klara med uppgiften (i stort sett) så nu kan jag gå omkring och dega här hemma tills på fredag;) Haha, nej, det ska jag inte. Jag ska jobba med inlämningsuppgiften och städa och lite sånt. Det finns ju inget värre än att komma hem till ett smutsigt hus...

Haha, igår morse spelade de Dire Straits – Walk Of Life i Morgonpasset och då fick jag nåt minne från när vi åkte mellan Ludvika och Borlänge för länge, länge sen. Vad kan jag ha varit? 10 kanske, om inte ännu mindre. Det enda jag egentligen minns är att det var mamma som körde och att hon svängde i takt till musiken :P Minneslåt är det:)

Just nu står middagen på spisen. Blir nåt heeelt nytt idag. Spagetti och tomatsås. Det har jag ju aldrig ätit förut. Haha. Och äntligen går Karlstads vatten att dricka igen utan att koka det! Yeay.

Lisa, jag älskar dig. Du är snällast i hela, hela världen!! <3

Jahapp, nu måste jag dra! Hejsvejs.

Tisdag

Sitter och tittar ut genom förnstret och önskar att jag bara kunde stanna inne hela dagen och titta på film eller nåt... Det regnar och allting är supergrått ute. Usch. Vill bara gå och lägga mig och sova igen. Tänker tipsa om några bra låtar bara för det. Och ja, idag är det Coldplay. Here you go:

Coldplay – A Message
Coldplay – A Rush Of Blood To The Head
Coldplay – Crests Of Waves
Coldplay – For You
Coldplay – In My Place
Coldplay – Moses (Live In Sydney)
Coldplay – Politik
Coldplay – Swallowed In The Sea

Ett urval av mina favoriter just nu. Haha, denna blogg har blivit ett eldorado för alla Coldplay-fans de senaste dagarna, men det struntar jag i! Eller jag kanske borde skärpa mig?

Jag längtar enormt mycket till helgen för då ska jag:

*Åka hem till Karro (som jag inte träffat sen typ jul eller nåt:O) och hälsa på henne och deras kattungar:)
*Träna på Supersöndagen på Gymmix. Kom dit vettja! Gratis träning hela dagen i tennis- och badmintonhallen i Ludvika! I will be there från kl 11 och några timmar framåt:)
*Hmm, vad mer? Äh, jag vet inte. Nåt kul iaf, men ovanstående räcker för en toppenhelg!

Nu ska jag äta lunch och sen gå till skolan och plågas i några timmar.


I somras hemma hos Karro:) Hur söt får man bli? <3

Lite bilder:)



I lördags återupplivade jag lite minnen från balen och den bästa dagen i mitt liv, 5 juni 2009. Sorterade alla bilder som jag ska sätta in i album sen:) (Detta är bara ett urval av alla bilder;))


Min beställning från AdLibris kom idag. Onåd verkar riktigt bra (särskilt för att vara nobelprisförfattare :P). Ser fram emot att börja läsa den ikväll:) Den andra kan man ju tycka vad man vill om...:P (Båda "skolböcker")


Sladdtrassel^^


Bästa<3

Lade nyss upp detta klipp som länk på Facebook, men det kan inte sägas för många gånger, jag älskar låten! Och denna version är underbar. Lägg märke till Will´s smile i slutet^^


Jag försöker väl igen då.

Efter att ha spelat ett spel som jag glömt bort och som Karro gjorde mig beroende av för typ ett år sen eller nåt och lyssnat på Coldplay, har jag fått tillbaka tanken att jag faktiskt kan förstå engelska. Men det är faktiskt lite skillnad på att förstå en låttext och en j*vla (ursäkta ordvalet...) artikel! Men jag ska i alla fall göra ett till försök nu...

Najs!:)

Hur snyggt var inte det här då?! :)

Hihi, give meeee:) Nu vart jag shoppingsugen. Hehe, kanske handlar nåt i Malmö?;)


Stupid Swedish girl, oh yes!

Alltså snart ger jag upp! Jag sitter med de här texterna igen. Jag försöker läsa och jag försöker förstå, men det går inte. Det är fyra engelska artiklar som vi ska läsa och analysera. Vi bestämde i vår grupp att läsa texterna och skriva lite kommentarer och så ska vi träffas imorgon eftermiddag och sammanställa det. Men, som sagt, jag fattar inte ett dugg vad de handlar om... Blööö.

