Blåbär

Jag och mamma var och plockade blåbär i Silvergruvan idag :)

Väldigt vacker mobilbild ^^


747

Det är nördigt, jag vet, men jag kunde inte låta bli... ;)


Bygg nåt vackert som krossar allt

Jag hittade riktigt bra videor från Yran 2010 igår kväll. Se bara på dessa. Jag får gåshud och tårar i ögonen ♥

 

 

 

 




Jag sitter och lyssnar igenom låtarna från setlisten från Yran förra året. Videon är i och för sig från Peace&Love, men introt var ju lika bra på Yran!


Hör du mig, hör du mig, kan du höra mig

Du höll ut länge men du föll till sist
Och jag den svage jag står ensam kvar
En sista rest av en utdöd art

Den Eviga Kärleken

Idag är det ett år sedan. Ett år sedan jag såg Kent live senast. 30 juli 2010, på Storsjöyran. Och jag saknar dem nåt enormt mycket! Saknar dem så det gör ont. Åh vad jag vill stå längst fram igen och vara lycklig. Kent gör mig lycklig. Kent är Den Eviga Kärleken. Den kärleken som Jocke pratat om. För mig är det den kärleken som jag tror att bara någon som älskar ett band (eller artist) kan förstå. Sådan kärlek är speciell. Min kärlek till Kent har inte varat mer än ett och ett halvt år ungefär, men den är inte desto mindre... stark. Intensiv. Jag hoppas och tror att den kommer vara i all evighet. För som sagt, det är Den Eviga Kärleken.

Jag minns den 30 juli 2010 som igår. Hur vi vandrade runt på Östersunds gator på dagen. Gick förbi stora scenen någon gång mitt på dagen och såg hur några gubbar packade upp grejer på scen. En gubbe med texten "747" på tröjan. Stora lådor som det stod "Kent" på. Kände förväntningarna i hela kroppen. "Snart är det dags igen". Det pirrade i magen. Hur vi gick vidare, jag och Louise i våra Kent-tröjor. Massor med folk som frågade om vi köpt dem där. ("Nej, vi har inte köpt dem här. Vi köpte dem på Peace&Love" Och i tysthet kände jag mig stolt över det.) Senare på kvällen när vi skulle äta middag vräkte regnet ner. Vi fick sitta inne i ett lusthus. Regnet avtog. Vi såg några andra band. Jag mötte en gammal klasskompis, helt otroligt så långt hemifrån och helt random. Jag och Louise satte oss framme vid staketet vid stora scenen. Väntade. Sjöng. Kollade på klockan. Bara en timme kvar. Väntade. Sjöng. Väntade lite till. Sjöng ännu en sång. Plötsligt startar Utan Dina Andetag på scenen och där tar de tydligaste minnerna slut och kärleken och känslorna tar vid. Känslorna som jag inte riktigt kan beskriva. Jag ville inte att kvällen skulle ta slut. Ville stå där för Evigt med de finaste grabbarna i världen på scenen spelandes för mig.

 

  


Tystnad

Jag gick nyss för att stänga altandörren. Stod ute ett tag och bara lyssnade. Det var totalt knäpptyst. Inte ett ljud. Jag älskar tystnaden! Nu ska jag gå och lägga mig.

Every teardrop is a waterfall

En till bara för att. Kvällen avslutades så här!


Viva

Bara för att det måste vara exakt en månad sen. 28 juni 2011 ca kl 22.30...



Miss... <3 Antagligen sommarens bästa dag!

Fullt upp

Hej igen!

De senaste dagarna har jag haft fullt upp.

I tisdags var vi i stugan hela dagen. När vi kom dit var vi först tvungna att lägga i båten, det är ingen som varit där tidigare i år. Då upptäckte vi att det var ett par sprickor i båten. Så det blir till att köpa en ny båt nu! När vi kom till stugan gkrapade vi bort färg från fönstren som vi målade förra sommaren. Under tiden jag gjorde det hade jag två kenttextrader på hjärnan. "Stå vid min olåsta dörr, i rakblad av billjus från gatan" (Generation Ex) och "Du skrapar rutor nu igen" (Ensamheten). Undrar om det är en slump att de två låtnamnen passar ihop? I stugan eldade vi dessutom gamla kvistar från träd vi sågade ner förra året och gamla brädor.

