Dagen

Intervjuträningen gick bra idag. De två som intervjuade tyckte jag var bra, gav lite fler tips och så :)

När jag kom hem kollade jag på Mästarnas Mästare från i söndags och sen var jag och Louise och handlade tortillas bland annat. Ska ha till matsäck imorgon. När vi kom hem igen stekte vi kycklingen som vi ska ha i.

Sen blev det lite spel spelat innan jag gjorde typ världens godaste tonfisksallad! :)

Imorgon!

Att vakna dagen innan man ska på konsert med ont i halsen känns ju inte helt optimalt... Jag har varit på Kent en gång förut med ont i halsen. Peace & Love 2010. Det hindrade inte mig det minsta och dagen efter vaknade jag med ännu mer ont i halsen. Och feber. Kom inte ur sängen på hela dagen. På lördagen mådde jag i alla fall lite bättre och åkte upp ändå! Ville inte missa mer än en dag. Men nu mår jag i alla fall bättre. Hoppas att det bara var en sån där "morgonförkylning".

Idag ska vi träna på arbetsintervjuer. Kan inte riktigt koncentrera mig känner jag. Ska ju liksom på Kent imorgon! Hälften ska får göra idag och hälften imorgon. Hoppas jag hinner idag ändå, fastän jag är lite okoncentrerad. Dels för att ha det gjort och dels för att jag nog kommer vara ganska så trött på fredag... Kommer hem mitt i natten efter konsert och flera timmars bilkörning.

Åh, vad jag längtar till imorgon!! :D


2010. Glad trots ont i halsen! (Haha, han bakom kollar in i kameran! xD)

Mosippa




Badplats

På torsdag ska det bli 14 grader och regn i Eskilstuna. Jag och Louise som tänkte försöka hitta tillbaka till en badplats vi var vid i somras... Haha. Tror inte jag vill bada då...



Har skrivit ut en karta idag också, så vi hittar till Lokomotivet. Kan ju vara bra ;)

2 dagar kvar!

Hearts



Packar...

Jag har tagit fram lite grejer som jag ska ha med på torsdag! Inte långt kvar nu! :)

Biljetter, öronproppar och kamera.

Loreen!

Ingen dator på sen i torsdags. Har varit rätt skönt. Bara varit ute och njutit av sommaren! :)

I går kväll var jag och Louise hemma hos Lisa och kollade på ESC med henne och hennes mamma. Lite rosévin, jordgubbar och glass. Och Loreen vann!!!! (Om nu någon skulle ha missat det, haha.) Hur många gånger har vi inte suttit där i soffan och hoppast på att Sverige ska vinna? Varenda år. Sen 2000. Vi har ju vunnit två gånger under min livstid, men igår var första gången jag var med om det, eller vad man ska säga. 1991 var jag inte ens ett år och 1999 kollade vi inte. Och hon var hundra gånger bättre igår än i torsdags. Loreen alltså.


Idag har jag och Louise varit på stranden i Hagge. Inget bad för min del, hehe. Men älskar verkligen det här vädret som varit senaste dagarna! :)

ESC

Kollar på Eurovision. Loreen är bäst, resten är skräp. Det är sanningen, typ.

Fina Loreen :)

Snart...

Nu är det bara en vecka kvar. Kan inte riktigt förstå att det är sant...! ♥


Stan

Idag när jag slutat kom Louise ner på stan. Vi var hos farmor och år våfflor och sen var vi på stan. Checkade läget på Ljung & Co. men de hade inget kul, var in en snabbis på Globe, Louise köpte Kents skiva (:D) och så var vi och beställde en klipptid. Fanns ingen tid förrän om en månad, men då kanske jag hinner bästämma mig hur jag vill ha det... Och så är jag ju nyklippt till midsommar och födelsedag. Alltid någor ^^ Tips och förslag mottages gärna!

Körsbärsblom


















Sommarjobb!