Trökdag

Trökdag idag. Har inte gjort nånting på hela dagen. Det enda vettiga jag gjort är att jag pluggat lite. Annars har jag suttit här vid datorn och trökat, lyssnat på musik och satt in lite bilder i fotoalbum. På kvällen kollade jag på Solsidan på internet (eftersom jag "råkade" missa i fredags, kollat på nåt nytt program på Svt som hetten Bubblan och som var jättetråkigt och sen kollade jag på Coldplay Tour Diary och det var allt annat än tråkigt! De är helt j*vla underbara! <3

Denna vecka kommer nog bli den tråkigaste hittills på universitetet, men jag ska ta mig igenom den. För när den är slut kommer jag åka hem och vara hemma till skärtorsdagen då jag och familjen ska ner till Malmö, där vi ska tillbringa påskhelgen! Det kommer bli underbart!:) Drygt bara att det kommer ta nio timmar att åka ner dit. Och lika många hem igen... Jag kommer sen att vara i Karlstad (blir avsläppt här på vägen hem) för en dag i skolan och sen hem igen, då jag kommer att vara ledig resten av veckan. Det bästa med det är att det är påsklovsveckan, så då är alla andra också lediga:D Yeay!

Men först, trökvecka...

Puss å kram å godnatt! <3


Det snöar:(

Vad ser man när man drar upp persiennerna imorse om inte att snön fullständigt vräker ner! Då var hela dagen förstörd... Nästan i alla fall, humöret blev ju inte bättre åtminstone. Har absolut ingen lust att gå ut så det struntar jag i.

Jag har pluggat en del på förmiddagen och har fått lite gjort i alla fall. Men koncentrationen försvann spårlöst för en stund sen så jag såg ingen mening med att fortsätta. Får hoppas att den är tillbaka om ett par timmar eller så... Om man ser till antalet sidor som ska skrivas är jag drygt halvvägs, men då är det inte reskrivet eller så, så då kanske det bli lite mer, kan man ju hoppas på. Men det känns hyfsat i alla fall.

Nu är det snart dags för lunch. Kram Malin


Coldplay

Ikväll har jag haft sällskap av Coldplay:) Det finns inget bättre att lyssna på och det finns inget finare att titta på. De är helt enkelt bäst! <3

Kärlek <3


Min fredagsmyskväll

 

 






Vatten

Åh gud vilken härlig dag!! Solen skiner och snön smälter ;)

Imorse vaknade jag vid nio, tror ja, minns inte riktigt:P, och när jag kommit upp ur sängen och ätit frukorst osv pluggade jag ett par timmar. Tycker att det gick riktigt bra:) Egentligen hatar (okej, hata är ett väldigt stark ord, men jag ogillar väldigt mycket) att plugga på lördagar och även fredagseftermiddagar. Jag försöker ha det som pluggfri tid, men inte den här helgen. Jag har skjutit på den där uppgiften så länge nu så jag är verkligen tvungen att ta tag i det. När klockan var tolv tänkte jag att jag skulle gå ut och gå och lyssna på Tracks (just ja, måste komma ihåg att rösta!) samtidigt. Men jag hann inte mer än utanför dörren förren pappa ringde och frågade om jag hade vatten...

Pappa: Har du vatten?
Jag: Va?
P: Ja, vatten.
J: Jaa, hurså?
P: De säger på radion att hela Karlstad är utan vatten...
J: Jaha...

Jag lyssnade på nyheterna och de sa att det var nån ledning som var trasig och att 100 000 personer i Karlstad och Hammarö var utan vatten. Det kunde ta en vecka innan det kom tillbaka och att man måste koka vattnet innan man drack det. "Woho, jag kommer inte kunna duscha på en vecka!" var bland det första jag tänkte på :P Det har jag visserligen gjort förut, typ i Samfalla. Men det är ju lite skillnad, det är mitt ute i skogen och man träffar inte en människa, nu är man mitt bland folk... Trevligt... Men senare sa de att de räknade med att flera hushåll i Karlstad kunde få tillbaka vattnet under dagen. Tack för det! Men fortfarande måste man koka vattnet innan man kan dricka det.

Nog om det. Jag gick som sagt var ut en stund och gick. Jag gick ner mot Alsters Herrgård. När jag kom dit tänkte jag först vända och gå tillbaka, men sen såg jag ån som rann där nere i dalen och det såg så fint ut så jag gick ner för en brant backe/trappa och det var väldigt halt. Men jag kom ner till slut och det var verkligen jättefint där. Ädellövskog (läste jag senare på en skylt att det var), den svarta ån, snön och solen som sken. Det såg ut som ett vackert vykort. Jag gick en bit på naturstigen som fanns där och höll på att halka flera gånger (tur att jag inte hamnade i ån!). Efter ett tag vände jag (började bli hungrig:P) och gick tillbaka. När jag kom upp på vägen igen var mina fötter genomblöta av att ha gått omkring i snön, men det var det värt:) Tyvärr hade jag inte kameran med mig, men jag funderar på att gå tillbaka imorgon med kameran och fotografera lite:)

I ca två timmar var jag ute. Åh, jag älskar våren! Och solen! :) När jag kom hem lagade jag mat (och tack och lov var vattnet fortfarande kvar) och sen pluggade jag en liten stund, men jag hade ingen inspiration kvar så jag fortsätter imorgon istället.

Nu ska jag ta och äta lite godis;)

Kram Malin

Klyftig klyftpotatis

Jag är bäst på att göra klyftpotatis! ;D Tänkte dela med mig av receptet (okej då, jag fick det av pappa...)

