Bilder

Lägger upp lite bilder från de senate dagarna:)

Romme

 

Kallt :P

 


Vy över Siljan från hotellet


Lite biljard:)


Bjursås


PÅ vägen hem stannade vi vid fabriksförsäljningen av Leksandsbröd. Vi köpte två stora kartonger:P


Roliga dagar!

Hello!

Nu är jag hemma igen! Det var riktigt kul i Rättvik och att åka skidor är ju underbart!:) I måndags åkte vi i Romme. Det hade snöat hela natten så hela backen var täckt av nysnö så det var jobbigt att åka, men kul såklart:) När backarna stängde åkte vi till Rättvik där vi bodde på Lerdalshöjdens hotell. Igår åkte vi till Bjursås. Har aldrig varit där men jag tycker att det var bra backar där, förutom att man var tvungen att åka en tvåstolslift för att komma till toppen xD. Det var jättekallt ute igår, typ -21 grader. Man blev kall ganska snabbt... Men det var stålande sol och jättebra underlag i backen! På kvällen åkte vi till Gyllene Hornet i Tällberg och åt mat:) Nu ska jag snart kolla på Morden i Midsomer, skriver mer sen! (Då kommer förhoppningsvis lite bilder också:))

Hojhoj!

Skidor

Imorgon ska vi åka till Romme i Borlänge och åka skidor!:D Har inte åkt sen vi var i Sestriere i mars, så det är verkligen dags nu! Efter det kommer vi åka vidare till Rättvik där vi ska bo på hotell och på tisdag ska vi åka skidor i Bjursås. En mini-skidsemester med andra ord:) Jag kommer alltså inte ha tillgång till dator på ett par dagar så bloggen kommer bli dåligt uppdaterad. Men desto bättre när jag kommer hem, för då har jag mycket att berätta!;) Dessutom står ju ett nytt decenium för dörren!

Nu ska jag sova, godnatt alla läsare!<3

Shopping

Hej!

Jag och Louise var som sagt på Kupolen idag. Det var sjukt mycket folk! Men jag hittade i alla fall en finfin klänning att ha på nyår!:) Jag hade världens beslutsångest inne på Vero Moda, men till slut bestämde jag mig för klänningen och jag är riktigt nöjd. Bäst det för den var dyr:P Eller okej, 500 kr, men det är dyrt för mig:P Sen köpte jag Leona Lewis nya skiva:) Några nya skor blev det dock inte. Den "dyra" klänningen fick räcka. Några skor tyckte jag inte att jag hade råd med också. Det är ju inte särskilt billigt.

Just nu lyssnar jag på Winnerbäck. Tänkte ju lyssna på den igår men pappa satt och kollade på tv så jag ville inte köra iväg honom:P Har lagt en massa pussel idag. Hela himlen är klar och lite till. Jag satt och lade pussel medans Louise satt och kollade på live-dvd med Muse. Jag tror hon har smittat mig, de är faktiskt bra:O Vi lyssnade på deras senaste skiva i bilen till Borlänge. Jag är förvånad, haha.


Jag är glad att vi gick in på H&M precis när de öppnade, sjukt mycket folk! När vi kom ner för rulltrappan från översta våningen och såg H&M "uppifrån" var det bara folk precis överallt! Hann dock inte få fram kameran så denna bild är tagen nerifrån, syns inte lika bra hur mycket folk det verkligen var.

Kram Malin

Kupolen

Imorgon drar jag och Louise till Kupolen för lite mellandagsrea-shopping! Jag ska bland annat köpa nyårsklänning och så hade jag tänkt köpa ett par nya skor (ovanligt). :) Mellandagsrea är ju bland det bästa på året! Haha, nejdå. Men nåt på H&M kommer jag nog köpa också. Fick fler presentkort där på totalt 800 kr:) Nu ska jag nog gå tillbaka ner till pusslet innan mamma lägger ihop allt själv:P

See you:)

Pussel

Jag tror jag ska gå ner och lägga lite pussel. Tar med mig skivan med Lasse Winnerbäck som jag fick i julklapp:) Fast jag får nog vänta lite, för nu somnade min fot:O xD Vakna!:P

Lamm, hästar och varg

Hej hå!

