Dröm

Inatt drömde jag att jag, Louise, Lisa och Hanna var på Kentkonsert på Lokomotivet i Eskilstuna. Fast det var mycket större i drömmen än det är i verkligheten. Innan man kom fram dit själva konserten var så fanns det en massa stånd där man kunde köpa fika och godis och sånt. Vi köpte lite grejs där och sen skulle jag blogga från en dator som vi hade med oss (?). Jag skrev medan vi gick framåt mot scenen. Eftersom jag skrev och kollade på skärmen missade jag när de gick upp på scenen. Men då stängde jag ner i alla fall. Jocke hade en jätteful knallblå keps. Haha, helt sjuk var den xD sen pratade han jättelänge om en massa saker innan de började spela. Första låten var Din Skugga tror jag. När de spelat halva den låten startade min klockradio :( Ville ju se klart konserten ju! Men det var rätt najs ändå.
 
Hanna, Lisa, Malin och Louise på Kent på Peace & Love 2010.
 
Nu ska jag vila och sen åka te Köpparberg!

Höstskog

Här kommer resultatet från eftermiddagens fotopromenad! 
 
 
Lupinen har blivit knäpp. Det är inte juni nu :O
 
 
 
 
 
 
Lorensbergatjärn
 
 
Bävern som bodde vid tjärnen förr fanns det inga spår av...
 
... Däremot undrar jag vem som gjort det här? :)
 
 
 
 
 

Fullt upp

Den här helgen kommer bli hektisk.
 
Fredag:
  • Slutar kl 15. Hem och sova/vila någon timme.
  • Åka till Denise i Kopparberg.
  • Gå på Kopparbergs marknad.
  • Äta mat och dricka vin (antar jag).
  • Gå på konsert.
  • Sova på Denises soffa.
Lördag:
  • Vakna på Denises soffa (hoppas jag).
  • Åka hem.
  • Höststäda (alltså mer noggrant än vanligt).
  • Kanske hinna träffa Lisa som är hemma i helgen?
Söndag:
  • Gå upp klockan sex eller så.
  • Gå Gruvtrampen med mamma och pappa.
  • Däcka på soffan.

Seg dag

Gud vilken seg dag det har varit idag. Började imorse med att jag hade världens träningsvärk i armarna och axlarna sen i tisdags. Jag hade problem att klä på mig, haha. Det var svårt att cykla också. Men det blev bättre under dagen och nu känns det inte alls så mycket.
 
Annars har jag bara varit allmänt trött idag. Skulle nog nästan kunna somna nu, hehe. Brukar ta en springtur på torsdagar, men känner inte för det idag. Däremot känner jag för att ta en promenad med kameran. Så det ska jag göra nu!

...


Tisdag

Har varit en rätt bra dag, trots att den började med kaos här hemma imorse. Stackars lilla farmor ramlade och bröt armen imorse, hon som skulle till Mallorca med PRO idag :( På praktiken fick alla massage och det var najs. När jag kom hem hade jag fått brev från min älskling igen :) Sen var jag och mamma och tränade BodyCombat. Gick bättre än förväntat. Skönt att slåss lite ;)
 
Nu ska jag lyssna på bästa Kent ett tag, sen ska jag ringa Marcus! ♥
 
Bästa! Haha, jag har visst 1491 bilder på Kent sparade på min dator. + de som jag själv tagit. Jösses :O

.

"Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag."

Ingen träning

Det blev ingen träning idag. Det var fullt när jag och mamma kom dit. Vi hade inte skrivit upp oss och tydligen var det många som ville gå idag. Men vi står uppskrivna till nästa vecka i alla fall. Det har inte varit så mycket folk den senaste tiden så det har inte behövts att skriva upp sig. Men nu är det väl höst och dessutom nytt pass... Vi tog en powerwalk istället. Var rätt najs det med! Och så går vi imorgon på BodyCombat. Hur ska det gå?! Haha x)
 
När vi kom hem hann jag även med och se lite på Vetenskapens Värld. Jag har tänkt på det förut och nu gjorde jag det igen. Vad coolt det skulle vara att vara arkeolog!
 
Nu fika och sen sova!