Skala och skär potatisen i klyftor (jag skär ca 6 klyftor/potatis)
Koka i ca 5 minuter
Häll olja i en ugnsform så att det täcker botten. Häll av potatisen och lägg den i formen.
Ringla lite olja över potatisen och häll sedan på lite extra så blir potatisen krispig och god.
Krydda med salt och svartpeppar
Sätt in i ugnen i ca 25 minuter på ca 225 grader.

Åt tillsammans med lövbiff idag:) Supergott :D

(På dalmål heter det klyftjopp! ;))


Vår


Jag har sånt där bildspel på datorn. Denna bild kom nyss upp. Snacka om att jag längtar till våren nu! (Fast nu är det där trädet dött:( Snyft.)

Hur gick det här till?


Vadå? Nej. Jag har inte ätit choklad. Inte alls. *ser oskyldig ut*

Freeeedag!

Gud vilken GRÅ dag!! Megatråkig! Var i skolan på förmiddagen och då hade vi redovisning, det gick bra. När jag kom hem åt jag lunch och sen gick jag och handlade i detta otroligt härliga regnväder. Det var inte meningen men jag kom ut med både jordnötter (blev otroligt sugen på det!) och en påse godis (det var extra billigt inför påsken!) HEHEHEHEE. Ska gotta mig med det ikväll;) Men faktiskt, det kan behövas inför den plugghelg som nu väntar... Kul.

 

En bra sak med dagen är i alla fall att jag har en very good hair day!:D Hehe. Bild kanske kommer senare, om jag har lust... Nu ska jag läsa en till av de där texterna. Woho...


Vampire Diaries

Är lite trött och seg efter träningen. Men det gick bra i alla fall. Men jag måste säga att detta program inte alls var lika kul som hemma:( Det kändes lite segt, inget tempo...

När jag kom hem duschade jag, åt mat, läste en text tills på måndag och sen kollade på Vampire Diaries som Emilia sa åt mig igår att jag absolut måste kolla på. "Hur kan du inte ha kollat på det??" Blir nog fast i det nu.... ;) Stephan var snygg!!:O

Nu ska jag sova. Det är en dag imorgon också.

Godnattkramar från lilla mig :)

Torsdag

Idag har jag varit duktig, i alla fall hittills:P Jag har stykit tvätt, pluggat, kollat lite vad jag ska läsa för kurser nästa år (vi har fritt år och får välja vad vi vill läsa) mm. Om ungefär en timme ska jag träna step. Får väl se om det är lika kul pass som hemma, men det tvivlar jag på ;) När jag kommer hem igen ska jag äta lite mat och sen plugga lite till, så kan jag ta det lungt ikväll.

Tjohej!

Plugg

Jahapp, denna kväll var ju kul... Tog typ jättelång tid att laga mat och minst lika lång tid att diska. Nu har jag precis läst en av fyra texter som vi ska läsa tills på måndag och jag fattade typ ingenting (de är på engelska...). Imorgon hoppas jag på att få nåt slags ryck, så att jag kommer nånstans med inlämningsuppgiften. Det vore ju onekligen skönt att vara klar med den innan den "lediga" veckan, så att jag verkligen kan vara ledig då. Men mina ryck är sällsynta nuförtiden. Känner inte direkt någon motivation till att plugga:S Men jag ska försöka:) Dessutom har jag en stor hög med tvätt sen igår som behöver strykas, och, som jag skrev tididgare, så ska jag försöka träna lite också:) Fullt upp imorgon (ledig dag, om jag inte sa det).

Nu ska jag lyssna lite på musik, äta en macka och lite choklad innan jag går och lägger mig:)

Godnatt!

Träning

Har varit i skolan idag och först hade vi föreläsning (höll på att somna, utom när jag och Mediha kollade på
Eclipse-trailern på hennes dator;)) och sen fick vi en uppgift att jobba med tills på fredag och som vi nu är klara med:) Gick med Emilia hem och vi bestämde att vi ska gå och träna på Kauif tillsammans nästa vecka:) Ska bli kul att slippa gå dit själv! Nyss bokade jag även en reservplats (alla roliga pass var fullbokade:() på ett steppass imorgon. Vi får väl se om platsen blir ledig eller inte... Annars tar jag nog och springer en runda istället:) Jag är verkligen träningssugen just nu! Och nästa söndag är det ju supersöndag på Gymmix i Ludvika! Gratis träning hela dagen!:D Gissa om jag kommer vara där!;D

Imorse när jag gick ut genom dörren såg jag att det hade snöat inatt. Flera centimeter. Blev lite ledsen, jag som trodde att våren var här...:(

Kram Malin

Dagen låt...

... är Leona Lewis – Broken


Myskläder

Myskläder är det absolut skönaste när man är ledsen. Tröjan kommer från H&M. Och jag måste tydligen göra rent spegeln...


Ica

Hej!

