Fest ikväll

Hejsan!

Nu har jag bytt om och sminkat mig inför ikväll. Kör på silvrig topp och leggings:) (Kan visa bild sen.) Jag ska på 50-årsfest, en kompis till mamma och pappa fyller år:) Det blev ett ganska lätt val till slut om jag skulle dit eller till Solo. Jag har haft beslutsångest i flera dagar:P Men i eftermiddags fick jag ett sms från Eri att Denise inte var sugen på att gå ut så det blir 50-årsfest istället. Dessutom ska jag vara chaufför:) Men det blir inte till lika många som jag hade tänkt från början. Jag fick konkurrens från annat håll så vissa bytte xD. Är de rädda för mig tro?:O Haha. Nej, men föhoppningsvis vill många ha skjuts hem i alla fall:)

Nu ska vi snart dra iväg. Vi hörs senare:)

Kram Malin

Trött

Jag borde gå och lägga mig, men jag sitter och lyssnar på musik och kan inte slita mig:P Hehe

Hemma

Hej igen!

Sitter i mitt rum hemma i Ludvika nu:) <3 Men Louise är inte hemma:( Hon är hos en kompis. Det blir nog jag som får hämta henne sen verkar det som:P

Har i princip satt Fix You på repeat:D Den är och kommer alltid att vara min favoritlåt! Love.

Jag börjar få julkänslor! Första advent på söndag! I like it! Adventsljusstakar i fönstren julgranar på stan osv, så fint! Jag älskar julen!:) Men jag börjar få lite julklappsångest. Har bara köpt en hittills... Tänkte åka till Bergvik och Ikea nästa helg:)

Imorgon ska jag träffa Lisa, det bestämde vi nyss. Annars är morgondagen rätt så oklar än. Vet inte vad jag ska göra. Fest eller Solo? Hmm... Köra folk ska jag göra i alla fall:D Och sätta fram adventssaker. Mys.

Nu ska jag ha kul på Youtube, hehe.

Kramar Malin

Tåg

Nu ska jag alldeles strax gå ut till bussen, ska bara packa ner datorn först. Segt att åka tåg nu igen, 5 gången på två veckor, men den här gången behöver jag inte betala biljetten själv:D Den står mamma för:P Ska bli en riktigt kul helg:) Fredagsmys, fest, träning och sånt kul:)

Haha, jag städade lite här nyss och lyssnade på ganska hög musik (sorry, grannar:P). Är man glad så är man!:D

Japp, packa var det.

Kram Malin

Hej alla glada!

Idag är jag glad. Vi hade dugga idag och det gick bra! Den bästa hittills faktiskt, trots att det va ett väldigt svårt moment. Jag är så bra, haha. Håller just nu på att laga lite mat och jag tror den är klar nu så jag ska ta och äta. Kanske bloggar igen innan jag drar mig in mot stan:)

Vi hörs!

Coldplay

Just nu sitter jag och lyssnar på Coldplay. Jag är helt kär i dem! De är så himla bra!! <3 Politik lyssnar jag på nu. Otroligt bra och grymt fin text! Lyssna om ni inte redan gjort det!:) Var tyvärr inte på deras konsert i Stockholm i somras. Jag hade så grymt gärna varit där! Men dels fick jag inte tag på nån biljett och dels skulle jag på min kusins bröllop den dagen. Snyft. Jag måste gå på nån av deras konserter. Jag åker jorden runt om det krävs. Eller nästan i alla fall. Riktigt så långt har jag inte råd att åka. Just nu håller de dock på att spela in nytt och ska på turné i Sydamerika i februari. Men de måste komma hit snart igen! Jag överlever inte annars:P


"Cemeteries of London" (De kommer därfrån)


Wembley, London, 2009


Politik (om ni inte kan se klippet, finns det här: http://www.youtube.com/watch?v=B8wCJ9A0TUg )


Fix You, Stockholm Stadion, 22 augusti 2009 (Finns även att se här: http://www.youtube.com/watch?v=YaeXFC8mRYw )

Jag älskar dem!
<3

Fail

Jag mår lite bättre nu. Jag äta lite frukt och sen lägga mig så jag är pigg till imorgon. Vill bara bli av med den där duggan och få komma hem lite (ja, nu igen!). I helgen ska jag vara chaufför till en 50-årsfest.:) Älskar att köra bil!:)
Jag satt här vid datorn och gjorde en film i Windows Movie Maker. Sen skulle jag ladda upp den på Facebook, men det gick inte! Vad sur jag blev! Här har lagt ner ett antal timmar på att göra en riktigt fin film om mina bästabästa vänner Lisa och Louise som jag saknar varje dag. Sen säger FB ifrån när jag vill dela med mig av den. Dumt. Men Lisa och Louise, ni ska få se den ändå. I helgen:)