Hår

Idag efter praktiken var jag och Louise på stan. Blev fika, hon lånade en bok på biblioteket om London (hon åker om en vecka :O) och jag bokade klipptid och köpte inpackning, schampo och balsam för "skört hår som lätt faller av". Precis som våren 2009 tappar jag otroligt mycket hår just nu. Jag blir gråtfärdig bara jag tänker på det... Jag är förvånad att jag ens har några strån kvar... Det är nog bara att inse att jag inte kan ha långt hår...
 
Huvudjägarna ligger mellan Lokes Kök (restaurang) och Fonus. Det är kul x)
 
Fina flaskor, hoppas innehållet är bra också. Ska invigas idag efter träningen!

Dagens outfit ^^

 
 
 
 
Känt mig fin idag, i mina nya röda byxor och nya glasögon! Vad jag dock glömde var att denna tröja nopprar som bara den. Så nu ser mina byxor ut såhär:
Inte den tröjan + de byxorna igen...

Söndag kväll

Helgen är slut. Igen. Jag har knappt varit utanför dörren. Var till farmor en sväng igår annars har jag bara varit inne. Men har ju varit kasst väder så då är det väl okej, haha. Blev lite bastu igår kväll och det var najs. Det är skönt att sitta och svettas! Idag gjorde jag chokladpraliner, vilket tog hela förmiddagen. Det var inte helt lätt och jag har inte smakat dem än, men det är ju Marabouchoklad i dem så... ;) I helgen har det även bytts till vintergardiner i vardagsrummet (köket till veckan, de nya är inte färdigsydda än). Myyys. Sovrummen nästa helg :)
 
Imorgon börjar ny vecka. Undrar vilka som känner igen mig på praktiken i nya glasögonen, haha. 
 
Den här bilden är visst tagen 23 september 2011

Gruvtrampen nästa helg

Idag har mamma anmält oss (mig, mamma och pappa) till Gruvtrampen nästa helg. 21 km promenad i skogen från Skattlösberg till Grängesberg. Blir najs. Så långt har jag aldrig gått någon gång. Hoppas på bättre väder än den här helgen ;)
 
Skattlösberg i somras :)

Lördag

Blir ju helt seg av det här vädret!! Känns som november.
 
Idag har jag rensat min garderob. Lagt undan sommarkläder. Jag brukar inte göra det på vintern, men de senaste veckorna har det varit kaos därinne så nu gjorde jag det ändå. Nu äre fint :)
 
Sen har jag köpt massa choklad. Imorgon ska jag göra praliner! :D
 

Fulast och finast

Imorse i tidningen. Det var ju lite kul :P
 
Först om fulaste huset och sen får ett hus skönhetspris ^^

Stickat

Säsongen för stickade tröjor är äntligen här!
 
 

Kvällsljus

I tisdags kväll var jag ute och gick. Detta plus Det finns inga ord på MP3n. Förstår ni min lycka? (Bilderna är tagna igår kväll.)
 
 
 
 
 
 
 

Förändring

Hej hej! :)

Kyla

Hej!
 
Känns som att det var längesen jag skrev här fastän det var i förrgår. Igår var datorfri dag. Helt och hållet. Inte ens på praktiken satt jag vid datorn igår. Höll på med annat, bokföring i grundbok :) Ventilationen är trasig i hugoshuset, på personalmötet i tisdags togs det upp att det bara finns två lägen för tillfället, full värme eller luft i rakt utifrån. Just nu är det väldigt kallt inne. Alla gick omkring och frös igår, haha. Idag hade jag varmare tröja och kröp in under skrivbordet och satte på elementet (Y) Men imorse var det kallt. Frost på marken när jag skulle cykla iväg och bara tre grader. Fick leta reda på tumvantar. Det sämsta med att cykla är att man inte kan ha mössa, det hade varit skönt. Typ så här var det: När jag öppnade dörren och gick ut "Men gud vad kallt!". När jag började cykla "Det kanske inte var så kallt ändå..." Ju längre ner för backen jag kom (och alltså fick upp farten) "Shiiiiit vad kaaaallt!!!" Haha.
 
När jag kom hem idag tog jag en springtur. Det var skönt, men mina ben kändes tunga, haha. Och de är jättesega nu. Det bästa med att jobba, man är ledig när man kommer hem. Inga läxor eller plugg :D
 
Nu ska jag lyssna på Röd. Det var längesen.
 