Huu, så trött jag är! Men det är ju inte så konstigt eftersom jag varit vaken sen kvart i fem imorse... Idag i skolan hade vi muntlig redovisning på uppgiften vi jobbade med i fredags. Ärligt talat var det här första gången som jag sa nåt i redovisningen och det gick faktiskt förvånandsvärt bra:) Har ju inte pratat inför en massa folk sen i maj, juni förra året:P Efter skolan gick jag hem och åt lite lunch och sen gick jag till den nya Ica-affären för att handla. Den ligger nog mer än dubbelt så långt bort (tog typ en halvtimme att gå) än Konsum, men det är det faktiskt värt. Handlar mycket hellre på Ica än Konsum! Billiagre och bättre, enligt mig, dessutom väldigt fräscht och fint (ok, de öppnade för mindre än en vecka sen, men ändå). Så jag kommer definitivt att gå dit i fortsättningen.

Nu ska jag ta itu med lite måsten, betala räkningar, skriva mejl (ja, mejl. Handlar om jobb...) mm.

Kram

Jag lever!:O

Idag har jag varit och sökt lite fler sommarjobb. Tog även en lååång promenad i det fina vädret:) På kvällen var jag iväg och tränade Core och Step. På stepen var det nytt program som var jättekul, men grymt jobbigt. Men det är ju så det ska va:) Nu är jag helt slut i benen efter skiddagen igår och ett tufft träningspass på det ;) Det ska ju kännas att man lever;)

Nu ska jag snart sova! Imorgon far jag tillbaka till Karlstad och nästa gång jag kommer hem är det "lov":D

Puss å kram!

Kent

Igår kväll brände jag och Louise klart Kent-skivorna. Köpte ju boxen med alla skivorna (utom den senaste i Sthlm). Nu sitter jag och lyssnar på Vapen & Ammunition som enligt mig är deras bästa album. :)

<3

Bilder från helgen


Lisa spelar trummor. Pappa spelade i band förut och äger därför ett trumset:) Han skulle tydligen skaffa hem deras gamla mixerbord också^^ Vårat tv-rum kommer förvandlas till en studio:P


Louise spelar gitarr:)


Och så jag då :P


Outfit för lördagskvällen, klänning från Vero Moda.


xD (Bara Denise och Eri kommer fatta den här bilden:P)


<3


Fixar med musiken:P


Romme


Romme

Och vinnaren är...

Hej!

Dagen idag i Romme var underbar! Härligare väder att åka skidor i finns inte! Och jag älskar manschestersnö :)

Igår blev det lite förfest hemma hos mig tillsammans med Denise och Eri, men tyvärr inget Solo för mig...:( Men jag hade kul ändå. Sprang även ner till tvn kl 22 och fick veta att Anna Bergendahl vann!!:D Min favorit i finaken var Salem Al Fakir, men jag tyckte även att Annas låt var jättebra:D Riktigt kul att hon vann! Lika gammal (ung) som min lilla lillasyster är hon också! :P Gud.

Bilder från helgen kommer senare (har inte lagt in några på datorn än). Nu tror jag att jag ska sova snart. Är jättetrött!!

Godnatt!:)

Band

Hej!

På eftermiddagen var Lisa här. Vi hade jättekul! Först fikade vi och sen spelade vi Alfapet. Sen spelade Lisa trummor, Louise spelade gitarr och jag sjöng. Och allvarligt, det lät bra! :) Hhihi. Vi spelade bland annat Coldplay – Yellow och Kent – Socker. Särskilt den sistnämnda lät riktigt bra, trots att Lisa aldrig spelat trummor förut! :)

Nu ska jag byta om inför kvällen och sen ska jag sätta mig framför Melodifestivalen tills mina vänner kommer hit:)

Ha en bra kväll! Kramar

Nya böcker

Äntligen lite billig kurslitteratur för en gångs skull! Två börcker för 82 kr är ganska bra. Istället för många hundra som det varit tidigare. Försätt såhär tycker jag ^^

:)

Hejsan!

Inget inlägg igår, hade inte datorn på. Haha och bara för att man inte har varit inloggad på Facebook på en dag har man över 300 nya inlägg xD Och appropå datorn. Den har blivit jätteseg:( Jag tror att jag måste ta tag i att gå igenom mina bilder och radera en massa och göra back-up på dem jag sparar innan hela datorn kraschar! Men jag orkar liksom aldrig...