Idag har vi varit hos kusiner i Forstäppan och hälsat på. Jag körde dit, lite småläskigt, det är typ snöstorm här och på vägen låg typ en dm lössnö hela vägen, det tog mer än dubbelt så lång tid än vanligt att komma fram:P Vi åt mat och fikade och Annie och hennes kompis Tora var ute och red och sen innan vi åkte hem kollade vi på lamm som var ett dygn gamla! Så sjuuuukt söta! Sen åkte vi hem och på vägen ungefär vid Norrvik såg vi en VARG (:D) på vägen!!:D Det var inte alls ett bra ställe att stanna på så vi åkte vidare direkt, men gud vad coolt det var! Nu har jag sett både en vild varg och vilda lodjur (i sjuan såg jag och mamma 3 lodjur, en mamma och två ungar, alldeles innan vi kom hem hit, typ 500 m hemifrån). Vi ringde till moster och de skyndade sig att ta in hästarna.

Denise har nu skickat Spotify-invite till mig så nu sitter jag och lyssnar på massa musik:)

Kramar Malin

Jul

Hej!

Har ni haft en bra jul hittills? Det har jag haft:) Lite bilder kommer nog sen.
I eftermiddag ska jag och min familj åka till min moster och mina kusiner och fira lite jul där med. Igår var vi hos farmor där båda mina fastrar var och på julafton var vi hemma. Har egentligen inte så mycket att berätta just nu..:P

God Jul!

Tänkte bara skicka en God Jul-hälsning till alla!:) Vi ses efter att vi proppat i oss en massa julmat och kollat på KALLE Anka!!:)

Så GOD JUL!!!


Räkning

Jag hade stängt av datorn och skulle bara ta bort lite grejer som låg på sängen och lägga dem på skrivbordet innan jag la mig, när jag fick syn på en räkning som var tvungen att läggas in idag innan kl 24 eftersom det typ bara är helgdagar fram till sista betalningsdag. Det var bara att sätta på datorn igen och den är ju inte precis snabb att starta heller. Sånt här gör mig irriterad! Godnatt.


Julklappar

Hejsan!

Nu har jag och mami gjort julgodis hela kvällen. Vi var tvungna att göra om knäcken, den blev alldeles för mjuk och pepparmintspastillerna också, blev lite mysko:P Men nu är allt gjort och väldigt gott. Har redan ätit lite för mycket knäck:P
Jag funderar på att slå in de sista julklapparna nu. Imorgon är det så mycket som ska göras så jag vet inte om jag hinner då. Lite fint julpapper, snören och så till min fina och bästa syster:) Puss till dig, du måste bli frisk nu!

Kram Malin

Såhär såg det ut på golvet i mitt rum igår när jag och Louise slog in paket:P (Observera Louise fina fötter uppe i hörnet xD)


Snö och fika:) Och jul!

Efter en kall förmiddag och en mysig fika på Engel är jag nu hemma igen. Har ätit lunch och satte mig vid datorn en stund, ovanligt;) Jag ska nog snart ner på stan igen, bara mamma kommer hem med bilen först:P Ska följa med syster för hon ska hämta ut sitt körkort på posten:) (Hon är sjuk så hon ville inte köra själv) Hoppas bara att det är lite mindre folk nu, vi fick leta aprkering i hundra år när vi skulle fika! Jag har aldrig sett så mycket folk i Ludvika nån gång (utom på Ludvikafesten och markanden), haha. Folk har väl inte köpt alla julklappar än;) Alltså det är julafton i ÖVERMORGON!!:D:D Haha, pappa sa i fredags när jag kom hem att nu märks det att vi har barn i huset igen! Jag kan inte rå för att jag älskar julen. Jag är som ett barn just nu:P Och vi ska göra julgodis ikväll!! Knäck, kola mums! Imorgon ska vi städa hela huset och sen julpynta och klä granen. Mys! Kanske ska plugga? Orkar jag? Hmm... Det tar emot.

Dagens bästa: Denise ska skicka Spotify-invite till mig!!!:D:D

Kram

Dan före dan före dopparedan

Hej hopp och god morgon!

