Vi mot världen

Uppsala i helgen var najjjjs!
 
På fredagen kom vi dit ganska sent (jag jobbar ju rätt "länge" så att ee), vi åt mat direkt som Lisa hade fixat iordning. Sen var det tänkt att vi skulle parta och gå ut på Birger Jarl, fast varken min eller Louise mage var på topp på kvällen så vi blev hemma itsället. (var nog bra det för blev typ sämre hela tiden, haha fail). Men det var skoj att vara hemma också.. Vi kollade lite på tv, kollade massor med gamla bilder (typ 2005, haha alltså guuud xD) och pratade massa.
 
På lördagen gick vi in till stan efter att vi ätit frukost, vilket var rätt sent hehe. Var svinkallt ute. Vi gick till domkyrkan först. Såååå fint. Men blev alldeles lugn och nästan religiös av att vara där inne. Vi gick runt lite, tände ljus och kollade in Gustav Vasas grav och ett skyddshelgon utan huvud ^^ Sen gick vi upp på stan och shoppade massor :D Klockan var nog närmare fem när vi började gå hemåt till Lisa igen. Då lagade vi mat, åt och sen blev det party på lördagen istället. :) Vi var rätt galna tror jag, haha. När klockan var elva tog vi bussen in till stan och gick till Saluhallen. Mataffär på dagen, partyställe på kvällen. Det var najjjs! :D Sen blev vi trötta och gick hem. Bussen skulle inte komma förrän om över en halvtimme så det gick fortare att gå. Köpte korv på Statoil mittemot Lisas hus innan vi gick in haha.
 
På söndagen åt vi frukost typ klockan tolv. Så skönt att sova lääänge! :) Sen packade vi, gick promenad, handlade, bakade kladdkaka, lagade mat, åt och fikade. Halv sju gick vårat tåg hem. Igår var det så himla konstigt väder. Först sol, fem minuter senare var det typ snöstorm, efter ytterligare fem minuter var det inte ett moln på himlen igen, sen snöade det hur mycket som helst. Skumt.
 
Nu är det bilddags!
 

Solig lördagsmorgon ♥


Fiiiiiint!


Fyrisån. Också fiiiiint!


Frusna tjejor






Stort!


Vindags ^^




^^


Ser läskiga ut :O




Lisaaaaa, Louiiiiise och Jockeeee!


Glada :D


Lika normala som vanligt :D




:D


Random


Haha, Lisa sjuksköterska xD


Snyggo :D

"I döda vinkeln ser jag allt du gör"
 
Uppsalanatt
 
Ojdå...
 
Fiint på natten också!
 
Kladdkaka :)
 
Mums!
 
Några fler flummiga bilder på Lisas blogg ^^

Kommentarer
Postat av: mor

Det blev lite party till slut ser jag. :)

2013-01-21 @ 20:59:17
Postat av: Lisa

Åh så fina bilder! <3 helgen var asöm haha ;D

2013-01-21 @ 22:26:25
Postat av: Malin

Tack <3

2013-01-24 @ 20:00:11
URL: http://malintuveson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0