Igår var jag till Coop. Träffade chefen som kunde meddela att jag kommer få jobba där i sommar! :D Sen pratade jag med en som hade praktik samtidigt som jag och som också fått sommarjobb, blev en high five mitt i butiken ^^

Förövrigt hände inte så mycket igår. Solade massa på balkongen. Fick äntligen min Sonic-tidning! :)


I söndags kväll var jag, mamma och pappa ute och satte frön och potatis i landet! :)

Blev de vanliga sorterna, plus några nya :)

Tre år går fort






Idag är det tre år sedan vi var på balen! :)

Nyfors

Några bilder frrån igår från Nyfors. Himla fint ställe det där!




Ett år sedan

För ett år sedan var det Lisas studentbal!




På kvällen: Vin och tentaplugg ^^

(Haha, lägg märke till suddsmulorna xD Men jag klarade tentan! :D)

The Pianist

Jag ogillar att kolla på film på reklamkanaler. Det gjorde jag, mamma och pappa igår kväll. Och jag ogillar att kolla på filmer om andra världskriget. Framförallt för att det är läskigt och man kan inte tänka att det bara är på film och inte hänt på riktigt, för det har det. Det gjorde jag, mamma och pappa också igår kväll. Vågade inte se allt, satt under filten :S Men har man börjat kolla måste man ju se hur det slutar... The Pianist hette den i alla fall.


M





Några bilder från igår. Fler sen :)

Fotodag

Idag var jag och Denise ute och fotade hela förmiddagen. Var i Nyfors och Skräddartorp :) När jag kom hem blev det årets första lunch på balkongen! :D Sen har jag klippt gräset och varit ute och fotat i trädgården tills batteriet tog slut. Batteriet på laddning nu så bilder kommer en annan gång :P

Ja

Det har inte hänt så mycket idag. Sov länge och efter det mest slappat. Läst bok, suttit på balkongen och vid datorn och lyssnat på musik. Snart blir det Högklackat på tv och sen film. Imorgon ska jag och Denise ut och fota är det tänkt. Najjjjs. Har inget mer att skriva, förutom att jag älskar Coldplay, så, hejdå! ^^

Idag har jag:

Städat
Sökt jobb
Tränat

Heja mig! ^^

Tåg

Jag hade kunnat sitta på ett tåg just nu, men det gör jag inte. Men det kommer väl fler chanser :)

På tåg till Göteborg i somras :)

Snösjön, 12-05-17 klockan 05
















Strax innan halv fem åkte vi hemifrån imorse. Redan när vi packade ur bilen hörde vi göken. Sen gick vi stigen till Snösjön. Göken hörs vi klippet, men man måste ha ganska högt ljud...

Innan jag kände dig

Här blev jag den jag är
Här kommer jag förbli
Här har jag längtat bort
Här har jag känt mig fri
Här har jag blickat framåt
Men ofta tittat ner
Jag är nog inte det du drömmer om
Men jag är det du ser

Jag har blivit vald av andra
Det är min hemlighet
Den ena saknar känsla
Den andra ödmjukhet
Dom hade nåt gemensamt
Jag blundade för det
Jag har alltid hållit hårt
om dom jag inte orkat med

Jag har skrivit mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas
Det rår jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
utan det jag gör

Du har ditt eget facit
för rätt och för fel
Du kanske bär på en massa saker
Jag förstår en liten del
Hade du någon innan
Vill du ha någon sen
Ja, jag vill säga att jag älskar dig
men det är för tidigt än

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig

Melissa

Sitter och lyssnar på Melissa Horn. Det känns så rätt...

Gökotta

Imorgon bitti ska nog jag, mamma och pappa upp på gökotta. Det kom vi fram till när vi satt och åt middag. Det innebär att man går upp tidigt, typ klockan 04, och går ut i skogen med fika. Eller nåt. Lyssnar om man kan höra göken, antar jag. Höra fåglarna och skogen vakna. Har man tur kanske man får se en älg också ^^ Låter mysigt! Sen åker man hem och sover.

Bild tagen vid fem på morgonen innan jag tog tåget till Karlstad. Slutet av maj eller början av juni 2010. Tycker den är så himla fin!