Det var vädigt lite vatten i sjön! Familjen fikar på stranden :)

Jag vaktar eld (som typ inte syns på bilden, men den är där!)


Var tvungen att såga grenarna i lagom storlek :P


Mamma byggde en random grill

Igår målade jag husgrunden hela dagen. På kvällen var jag och Louise och badade i Hällarna. Det var kallt!

 

Idag var vi i Sligen på förmiddagen. Orkade inte smörja in mig, men skulle gjort det ändå, är helt knallröd på ryggen nu :S Åkte hem vid halv tre eller nåt och lagade lunch. Sen satt vi på balkongen. När Louise åkt till jobbet oljade jag in balkonggolvet, sen lagade jag middag och kollade på tv.

 

Imörn ska jag nog måla igen. Det lär ta hela dagen...


Skogspromenad

Jag och mamma har varit ute i skogen och plockat hallon och kantareller :)

Måndag

Idag var jag och Louise och simmade i badhuset på förmiddagen. Hade inte varit där på typ ett och ett halvt år, så det var väl dags :P På eftermiddagen har jag tvättat husgrunden som ska målas. Nu lyssnar jag på Håkan :)

Imorgon blir det en tur till stugan :)

Vid stugan förra sommaren


Bilder från Vännebo







 





 

 

 


Gammal skogsbrand

Idag har vi varit i Vännebo som ligger typ vid Skattlösberg. Vi kollade bland annat på en gammal hytta, Gungholmen och skogen som brann sommaren 2008. Jag minns fortfarande skolavslutningsdagen 2008 när jag cyklade hem från skolan och såg all brandrök på andra sidan Väsman. Det var hur mycket skog som helst som brann den sommaren! Läskigt.

Fler bilder senare, nu ska vi äta lite mat!


Lördag

Tjohej!

Det blev skyfall när vi satt ute och åt middag. Fail. Vi springa in och fortsätta äta inne. Idag har jag oljat in altangolvet också. Jag kom ihåg att börja i rätt ände. Fast om jag inte hade gjort det hade den ju varit ganska lätt att hoppa över staketet. Det blir ju viktigare att komma ihåg det när jag ska olja in balkonggolvet :P Har även hunnit sitta i solen och läsa idag, det var väldigt skönt!

Och det är VÄLDIGT hemskt med det som hänt i Norge. Speciellt eftersom jag har en vän som var alldeles i närheten av smällen igår. Men hon är välbehållen som tur är! Sånt här gör alltid ont i hjärtat. Jag är i chock... Ibland är det skönt att bo i en liten stad...

Det funkar inte

:(:(:(:(

Imorse:

"Glödlamporna blinkar,
dör och allt står still"

Kent – Visslaren

(Inte för att lamporna dog, men blinkade gjorde de i alla fall!)

Coldplay på iTunes Festival ikväll, live i din dator!

Ikväll (22 juli) klockan 22.15 kommer Coldplay livesända en spelning från London (iTunes Festival) på iTunes! Gå in på www.itunesfestival.com för att ladda ner iTunes (om du inte har det på din dator redan) och för att läsa mer om var och hur du hittar till spelningen.

Jag kommer kolla, såklart! :)




Coldplay @ Where the action is 28 juni 2011

Oväder

Imorse vaknade jag av att det åskade och att regnet skvalade utanför fönstret. Det var ganska mysigt, fast sen kom åskan närmare så då var det inte lika mysigt längre. Jag låg i soffan och läste några timmar tills det slutade (det regnade verkligen sjukt mycket!) sen städade jag ugnen :P Efter maten åkte jag till farmor och vattnade. Just nu håller jag på att ladda ner iTunes. Berättar varför i nästa inlägg ;)

När löven faller

Jag läste ut en bok igår, När löven faller av Nicci Gerrard.

"Höstmörkret sänker sig och en familj bryts sönder. Ingenting kommer någonsin att bli sig likt igen.


De är en vanlig engelsk familj. Tre tonårsdöttrar, en varm och trygg mamma och en disträ och kärleksfull pappa. De har högljudda middagar, klädhögar överallt och disken i staplar i köket.