Nu är jag i alla fall hemma och solen skiner utanför fönstret! Tror jag ska gå ut en stund sen:) Ska bara vänta på att min syster sömntutan ska vakna ;) Ikväll blir det ut på Solo med vännerna!:D Det var jättelängesen vi sågs så det ska verkligen bli kul! Och imorgon bär det av med familjen till Romme. Ska också bli hur kul som helst! Frågan är bara hur jag ska orka gå upp tidigt imorgon om jag ska vara uppe halva natten?:P

Nu ska jag nog sätta på lite musik, så att Louise vaknar nån gång:P Vad sägs om Coldplay?;)

Kram Malin

10 sanningar om mig:

  • Jag längtar till gymnasiet varje dag!
  • Jag är besatt...
  • Jag älskar våren!
  • Jag kan inte leva utan musik!
  • Jag är beroende av  lypsyl :P
  • Jag har världens bästa vänner! <3
  • Jag vill inte bli 20 (I want to be forever young...)
  • Jag biter på naglarna...
  • Jag försöker sluta, men det går inte och nu har jag inte längre nån Denise som slår mig så fort jag kollar på dem:P
  • Jag vill ha en systemkamera:) Men det har jag inte råd med:P

Lost?

Älskar den här versionen av Lost! :)

Coldplay – Lost?

Akustisk version, inte instrumenatl som både Lisa och pappa sa :P

Promenad

Hej!

Jag kom precis tillbaka från en liten promenad. Jag satt här och lyssnade på en massa låtar och en av dem (närmade bestämt Coldplay – Swallowed In The Sea) fick mig att tänka på en kväll i somras när jag var ute och gick. Klockan var nog närmare tio på kvällen och det var lite mörkt så det måste nog ha varit i juli och jag var på väg uppför Golanbacken. Då lyssnade jag också på den låten och nu fick jag nån sån där flashback och fick en jättelust att gå ut och gå:) Det var lite trist nu eftersom det var lite halt. Promenader på somrarna är mycket roligare! Men det var i alla fall skönt att få komma ut lite. 

Nu står maten på spisen, gött, för jag är hungrig!

Kram Malin

Lockigt

 

Om jag inte fixar mitt hår alls, vilket jag inte gjorde idag, blir det så här lockigt:)

 

Btw, hemresa sker imorgon kl 16.39!

 

Kramar


Klant igen

Jag ska ta hem en av mina favoritprydnadssaker och hoppas att vi har lim hemma...

Hemresa?

Godmorgon!

Vi får se hur denna dag blir. Än vet jag i princip inget alls... Ska till skolan vid två och slutar vid fyra. Sen är det väldigt oklart vad som händer. Hinner jag åka hem? Förmodligen inte. Vi ska få en gruppuppgift som ska göras över helgen (fredag-måndag). Men jag ska hem i helgen. Förmodligen blir det imorgon, antingen vid halv elva eller vid halv fem. Hoppas på det tidigare då;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag städa och sen försöka plugga lite till om jag hinner. Lär väl packa också ifall jag hinner ner till stan...

 

Vi hörs senare:)

Kram Malin


Klant

Jag tappade flaskan med rapsolja i golvet. Det var väldigt smart gjort...

Hej

Jag har egentligen inte så mycket att säga. Jag sitter och försöker plugga, men det går sådär. Håller på med den individuella uppgiften till denna krs som ska vara klar 1 april, vilket ju är om bara tre veckor... Låter mycket men... Det står att det får vara max sex sidor, tur det. Mer går nog aldrig att få ihop, inte som det känns just nu i alla fall. Hellre kort och bra än långt och dåligt. Det låter bra, tycker jag. Började så smått förra veckan eller när det var men det har jag raderat... Lät inte bra alls:P

Kikade på vårat schema igår. Börjar inte förren kvart över två både idag och imorgon. Visst det är skönt med sovmorgon men ärligt talat går jag hellre i skolan på förmiddagrana och är ledig på eftermiddagarna än tvärtom. Dessutom slutar vi inte förren fyra och jag som hemskt gärna vill med tåget 16.40 imorgon... Tar jag med väskan till skolan kan det gå ändå... Gäller bara att bara ta med det nödvändigaste då... Eftersom jag varit hemma de senaste helgerna kanske jag inte "borde" åka hem denna helg, men vi ska till Romme på söndag och det vill jag absolut inte missa;) Kanske sista skidåkningen för i år? Får väl ta tåget på fredag förmiddag annars...

Jag kommer att vara "ledig" hela veckan innan påsk! Vi har ju i och för sig uppgiften jag skrev om tidigare. Men jag kan ju ändå vara hemma och ett "påsklov" sitter ju inte helt fel kan jag säga!:D Dessutom väntar en resa under påskhelgen! Vart tänker jag inte berätta. Inte än. ;)

Igår kväll började jag läsa en ny bok som jag lånat av Lisa som hon tyckte att jag skulle läsa. Stella och Sebastian. Och nu vet jag varför hon ville att jag skulle lläsa den! Stella skulle på konsert med Coldplay! Lyllo henne då, och hon ville inte ens gå! (Hon jobbade på skivbolag så hon var tvungen.) Ja, jag hade då gärna tagit hennes plats... Sen stod det att Chris är snygg och det är ju så sant att det inte är sant! ;) Haha.

Det blev ju rätt mycket text till slut. Antar att det alltid finns något att säga?

Nu är det snart dags för lite lunch, sen ska jag diska (yeay...) och sen gå till skolan (yeay...). I eftermiddag/kväll ska jag... Hmm... Göra nåt. Något som behövs är städning... Yeay...