Dagens fråga

Är det för tidigt att börja med önskelista till jul?
 
http://coldplay.fanfire.com/cgi-bin/WebObjects/Store.woa/wa/product?sourceCode=COLWEBUKWGBP&sku=COL55344
 
:)

Statistik

Haha, fick nyss syn på en grej. Är det någon som ser mönstret?
Ledtråd: Staplarna.
 
 
Haha!

Mörker

Snart är det mörkt när man vaknar halv sju på morgonen. Då blir det ännu svårare att gå upp. För tillfället ligger svårigheten i att det är kallt under täcket = ännu kallare utanför. Plus tröttheten då. Jag har inga problem med att det blir mörkt om kvällarna, det är bara mysigt. Men när det är mörkt på morgonen är det jobbigt!
 
 
Och så kom på igår att nästa extralediga dag är julafton. Älskar hösten på det viset :) :) :)

Tisdag

Gud vad trött jag varit idag. Men så var jag ju vaken sent igår också. Får väl skylla mig själv :) Eftersom jag var trött gick det lite segt på praktiken. Blev inte bättre av att det regnade utanför fönstret heller... Sen är ju tisdagar allmänt sega.
 
Sen jag kom hem för en timme sen har jag sökt jobb, betalat räkning och lite andra såna där tråkiga saker som man måste göra ibland. 
 
Idag hade jag mina höststövlar för första gången den här säsongen. Nu kommer jag väl bo i dem tills det blir snö ^^ Eller längre än så till och med. Tror jag ska spraya dem med sån där skoskyddsgrejspray nu, det har jag icke gjort än i år.
 
Ikväll ska jag bara slappa och kanske ta en promenad. Det är jag värd! ;)
 
Favvo. Något mer slitna nu, fyra år senare ;)

Monday

Är det meningen att man ska hinna vila upp sig under en helg. Jag var helt slut när jag vaknade imorse. Jag var trött i lördags och jag var trött igår. Jag sov ju ändå till efter nio både lördag och söndag och var inte uppe speciellt länge. Det är väl hösten och mörkret kanske. Men om det är så här redan nu, hur blir det då i november och december?
 
Imorse fem minuter innan jag skulle cykla iväg till praktiken bestämde jag mig för vilka bågar jag skulle välja. När jag slutat var jag in till stan och beställde. Eller jag beställde inte, men jag sa vilka jag skulle ha. Får dem om en dryg vecka. :) Innan jag åkte hem var jag upp till farmor och hämtade nycklar till hennes lägenhet. Hon ska till Mallorca (lyllo) nästa vecka och jag och Louise ska ta in posten och vattna. Sen cyklade jag hem i stormen. Det blåste inte lite...!
 
Nu ska jag laga mat och senare ikväll ska jag och mamma iväg och träna. Tur att nacken är bättre nu! Första gången på nya passet idag. Känns bäst och vara med då, annars känner man sig så efter sen x) Och jag är himlans träningssugen! :)
 
Hej hopp!
 
Random bild

Glasögon

Jag har beslutsångest när det gäller vilka glasögonbågar jag ska välja. Det är inte lätt... Borde ha bestämt mig tills imorgon eftermiddag, men alltså.... Nej, jag vet inte...!!!

Höst

Småseg söndag. Inte riktigt en grå novembersöndag, men de kommer väl de också... Har typ inte gjort nånting idag. Gick upp vid halv elva. Sen har jag läst, lagt pussel, gått till MM med Louise och handlat vitvinsvinäger (helt normalt), spelat spel och så var farmor här en stund och vi fikade. Snart pizza och Moraeus med mera på tv.
 
Förra året den här tiden var jag och hälsade på Louise i Piteå. Det var najs. Saknar lite helgerna som var förr också. Då när man var liten (eller i alla fall mindre). Känns så segt att ingen finns i den här stan längre. Eller Louise är ju kvar, ett tag i alla fall. Och det är tur!...
 
Nästa helt händer inget speciellt. Helgen efter det kommer Lisa hem, jag ska till Kopparberg och gå på marknad med Denise och gå Gruvtrampen med mamma och pappa. Helgen efter det blir det Stockholm. Två veckor efter det kommer Marcus hit. Och mamma har köpt biljetter till tre (!) teatrar i höst. Kan nog bli en bra höst ändå det här. Trots grå november och trots höststormar och drivis.
 
Norrbotten, september 2011. Sååå vackert ♥
 
En helt vanlig helg hos Lisa i november 2008...