Mellansystern Edie är 16 år och kär för första gången. Hon har aldrig känt såhär förut och är så uppslukad att hon inte märker vad som pågår runt henne. Förrän en dag då livet förändras.

Tjugo år senare får Edie chansen att gå tillbaka och försöka förstå vad som hände den där dagen då familjeidyllen krossades. Förstå vad hon bara anade och kanske lyckas frigöra sig från sin skuldbörda. För ingenting var som hon trodde."

 

Det var en bra bok. Rekomenderas.


Deutschland

Längtar, längtar, längtar tills vi ska åka dom långa milen mot Berlin! Knappt tre veckor kvar :)

Kent – Berlin


Inatt

Drömde om dessa grabbar inatt. Snackade massa med Martin, det var nice! :)


Insnöad, jag vet...

Känner mig alldeles konstig av att ha lyssnat på Jockes underbara röst typ hela dagen. Konstig på ett bra sätt.

Hahaha

 

Tyckte detta var lite kul! Från gamla Kentformet...

 

J.Berg: Nästa person som klagar på att de andra nordiska språken är svårförståeliga eller whatever sparkar jag ut med arslet före.
Hur jävla svårt ska det vara?
Håll käften då istället för att skriva massa von (nånting) på er jävla gnälltråksvenska.

Trött på att det ALLTID är någon jävel som ska klaga så fort nån från norgedanmarkfinland skriver.

Flytta till (nånting) och umgås bara med feta idioter som snackar frisbeegolf då!

 

frågg: Är du arg idag eller? :)

 

J.Berg: Nej jag är jätteglad!

 

Detta var också kul:

 



Jocke <3


Cold day in July

Jag fick värsta rycket i förmiddags och städade och dammade mitt rum! Sen cyklade jag till farmor och vattnade hennes blommor. Blev något blöt om man säger så! Hösten är på väg verkar det som... Dixie Chicks – Cold Day In July

Sen har jag inte gjort nåt speciellt, bara tagit det lugnt. Skönt det.


Fuβball

Kom på att det var VM-final ikväll så satt och kollade på det istället. Snacka om spännande det blev!!! Japan vann efter straffar! :D

(Bild från Aftonbladet)


Hemma igen

Nyss kommit hem från Lisa. Folket ska ju jobba imorgon också... Men detvar en trevlig kväll i alla fall. Pratade gamla minnen bland annat och det är ju alltid kul! :D Blev även en tur till MM för att köpa glass, jag hade med mig hallon och blåbär till efterrätt som jag plockade tidigare idag, men nån glass fanns inte.

Nu ska jag lyssna lite på Kent innan jag går och lägger mig.

Jockeeeee

Den här mannen gör nåt med mig alltså. Kent help falling in love...


...

Jag har tråkigt. Alla jobbar/är på semester. Det är tyst och tomt hemma. Längtar till ikväll och träffa lite folk. Tycker inte om att vara ensam, i alla fall inte just nu.


Saknar


Skogen

Jag sitter på balkongen i solen och lyssnar på Håkan. Fint.

På förmiddagen var jag ute i skogen. Skulle leta efter en stig som jag och Louise inte hittade igår. Jag hittade den, så det var ju bra. Jag hade med mig min kamera ifall jag skulle hitta nåt fint att ta kort på. Jag hittade massor med fina saker. Jag hann ta en bild, sen tog batteriet slut. Fail. Det verkade som att bara för att jag inte kunde ta några kort så såg jag massor med saker som skulle kunna bli fantastiska bilder, typ. Nu har jag laddat batteriet, men jag orkar inte gå tillbaka. I skogen plockade jag även massa blåbär! :D

Ikväll blir det tacosöndagsmyskväll hos Lisa :)

När jag och pappa var i skogen för ett par veckor sen.

Jag är fortfarande här...