Bio

Jag har varit på bio två gånger de senaste 2,5 veckorna och såg då Valentine´s Day och Farsan. Men det finns fler filmer jag vill se...

Remember me:

Två unga älskandes nyfunna kärlek är hotat när de samtidigt försöker hantera sina respektive familjers tragedier.
Premiär 12 mars.

Flickan från ovan:



En ung flicka mördas och vakar över sin familj, och mördare, från himlen. Hon måste väga sitt behov av hämnd mot familjens behov av att läka sina emotionella sår. Premiär 31 mars.

Änglavakt:



Ernst och Cecilia lever ett lyckligt och välordnat familjeliv. En dag drabbas de av något som totalt vänder upp och ner på deras tillvaro. När allt är som mörkast träffar de främlingen Walter, som förändrar deras liv på ett fantastiskt sätt. Premiär 19 mars.

Och som sagt så vill jag se Allt för min syster också:



Brian och Marge Fitzgerald har ställts inför denna fråga gång på gång. Vid två års ålder fick deras dotter Kate diagnosen leukemi. Hon förväntades inte överleva, men mot alla odds får Kate uppleva sin 16-årsdag. Att detta är möjligt beror helt och hållet på Anna, Kates yngre syster som är en perfekt medicinsk donator. Men tretton år gammal fattar Anna ett beslut som kommer att vända upp och ner på familjens liv; hon vill inte längre vara donator. Åtminstone vill hon ha rätten att välja själv. Hon stämmer sina föräldrarför att få kontroll över sin egen kropp, samtidigt som hon förstår att detta kan leda till Kates död. Finns redan på dvd.


Boktips

Allt för min syster - Jodi Picoult

Boken handlar om Anna Fitzgerald som blev född att vara donator till sin syster Kate som är lider av en ovanlig typ av leukemi. När Anna är tretton år blir Kate sämre och för att hon ska överleva måste Anna donera sin en njure. Anna har fått nog av att besluten att hon ska donera tas över hennes huvud och hon uppsöker en advokat för att få rätten att bestämma över sin egen kropp.

Jag tycker att boken var bra och framför allt sorglig. Väldigt oväntat slut. Helt klart läsvärd!



Jag skulle vilja se filmen också...

Mycket folk

Hejsan!

Min dag började klockan 04.45 i Ludvika, otroligt trött. Somnade till och med om så mamma fick komma in och väcka mig. Jag gick upp, åt frukost, gjorde mig iordning och så skjutade mamma mig till tåget. Jag läste till seminariet som jag ska på snart en liten stund men sen somnade jag. På tåget mellan Kristinehamn och Karlstad var det ovanligt mycket folk och även på bussen hem hit var det helt överfullt. Vart kommer allt folk ifrån?
När jag kom hem läste jag klart seminarietexten och sen satte jag mig vid datorn. Kollade Facebook, Bdb och läste Louises bok. Har även hunnit med att äta lite lunch, men jag är redan hungrig igen. Känner även att träningsvärken, som var ganska väntad efter två härliga träningspass igår kväll, kommer smygande. Gött:P

Vi ses nog igen i eftermiddag!
Ha en fortsatt bra dag!
Kram Malin

Spring!:)

Hej!

Denna dag har bestått av hemskt mycket vårkänslor! Solen skiner, fåglarna sjunger, det droppar från taken och det är en massa plusgrader (i skuggan också!). Spring is here! :) Jag hade till och med vårjackan på mig när jag var ner till stan idag;) Jag har varit ner på stan och sökt lite jobb. Jag tror det gick bra:) Har även pluggat en del. Och jag får panik på mamma och pappas dator! Skulle skriva ut CV och lite annat grejs (har inte skrivare kopplad till min dator) och den är verkligen hur seg som helst! Tog väl fem minuter och öppna ett dokument eller nåt:S

Hihi, just nu sitter jag och pratar vårkänslor med Mediha på Facebook:) Yeay!

Ikväll ska jag träna både Core och Step. Ska bli otroligt skönt! Var så himla längesen jag tränade, utom när jag varit ute och åkt skidor, men som pappa sa igår kväll; Det är ju inte samma sak... :P

Kram Malin


Muse på Wembley

Yes, så är det. I september drar jag, Louise och Lisa till London där vi ska se Muse på Wembley!!:D Vi är so happy just nu!!:D Det kommer ju bli hur najs som helst! Woho!!

Vi ska förstås hinna med och turista lite i London också. Vi blir förmodligen där torsdag-söndag så lite grejs hinner vi ju med. Å gud! OMG, det kommer bli så kul!! Haha, hyper!

Vi bestämde oss för att åka dit i höst istället för en resa i sommar då vi förhoppningsvis kommer jobba och sådär.

Å, detta kommer bli så kul!!!