Igår när jag lagade mat blev det lite fail. Jag stekte kyckling inne i min lägenhet och dumt nog finns det ingen köksfläkt. Det blev tydligen lite osigt men det var inget jag märkte eftersom jag stod och glodde ner i stekpannan hela tiden. Plötsligt börjar brandlarmet att pipa och jag kollar runt och ser att det är helt osigt och dimmigt i hela lägenheten xD.  Jag fick såklart panik fast jag visste att det inte brann eller så. Jag öppnade fönstret och letade reda på en pall att ställa mig på. Men det var grejer på alla pallar så jag slängde ner allt på golvet. Sen skulle jag då försöka slå av larmet. Men jag hade ingen aning om hur man gjorde. Jag gav upp och skulle precis gå ut i korridoren och leta upp nån som kunde hjälpa mig. Då slutade det av sig själv, troligtvis för att jag öppnat fönstret så osen kunde ta sig ut. Men nu har jag inte aning om ifall larmet funkar eftersom jag höll på att pilla på det. Får försöka kolla upp det sen.

Ser fram emot imorgon kväll nu, fredagsmys hemma:)
Kramar Malin


Sjuk?

Hejsan!

Har pluggat idag eftersom vi har dugga imorgon. Och jag är helt seg, känns som att jag håller på att bli sjuk:( Jag var ute och gick efter att jag ätit lunch och det var efter det som jag började känna mig hängig. Skulle ha stannat inne itsället. Det var kallt och blåsigt ute och jag hade förmodligen för lite kläder på mig... Måste må bättre imorgon, annars blir det inte kul. Får lägga mig tidigt så jag får sova ordentligt och hoppas att det hjälper. Hoppas ni mår bra i alla fall:)

Kramar

Musik

Hahha, sitter och lyssnar på musik och så plötsligt hängde sig hela datorn. Det lät inte så vackert:P

Tack

Jag måste tacka Bella och Lisa för era fina kommentarer till inlägget om min gymnasietid. Jag blev verkligen glad!:) Så tack!<3

 

Igår vet jag inte hur jag överlevde. Jag lyssnade inte på musik överhuvudtaget! :O Inte en enda låt! Och nu har jag inte gjort det sen i morse! Hur lyckas jag? Jag ska kolla på tv snart, men efter det måste det bli lite Coldplay här! Annars står jag inte ut!:P Haha.

 

Ska plugga 10 minuter till innan tvn börjar.

 

Kramar


Mascara

Jag kan inte bestämma vilken jag tycker är bäst. Maybelline Define-A-Lash Mascara eller L´Oréal Voluminous x5? Jag tycker båda är väldigt bra.

                              
 

(Jag tycker inte att bilderna visar riktigt hur det ser ut i verkligheten, men de får duga. Jag är väl dessutom ingen världsmästare på att måla på den:P)

Gårdagens outfit

Såhär såg jag ut igår:

(Har sytt klänningen själv:))


Dagen

Skriver ett snabbt inlägg nu innan jag ska sova. Dagen har bestått av föreläsning, seminarie, besök på Apoteket, plugg och tvättning. Nu är jag trött, men ska läsa lite Nybyggarna innan jag somnar. Ska vara utläst om två veckor jag jag har halva kvar. Men den är bra så bara jag får tid att läsa ska det nog gå bra:)

Sängen väntar! Gonatt:)
(Bild på dagens outfit kommer nog imorgon, gillar den:))


Godnatt

Nu har jag läst klart och ska krypa ner i sängen. Godnatt alla, vi hörs!:)

Måndag

Hejsan!

Var ett tag sen jag skrev. Men jag har haft fullt upp i helgen, har knappt suttit vid datorn en millisekund, skönt måste jag säga! Just nu sitter jag och läser inför seminariet imorgon. Mamma ringde för en halvtimme sen och frågade hur det var osv. Så frågade hon om det gått bra att läsa texten till seminariet. Då kom jag på att jag alldeles glömt bort det. Så jag sitter nu och läser en text på engelska (eller jag sitter och översätter på internet:P). Bättre sent än aldrig. Men jag vill helst bara sova. Har vart uppe sen kvart i fem imorse så jag är rätt trött... Jag har nu kommit igenom 8 av 20 sidor i alla fall.