/.../

Men du har redan glömt allt det där
och jag fastnade här

/.../

Men du har redan glömt allt det där
Jag är fortfarande här
/.../

Du som redan har sett allt det
stilla min nyfikenhet

/.../


Lista

Bara för att jag inte har nåt bättre för mig.
Heter: Malin
Bor:
Ludvika under sommaren. Sen tillbaka till Karlstad
Musiksmak: Kent, Coldplay, Håkan Hellström, Muse mm.
Skostorlek: 37 eller 38
Civil status: Singel.
Läser: Böcker av alla möjliga slag, gärna om kärlek...
Yrke: Student
Äter: Mat.
Dricker: Helst mjölk.
Tobak: Nej tack!!
Sport?: Tja vet inte. Gillar skidor, fast inte på sommaren :P
Julgran: Bara på jul!
Vuxenhet: 50 % kanske
Var vill du bo?: vet inte. Nånstans där jag trivs.
Har du syskon?: Jupp, en syster
Nuvarande hårfärg?: Blond
Riktiga hårfärg?: Den jag har nu
Ögonfärg?: Blå.
Längd: 170 cm.

Vad önskar du dig mest i hela världen?: Vet inte riktigt... Ibland önskar jag att jag vore en bättre människa, att jag hade lättare att glädjas åt andras framgång, typ
Vad dricker du för kaffe?: Inget alls!
Vill du ha barn?: Ja.
Kan du sjunga?: Ja :)
Är du rädd för döden?: Jag är livrädd för att leva och dödsrädd för att dö...
Är du pinsam på fyllan?: Dettror jag inte
Är du blyg?: Jao

Har du bra betyg?: Jadå
Är du svartsjuk?: Avundsjuk kanske men inte svartsjuk
Favoritskådespelare: Vet icke, haha.
Favoritfilmer: Gillar filmer som Dear John och PS I love you. Vet inte vilken som är min favoritfilm faktiskt.
Favoritdjur: typ varg kanske
Favoritskolämne: Orka.
Favoritbok: En flicka som kallas Alice, Vad som än händer, Den långa flykten, Hur kär får man bli...

Favoritlåt: För många för att de ska få plats här, men alltid Mannen i den vita hatten!
Favoritalbum: Just nu är det nog Kent - Du & Jag döden, Kent - Hagnesta Hill, Kent - En Plats I Solen, Coldplay - A rush of blood to the head.
Favoritprogram på tv just nu: Det enda jag kollar på på tv just nu är Morden i Midsomer och fotbolls-VM
Personlighet: Har alltid haft svårt att svara på såna frågor!
Skönhetsideal: ?

Religion: Icke troende kristen, typ
Land: Sverige.

Badkar eller dusch?: Dusch.
Telefon eller MSN?: Telefon.
Om du vinner på lotto, vad gör du?: Beror på hur mycket jag vinner såklart. 25 kr kan man ju inte göra så mycket med, men jag skulle spara det mesta tror jag, och resa bland annat.

Favoritinstrument: Vet icke
Hur röstade du i förra valet? rödgrönt
Te: Gillar inte te
Alkoholkonsumtion: Max en gång i månaden skulle jag säga :P
Pryl som hjälper dig i din vardag: eh, kläder? xD

Kläder: Klänning eller jeans mest 
Hatböcker: Vet inte
Vad du känner avsmak för: Krig...

Söta kusinbarn :)

Sötare och gladare kille än Sixten får man leta riktigt länge efter! Igår var vi hos farmor hela eftermiddagen och umgicks med henne och min kusins familj. Det var trevligt. Sixten (som snart är ett år) log och skrattade verkligen hela tiden. Sötnosen. Smilla sprang runt och busade och lekte med en docka hon hittade hemma hos farmor.

Idag har jag städat och tvättat en av bilarna och sedan suttit på balkongen och läst resten av dagen. Skönt. Jag har som "mål" att läsa mycket den här sommaren. Jag brukar alltid säga att jag ska göra det, men det brukar aldrig bli så. Idag läste jag ut sommaren tredje bok eller nåt.
Imorgon blir det Borlänge med syster och mamma :)

PAUS

Hittade en fin cover på Eldkvarns Kärlekens tunga av PAUS (som består av Joakim Berg från Kent och Peter Svensson från The Cardigans). Jag bara älskar Jocke! Så fint han sjunger!!


<3

Jag har kollat på klipp från Where The Action Is och Coldplay idag för första gången sedan vi var där. Jag måste säg att jag saknar det. Något enormt!