Dröm

Jag drömde om Coldplay inatt! De spelade i Karlstad, på gatan utanför mitt hus. Jag och Lisa var där, jag var i himlen, jag var så lycklig! Men mitt i konserten hade jag ett viktigt möte som jag var tvungen att gå på. Det var många som skulle gå på det mötet, så arrangörerna frågade innan hur många det var som var tvungna att gå. Det var säkert hälften av alla som var där som räckte upp handen, inklusive jag. Och Chris såg så himla ledsen ut över att det var så många som var tvungna att gå... Jag gick i alla fall på mötet (kommer inte ihåg vad det handlade om) och var borta under max två låtar, sen kom jag tillbaka. Men då var de på nåt ställe nere i stan helt plötsligt. Jag gick in i lokalen och gick längst framför alla för att komma dit Lisa stod. Och Chris kollade på mig och log:D Haha. De spelade ett tag till och när konserten var slut och vi var på väg därifrån frågade jag Lisa: "Vilka låtar missade jag? Det var inte Fix You, va?" De hade nästan bara spelat de låtar som inte är så kända så jag trodde inte att de hade spelat den. Hon kollade på mig och sa: "Joo, det var den...." Jag blev jätteledsen och grät floder. Haha:P Att se Fix You live är verkligen en dröm (okej jag vill se ALLA låtar live...) det måste vara underbart... Det kändes så himla verkligt! Jag trodde verkligen att allt det där hände i verkligheten. Åh, om det ändå gjort det...

Helgen

Hejsan!

Har varit lite dålig uppdatering de senaste dagarna, sorry för det:P Men nu är jag tillbaka! Hehe.

De senaste dagarna har varit toppen! Mina vänner kom hit i torsdags kväll och då åt vi lite kollaps och sen gick vi till skolans bibliotek och lånade en film som vi kollade på. Into the wild. Den var bra men hade gott kunnat vara minst en halvtimme kortare... Blev lite segt.

På fredagen var vi in till stan, kollade lite affärer, åt lunch och gick på bio. Vi såg Farsan. Och den var riktigt bra och rolig! Se den!:) Efter filmen handlade vi mat och sen åkte vi tillbaka hem till mig och åt tacos och glass med varma hallon och varma blåbär!:) Mums!! Sen blev det hur flum som helst! Louise och Ajje hade till och med sönder min säng:O xD Hahahah. Som tur var gick det relativt lätt att laga (A). Hihi, älska flum <3 :P

Lördag skulle de åka hem. Men jag ville inte bli själv i flera dagar (är ledig ända till tisdag) så jag följde med hem:D Vi åkte seg buss eftersom det inte gick några tåg på lördagar. Men jag tyckte ändå att det gick hyfsat snabbt. När vi kom hem gick jag och Louise ut och gick en stund eftersom vi suttit still så länge. När vi kom in fikade vi och sen satte vi oss vid datorn, brände lite skivor, spelade Need for speed (:P) och la pussel. Sen åt vi megagod mat och sen kollade vi på andra chansen. Det var helt fel låtar som gick vidare! Pauline var helt klart bäst! På kvällen satt vi hela familjen i Louises rum och lyssnade på musik och hade lörddagsmys:)

Idag har jag kollat på Vasaloppet (ett måste!) och åkte lite skidor själv också. Vi var upp till Ljungåsen. Ingen vurpa idag dock:P Vi åkte ett varv på Hundspåret och sen grillade vi korv:)

Ikväll kommer Lisa hit och då ska vi göra en kul grej!!:D

Ses senare!
Kram Malin

:D

Nu är de här!!:D


Torsdag

Hoj!

Om cirka en timme kommer världens bästa hit:D Tjoho! Trevlig helg blir det!

Dagen har varit helt okej. Var i skolan på förmiddagen och vi hade excelövningar på statistiken. Kände mig rätt lost efter ett tag. Missade man nånting om vad man skulle göra var man ju borta helt efter det:S Men det gick helt okej. Har lämnat in min visumansökan och mitt pass till Audrone också. Och en ful bild, hehe. Jag var tvungen att skriva om hela papperet igen eftersom jag gjort ett litet fel, men men. När jag kom hem åt jag lunch och sen gick jag och handlade lite grejs till middagen ikväll (massor av potatis!) och till frukosten imorgon. Resten ska vi handla tillsammans imorrn:) Och av någon anledning funkade det inte att betala med mitt kort:O Jag gick till automaten för att testa om det gick att ta ut pengar och det funkade minsann! Ujuj.. När jag släpat hem alla potatisar och allt vad det var började jag med examinationsuppgiften som vi fått om statistik (varför ska vi kunna det förresten?) och jag är nästan klar:) *stolt*

Nu ska jag diska lite och sen är det snart dags att sätta på all potatis;)

See you!
Kram Malin

Vårfint i garderoben

Tjolahopp!