Tjoho

Idag var jag duktig när jag kom hem. Varit ute och sprungit. I skogen. Första gången för i år. Men de har varit med skogsmaskiner och förstört våra fina stigar :'( Och så var det ganska blött fortfarande. Mina fötter var INTE torra när jag kom in igen. Och lite håll fick jag också. Haha positivt.

Idag visade det sig även att han som jobbar på jobbklubben gillar Kent! Vi skulle ha ett litet möte och prata om mitt CV. Jag hade min Kenttröja på mig och det blev prat både om Kent och CV ^^ Och natten till igår drömde jag att jag och Louise var på konsert! Så himla bra! Haha. 15 dagar kvar...!!!!!

Sen funderar jag på det här med kamera... Jag vill ju ta bilder för att komma ihåg och så vidare. Men samtidigt vill jag inte hålla på och ta massa bilder och förstöra upplevelsen eller vad man ska säga... Blir nog så att jag tar min lilla digitalkamera och tar ett par bilder i början som jag gjorde en gång förut ^^

Haha, tycker den här bilden är lite rolig:


All Yours

Other lives always tempted to trade
Will they hate me for all the choices I make?
Will they stop when they see me again?
I can’t stop now I know who I am

Now I’m all yours, I’m not afraid
all your mine, say what they may
and all your love I'll take to the grave
and all my life starts now

Tear me down they can't take you out of my thoughts
Under every scar there’s a battle I’ve lost
Will they stop when they see us again?
I can’t stop now I know who I am

Now I’m all yours, I’m not afraid
I'm yours always, say what they may
and all your love I'll take to the grave
and all my life starts now

I’m all yours, I’m not afraid
and you're all mine, say what they may
and all your love I'll take to the grave
and all my life starts, starts now


Bilder

Hittade några gamla kort i garderoben (!) igår. Alltid skoj att hitta sånt!


Örebro

I lördags var jag och Louise till Örebro. Vi tog tåget (hade fått nån gratisbiljett från Tågkompaniet och Tåg i Bergslagen) och tog en liten shoppingrunda. Jag provade massa saker, men det var alltid något som var fel, haha. Så jag köpte inget. Men en trevlig dag var det! :D Och massor med bilder tog jag! (Tror Louise blev trött på mig efter ett tag, haha.)












Jag fick en ballong av någon som gjorde reklam för nån festival. Jag ville inte ha den och gav den till Louise. Hon ville inte heller ha den som satte den där :D






































Väldigt fin stad det där. Och jag tror jag har en crush på körsbärsblom just nu ;)

Rensat

Rensning av garderoben avklarat! Blev lite grann i alla fall. Man får tänka att har man inte använt det de senaste två åren kommer man inte göra det nu heller ^^ Men en del saker tar emot att ta bort. Som den här klänningen till exempel, så fin! Men ja, jag har inte använt den på år och dar... Kan liksom inte bara hänga i garderoben och ta plats och samla damm... Passade på att torka ur alla hyllor också, det behövdes...

Ja, den bilden har ju några årpå nacken, men hittade ingen bättre ^^

Grå måndag

Nu har jag kommit hem från jobbklubben. Segt. Nu funderar jag på om jag ska sega här ett tag eller ta tag i att rensa ur min garderob ^^ Lutar åt det andra faktiskt. Har redan hunnit kolla alla bloggar, Twitter och Facebook som jag brukar kolla. Men det kommer väl antagligen bli som vanligt, inte så mycket som försvinner. "Nej, men den här har jag inte använt på jättelänge, men jag kanske vill ha den snart, man vet aldrig..." Haha. Ikväll blir det träning också. :D Kallt, grått och blåsigt ute idag. Och när vi slutade började det regna också. Vill ha sommar och sol :D

Sommar, sol och London hade inte varit helt fel just nu :D

Favoriter

Nu när jag lyssnat på Jag är inte rädd för mörkret väldigt många gånger (tappade räkningen för längesen) kommer här mina tre favoriter (utan ordning):

Petroleum
Ruta 1
Färger På Natten

Måste dock säga att jag gillar alla låtarna väldigt mycket. Den som tog längst tid att gilla var Hänsyn, men nu är även den mycket bra! :)

Äventyr i skogen

I fredags eftermiddag var jag och mamma ute i skogen. Vi gick till en gammal "ruin" som mamma och pappa fick syn på när de var ute och cyklade för ett tag sen. Mycket spännande! När slutade de bo här? Måste i alla fall varit ett hem när gruvan i Våghalsen var igång. När nu det var?