Tänkte bara säga godmorgon innan jag drar igång och pluggar. Jag gick upp tidigt idag för att hinna plugga lite innan jag ska ut och leka i snön med mina kompisar:) Det är väldigt kallt ute idag så det blir mycket kläder på!
Jag hade riktigt svårt att vakna i morse. Tog typ 45 minuter efter att radion på klockan satte igång tills jag vaknade:P Jag ville verkligen inte gå upp. Jag var jättetrött och det var hur kallt som helst utanför täcket. Huu. Men nu sitter jag här med sockor och fleecetröja.
Ja men jag ska väl ta och börja nu då. Vi hörs senare:)

Kram Malin




Bilder från när jag var ute och gick igår:)

Godnatt

God kväll!

Sitter och lyssnar på Fix You från albumet LeftRightLeftRightLeft (livealbum) och jag har gåshud på armarna! Så fint är det!:)<3
Imorgon ska jag åka pulka vid pulkabacken vid Högbergsskolan med Denise, Karro och Eri, vi får väl se om jag överlever:P Nu tonar Fix You och jublet ner så jag ska gå och lägga mig. Godnatt:)


Ängel

Min mamma är en ängel! (A) Jag förstår den här uppgiften mycket bättre efter att hon hjälpte mig med den. Men den är väldigt stor, kommer ta typ 10 år att bli klar :S

Årets mörkaste dag

Ja, idag är det den mörkaste dagen på hela året. Men det märks inte så mycket eftersom det är en massa snö som lyser upp:) Idag vänder det alltså. Ett halvår till midsommar och då vänder det igen:P Haha, jag skojade bara. Jag har varit ute och gått och kom in igen för ungefär en timme sen. Sedan dess har jag pluggat hur mycket som helst... Nej, det har jag inte. Jag kan inte koncentrera mig. Jag förstår mig inte på den här uppgiften. Det är för svår för mig... Nej. Ogilla detta!:(

Plugg

Hejsan!

Sitter och försöker plugga. Ska jag erkänna går det sådär. Den här uppgiften vi har fått som ska göras över jul är så himla svår! Blä! Ute skiner solen och jag vill helst ut ut ut! Men lite till ska jag försöka få ihop sen ska jag äta lunch och kanske gå ut en sväng. Vore skönt!

Plugga...

Natt

Hejsan!

Nu har jag kommit hem från Lisa. Vi lyssnade på musik på Spotify (jag vill också ha!!!) och jag, Louise, Lisa och Johan spelade TP i typ tre timmar:P Vi var typ kassa på alla frågor. Alla handlade typ om "Fru Fladdermus", "Mamma Myrslok" haha. Nu ska jag sova, godnatt:)

Utan dina andetag

Nu har jag blivit kär i en låt igen. Utan dina andetag med Kent. :)

<3


Hemma

Hej alla!

Sorry för att jag inte skrivit på ett tag, men jag har helt enkelt inte haft tid eller lust att sitta vid datorn. I fredags städade jag hela lägenheten på förmiddagen och Louise och mamma kom till lunchen och sen åkte vi hem. Jag fick köra hela vägen:D Men det var lite läskigt eftersom det var så halt. Hela vägen hem från Fredriksberg vågade jag knappt köra fortare är 60 km/h. Det var riktig vinterväg med snö och så. Vi åkte över Lessjöfors (staving?) och Fredriksberg hem eftersom vi skulle stanna och tända ljus på farfars grav i Säfsen. <3 På kvällen kollade vi på film, Flyga drake. Den var riktigt bra. Att det finns så grymma människor.
Igår var jag och Louise hos farmor och hjälpte henne att sätta upp julgardiner. Sen var jag hemma och spelade lite spel med Louise samt fixade med lite julklappar;) På kvällen kom Denise, Karro och Eri hit. Vi firade Karro som fyllde år förra veckan och flummade:D
Idag har Lisa varit här, jag har tränat och nu sitter jag här och lyssnar på musik:) Vi ska nog snart äta middag och sen ska jag och Louise åka ner till Lisa en sväng:)<3

Vi hörs:)
Kram Malin

JULLOV!