Här rann tårarna kan jag säga ... ♥

Sis


Kusinbesök på onsdag :)

Vi har nyss kommit hem från födelsedagsfirande hos farmor, ty hon fyller år. Trevligt, trevligt. Jag och Louise blev även bjudna hem till farmor på onsdag och äta lunch och så. Då kommer nämligen våran kusin med fru och barn från Göteborg (typ) och hälsar på! Så då får vi träffa lilla Sixten för första gången (och han är typ ett år redan!) och så Smilla såklart. Ska bli skoj. Har inte träffat dem sen deras bröllop 2009 tror jag :O

Annars har jag arbetat i trädgården idag och på eftermiddagen var jag och mamma till Björnhyttan med allt skräp från helgens avverkningar här hemma. Har även hunnit med att somna i solen på balkongen. Jag hade uppenbarligen inte sovit tillräckligt inatt heller. När jag vaknade hade jag ingen aning om vart jag var, haha.
Kusin, fru och dotter :)

Virrig

Alltså, ibland undrar jag vad jag tänker med! Varför skrev jag "Four-seven-four" i inlägget nedan? Seven-four-seven ska det ju vara såklart! Jag skyller på trötthet och att jag var bakis eller nåt. För det var jag.

Planeten Jorden

Av någon anleding har vi fått BBC på vår tv. Nyss visade de Planet Earth när vi fikade. Jag blev fast såklart. Det var fint. Avsnittet om grottor.

Nu ska jag sova. Är rätt trött efter att jag sov så dåligt efter att ha festat och dansat hela natten igår.

Godnatt alla fina ♥

Four-seven-four

Silence,
like a whisper
Maybe tomorrow it won´t be here
So tomorrow we could teach them some new styles
You are such a killer
So shoot me down again
It won´t hurt when the killing is done by a friend


Silence,
like a whisper
So this is all we need
The fully air conditioned sound of speed
A violent whisper
And this time it´s for real
So this day I made plans for us to leave


Silence,
why won´t you listen
Maybe it´s just me
but sometimes it´s
impossible to breath
A violent whisper
Maybe this time it won´t heal
Maybe this time it will bleed untill I´m free


Avverkning

 

 



Vi har haft lite avverkning i trädgården i helgen. Jag och mamma har sågat, klippt och haft oss. Imorgon åker vi med ett magalass till sopstationen.

Förutom att ha varit ute ett par timmar och jobbat med det idag har jag kollat på fotboll (Sverige vann och är i semifinal i VM, woho!), varit trött (somnade typ halv 4 och vaknade 9 utan att kunna somna om, hur jobbigt?), varit lite smått bakis, lyssnat på KENT (såklart, hjälper mot allt, nu mår jag bra igen).

Nu kommer syster hem från jobbet vilken sekund som helst och då blir det MAAAAT! :)


Blomster

Yes, bilderna är inne i datorn! :)

Golan

Alltså, detta är coolt. Det finns en låt med Marigold (som består av ett antal snygga killar från Borlänge!) som heter Golan Heights. Området där vi bor här i Ludvika heter Golan och är döpt efter Golan Heights typ ligger typ nånstans i Mellanöstern. Anledningen till att detta område är döpt därefter är att det var oroligheter där när husen här uppe på berget byggdes. Lite coolt att de har en låt som också är döpt därefter (antar jag).

Marigold – Golan Heights

Snygga killar som gör mycket schysst musik :D


Bilder

Jag hade tänkt att jag skulle fixa lite med bilderna jag tog på syster idag, men det tog så himla lång tid att installera programmet på datorn, så det får bli en annan dag istället. Orkar inte nu. Ska väl strax gå och lägga mig. Lite musik först, Coldplay, Marigold och Muse. Imorgon ska jag och mamma arbeta i trädgården och så blir det fest hos Lisa på kvällen :)

Hejsvejs


My song is love

Det bästa med att vakna är att jag vaknar till detta:

My song is love
Love to the loveless shown
And it goes on
You don't have to be alone
Your heavy heart
Is made of stone
And it's so hard to see you clearly
You don't have to be on your own
You don't have to be on your own

And I'm not gonna take it back
And I'm not gonna say, "I don't mean that"
You're the target that I'm aiming at
Got to get that message home