Blev inte så lång promenad men jag var ute en liten stund i alla fall:)

Jag blev väldigt shoppingsugen när vi var på stan. I varenda skyltfönster fanns massor med fina vårkläder! Men jag har redan shoppat ganska mycket den senaste månaden så jag ska försöka inte köpa nåt i helgen när vi ska ner på stan igen. Måste hålla i pengarna tills resan i vår och om jag ska till London i höst. Men det finns ju så himla mycket fint just nu. Ibland önskar man att man var rik...

En jeansjacka står högt upp på min önskelista just nu.

 


Hur söt är inte den här då?:)


Randigt is very nice!


Malin <3 skor!

(Alltihop kommer från H&M)

Middagen idag blev riktigt god:D Gjorde lax med nån improviserad sås:P Mumma:) Dammsugit har jag också gjort och jag blev precis klar med visumgrejset. Nu ska jag slappa en stund. Får se om jag orkar plugga nåt sen. Det vore ju bra, men det tar emot...


Vårväder:)

Hej!

Jag kom precis hem från stan. Var där med Emilia, Madeleine och Linda och tog kort till våra visum. Så nu är jag 179 kr fattigare och fyra fula kort rikare... Vill nån ha ett kort på mig där jag ser inte alltför munter ut får ni säga till xD

Jag ska nog gå ut och gå en stund i detta underbara vårväder! Är våren verkligen här på riktigt nu? Hoppas det. Antar att jag lär skynda mig så jag hinner vaar ute en liten stund innan solen går ner iaf. Jag måste nog snart äta också. Har inte ätit nån lunch idag så jag är lite hungrig...

Vi ses senare!
Kram Malin

Sommarjobb och lite annat

Nu har jag sökt sommarjobb på ABB. Hoppas det inte är så många som sökt för då är ju chansen större att jag får det (A) Men, den chansen är inte så stor. Det brukar vara fler tusen som söker varje år... Men hoppas kan man ju alltid.

Imorgon ska jag med Emilia och Madeleine till stan och ta kort till våra visumgrejs till Vitryssland. Känner på mig att jag kommer bli fattig. Måste det vara så himla dyrt att ta ett litet foto?

Städningen av toan är iaf klar nu. Bara dammsugning kvar, men det tar jag nog imorgon. Är ledig hela dagen! :) Men jag ska försöka börja kolla lite på Excel-uppgiften som vi ska göra på torsdag. Verkar lite knepig. Fattade typ ingenting av dagens föreläsning:S

Pratade med pappa i telefon nyss och han sa att mamma och Louise sitter fast i Västerås. De har ju varit i Stockholm idag. Jälva tåg som aldrog ska gå! Hoppas att de kommer hem vid 22 som det var sagt...

Ska försöka plugga lite nu. Men vad kan man skriva en C-uppsats om?

Kram Malin

Yeay...

Hej!

Jag har inget intressant att berätta utom att det är Chris 33:e födelsedag idag:) Grattis till honom:D<3

Var i skolan på förmiddan och på eftermiddan har jag allvarligt talat inte gjort nånting:/ Seg dag med andra ord. Nu ska jag snart äta lite mat och sen söka lite jobb, plugga och städa. Toppendag. Verkligen.

Muse

Louise vill att jag följer med henne och ser MuseWembley i London i september. Om jag gör det lovar hon att följa med mig på Coldplay "om det så är på andra sidan jorden". Och trots att jag tycker att Coldplay är ungefär en miljon gånger bättre (och då gillar jag ändå Muse ganska mycket iaf)så vill jag gärna följa med. Men vart ska jag få pengar ifrån?? Biljetter, flyg, hotell, mat.... Men liksom vem säger nej till konsert och LONDON??:O Inte jag i alla fall, om jag har råd. Svår situation...

Coldplay på Wembley, september 2009 <3 (bild från www.coldplay.com)


OS är slut...

Det känns lite tråkigt att OS nu är slut. Vad ska man titta på nu på tv? Men jag vet i alla fall en som är glad, eller hur Mediha?;)

Jag tänkte i alla fall sammanfatta detta OS. Här är alla som tagit medalj i Vancouver.

Guld:
Charlotte Kalla (längdskidor, 10 km fritt)
Björn Ferry (skidskytte, jaktstart)
Marcus Hellner (längdskidor, dubbeljakt)
Daniel Rickardsson, Johan Olsson, Anders Södergren och Marcus Hellner (längdskidor, stafett 4*10 km)
Anette Norberg, Cathrine Lindahl, Eva Lund och Anna Le Moine (curling)

Silver:
Anna Haag (längdskidor, dubbeljakt)
Charlotte Kalla och Anna Haag (längdskidor sprintstafett)

Brons:
Anja Pärson (superkombination)
Johan Olsson (längdskidor, dubbeljakt) 
Andre Myhrer (slalom)
Johan Olsson
(längdskidor, 50 km klassiskt)


Våren är här!

Nu är det mars vilket betyder att våren är här! Eller i alla fall så är det vårmånad och det känns ju bra:) För det betyder att det snart är sommar:D Just nu är det mest snöstorm ute:S

RSS 2.0