Åh, vad jag längtat efter den här dagen! Typ sen 24 augusti:P Haha. Kan inte riktigt förstå att det är "lov" nu. Imorgon får jag åka (bil!) hem till Ludvika:D Och där ska jag stanna i tre veckor! Det kommer bli underbart! Egentligen är det bara en vecka som är lov. Resten är arbetsvecka, fast på valfri plats, typ. Jag trodde att det var två veckor ledigt och en vecka arbete, men jaja... Jag kommer ha 2 veckor ledigt i alla fall;)

 

Idag är det riktigt kallt ute. Minus 10 grader och blåst. Hela jag frös när vi gick runt på stan, utom fötterna eftersom jag både hade riktigt varma vinterskor och sockor:) Mina händer blev som vanligt iiiiiskalla fast jag hade tjocka vantar på mig:S Vi var på Rådrummet inne i Karlstad idag. Vi skulle åka i Madeleines bil dit, men typ alla dörrar hade frusit fast så vi kom knappt in i bilen:P Det var våld som gällde. Efter Rådrummet gick jag med Alli och Emilia på stan. De åt lunch på en kinarestaurang (jag hoppade över lunchen dels för att jag inte var särskilt hungrig och dels för att min budget inte tillät det:P) Sen var vi på Lagerhaus och Boulevard. Vi skulle ta bussen tillbaka till universitetet. Det stod på tavlan att den skulle komma om fem minuter så vi stod och väntade eftersom det ändå inte var någon idé att gå in på någon affär. Vi väntade och väntade. Alla andra bussars tider ändrades men inte våran. Till slut fick vi åka med nästa buss och vi stod ute i kylan och blåsten helt i onödan. Vi hade en föreläsning innan vi fick ett välförtjänt jullov som jag nu ska njuta till fullo av!! Firar ikväll med lite godis, musik och packning:)

Kram Malin


(Bild tagen i måndags eftermiddag, nu är det mer snö!:))


Viva la vida



Jag tycker den alternativa videon är bättre än den officiella. Vad tycker ni?


Körkort

Idag är det så att min syster Louise (http://loist.blogg.se/) tog körkort idag!!!:D Såklart är jag så stolt över henne:D:P Nu blir det bråk om bilen hemma ;)

GRATTIS LOUISE!!!!!!!:D<3

Vit jul?

Idag har det varit sol och kallt och cirka en dm snö ligger på backen här i Karlstad. Såg på nyheterna i morse och på vädret sa de att det i de flesta delar av Sverige kommer bli en vit jul. Gud vad glad jag blev!

Skola

Drar alldeles strax iväg till skolan. Har verkligen ingen lust med det idag, men jag är väl så illa tvungen. Ska jag klara av den där uppgiften behöver jag gå dit...

Just nu är jag väldigt stolt!!! Berättar mer sen.

 

Hejdå! ;)


Snart, snart är det lov!:)

Hej och godmorgon/förmiddag!

Nu har jag packat lite grann och duschat så nu ska jag plugga lite innan jag skaäta lunch och sedan gå till skolan. Bara två dagar kvar nu till "ledigheten". Vi har en uppgift som ska göras under lovet och dessutom ett projektarbete. Jag ska försöka göra så mycket som möjligt innan jul så jag kan ta det lugnt sen. Men jag är så otroligt trött på att plugga nu, behöver ledigt, så vi får se hur det går. Men det vore väldigt skönt att ha det gjort sen så man slipper ha den där uppgiften hängande efter sig under jul-och nyårsfirande mm. Dessutom har jag otroligt mycket jag vill hinna med på lovet. Jag ska bland annat:
*Åka pulka
*Gå ut på Solo
*Fira jul
*Fira nyår
*Fira födelsedagar (Karro som fyllde förra veckan och pappa som fyller 1 januari)
*Åka skidor
*Sova hos Lisa
*Shoppa på mellandagsrean
*Flumma i snön
*Gå härliga vinterpromenader
*Spela spel
*Sjunga karaoke
*Bowla
*Lägga pussel (ett måste för mig och mamma under julen! Ingen jul utan pussel:P)
Jag har säkert glömt nåt som jag bestämt att jag ska göra. Nu ska jag plugga som sagt

Kram Malin

Tvätt

Hej!

Har inte haft nåt intressant att skriva på hela dagen. Nu ska jag snart gå och hämta tvätten i tvättstugan, bädda rent i sängen och sen sova. Imorgon har jag sovmorgon till kvart i ett så på förmiddagen ska jag nog börja packa inför jullovet, städa och läsa lite. Sen ska jag till skolan för föreläsning och fortsätter nog med städningen och det på eftermiddagen.