En bild på dagens outfit kommer här:


Vi får se om jag har tid att uppdatera mer imorgon eller inte, men just nu är pluggandet prio ett.

Ha det bra så länge!!:)

Kram Malin

New Moon!

Hej hopp!

Har nu sett New Moon och jag måste säga att den är helt underbar! Minst lika bra som Twilight! Mer än så ska jag inte säga för er som tänker se den men som inte gjort det än. Men jag kan säga som så: Se den! Det ångrar ni inte!!:D

   

                                                                            Bästa scenen!:)


Fredag!

Hej!

Sitter just nu och väntar på att Louise och Lisa ska sluta skolan. Jag ska först hämta Louise och så ska vi hem och äta lunch. Sen hämtar vi Lisa och så åker vi direkt till Kupolen. Ska kolla lite efter julklappar och äta middag där innan vi beger oss mot bion:) NEW MOON!!!!!!! Woho! Äntligen!!!:D

 

Lyssnar även på lite musik, har inte en enda Coldplay-låt med på listan!:O Bara Linkin Park, Muse, Beyoncé, The Killers och U2:) Men i bilen sitter dock en Coldplay-skiva, A rush of blood to the head:)

 

I går kväll bad jag Louise att väcka mig innan hon gick till skolan vid halv åtta. Min mobil dog så jag kunde inte ha nåt larm på och jag ville hinna plugga lite idag. Men såklart vaknade jag när mamma åkte hemifrån vid sex-halv sju:/ Sen när jag väl somnade om kom Louise och väckte mig efter typ fem minuter, haha. Sen när jag skulle äta frukost var mjölken slut så innan jag kunde äta var jag tvungen att åka och köpa mjölk (ja, jag måste ha mjölk till frukost). Haha fail. ;P Jag har lagat mina strumpbyxor också. Det blev i alla fall bra, tror jag:P

 

Ett par bilder från förra helgen:


Louise på Engel


Haha


Louise och Lisa gör en spotify-lista:D


Kvällens outfit:)


Denise, jag och Lisa:)


Jag och Eri:)


Söndagkväll hos Lisa...

Ha det bra:)


Mot Ludvika

Hej!

Nu har jag ätit lunch och nästan packat klart, datorn ska ner också. Hade tänkt plugga lite innan jag drar mig ut mot bussen om cirka två timmar. Måste bara lyssna på lite musik först:P Jag kan, tyvärr, inte lyssna på musik samtidigt som jag pluggar:(

Vi ses i Ludvika!

Godmorgon:)

Jag ska snart gå iväg till skolan. Det kommer nån gubbe (eller kille kanske?) som ska prata om naturvård. Han kommer från Länsstyrelsen eller vad det var. Slutar vid 12 och då ska jag hem och packa, äta och vid fyra tar jag bussen ner till stan. Ska hem igen den här helgen!:D På schemat denna gång står bland annat biopremiär av New Moon i Borlänge!!!!:D:D Jag, Louise och Lisa åker dit nån gång på eftermiddan, går en stund på Kupolen och sen åker vi till bion! Ska bli så kul! Självklart blir det Coldplay i bilen dit, i alla fall om jag får bestämma, haha:P Dessutom blir det lite fest hemma på lördag. :) Träning på söndag ska väl också hinnas med. Annars får vi se vad som händer.

 

Ha en bra dag!

 

Kram Malin


Ett tack till alla i SPEI06B och SPSP06! Jag saknar er!

Hejsan!

Idag hade vi föreläsningar mellan 10 och 3 ungefär. Blev ganska jobbit på slutet och framåt tvåtiden var det mest fniss:P Det fick mig och tänka tillbaka på speciellt tre olika tillfällen i gymnasiet när det mest var flum som gällde. Jag tror att alla tre tillfällen var på vårterminen i tvåan (vilket förövrigt var den allra bästa terminen under alla mina skolår, anledningen tänker jag inte ta upp här). Den ena var på en matte C-lektion. Vi hade matte hela fredagarna (läste det som i-val), alltså mellan halv nio och fyra. På eftermiddagarna brukade jag och Karro mest sitta och fnissa och vara allmänt flummiga. Hur kul som helst! Jag verkligen älskar att vara flum! :D En annan gång var på svenskan. Det var sista lektionen, alltså mellan halv tre oh fyra, och jag var så trött att jag skrattade åt vad som helst. Detsamma gäller det sista tillfället som var på en ekonomilektion som även den var mellan halv tre och fyra. Det är nåt speciellt med eftermiddagar! Flumflum, det är min grej. Bara rätt personer är med kan det bli hur galet som helst!

