21 november 2013

Idag är det ett år sedan jag skrev på köpekontraktet på lägenheten! Tänk vad tiden går...
Årets roligaste klipp på Youtube

 

I´m not a girl

Jag var ute och gick idag när jag kom hem från jobbet. Lyssnade på musik och så kom den här låten (har den inställd på shuffle) och vips var jag typ 11 igen och gick på mellanstadiet!
  

Grått

Söndag. I november. Regn. Kan knappt tänka mig något gråare. Fattas bara grå medeltidsmat liksom. Vilket får mig att tänka på att Historieätarnabörjar imorgon. Hurra! (Bara jag slipper äta medeltidsmaten, haha.) Själv ska jag snart göra pannkakor och sen ska vi åka till Forstäppan och planera bakning vid första advent i bagarstugan.
 
Har sett slalom på tv både igår och idag. LÄNGTAR EFTER ATT FÅ ÅKA SJÄLV!!!!!!
Romme 2010 med Louise och Lisa :D
 

Saker jag längtar efter

Snö
Åka skidor
Julen
Fjällen
Stockholm
Älskling
Syster
Kentkonsert
Att sova

Novembertisdag

I helgen som var hade jag en sån där helg där jag inte hade nånting planerat och inte gjorde nånting speciellt alls. Mamma och pappa var här och fikade på lördag förmiddag, jag bakade bröd och tog en promenad upp på berget. Där gjorde vi en brasa och åt piroger. Himla fin dag om jag får säga det själv, även om vädret inte kunde varit mer grått. Söndagen bestod av städning, läsning och träning.
 
Annars har jag inteså mycket mer att säga just nu. Ville mest meddela att jag lever ;) Nu ska jagnog ta och sortera lite tvätt. Har tvättstugan imorgon och eftersom jag har jouren den här veckan på jobbet kommer jag hem så sent, så tänkte vara förutseende och sortera tvätten redan idag. Är förresten deprimerande att det är kolmörkt närman kommrr hem nuförtiden. Och kolmörkt när man åker till jobbet. Det känns som att man säger samma sak varje år den här tiden men det är ju sant. Och idag när det för en gångs skull var sol ute längtade jag bara uuuuut!
 
Jaja, tvätten var det.
 

Önskelista

♦ Matberedare
♦ Köksassistent
♦ Vetekudde (en sån man värmer i micron)
♦ Blockljus
♦ En upplevelse
♦ Pussel (måste vara av märke Schmidt eller Ravensburger, annars gå de inte att lägga ut...)
♦ Kylskåpsmagneter
♦ Skivor:
   - Veronica Maggio - Handen i fickan fast jag bryr mig
   - Ted Gärdestad - Droppar av solregn
♦ Böcker

Kitchen

Här är mitt kök! :D
 
 

Prag

Äntligen! Nu ska jag skriva om helgen i Prag. Jag tänkte hela förra veckan när vi precis kommit hem att jag skulle göra det. Men hade liksom varken lust eller orkade ta mig tiden. Tänkte att jag då skulle göra det i helgen istället, men... Jag kände inte för det då heller. Idag hade jag tänkt fortsätta läsa i min braiga bok (Hundar, hus och hjärtats längtan av Lucy Dillon) men sen kände jag att jag skulle göra detta istället, annars blir det nog ingen tid till det den här veckan heller, haha.
 
 
Stora Gamla Torget. Vi bodde väl ca 50 meter härifrån :)
 
 
Astronomiska klockan, från 1300-talet om jag minns rätt. Varje heltimme är det ett klockspel och uppe i de två blå luckorna ovanför klockan visas 12 apostlar och det samlades världens folkmassa varje timme.
 
 
 
 
Trappan i "vårt" hus
 
 
 
 
Karlsbron
 
 
 
 
I de judiska kvarteren
 
 
Jag och Karlsbron i dagsljus
 
 
 
 
Vaddå uppställd xD
 
 
 
 
 
 
 
Obligatoriska fotbilden!
 
 
Vi gick över Karlsbron (byggd för 700 år sedan :O), men det var så sjukt mycket folk så man märkte knappt att man gick på en bro.
 
Det var huuuur mycket folk som helst som åkte segway, men här är det förbjudet, mohaha ;)
 
Karlsbron igen på kvällen och inte alls lika mycket folk :)
 
 
Karlsson på taket xD
 
 
Lunch på Bond Caféet :)
 
Pastellhus
 
Gamla judiska kyrkogården, värt ett besök :)
 
 
 
Den här gatan heter Nábr. Ludvika Svobody. Vi letade efter en namnskylt men dessvärre hittade ingen för det verkade vara någon slags genomfartsled eller så. Men vi har sett den i alla fall ^^
 
Václav-platsen
 
 
 

RSS 2.0