Vi hörs imorgon!

Kramar

Vad hände i helgen...

..undrar ni väl nu? Jo, det ska jag berätta:)

Fredag:
När jag kom hem åt jag, mamma och pappa middag. Kyckling och klyftpotatis var riktigt gott:) Efter det poppade vi popcorn, men nån brasa blev det för mamma hade glömt/inte orkat/hunnit (?) ta in ved, men det blev mys ändå:) Ses satte vi oss framför tvn och kollade på På spåret. De åkte bland annat från Ludvika till Kristinehamn. Samma tur fast åt andra hållet som jag åkt en timme tidigare. Ganska coolt:P Klockan 9 halvsov jag i soffan. Och en timme senare sov jag väl till 90 %. Då kom Louise hem från klassfesten (den spårade tydligen ur lite:S) och hon trodde att jag var sjuk:P Sen gick hon upp i köket och började äta ägg och mackor och grejer. Hon hade inte ätit nåt annat än kakor på hela dan :P Jag gick och la mig vid halv elva.

Lördag:
Vaknade vid tio av att Ajje ringde. Jag tänkte att det var lagom att vakna då eftersom jag och Louise skulle ner på stan och de stänger typ ett på lördagar (skräckludvika...). Men jag somnade om. Klockan elva satte Louise på radion i köket på typ högsta volym. Halv tolv gick jag upp och kvart över tolv parkerade vi nere på stan. Det var ganska bra gjort!:P Där hittade vi allt vi skulle ha så nu är jag typ klar med alla julklappar!:) Vi åkte hem, åt lunch och sen satte jag mig och lyssnade på lite musik och slog in presenter. Senare på eftermidddagen gjorde jag mig iordning inför kvällen och jag och Louise skar grönsaker till tacosen och lyssnade på ännu mer musik:) Kvällen blev lyckad. Ajje och Lisa kom hem till oss och tillsammans firade vi Louises 18-årsdag!:) Vi var allihopa lite flum, men värst var nog Ajje :D Haha, det var en sjukt kul kväll! Tack för det, bästa ni!:) (Fast egentligen är det väl Louise som ska tacka:P) När Lisa och Ajje hade åkt hem kom mamma och pappa hem (de blev utkörda:P) och då satte pappa på julskivan:) Vi satt i soffan ett tag och fikade och sen hände det inte så mycket mer.

Söndag:
På söndagen blev jag väckt av mamma klockan sju. Vi plus pappa kollade på lucia på tv. Jag tyckte det var riktigt bra i år. Ibland är det ju skräck, men inte i år:) Julstämmning! Sen, medans mamma gjorde i ordning frukost gick jag och la mig igen. Sen vaäckte vi Louise och hon fick paket och frukost på sängen:) Sen kom moster och kusin Annie och hälsade på:) Vi fikade och så. Sen kom farmor och åt lunch med oss och så fikade vi igen. en av de bästa sakerna när nån fyller år, man får fika hela tiden:P På kvällen gick jag och mamma en lång promenad och när vi kom in satte vi oss i bastun:)) Härligt härligt! Sen kollade jag på tv, Gossip Girl. Resten är inte så intressant, mat och lite mer tv och sen somnade jag:P

Idag har jag åkt tåg till Karlstad, varit i skolan, suttit vid datorn, inget intressant egentligen.


Louise:)<3


Helgen

Hej!

Jag har bestämt mig för att lämna datorn hemma över helgen. Det kommer alltså inte bli så mycket uppdateringar de närmaste dagarna, om jag inte lyckas låna Louises dator ett par minuter:P Men jag tror inte det kommer finnas tid till det. Som det verkar blir det fullt upp hela tiden.
Ikväll blir det fredagsmys med mamma och pappa. Louise ska på klassfest så hon kommer inte vara hemma. Jag pratade med mamma igår kväll och hon lovade en brasa, popcorn och tv-mys. Låter bra:)
Imorgon förmiddag ska jag försöka få med Louise till stan och köpa de sista julklapparna och på kvällen blir det 18-årsfest! Lilla lillasyster fyller år på måndag!:D På söndag ska vi fira med släkten och om jag hinner ska jag träna också. Fullt upp som sagt. Det behövs för det sista jag behöver nu är stunder utan nåt att göra, då kommer bara en massa tankar. Finns massor av saker jag just nu vill slippa tänka på. En av de sakerna är skolan.
Nu ska jag äta lunch, sen ska jag stoppa alla mina tekniska prylar på laddning, packa väskan, lyssna på Coldplay och sen ta bussen till tågstationen. Ha en trevlig helg! <3