Nackont och svampisar

Jag har haft nackspärr igår och idag. INTE KUL. Idag har jag gått runt med en halsduk på mig hela dagen. Känns bättre nu.
 
Plockat svamp med mamma och pappa. Drygt 7 km och två timmar i skogen blev det, fast inte så mycket svamp. Är lite för tidigt än. Men det var skönt ute även om det gjorde lite ont i nacken att gå, haha.
 

Längesen

Jag och Louise på Sune & Doris 2008. Vi ser små ut! :P

Vår trädgård 15 september

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skavlan

I säsongens första Skavlan var det The Killers som stod för musiken och igår Muse. Vad blir det härnäst? :D
  

Torsdag

Imorse när jag skulle cykla till praktiken var det jättekallt. Typ fem grader bara. Tycker inte om att cykla när det är kallt. Det blir så... kallt. På gymnasiet brukade jag cykla fram till höstlovet i slutet av oktober. Ska försöka hålla ut så länge nu med, så jobbigt att gå!
 
Jag hade tänkt ta en springtur idag, men jag har haft ont i ena benet de senaste dagarna. Känns bättre idag, men ville inte riskera något. Får ta det en annan dag istället!
 
Nu är det snart dags för fika och sen sängdags, telefon och sen soooova! :) Skönt med helg snart, är så trött!

Hej och välkomna till min modeblogg

 

I just want to say I love you!


Trattkantareller

I helgen blir det svampplockning! Woho! 
 
 
 

Arg!

Alltså, Skavlan i fredags. Det som den där ateisten sa till Brandon. Man säger inte så till någon som är troende. Man gör det bara inte. Jag blev så ARG!
  
Från ca 03.00.

Trött

Jag har snart varit vaken i tolv timmar, jobbat 4,5 timmar på Coop, varit hemma 20 minuter för att byta om och äta en macka och sen jobbat 4 timmar på praktiken. Är skapligt trött nu! Och hungrig. Men förvånande nog klarade jag av att äta frukost klockan fem imorse. Det trodde jag aldrig! Brukar inte kunna äta så tidigt.
 
Fått lönespec för augusti idag också, najs. Pengar på fredag!
 
Kanske ska ta och gå ut en stund i solen innan den försvinner för idag. Kan jag nog behöva :) Och lyssna på lite music, det kan jag också behöva.
 
Bild från Karlstad (igen)

KENT

En månad sen. JAG SAKNAR ER! ♥
 
 
 

Gucci

 
 
 

Måndag

Igår kväll var jag vaken till klockan tolv. Gissa vem som var död imorse halv sju när klockan ringde xD På onsdag har jag fått ett pass på Coop från klockan 06 till 10. Tidig morgon blir det då, sen praktik efter det. Heja mig ^^
 
Idag var det så himla varmt på kontoret. Jag satt i t-shirt och tyckte ändå att det var varmt. Och då är det varmt an jag säga ;) Igår satte vi på värmen hemma första gången den här hösten. Var iskallt inne igår morse och det var frost på natten tror jag.
 
Jag har förresten hittat mina stövlar! De stod uppe på skåpen i tvättstugan :P När jag kom hem idag har jag även testat glasögon. Tror nästan jag har bestämt mig :)
 
Känns inte som att det här är så himla intressant inlägg, men jag ville skriva lite :P Kan lägga in en random bild så blir det lite roligare i alla fall :P
 
Snart mat i alla fall och sen träning ikväll!
 
Karlstad, februari 2011

We were silenced by the night

"If I am a river, you are the ocean" ♥
  

Milka

Mamma kom precis hem från Wien.
 
Jag och Louise har fått varsin Milka! :D ♥
 

Missing London

Idag är det 2 år sen vi åkte till London ♥

Systeryster

Louise ville att jag skulle ladda upp den här bilden på henne från 2008 för att hon är asöm. Så då gör jag väl det då :P
 
Louise eller tomten?

Ny musik

Jag har lånat några skivor av Louise som jag lägger in i datorn.
 
The Killers
Court Yard Hounds
Keane
Marigord
Markus Krunegård
Lykke Li
 
Najs! :)
 
När man stoppar in skivan med Krunegård kommer en bild på Loreen upp. Man bara ???
 

