Höst

Småseg söndag. Inte riktigt en grå novembersöndag, men de kommer väl de också... Har typ inte gjort nånting idag. Gick upp vid halv elva. Sen har jag läst, lagt pussel, gått till MM med Louise och handlat vitvinsvinäger (helt normalt), spelat spel och så var farmor här en stund och vi fikade. Snart pizza och Moraeus med mera på tv.
 
Förra året den här tiden var jag och hälsade på Louise i Piteå. Det var najs. Saknar lite helgerna som var förr också. Då när man var liten (eller i alla fall mindre). Känns så segt att ingen finns i den här stan längre. Eller Louise är ju kvar, ett tag i alla fall. Och det är tur!...
 
Nästa helt händer inget speciellt. Helgen efter det kommer Lisa hem, jag ska till Kopparberg och gå på marknad med Denise och gå Gruvtrampen med mamma och pappa. Helgen efter det blir det Stockholm. Två veckor efter det kommer Marcus hit. Och mamma har köpt biljetter till tre (!) teatrar i höst. Kan nog bli en bra höst ändå det här. Trots grå november och trots höststormar och drivis.
 
Norrbotten, september 2011. Sååå vackert ♥
 
En helt vanlig helg hos Lisa i november 2008...

Kommentarer
Postat av: Marcus

Full rulle hela hösten! Eller delar av den i alla fall! :)

2012-09-18 @ 09:14:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0