Detta har även fått mig att tänka på att det finns så många saker som jag saknar. Grundskolan gillade jag inte riktigt. Okej, låg- och mellanstadiet var ganska okej, men högstadiet gillade jag inte. Återigen tänker jag inte ta upp anledningarna här.Men gymnasiet var verkligen kul! Det finns flera anledningar men framförallt beror det på att jag träffade så underbara människor som är sådana underbara vänner! (Det finns många fler anledningar men jag orkar inte ta upp alla.)

Jaha, vad är det jag saknar då? Konstigt nog kan jag sakna att behöva gå hemifrån redan halv åtta på morgonen bara för att ta den långa promenaden till skolan bara för att det inte gick några bussar. Det var faktiskt, ärligt talat, skönt att få en 45-minuters promenad på morgonen. Men samtidigt, exrta skönt var det ju när jag fick tillåtelse av mamma och pappa att låna bilen så man kunde ta sig till skolan på fem minuter och fick sova lite extra:) Det var ju speciellt bra på vintern. Åh, det kommer så många minnen nu. Hoppas ni orkar läsa allt :P Men nu minns jag ett tillfälle när jag hade bilen till skolan och det snöade hela dagen. Jag skulle skjutsa hem Eri och borsten som man sopar av bilen med var borta så vi fick stå och borsta bort all snö med händerna:P

En annan sak jag saknar är när man kom till skolan, gick runt hörnet och fram till skåpet och undrade om Denise, Karro ocg Eri hade kommit:P Var de inte där hittade man alltid dem i Biblioteket, antingen i tidningsrummet eller vid våran vanliga plats vid geografiböckerna och vad det var. Hihi.

Jag kan sakna vissa lektioner. Alltså inte själva lektionerna men, jag vet inte hur jag sak förklara. Nånting med det i alla fall:P

Men mest av allt saknar jag luncherna, rasterna (och även lektionerna) när man kunde sitta och spana (på vissa personer)! Det saknar jag absolut mest! Matsalen. Kortspelen på rasterna, vi satt varenda rast och spelade Vändtia, Sjuan, Bluffstopp, Stress, Neger och president, Svarta Maja... You name it! Varena rast haha! Torsdagsluncherna i trean med Lisa och Carro. Lektionerna som sagt. Jag saknar allt! När man skulle gå hem för dagen. Alla stod vid sina skåp och tog på sig sina kläder (misstolka inte, haha). När man fick uppgifter på lektionerna och vi inte fick återsamling och alla gick hem istället. Som ni märker, jag saknar allt, som sagt. Trots detta var stundentdagarna (3-5 juni ungefär) de bästa i mitt liv. Det är någonting som jag inte riktigt kan få att gå ihop.

 

Jag vet att det är lika bra att släppa det. Det kommer aldrig bli samma sak igen. Jag kommer aldrig få återuppleva det. Men det är så svårt. Det är så många och så väldigt bra saker och jag vill bara att allt ska börja om så jag får leva de där tre åren igen! De var de bästa åren i mitt liv! Helt klart. Alla i SPEI06B och SPSP06 ska ha ett STORT tack! Så TACK till er!!:) Jag saknar er!

Här kommer lite bilder från denna tid. (Jag fick min digitalkamera julen i tvåan, så innan dess finns inte så mycket bilder...)


Skidresa i ettan till Trysil. Jag och Eri.


Klassfest i mars 2008.


Denise och jag ute på lunchen en varm aprildag 2008.


Jag och Eri.


I kapphallen i början av 2009.


Klassfest igen. Mars 2009.


Klassen i Stockholm, april 2009.


Vi fixar affischen till studentflaket.


Säckgången, 3 juni.


Återigen klassfest, 3 juni. Denna gång med tal och grejer:P


På studenten fick vi se gamla bilder. Denna är från början av ettan tror jag. Jag sitter i mitten och ser allmänt uttråkad ut:P (Vi hade debatt om nåt trist ämne:P)


En bild på hela klassen på lastbilen från studenten får avsluta.

