BFF

 
 
 
Missing that day! Över två års sen.
 
Bästa vänner ♥
 
Ska i alla fall kolla på Searching for Sugar Man snart!
 

Sommarens sista dag

Jag har haft en ytterst trevlig sommar. Förväntingarna på vädret var, med tanke på förra sommaren, ganska stora. Behövde ju lite kompensation liksom ;) Och det blev ju bra. Jag hade min första semester (som redan känns väldigt längesen!). Har haft det allmänt trevligt helt enkelt! Några random bilder från sommaren ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

De bästa låtarna

Jag är inne på kentforumet, vilket jag inte varit på väääldigt länge. Därför hittar jag en del saker som skrevs för ganska länge sen men som jag inte sett än. Till exempel hittade jag ett citat som Jocke skrivit:
 
 
Allstå... 
 
Ja...
 
Gud... 
 
Wiiie haha. 
 
;D
 

Norge - dag 2 (del ett)

Dag två i Norge innehåller så många bilder, så jag får nog dela upp det lite ;) Här är del ett!
 
Dag 2: Olstad - Jotunheimen
 
Haha :D
 
 
 
 
 
Kattfot
 
 
 
 
 
Korumpa x)
 
Så här såg vägen ut som vi åkte på
 
 
 
 
 
 
Där nere åkte vi :)
 
Bildtext överflödig till de flesta bilder. Så otroligt vackert! ♥

Vi ska alla en gång dö

Jag har varit sjuk hela veckan, därför har det inte blivit något skrivet här, hoppas det kan bli lite mer till veckan! 
 
Idag är det ett helt år sedan som jag, Lisa, Denise och Hanna var på Coldplay på Stadion. OMG, det var verkligen helt underbart! ♥
 
Förra helgen var också underbar. På fredagen åkte vi (jag, Louise och Lisa) till Uppsala. Där träffade vi Adam.
 
På lördagen tog vi tåget till hufvudstaden, vilket man ju inte ska göra... Ca en kvart från slutsålt fick vi information om "ett omfattande signalfel" utan prognos... Eftersom vi som tur var stod vid en station och man då fick gå av tåget, gjorde vi det  gick till Kista och tog tunnelbanan därifrån. När vi kom till stan gick vi till det efterlängtade biffhuset haha. Det vill säga Jensens Böfhus. När vi ätit klart tog vi oss till Tele2 Arena, där vi skulle på invigning. Robyn, Lars Winnerbäck och Kent.
 
Robyn var bra, men det var tråkigt att punliken var så seg. Segt också att hon inte körde Be Mine... Winnerbäck var också bra, bäst var Söndermarken med den fina filmen i bakgrunden! Men Kent var ju inte helt oväntat i en klass för sig ;) Det bästa var att de spelade både 747 och Mannen I Den Vita Hatten, det hade jag inte väntat mig, att de spelade Ingen Kunde Röra Oss, den låt jag på förhand hade hoppats på, och att de meddelade att de ska börja spela in ny skiva i höst/vinter. Efter den nyheten och sedan introt till Mannen... sedan började gjorde att jag grät som ett barn där ett tag, fast av lycka ♥
 
På söndagen åt värsta och bästa brunchen! Sen satt vi ett tag i solen innan det var dags att lämna Lisa kvar i studentstaden och åka hemåt. Helt klart mycket bra helg med bästa gänget! :D
 
 
 

Norge - dag 1

Första inlägget från semestern! Börjar såklart med Norge eftersom det var dit vi var först :)
 
Dag 1: Lindvallen - Olstad
 

Mamma tar kort ^^
 

Olympiahallen i Hamar...


... Här hade de "hurtiglöp" under OS i Lillehammer -94.


Nån skridskoåkare. Och så en staty :)
 Mamma skulle parkera på den enda skuggiga platsen på parkeringen. Vart hon såg skuggan är dock oklart...
Inte helt fel lunchutsikt :)


Lillehammer. Backen är mycket brantare än den ser ut på bilden. Rena rama San Francisco där!
 

Fint i Lillehammer :)
 

OS!
Olstad


Hejhej!


Följa John :D
 

Våran LILLA hytte! :)

Köpt i London

Jag och Denise var ju i London under några dagar på semestern. Det blev, inte helt oväntat och inte helt oplanerat, en del shopping. Här är resultatet för min del :)
 

Converse

Topp från Dorothy Perkins
 

Tröja från Primark


Tröja från Primark

Tröja från Forever21 (:D)
 

Tröja från Forever21 (:D)

Två stycken skivor, Court Yard Hounds - Amelita och Dixie Chicks - Top Of The World Tour - Live
 

Bilder

Nu har jag äntligen laddat över alla de 1612 bilderna jag tagit under semstern. Så blir väl ganska mycket bilder den närmsta tiden. Ska dock dela upp allt och ta det i etapper, haha. Dels för att jag ska orka lägga upp allt och för att ni ska orka läsa/titta. Har ju ändå en del som jag vill visa! :)
 
Norge. Haha, åh, insåg nu också att det kommer ta ännu längre tid att lägga upp bilderna. Har under semstern tagit med en högre kvalitet än jag brukar ^^

Hemma igen och slut på semestern

Ja, i fredags började jag jobba igen. Chefen ringde under förra veckan och undrade om jag kunde jobba någon dag den veckan för de hade lite körigt. Så då gjorde jag det. 
 
Idag har jag jobbat undan en del, så mitt skrivbord är väl relativt rensat nu. Känns skönt, även om det är en hel del kvar.
 
Idag har jag även fixat ledigt till en helg i mitten/slutet av september då det bär av till Skåne och förmodligen en sväng till Västkusten :) Ska kolla på biljetter strax! :) Har även bokat klipp- och slingtid idag, mitten på september. Yeayy!
 
Sedan är det ju sista helgen i september vi åker till Portugal med jobbet!
 
En sak till har jag att se fram emot, nämligen invigningen av Tele2 Arena med bland annat Kent. Igår var det ett år sedan jag såg dem senast, Malmö med Marcus.
 
Pildammsparken i Malmö, 11 augusti 2012
 

Summer

Befinner mig just nu på Västkusten i Skummeslövsstrand. Marcus föräldrar har sommarstuga här. Sista dagen idag, i eftermiddag åker vi till Hässleholm och imorgon upp till Ludvika. Mer uppdateringar efter semestern!
RSS 2.0