Kupolen

Jag och Louise har varit på Kupolen idag. Jag har köpt massa fina kläder. Nu behöver jag inte handla mer den här vintern ;)
 
Vinröda jeans. Så najs! 
 
Skär sig ju inte lite mot färgen på garderoben, men fin är den.
 
Gosig och varm tröja. Tänker inte frysa i vinter! Alltihopa från Cubus.
 
Såhär ser jag ut idag. Min fina klänning som jag köpte i London! <3 Sen fick jag låna snyggaste bootsen av Louise för mina stövlar är borta :(

Lisas lägenhet i Uppsala

Jag tog några bilder på Lisas rum när jag var där förra veckan. Så fint!
 
 
 
Finaste fönstret! Snyggaste lampan!!
 
Hihi :)
 
 
 
 
På väggen inne på toaletten :)
 
:)
 

Borta med vinden

I torsdags började jag läsa denna tegelsten. Har nu 1048 sidor att ta mig igenom ;)
 

Hej&hå

I torsdags gick jag och la mig halv tio. Var ju ett tag sen man gjorde det, haha. Somnade i alla fall och vaknade sen till på natten. Trodde klockan skulle vara 3-4 någonting, kändes som jag hade sovit jättelänge. Kollade på klockan och den var 23.40. Japp. Sen hade jag ändå jättesvårt att vakna igår morse. 
 
Efter att jag slutat igår var jag och Louise en sväng på stan. Då bestämde vi att vi ska åka till Kupolen imorgon, så det är planerna för resten av helgen. Idag har jag och pappa städat hela huset, tvättat och jag har strykit tvätt i över två timmar. Nu har lugnet åter lagt sig över huset ^^ Bara jag och pappa hemma och han kollar på tv med hörlurar. Louise jobbar och mamma är i Wien.
 
Ikväll är det Fridlyst på tv, wiho! Jag tycker Mattias Klum är helt otrolig! Han tar de bästa bilderna!

September och jag fattar ett svårt beslut

En dag kvar att gå upp tidigt. Den här veckan. Är helt slut. Jag är inte van, haha. Tog en springtur när jag kom hem! :) Det ska bli skönt med helg. Har inget planerat utom städning och sovmorgon ;) Igår fick jag bokföra på riktigt på praktiken och inte bara som övning i skolan. Det var skoj. Fick hålla på lite med det idag med. I en riktig bok idag, som förr i tiden, coolt ^^ Blev även så himla glad när Hans sa "Du förstår vad du håller på med, det märks på de frågor du ställer". Log hela vägen tillbaka in till "mitt" rum. :)
 
"September och jag fattar ett svårt beslut". Så var det den här tiden förra året. Beslutet jag tog var att lämna Karlstad och flytta hem.
http://malintuveson.blogg.se/2011/september/beslut.html#comment
http://malintuveson.blogg.se/2011/september/nu-nar-jag-tagit-beslutet-ar-jag-lugn.html#comment
Jag kollade lite i arkivet på bloggen häromdagen. Från september 2011 och 2010.
 
September 2011 skrev jag också massa om flygkraschen... Jag får fortfarande ont i magen när jag tänker på det :(
http://malintuveson.blogg.se/2011/september/liv.html#comment
http://malintuveson.blogg.se/2011/september/sorg.html#comment
http://malintuveson.blogg.se/2011/september/twitter.html#comment
http://malintuveson.blogg.se/2011/september/promenad.html#comment
 
September 2010 skrev jag om Daniel Norberg från Idol. Efter att han sjön High and dry. Efter det var han typ anledningen till att kolla på Idol ^^ 
http://malintuveson.blogg.se/2010/september/entry-95690113.html#comment 
Det går inte att bädda in klippet, men finns i den länken. Så fint! ^^
 
Just nu lyssnar jag på Keane. Förstår inte varför jag inte har upptäckt dem tidigare. Hur bra som helst ♥
 
Vi har fortfarande inte ätit. Jag håller på att svälta. Men nu tror jag maten snart är klar! Mamma är inte hemma... Haha.

Godnatt, finaste

Häromdagen läste jag ut en fantastisk bok. Godnatt, finaste
 
"Nova Kumalisi hade gått med på att föda ett barn åt Mal och Stephanie Wacken, men halvvägs genom graviditeten ändrade sig paret och lämnade Nova i sticket, gravid, rädd och ensam. 