Nu måste jag plugga. Hoppas ni uppskattade detta med en massa bilder och så:) Ha det bra!
Kram Malin


Pluggar

Hejsan! Är nu tillbaka i min lilla lägenhet i Karlstad. Just nu sitter jag och pluggar. Nu j*klar ska jag klara av det här! Antecknade som bara den idag, men Fredrik pratar ju så himla fort!:O Pluggar en timme till, sen ska jag kolla på tv tror jag. Sen hoppas jag att jag orkar en stund till, men vi får se. Har ju ändå varit vaken sen kvart i fem i morse efter 4,5 timmars sömn...
Åter till mina anteckningar nu!
Kram

Coldplay

Som det Coldplay-fan jag är måste jag bara tipsa om deras livealbum "LeftRightLeftRightLeft" som spelades in från en konsert i Paris tidigare i höstas. Själv tycker jag mest om Fix You, den är heeelt underbar! Men såklart är alla låtar bra! Albumet är en hyllning till deras fans och finns att ladda ner här: http://www.coldplay.com/lrlrl/lr.html

Är ganska depp för att jag ska åka tillbaka till Karlstad imorgon. I fredags dansade jag runt i köket och var allmänt lycklig över att vara hemma. Jag har haft en underbar helg. Men idag har det varit en riktigt grå novembersöndag. Det är bara lite grå medeltidsmat som fattas. Och dessutom måste jag gå upp typ klockan 4.50 imorgon:( Tåget går kl 06.00...

Nu ska jag nog stänga ner datorn för idag och hitta på nåt annat en liten stund innan jag ska sova. Blir nog inte många timmars sömn inatt eftersom jag sov till typ 11 imorse, så det dröjer nog ett tag innan jag kan somna. Nybyggarna finns ju att läsa:)

Godnattkramar från Malin

Träning snart

Hejsan!

Sitter i systers rum igen, på hennes säng:P Ska alldeles snart byta om för att sen ta mig ner till träningen. Bodystep står på schemat!:) Bilder kommer, har inte lagt in dem på datorn än.

Kram

Igår

Igår var kanske lite för kul. Hihi, flumm var rätta ordet! En del människor är bara så BÄST! <3 Puss på er som var här!:)

Träning i eftermiddag:D Sen lite plugg tror jag:(

Kram

Fredag och lördag

Hejsan!

Jag tänkte berätta lite om de två dagar som gått. Jag tänkte skriva igår innan jag åkte hem, men tiden rann iväg utan att jag märkte det och helt plötsligt var klockan halv 4 och jag hade inte börjat packa än. Jag hade 25 min tills bussen gick. Så datorn hade jag inte tid med:P

Jag är inte särskilt vidskeplig, men igår, fredagen den 13, var ändå min otursdag. Eftersom vi hade dugga kan ni nog gissa er till resten... Jag gick sedan hem, åt mat osv innan jag tog bussen till stationen, köpte en tåbiljett och satte mig på tåget hem. Det var segt, men jag satt och läste Nybyggarna i alla fall. Kom hem och fick en god middag bestående av laxpaj:D Sen var oturen tillbaka; min mage tyckte inte om att jag smällde i mig en stor glass efter maten:P Sen åkte jag jag och Louise ner till Lisa och överraskade henne att jag var hemma. Vi satt och pratade och kollade på Idol:) Och åt godis:) Och pratade lite till:) <3 Sen somnade typ Louise så då åkte vi hem, ca 1,5 km, och Louise somnade nästan i bilen:P Haha.

Idag har jag varit på stan med Lisa. Vi gick hela vägen dit (4 km) och jag pratade nästan konstant. Inte så konstigt med tanke på att vi inte setts på typ 3 veckor. Nere på stan provade vi en massa festklänningar. Jag är kär i en klänning från Lindex. Så himla fin. Finns även i rosa och silver. Passar perfekt som nyårsklänning:)

(399 kr, Lindex)

Sen på eftermiddan var Louise också med. Då åkte vi bil ner på stan (med coldplay på högsta volym såklart) och så fikade vi på engel:)) Nu har jag precis duschat inför kvällen och sitter i Louises rum. Vi sitter bredvid varandra med varsin dator i knät på hennes säng. Mamma skrattar åt oss, haha.

Snart blir det middag och sen paaartyyy ikväll!!:D Kommer lite folk hit och sen drar vi vidare till Solo!