Trött

Nu är jag helt slut! Har pluggat hela dagen! Nåja, nästan i alla fall;P Sammanlagt blev det väl några timmars paus. Jag ska snart sova, måste bara kolla på "dagens" avsnitt av Greveholm:P
Har ni inget att göra, kolla på den här videon, den är så sjukt bra! (Kolla ända till slutet så förstår ni vad den handlar om...)
http://www.youtube.com/watch?v=bxNJHuM0Js0&feature=fvst <3
Godnatt:)

Namnsdag och pannkakor

Dagens namnsdagsbarn: Malin och Malena. Grattis till mig!:D Höhö. Den enda i min släkt som brukar fira namnsdagar är min farmor:P Får förmodligen en blomma eller nåt av henne i helgen när jag kommer hem:P När jag var liten sa hon alltid att hela Sverige flaggade för mig dagen till ära (det är ju flaggdag idag eftersom det är nobeldagen), haha. Varför säger man förresten namnsdagsbarn?

 

Vispade nyss ihop en pannkakssmet och tog upp lite blåbär ur frysen, så till middag blir det pannkakor med blåbär! Mums!


Lunchpaus

Hej allihopa!:)

Idag är pluggdag. Det blev inget mer plugga igår kväll, jag var för trött... (Tänkte skriva ett till inlägg igår, men hela blogg.se hängde sig:S) Just nu sitter jag och äter bacon och spagetti. När jag var mindre tyckte jag inte om bacon och jag vet inte när jag åt det sist, säkert flera år sedan. Men härom dan köpte jag det ändå, det är ju  så himla billigt. Och det är faktiskt gott! Hehe. Nu standardmat? Kanske. Kan ju variera med tomatsås ibland, haha. Nej, men jag tycker själv att jag är ganska bra på att variera maten fastän jag får bestämma helt själv vad jag ska äta.

När jag ätit klart ska jag fortsätta plugga, har en hel del kvar att göra. Samtidigt kan man ju sitta och längta bort nån annanstans, där man hellre vill vara... Nånstans där man får vara ledig! Typ som Sestriere i Italien där jag var med min familj på sportlovet. Är det inte underbart vackert?!:D

Vart är koncentrationen?

Nej, jag kan verkligen inte koncentrera mig idag. Det går inte. Är trött och har bara en massa andra tankar i huvudet. Hoppas det går bättre imorgon. Jag SKA klara detta! Så är det! Nu sätter jag på lite Linkin Park. Leave out all the rest. Den är bra och texten passar ju så himla bra till Twilight även om den inte var tänk till filmen. Coolt:P Appropå Twilight, jag drömde om vampyrer inatt. Det var skitläskigt! De jagade mig över hela stan:S Tur att jag vaknade... Men jag hade också en väldigt bra dröm, hoppas den kommer tillbaka inatt:)
Jag ska göra ett nytt pluggförsök efter att Morden är slut, lyckas det inte får jag helt enkelt lita på att det går bättre imorgon.

Onsdag

Hej!

Det blev inget besök på Löfbergs idag. Det hade tydligen blivit nåt missförstånd så vi ska dit på fredag eller nån gång nästa vecka istället. Skjuter på kaffelukten, brabra:P Haha. Nej, men jag tror att det kan vara ganska intressant. Gick runt lite på stan innan vi skulle dit:) Kul:) Sen gick jag till Polisen och hämtade passet. Bilden var INTE fin kan jag ju säga xD Hoho.
Ikväll är det sista avsnittet av Morden. Spännande. Och innan klockan bli 9 måste jag plugga. Så jag borde ju laga lite mat nu om jag ska hinna... Men jag orkar inte och dessutom sitter jag här och lyssnar på massa bra musik. Bara 10 dagar (varav 5 skoldagar) kvar och sen får jag komma hem så mamma kan laga lite mat åt mig i tre veckor:P Men innan det ska jag ju även vara hemma över helgen! Lilla syster fyller 18! :D Det blir fest på lördag och sen kanske lite lucia-mys på söndag:)

Mat var det, ja...