Stephanie var överlycklig vid tanken på att bli mamma - ända tills hon hittade ett sms från Mal till Nova med texten: "Godnatt, finaste." Livrädd att förlora sin man till hans närmaste vän bad Stephanie honom att kapa alla band till Nova och hennes ofödda barn. 
När Novas som Leo åtta år senare hamnar i koma efter en olycka möts de alla igen och gamla hemligheter kommer upp till ytan. 

Godnatt, finaste är en berättelse om kärlek, vänskap och svek. Och om möjligheten att börja om på nytt."
 

Kristin Hannah-känsla (favoritförfattare för min del) och gråtvarning. Och mycket bra som sagt.
 
 
Dorothy Koomson har även skrivit Min bästa väns dotter, mycket bra den med.

Det bästa från sommaren 2012

Precis som varje år kommer här en liten sammanfattning av det bästa som hänt under sommaren :)
 
1 juni
 
Studentbalen
 
8 juni
 
Studenten
 
10 juni
 

Var en sväng till stugan
 
22 juni
 

Midsommar hos Lisa
 
24 juni
 
Firade födelsedag och fick fina presenter
 
26-30 juni
 
Peace & Love med bland annat Kent (bilden) ochLars Winnerbäck
 
5-8 juli
 
Hässleholmsbesök
 
22 juli
 
Gick kultur- och naturstigen vid Våghalsen och Finnäset
 
3 augusti
 
Tog båten ut till Sollen
 
7 augusti
 
Vandring i Säfsen, bland annat upp på Kullerberget
 
9-12 augusti
 
Hässleholm igen. Denna gång med bland annat Malmö och Kent (bilden)
 
21 augusti
 
Säfsen och Skattlösberg med Louise, Lisa och Adam
 
23-26 augusti
 

Idre med syster (Städjans topp på bilden)
 

29 augusti - 1 september
 
Uppsala, Stockholm och Coldplay (bilden) med Lisa, Denise och Hanna. Perfekt avslutning på sommaren!

Besök

Jag är glad. En viss fin människa kommer hit i slutet av oktober. Det är långt fram men det får gå. Förhoppningsvis går tiden fort. Men det är inte ens en månad sen vi sågs senast, känns som en evighet!
 

It could be worse, I could be alone

Smider planer med Marcus! :D
 
(Rubriken, bra låt med bästa Coldplay, Crest of waves.)

Dag ett

Första dagen på praktiken idag. Jag var nervös innan och kunde inte somna igår, men det gick bra. De flesta som jobbar där är lite äldre, men de var snälla, jag kände mig välkommen och det fanns saker somjag kunde göra. Blir nog bra det här!
 
Kom nyss hem från träningen. Härligt. Jag känner på mig att jag kommer ha världens träningsvärk imorgon. Frågan är om jag kommer kunna röra mig... xD
 
Imorgon när jag slutat ska jag träffa Denise på stan och fika och lämna tillbaka hennes paraply som jag tog med hem från Lisa i lördags. Efter det ska jag träffa mamma på stan och vi ska kolla på glasögonbågar.
 
Nu kvällsfika!

Pluggar

Idag har jag suttit vid datorn (bloggat och kollat youtube-klipp mest) och kollat Finnkampen. Däremellan ätit, först kyckling och currysås vilket slutade med matkoma och sen piroger, riktig höstmat. Har även kollat på Moraeus med mera nu på kvällen. Blir likadana söndagskvällar som förra hösten.
 
Imorgon börjar jag på praktiken. Är nervös. Efter tvn nu ikväll tog jag fram en bok från ekonomikursen jag läste i Karlstad förra våren. Det kändes som att komma tillbaka dit och plugga, men jag behövde repetera lite inför imorgon.
 
Imorgon kväll blir det träning också. Step. Najs. Inte varit där sen 18 juni...
 
 

Stockholm Stadion 30/8-2012

Några guldkorn från i torsdags ♥
 
Hurts like heaven:
 
 
The scientist:
 
 
Warning sign (lite skakigt klipp, men fruktansvärt vackert!):
 
 
Don´t let it break your heart / Viva la vida / Charlie Brown:
 
 
Paradise (x2):
 
 
Slutet på Us against the world / Speed of sound (+ Chris sjunger Lady Gaga):
 
 
Fix you:
 

Uppsala, Stockholm och Coldplay

I onsdags kväll kom jag till Uppsala. Lisa mötte mig på stationen och vi tog bussen hem till henne. Vi åt mat och så innan vi gick och la oss, pratade och somnade väl till sist.
 