My song is love
My song is love, unknown
But I'm on fire for you, clearly
You don't have to be alone
You don't have to be on your own

And I'm not gonna take it back
And I'm not gonna say, "I don't mean that"
You're the target that I'm aiming at
And I'm nothing on my own
Got to get that message home

And I'm not gonna stand and wait
Not gonna leave it until it's much too late
On a platform I'm gonna stand and say
That I'm nothing on my own
And I love you, please come home

My song is love, is love unknown
And I've got to get that message home

Coldplay – A Message


Hand

I måndags var jag och pappa ute och fotade i skogen. Då var det nåt flygfä som bet mig på handen. Jag skojar inte nu, hela min hand är helt svullen :S Nu ska jag sova, sjukt trött!

Händelserik dag

Idag har det hänt mycket!

Först spelade jag och Louise spel på förmiddagen. Efter lunch gick vi ut och jag tog bilder på min söta syster med min nya kamera! Tror det blev ganska många fina :) Nu måste jag bara lista ut hur man får in dem i datorn :P Efteråt gick vi till MM och köpte glass! När vi kom hem åkte vi till stranden och jag råkade nog somna lite ;) Nu på kvällen spelade hela familjen kubb. Jag och pappa vann över mamma och Louise, de fick hybris, typ :D Nu blir det kvällsfika framför fotbollen.
The strand

Sovdags

Kanske borde sova. Från och med 8 imorgon bitti är Louise ledig några dagar. Då ska vi härja har jag bestämt xD Nu, godnatt!


Bara för att.

Strömstad (roadtrip del 4)

Sista delen på min och Louises resa (lite försenat) kommer här (något kortfattat).

16 juni vaknade vi upp på ängen där vi ställt upp tältet. Vi packade ihop och åkte mot Strömstad. Där tillbringade vi hela dagen. Vi gick omkring i stan (mysigt), satte oss på ett berg och chillade/kollade på utsikten, åkte ut till Öddö och jag badade i havet (KALLT!). Some pictures:

 

 







Framåt kvällen åkte vi hemåt, mellanlandade och sov en natt i Karlstad innan vi åkte ända hem till Ludvika. Det var det.


Fail

Min cykelnyckel är borta, så idag fick jag GÅ till affären. Livet är hårt ibland. Jag skulle köpa godis...

HAHA.

Us against the world

Yes, Coldplay var underbara. Jag dog när de kom upp på scenen och jag grät till Fix You. Och fortfarande, nästan en vecka senare vet jag inte riktigt om det verkligen hänt, om jag verkligen var där, trots att bilderna jag har i kameran talar sitt tydliga språk. Men, låt oss ta det hela från början.

Tisdag 28 juni klockan 05.10 ringde väckarklockan. En timme senare satt jag och Lisa på tåget mot Göteborg. Innan vi kom till Hallsberg, där vi skulle byta tåg, hann vi med frukost och lite sånt. På Hallsbergs station satt vi ute i solen och det var varmt och skönt! Sen åkte vi X2000 ner till Götet. Väl framme gick vi först till Nordstan för att köpa en penna. Vi stod både länge och väl och övervägde för- och nackdelar med typ alla pennor de hade, haha. Vi måste ju ha den bästa! Till slut bestämde vi oss och sen ställde vi oss vid hållplatsen för att vänta på spårvagnen mot Slottskogen, trodde vi. Men det kom en buss = besvikelse! Den var både varm och seg, tog världens omväg. Men vi kom fram i alla fall och förjde strömmen mot Azaleadalen.

 

Vi hämtade ut våra armband och sen satte vi oss i parken och fikade innan vi gick mot ingången där vi fick stå i kö ett tag. Efter att vi kommit in komer jag inte riktigt ihåg vad som hände. Vi såg massa olika band, åt något som skulle vara kebab, men som uppenbarligen inte var det, drack litervis med vatten i värmen, köpte jordgubbar, skrev på armar och ben med våran penna, åt popcorn...




Sahara Hotnights. De är bra live, även om jag inte gillar deras låtar så mycket.