Här har det varit ett fönster!



En brunn. Var inte jättelångt ifrån att vi råkade kliva ner i den innan vi upptäckte den :O









Sängbottnar och annatintressant ^^



Dörrkarm









Här kan man tala om tjock och gammal gran!



I matkällaren, massor av ölburkar från 70-talet :O






Soooool













Vi satsar allt vi har


Kent - Ruta 1 ♥

Jag vet när jag är född

Haha. Jag och mamma har varit ute på äventyr i skogen på eftermiddagen! Spännande! Jag ska visa bilder sen. När vi kommit hem satt jag i soffan med pappa och visade bilderna jag tog. Lyssnade på musik. Sen skulle jag kolla vad det var för skiva. Visade sig vara en LP.

Jag: Spelar du en gammal skiva?
Pappa: Ja.
Jag: När är den från då?
Pappa: 1975. Det var innan du var född...
Jag: Jo, jag vet. Jag har koll på när jag är född.

Haha. Var förresten Fleetwood Mac om någon är intresserad. Landslide, bland annat. Himla bra låt! Dixie Chicks har gjort cover på den. Grymt bra! Dixie Chicks och Stevie Nicks:



Noblesse

Förra veckan när jag hade namnsdag fick jga Noblesse av farmor. Jag funderar på en sak... "Lövtunna plattor av mjölkchoklad med finhackad crisp".... Måste vara väldigt tjocka löv de jämför med!?


Triangel

Lyssnar återigen på Jag Ser Dig (förra inlägget). Jocke sjunger som en Gud! :D Och resten är också fantastiskt! Så himla nice det vore att spela i band, haha. Spela musik hela dagarna. Måste ju vara bästa jobbet ;) Jag ska nog fråga om jag får vara med i Kent. Jag kan.... ööh.... spela triangel eller nåt x)


Jag ser dig

Vill ni se nåt bra ska ni se det här :D



21 dagar kvar!

Torsdag om 3 veckor vid den här tiden är jag i Eskilstuna. På Lokomotivet. Antagligen lite hyper, nervös, kan inte sitta still och kan inte andas normalt ^^ LÄNGTAR!


Torsdag

Idag känns som en sån där dag då jag inte har någonting alls att skriva. Har inte gjort så mycket heller. Låg och läste ganska länge imorse, sen har jag bara suttit lite här, gått runt lite, pratat i telefon ^^ Ska snart iväg och träna lite, gött. Fast det regnar ute idag med, så längtar inte direkt efter att gå ut. Träningen igår gick himla bra måste jag säga. Skön känsla det där, när man känner att man kan ta i extra mycket :) Så det bränner i benen ^^ (Tack Jessica, haha)

Och så finns det vissa saker jag längtar ruskigt mycket efter. Saker jag saknar och längtar efter ännu mer när jag tänker på det, men som jag ändå inte kan låta bli att tänka på. Var bara tvungen att skriva det...

Äta barn?! :O

Jag älskar Martina Haag. Anledningen till att jag kom att tänka på det just nu är för att Louise lånade en av mina Martinaböcker igår. Hon stod och bläddrade i några då. Ur Martina-koden:

"Vakna. Lämna barn. Jobba. Köpa mat. Hämta barn. Laga mat. Äta mat. Lägga barn. Sova. Vakna. Lämna barn. Jobba. Köpa mat. Hämta barn. Äta barn. Lägga mat..."

HAHA!


Dagens planer

Känner mig fortfarande inte helt vaken, trots att jag redan varit på ett möte i stan. Hade otroligt svårt att vakna imorse, men tvingade upp mig själv till slut, annars hade jag kommit försent. Senare idag ska jag grädda och äta pannkakor, fika på stan med mina systrar (Louise och Lisa alltså) och träna. Tjoho! Blir nog en bra dag även fast det regnar och är gråare än gråast ute.