På torsdagen gick vi upp halv åtta. Åt frukost, gjorde iordning matsäck, tog bussen in till stan, mötte upp Hanna, gick till stationen och mötte upp Denise. Halv tio tog vi tåget till Stockholm. Där var vi först in på Topshop. HIttade fina kläder, men köpte inget eftersom det egentligen är lite för dyrt att handla där. Sen gick vi mot Gamla Stan och satt sen i Slussen och chillade lite. Sen blev det lunch på Gallerian. Pasta carbonara<3 Var in på Zara innan vi gick till Kungsträdgården och chillade lite mer och åt glass. Sen gick vi mot tunnelbanan och åkte mot Stadion. När vi kom dit vid fyra var det världens kö. Vi satte oss längst bak (såklart, men vissa gjorde ju inte det...) men det blev snabbt fullt och snart försvann kön bakom ett hörn, haha. En och en halv timme senare var det insläpp. Det kändes coolt att vara inne på Stadion. Man kände typ historiens vingslag... Tråkigast var att de inte tog kort inne på Stadion, ville ha en tröja. Sen blev det väntan. Förbanden var rätt kassa, haha. Men mellan dem blev det massa flumm. Skrattade så jag grät ett tag, haha. Men ja. Coldplay var helt underbara! Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva om det. Det var roligt att de spelade Lovers in Japan, Warning sign och Speed of sound. Kul att de spelade Paradise två gånger på grund av en tv-grej i USA, Stand up to cancer, och att de valde att spela in det i Sverige ("för att svenskar är så attraktiva och det ser bra ut i tv", enligt Chris). Mest gåshud gav Fix you. Största allsången var på Viva la vida, inte helt oväntat. De öppnade med Hurts like heaven, en av de mäktigaste öppningarna någonsin! Jag ska ladda upp lite youtube-klipp om en stund!
 
Vi kom hem till Lisa klockan två på natten och på fredagen var vi uppe strax efter tio. Lisa skulle på nåt universitetsinfogrejs hela dagen. Jag var till Ica och handlade lite frukt och choklad att ha till hemresan. Det regnade. Jag blev blöt. Jag torkade jeansen med hårtork när jag kom in. Sen satt jag i Lisas rum och väntade på att regnet skulle avta. Det gjorde det inte. Gick till stan till slut ändå. Skulle möta Denise där. Medan jag väntade gick jag omring i affärer. Det finns så himla mycket fint just nu. Provade massor, fick beslutsångest över vad jag ville ha mest och köpte ingenting istället. Denise var försenad så jag gick tillbaka hem till Lisa och satte på mig torra kläder. Sen satt jag och läste tills Denise kom. Då gick vi och handlade (tacos), lagade mat och åt. Sen blev det vin och musik innan vi gick in till stanvid elva. Den promenaden var det roligaste på hela kvällen. Jösses, haha. Inne i stan mötte vi Lisa och Hanna, flummade, träffade några killar från Australien, skulle dansa men det belv inte så, var på Max, väntade på Hannas buss innan vi gick hem igen klockan två. Somnade så fort jag la huvudet på kudden, precis som kvällen innan.
 
Lördagen började vid tio. Gick upp, åt frukost och packade, tog bussen in till stan och tåget hem vid halv ett. Jepp! Riktigt bra dagar var det!
 
Har bara bilder från torsdagen (Stockholm) och de kommer här!
 
Löpsedlarna på torsdagen
 
Gamla stan ♥
 
Chill i Slussen
 
 
Köar! Lisa, Hanna, Denise
 

Hela gänget, fotat av Oxfam. (Jag vet inte riktigt vart mina armar har tagit vägen...?)
 
 
 
3,5 delar av 4...
 
 
 
Som vanligt tog jag några bilder i början innan jag la ner kameran och njöt! :) Alla fick armband vid ingången som sedan började lysa. Det blev otroligt vackert!
 
 
 
 
Färgsprakande Hurts like heaven!
 
 
 
Pincess of China med Rihanna på skärmarna.
 
Aftonbladets recension här, i väntan på youtube-klipp... ;)

RSS 2.0