Dagens outfit:)

Så här har jag sett ut idag:)

 





  


Musik

Låtar som är absolut bäst just nu och som jag inte kan sluta lyssna på:

Coldplay

Fix You

Viva la Vida
A Message
The Hardest Part
In my Place
Politik
Swallowed In The Sea
The Scientist
(Egentligen är alla deras låtar jättebra, men just nu när jag skriver detta är dessa de bästa:P)

 

Linkin Park
Shadow Of The Day

What I´ve Done

Leave Out All The Rest

 

Muse

Starlight

 

Dixie Chicks

Favorite Year

Everybody Knows

Baby Hold On

Loving Arms

Never Say Die

You Were Mine

I`ll Take Care Of You

(Dessa just nu)

 

Leona Lewis

A Moment Like This (älskar hennes version!)

Run

Bleeding Love

Better In Time

 

Beyoncé

Halo

Sweet Dreams

If I Were A Boy

Green Day

21 Guns

 

Sen finns det en massa mer av lite olika artister tex Lasse Winnerbäck (Jag får liksom ingen ordning), Lady GaGa (Bad Romance är ju bra!:P), Brittan (hennes gamla låtar är bra, de flesta iaf, och nya 3 är också bra:)), Takida (både Curly Sue och nya The things we owe tycker jag är bra), Dead by April (Losing You, iaf refrängen, resten är inte ritktigt jag:P).

Jag har säkert glömt någon jättebra låt!

Just nu är det ju massor med julmusik också, haha. Tex Last Christmas (Wham!), Christmas war is over (John Lennon, var förresten 29 år sedan idag som han blev skjuten:S) för att inte nämna någon av de traditionella jullåtarna som enligt mig alltid kommer vara bäst eftersom de är förknippade med så många minnen från luciatåg osv och även traditioner.

Tipsa gärna om era favoriter:)

 

Kram Malin


Måndag igen

Min hjärna har överarbetat hela dan och ändå förstår jag ingenting! Jag har tänkt så det knakat men jag förstår ändå inte alla dessa diagram. Vad är felet? Det är helt obegripligt. Imorgon ska vi stanna kvar några stycken efter att vi slutat och diskutera, hoppas jag fattar lite mer då. Det SKA in! Jag SKA förstå!

Ja, så dagen idag har alltså bestått helt av plugg. Ska läsa ut Nybyggarna nu, som ska vara utläst imorgon, och sen sova. Måste upp tidigt imorgon då vi börjar strax efter åtta redan. (Ja, man blir ganska lat när man börjar kvart över tio nästan varje dag...) Justja, jag har disken kvar också. Jaja, har inte tid att sitta här längre, godnatt.

Snö





Bilderna är tagna för exakt ett år sen. Ge mig snö, NU!

2a advent

Hejsan!

Denna andra advent har för min del bestått av:
* Sova rikigt länge (Oops...)
* Läsa Nybyggarna
* Plugga miljöekonomi
* Äta mat
* Kolla på Gossip Girl
* Duscha
* Kolla på julkalendern
* Kolla på Mysteriet på Greveholm på Youtube
* Sitta vid datorn
* Gå promenad och lyssna på musik

En ganska seg dag med andra ord. Ska nog snart läsa lite mer och sen sova.


Ett halvår har gått

Jag kan inte riktigt fatta att det redan gått ett halvår sen studenten. 5 juni. Bästa dagen i mitt liv, tror jag! Denna bild säger allt ;)

 

 


Stjärna

Jag lyckades till slut:)


Julklappar

Nu har jag kommit hem. Jag var först till polisen som sagt. Haha, bilden blev inte riktigt bra den här gången heller, mitt hår såg ut som ett skatbo xD, men nu ser jag ju inte så liten ut iaf:P Sen sprang jag runt på stan ett par timmar och sen åkte jag ut till Ikea. Man skulle väl kunna säga att det var många som varit snälla, har inte så mycket pengar kvar:P Men det är mina vänner värda!!<3

Nu ska jag försöka skruva(?) ihop julstjärnan jag köpte. Hoppas jag köpte rätt sorts glödlampa, är inte så bra på sånt:P Dessutom har min skrivbordslampa gått sönder, märkte jag imorse. Toppen! Vet inte om det går att byta ut lampan eller om man måste köpa en ny. Får ta reda på det...