En jordgubbe och en jordkvinna






Daniel Adams-Ray


The Ark

Brandon Flowers



Dagen gick otroligt fort och när det var en timme kvar tills Coldplay skulle börja spela pirrade det i magen mer än någonsin! Sen plötsligt stod vi där, bland tusentals andra förväntansfulla coldplayfans och det var bara minuter kvar. Det kändes så overkligt.

Konserten började med en ny låt, Hurts Like Heaven. Jag hade inte hört den innan och har inte lyssnat på den efteråt, så jag kommer inte riktigt ihåg hur den var, men bra var den i alla fall, för inget var dåligt! Sedan spelade de Yellow. Med det (obligatoriska) gula strålkastarna! Fint. Efter det In My Place. Också det fint och låten avslutades med ett färgsprakande konfettiregn. Sedan en ny låt igen, Major Minus, och efter den Lost! då en massa färgglada bollar/ballonger studsade ovanför publiken. The Scientist stod på tur. Så otroligt vacker att jag dör. Sen kom en rad gamla låtar Shiver, Violet Hill (undantag, denna är inte "gammal", från 2008), God Put A Smile Upon Your Face, Everything's Not Lost. Det var väl egentligen ingen av dessa jag hade väntat mig att de skulle spela så det var otroligt kul. Sedan spelade de en ny låt igen, Us Against The World. Den började med att edanst Chris stod på scenen med sin gitarr och sjöng. Sedan kom Will in, satte sig vid pianot och de sjöng en liten duett, mycket vackert. Sen trippade Johnny och Guy in och allihop stod i ett hörn av scenen tillsammans och spelade. Fint! Och mycket bra låt! Sen kom en av mina personliga favoriter, Politik, som jag inte heller trodde de skulle spela, men jag blev otroligt glad att de gjorde det. Den är så fin! Sedan rullades trumman och klockan in och jag visste precis vad det betydde. Dags för Viva La Vida! Det var precis så mäktigt som jag trodde det skulle vara. Allsången var... ja, mäktig! Publiken ville inte sluta sjunga trots att de slutade spela. Ny låt igen, Charlie Brown, och sedan avslutades det hela med en mycket vacker version av Life Is For Living.

De gick ut och vi fortsatte klappa och började återigen sjunga på Viva La Vida. Och in kommer de igen (såklart) och spelar Clocks. Sen, sen sen. FIX YOU. Jag sjöng med i första raden, sen gick det inte mer, då rann tårarna. Det var så fint. Åh, jag dör bara jag tänker på det. Älskade låt!!! Haha. Sedan spelade de Every Teardrop Is A Waterfall. Ett perfekt avslut på en perfekt konsert.

Bäst
: Många gamla låtar och låtar jag inte väntat mig, som till exempel Politik. Dessutom älskade jag Chris glada humör (han log typ hela konserten) det gjorde också mig ännu gladare än jag redan var! Och att han pratade massa svenska!

Sämst
: Det var över för fort, tiden går fort när man har roligt.




Snygging!










 

Jag dör, vad du är vacker!





Efteråt skulle vi ta oss in till stan igen och det gick förvånadsvärt smidigt och vi fick till slut åka spårvagn! Tillbaka i stan gick vi till MacDonald´s och åt nattmat och satt där tills de stängde vid två. Då gick och satte oss på en bänk utanför stationen och spelade musik och snackade med nån random kille och nån som trodde att Lisa var från Polen xD Vid fyra när solen var på väg upp gick vi till Göta Älvbron där vi flummade massa och tog fina kort på soluppgången.


Öde i Nordstan klockan kvarti två på natten.








Klockan sex satte vi oss på tåget hemåt och jag somnade innan vi ens rullade ut från stationen, då hade varit vakna i 25 timmar.

Underbar dag!


I am back!

Sen sist jag skrev har jag:

Fyllt år
Fått en systemkamera!
Dygnat för första gången i mitt liv (var vaken 25 timmar)
Sett COLDPLAY live! Jag har fortfarande inte fattat att det verkligen hänt.
Gråtit för första gången på en konsert (fix you)
Sett första soluppgången (på vintern räknas inte), och det var väldigt vackert!
Flummat på Göta Älvbron i Gbg
Varit på Peace & Love
Flummat
Sett Håkan Hellström för andra gången

Och massa mer! Nu ska jag lägga in bilder i datorn!

RSS 2.0