Vårtecken i Stockholm

♡ Vitsippor
♡ Krokusar
♡ Andra vårblommor, som jag inte kan namnen på
♡ Buskar där bladen slagit ut
♡ En humla
♡ En liten stare
♡ Fågelsång
♡ Myror och någon slags skalbagge
♡ Maskrosor som blommade
♡ Blommande körsbärsträd
♡ Människor utan jacka
♡ Solglasögon
♡ Sol och värme

Musik <3

Kvällens spellista:
 
La Belle Epoque - Kent
 
Ingen Kunde Röra Oss - Kent
 
Day Will Come - Keane
 
Visa Vid Vindens Ängar - Håkan Hellström
 
Wuthering Heghts - Kate Bush
 
Go Your Own Way - Fleetwood Mac
 
The Edge Of Glory - Lady Gaga
 
Blue - First Aid Kit
 
Glorious - Andreas Johnson
 
Flytta På Dej - Alina Devecerski
 
Dancing Queen - ABBA
 
La Belle Epoque - Kent
 
Utan Dina Andetag - Kent
 
Jag Vet Inte Vem Jag Är Men Jag Vet Att Jag Är Din - Håkan Hellström

A home

I lördags var jag och mamma i Borlänge och hämtade och handlade möbler! Älskar att gå på Ikea!
 
Haha, soffan var för stor för att få in i hissen och för bred för att kunna få upp för trappen. Vi fick helt enkelt ta in den genom altandörren och alltså pressa in den genom häckan framför uteplatsen och över gräsmattan och allt. Skrattar fortfarande högt när jag tänker på hur det måste ha sett ut xD
 
Resten av helgen tillbringades i lägenheten. Det kommer bli så himla fint!! ♥
 
Dagens lunch: En korv inne i släpvagnen på grund av blåsten på Ikeas parkering x)
 

Dixie Chicks - Long Time Gone Tour

Igår bar det så av till den kungliga hufvudstaden och årets första konsert. Dixie Chicks spelade på Water Front i Stockholm.
 
Vi jobbade halva dagen och åkte sen till Västerås, där vi hämtade upp Louise, och sen vidare till Jakobsberg, där vi parkerade och tog pendeln in till stan. Vi åt lite mat på biffhuset innan konserten. Sen när vi kom in i lokalen var första tanken wow... Det var liksom litet och intimt och vi hade världens bästa plaster!
 
 
 
Jag och Louise, som är vana att köa i timmar innan konserter, tyckte väl att det började i princip på en gång, hon som var förband började väl ungefär en halvtimme efter att vi satt oss. Och hon var lite seg och alla låtar lät likadant, men helt okej ändå. Kändes också lite ovant med sittplats, haha.
 
Sen var det dags för det vi väntat på sen november. Eller okej. Jag har väntat på det i flera år. Deras senaste skiva, som kom ut 2006, fick jag i julklapp där nån gång och det var då jag upptäckte dem. Sen köpte jag resten av skivorna efterhand. När de tog en paus och jobbade på varsitt håll trodde jag att de aldrig skulle släppa något nytt, och inte göra några konserter tillsammans igen. Deffinitivt inte i Sverige. Men så fel man kan ha, och vad bra det känns att jag hade det i det här sammanhanget.
 
De var i alla fall jättebra. Allra bäst var Not Ready To Make Nice (inte helt oväntat) och Travelin' Soldier. Båda extranummer. Och publiken stod upp under extranumren så det var ju lite extra stämning... Och känslan i Not Ready..., den är ju helt otrolig.
 
De var som sagt jättebra och man märker att de älskar att spela, älskar att stå där på scenen. Det var kroniska leenden på dem alla tre. Så härligt att se äkta spelglädje! Och de är så otroligt duktiga också. Fantastiskt!
 
Betyg: Ett stort rött hjärta!
 
 
Natalie
 
Dagen till ära hade alla i bandet fått "svenska" namn. Detta är allstå Emily Robinson-sson ;D
 
Martie
 
 
 
 
Vi var hemma hos Louise igen strax före ett och kom i säng efter fika och så vid halv två. Strax före nio var det uppstigning och frukost, lite fixande i lägenheten och så var vi hemma ungefär kvart i ett. Då blev det lunch på Lokes innan jobb på eftermiddagen. 
 
Helt okej start på veckan kan man väl säga!
 

Sol och vår

Nu har jag förhandsbokat Kents nya album! :D (Fraktfritt på CDON, 149 kr, om nån vill ha tips!)
 
I helgen som var var jag i Hässleholm. Var helt UNDERBART väder. Sol och som varmast under helgen +13 i skuggan (var visst +16 på måndagen!). Krokusarna blommade och jaaa... :)
 
På lördagen var vi på kalas hos Marcus föräldrar, eftersom han fyllde år i veckan. Där var hans bror med familj, kul att träffa dem var det. Och Selma och Julia var söööta! :) Vi åt mat, lekte i lekparken och fikade och så. Mycket trevligt! På söndagen blev det promenader i solen och så satt vi på en bänk i en park i solen och höll om varandra och lyssnade på fågelkvitter... Mmmmm... ♥
 
 
 
 
Melker :)
 
Leka :D
 
Första dagen sen typ början av oktober utan mössa!
 
 

Bra där, SJ...

 
 

 
)

Kent

Jag vet inte hur mycket jag får avslöja ännu, men jag har blivit intervjuad av radio. Om Kent. Programmet kommer att sändas i samband med deras albumsläpp den 30 april (!!!). Så, den 24 april i Musikguiden i P3 kan ni lyssna på mig. :)
 
Och appropå albumsläpp då. Gudars skymning! Känns som det var igår förra albumet kom. Att det redan gått två år känns helt overkligt. Det känns som att det var alldeles nyss jag satt här i soffan och kollade på den där presskonferensen på datorn. Att jag nyss höll i ksivan för första gången. Den där resan till Sörmland i slutet av april 2012 som jag liksom förknippar med låtarna...
 
Men nu kommer alltså nästa. Den första singeln, La Belle Epoque, släpps redan om en vecka, på onsdag 12 mars!!! Ska bli så spännande!
 
 
 

Önskningar

Önskar mig allra mest just nu: Fjällsemetser. Massor med sol och snö och härlig skidåkning!
 
Önskar mig näst mest: Att sitta vid en husvägg och låta marssolen värma mitt ansikte. Måste bara bli lite sol först (känns som att den inte visat sig ens en gnutta sedan november, som konstigt nog var väldigt solig...)
 
 

Stafettvasan

I fredags åkte jag Stafettvasan med jobbet. Det var roligt. Men tanke på hur man sett att spåren såg ut på nyheterna så hade de verkligen gjort ett jättejobb, för de var förhållandevis bra, mycket bättre än jag trodde.
 
I Evertberg där min sträcka på 14 km började. 
 
Väntar
 
I Mora! Blev lite fika innan vi gick till målområdet.
 
Folkfest! :D
 
Väntar på att lagkamrat Anna skulle gå i mål :)
 
Gustav Vasa var där såklart.

Nu ska jag gå och lägga mig. Är så sjukt trött och har varit hela helgen. Var ju ledig i fredags så var i alla fall skönt med lite långhelg. Igår var vi i lägenheten och idag i Romme, vilket var skoj (och bara andra slalomdagen för säsongen...) Nästa helg drar jag ner till Skåne!
 

RSS 2.0