Ha en trevlig kväll:) Kommer nog upp lite bilder här sen kanske. Imorgon kanske jag inte hinner, vill ta till vara varenda minut jag är hemma, men kanske på måndag eller så:)

Kram Malin


Viva la vida

Hejsan!

Nu får det vara färdigpluggat för idag. Har läst hela dagen och orkar verkligen inte mer nu. Det får gå som det går, som sagt. Sitter här och lyssnar på Coldplay innan jag ska gå och lägga mig. Börjar känna mig riktigt trött efter denna jobbiga dag. Kanske bäst att sova nu innan jag däckar här och slår huvudet i tangentbordet? xD
Vi hörs imorgon igen:)
Godnatt!


(bilden kommer från www.coldplay.com)

Önska mig lycka till imorgon!;)


Trasiga strumpbyxor

Igår gick mina favoritstrumpbyxor sönder. Satt och pluggade och så märkte jag att jag fått ett stort hål vid stortån:( Jag måste laga dem. De är så sköna, snygga och passar till allt, så jag ger inte upp och slänger dem i första taget! Tar med dem hem imorgon och syr lite;)
Japp, imorgon åker jag hem till Ludvika:D Riktigt nice! Saknar mina fina vänner där hemma! Ska träffa dem en massa! Dessutom blir det Solo på lördag! Men först ska jag till skolan för dugga. Sen blir det ner till stationen och ta tåget hem. Det tar sin lilla tid att åka, men jag ska passa på att läsa lite och förmodligen lyssna på en massa musik! Har ingenting inplanerat i helgen förutom Solo på lördag och träning på söndag. Men jag vet av erfarenhet att det blir fullt upp ändå. Fika på Engel blir det förmodligen också, för deras kladdkaka är den godaste som finns:) Och en massa tok såklart!;) Det gillar jag!:P Så, helgen kommer bestå av: fredagsmys, träffa vänner, fika, fest, träning, tok, mm. Ingen tid för sömn här inte! Det hinner jag inte för på måndag morgon måste jag ju åka tillbaka igen. Sova kan jag gör sen, när jag är ledig och har tid, vilket förmodligen inte är förren jag är pensionär, haha. Sova som är bland det bästa som finns.
Nej, nu ska jag nog ta och laga mig lite middag. Börjar kurra i magen. Idag blir det kycklinggryta och ris:) Gotti.
Kramkram

13

Hejsan! Jag kom just på att det är fredag den 13 imorgon! Och då har vi dugga:S Hoppas det går bra ändå:P Pluggandet fortsätter... kram

Tiden går fort när man har roligt...

... och den går tydligen fort när man har tråkigt också. Nu har jag läst klart hela boken. *duktig* Och kolckan är redan 4! Hur ska jag hinna allt jag tänkt? Nu ska jag ta och gå igenom alla anteckningar. Efter det får jag se vad klockan är och hur min hjärna känns om jag orkar göra nåt mer. Det går som det går imorgon. Världen går inte under i alla fall. Tur det.
Plugga var det ja.


Godnatt

Jag fattar inte vad jag läser. Jag tror jag går och lägger mig och fortsätter med pluggandet imorgon. Utvilad. Jag lägger mig och läser Nybyggarna (också en skolgrej, men betydligt bättre än miljöpolitik) och sen sover mååånga timmar. Ingenting fastnar ändå, så vad är meningen med att fortsätta? Imorgon kommer jag troligtvis låta bli att sätta på datorn, åtminstone på förmiddan. Jag lät bli den igår, vilket jag inte gjorde idag. Resultatet igår jämfört med idag? Stor skillnad i koncentration! Så, datafri dag imorgon alltså.

Godnatt!:)

Jag har blivit bloggare

Hejsan!

Sitter här och kollar på deckare, Morden, och försöker plugga. Har dugga på fredag, men just nu lockar datorn och tvn mer än miljöpolitik. Har ca 75 sidor kvar att läsa i boken, plus alla anteckningar.:/ Men imorgon är jag "ledig" så då blir det minsann plugga av. Hoppas jag. Skönt med sovmorgon ska det bli i alla fall:)

Vi får väl se hur det går med bloggen. Tid är ju inte precis det man har mest av här i världen. Den mesta tiden går åt till att plugga, laga mat, diska osv nuförtiden. Men nåt inlägg då och då ska jag väl kunna fixa fram :P

Ska kolla klart på tv nu och sen fortsätta plugga. Ha det bra. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0