Vid en av miljoner fikor på Engel (Heter det så? En fika, flera fikor? ^^ Lät konstigt...)

Skrivet av Jocke på forumet nu ikväll:


Vi älskar er också. Hur mycket som helst (i alla fall jag...). PUSS!

Färger på natten

Du vet man darrar och man skakar helt okontrollerbart
Tål inte sol man blir en mörkrädd vampyr
Här kommer bot, här kommer bättring
med ett underbart liv i släptåg
Nu jävlar är du fri

Vår i Räfsnäs

Lite bilder som jag tog igår i Räfsnäs.

Ett hjärta :)






Tur att det är dykförbud här, hade nog gjort lite ont i huvudet annars...























































Biljett

Idag på eftermiddagen har jag och Louise varit ut till Räfsnäs och jag har fotat lite. Ska kolla igenom bilderna snart. Men innan vi åkte dit var jag och strök mig från stepen ikväll, ska jobba, och skrev upp mig på onsdag istället :) Och efter det var vi förbi på turistbyrån och hämtade en grej:


På promenad


I like it

Var på 20-årsfest igår hos Lisa. ♥ SKOJ! Blev vin och massa prat och flum. Till slut var det bara jag, Lisa och Adam kvar. Jag och Lisa "dances like the night is never ending" ^^ Haha. Sen gick jag hem. Såg en bäver, men ingen tror mig för jag vågade inte ta en bild på den. Den gick på andra sidan vägen, mötte mig och när vi var precis mittemot varandra (då såg jag att det var en bäver, trodde det var en katt först) stannde den och stirrade på mig. Då blev jag rädd och sprang iväg xD Tänkte att ingen kommer tro mig om jag inte tar en bild på den men jag vågade inte gå tillbaka :P Tog dock en bild på fullmånen!



Men i alla fall, festen var skojjj :D Jag och Adam var ut och lyssnade på Kent i hans musikanläggning i bilen! :O Jösses! Hela bilen skakade xD Och Adams öl var INTE god. Lisas vin var jättegott! Och än mår jag bra idag ^^ Bara lite trött eftersom jag somnade halv tre och pappa väckte mig halv nio för att fira mamma ^^ Mamma tvingar ut mig på promenad nu, så, hejdå :P


http://www.youtube.com/watch?v=i2-GL3XwtQM

Grattis mamma!

Lilla mamma fyller år idag! Grattis! :) ♥


Regn

Tänkte jag skulle ut och springa nu på "morgonen". Har varit upphåll ända sen jag gick upp och precis när var klar, hade bytt om, knytit på mig skorna och öppnade dörren började det spöregna! Kul. Sitter här och väntar tills det har slutat. Jag SKA ut! Haha. Känns ovant att skriva på det här tangentbordet. Är van med det på min dator. Blir fel hela tiden nu. Tangenterna sitter så långt isär x)


Sörmlandstripp

I lördags åkte vi alltså söderut, mot Nyköping. I Kungsör stannade och fikade på en campingplats. Otroligt fint med träd som höll på att bli gröna och vackra vitsippsbackar!

Vackert

Lite blåsippor fanns det också :)



Fikautsikt

Mälaren


Mamma och syster

Finns det något vackrare?!



Efter att vi kommit fram och checkat in på hotellet (slottet) som låg mittemellan Nyköping och Oxelösund åkte vi till Oxelösund. Där var vi i gamla delen av staden och gick en "kulturstig", vad det nu var för kulturigt med den? Men fint var det :)








Grönt och fint :)





På kvällen åkte vi till Nyköping för att äta middag. Hur gott som helst! Entrecote och till efterrätt chokladmousse med valnötter och bär. Typ godaste efterrätten på länge länge! Tog inte med kameran när vi skulle äta. Det visade sig senare vara ett misstag. När vi var på väg tillbaka till bilen var hela himlen alldeles rosa/orange! Det var sjukt vackert! Tog en bild med mobilen, men den visar inte riktigt färgerna rättvisa och blev ju inte heller så skarp. Jag och pappa sprang till bilen för att hämta våra kameror. När vi kom tillbaka till bron där det var så fint var nästan allt det vackra försvunnet... Vi var borta kanske 6-7 minuter. Man ska alltid ha kameran med sig, mat vet aldrig vad man får syn på!