Gick efter älven till polisstationen:)



Träffade på ett par kändisar inne på Akademibokhandeln :D

Stan

Hejsan!

Nu ska jag alldeles snart ta bussen in till stan. Jag ska först till polisen och fixa ett nytt pass (äntligen blir jag av med det gamla, så himla ful bild, haha) och sen ska jag köpa julklappar:) Och jag lovar att (nästan) bara köpa saker åt andra idag (ska köpa presenter också eftersom viss personer fyller år:)). Men jag har några saker på inköpslistan som är till mig också, bland annat en julstjärna till mitt fönster och make up-remover.

Coolt, kollade just ut genom fönstret och STORA flingor faller ner från himlen! Snart är det jul!:D

Kram Malin

Lussekatt

Sitter här och äter en lussekatt innan jag ska sova. Mums!:) Julkänslor! Jag älskar julen! Och det är inte för alla presenter man får. Det är så mysigt, jag gillar alla traditioner vi har hemma, jag gillar att ge bort saker och se att folk blir glada, jag gillar snö, jag gillar levande ljus i mörkret, jag gillar tomten... Haha. Nej, men som sagt jag älskar julen!! Hela december är helt underbart! Det är advent, julkalender, lucia, syster fyller år, förhoppningsvis är det snö, det är jul, nyår, rea, julpynt, julskinka (:P), jullov, skidor(?) och en massa mer!

Och äntligen är det kallt ute! Det ska dock bli varm imorgon igen:(. Men inne är det också kallt :( Och jag vet inte hur man sätter på mitt element! Har skruvat en massa men inget händer. Och i lägenheten finns en massa ventilations"hål" och därifrån kommer det av någon anledning kall luft. Det skulle inte förvåna mig om det är minusgrader när jag vaknar imorgon. Nej, riktigt så illa är det inte, men temperaturen har sjunkit med en grad om dagen de senate dygnen:S

Ska väl ta och sova nu, det är ju en dag imorgon också.

Godnatt:)

Det är bara snön som saknas.


Lov!

På tal om lov. Det är bara 15 dagar kvar tills det är jullov i 3 veckor (en veckas arbete, men jag är hemma ändå eftersom det är en hemuppgift:P) varav 8 är skoldagar! Åh, vad jag längtar! Att få va hemma i 3 veckor blir underbart!!:D

Jag behöver lov!

Hejsan!

Jag behöver verkligen ett jullov nu. Jag höll på att somna flera gånger i skolan idag. Var så sjukt trött! Imorgon är jag ledig i alla fall:) Har dock en del ärenden. Ska till vårdcentralen på morgonen och sen ska jag in till stan. Ska först till polisen och fixa nytt pass, mitt gamla går ut i maj och jag måste därför ha ett nytt eftersom vi ska till Litauen med skolan i vår:) Sen ska jag köpa julklappar till alla som varit snälla! Hade tänkt åka till Bergvik och Ikea också, får se om jag hinner det imorgon eller om jag åker dit på lördag:)

Nu borde jag plugga lite men jag vet inte om jag orkar. Det känns som att jag ska somna så fort jag öppnar boken. Den är så tråkig och jag fattar ändå ingenting av det som står. Får se hur jag gör.

Kram Malin

Det var ett tag sen

Hej!

Det var ett tag sen jag skrev. Dels har jag inte haft nåt kul att skriva om, dels har jag inte haft tid och dels har jag inte varit på humör att skriva nåt. Men nu ska jag skriva ett snabbt inlägg innan jag ska sova. Imorgon börjar vi redan 8.15. Annars brukar vi börja två timmar senare, så det blir en tidigare morgon än vanligt imorgon. Har egentligen inget intressant att berätta så jag bjuder på ett par bilder från festen i lördags istället.



Toppen är rätt gammal, leggingsen kommer från Cubus och skorna är från Din Sko, köpta i våras tror jag, halsbandet har jag lånat av syster.


RSS 2.0