Mobilbilden...

Efter att vi hämtat rikitga kameran. Sådär rosa/orange som syns var hela himlen!


Jag

Nyköpingshus

Mitt och Louises hotellrum :) Älskade den där tapeten!



Såhär såg det ut när jag vaknade ^^

Slottstrappa ^^


Stjärnholms slott!


På söndagen var vi först till Trosa. Väldigt fin liten stad!

Syster

Vid hamnen



Anders













Louise i bilen


Jag i bilen


Efter att vi varit i Trosa åkte vi vidare till Stendörrens naturreservat. Väldigt vackert!





Krokigt träd :O

Gick upp i ett utkikstorn!







Klart vatten!


Läskig hängbro! Gungade skitmycket när man gick på den!

Vadå utmana ödet ^^

Lilla familjen

Jag och mamma

Louise och pappa


Mamma och jag igen


Vid Nyköpings hus


Louise och mamma

Nyköpings hus

Nyköpings hus



På måndagen vände vi hemåt igen. Stannade i Eskilstuna. Det var nästan samma väder som när jag och Louise var där förra gången. Soligt och ungefär samma temperatur. Skillnaden är väl att nu var det april och varmt, då var det juni och kallt ^^

Eskilstunaån


Gamla staden i bakgrunden

Stora torget


På ön i mitten hade jag och Louise picknisk i somras ^^


Domkyrkan och bro

Rademachersmedjorna. Där var tydligen jag, mamma och pappa när jag var ett år. Minns jag inte... :O KOm sen på att Kentarna fortfarade bodde i den stan då. Tänk om vi mötte dem nånstans? ^^



På ett udda café. Eller hon som jobbade där var iaf udda ^^


På Åhléns i Eskilstuna ;)

Gamla staden


Grönt och fint! :)

Det var allt för nu, godnatt!

Friday

Fikat med Denise och Karro idag på stan. Skojsigt, vi hade inte setts på sjuuukt länge! Vi fikade på BK. Hade varit där på sjuuukt länge! Inte sen gymnasiet, typ. Såg helt annorlunda ut.

Innan vi träffades var jag inne på Åhléns. Jag sa ju att det skulle hända!!!!:


Var kallt på stan idag. Känns inte som att det var igår man satt i solen på balkongen i värmen och läste. Hela förmiddagen låg det snö på marken... Längtar efter varma sommardagar på stan. Äta glass! ;)


Kollat på klipp på Youtube med Kent när jag kom hem. Jocke säger så himla fina saker i det här ♥:



När jag kom hem idag kom jag också på att jag skulle beställa klipptid när jag var på stan. Men jag kanske ska bestämma mig för hur jag vill klippa först. Jag har ingen aning :/ Bara att jag vill ha bort allt det slitna...

Sen är jag sugen på att köpa nya glasögon också. Har ändå haft mina i tre och ett halvt år. Borde göra synundersökning snart också, två år sen sist. Kanske ska kosta på mig det om jag får något jobb i sommar, en liten höstpresent ;)

Nu får det räcka med skivande för stunden. Bilder från förra helgen kommer senare ikväll. Det blir ett lååångt inlägg det :P

(PS. Jag har namnsdag idag, har alla utom mamma och farmor glömt? :O :( Haha. Inte för att jag bryr mig egentligen, men... ;))

:D

Idag har jag och Louise köpt biljetter till Kent i Eskilstuna 31 maj!!!!!!! Så. Himla. Glad. !!!! 27 dagar kvar. 27 dagar!!! Åh, Gud.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... vänta.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ska bli så himla kul. Eskilstuna. Som jag har velat så länge! Det är kommer bli grymt bra! :D

Ja, jag är lite hyper just nu, haha ^^

Vi ses snart! ♥

Födelsedagsfirande

Var som sagt till Lisa på eftermiddagen. När vi kom dit skulle hon och Adam precis äta kycklingsallad och vi fick också vara med, trots att vi precis hade ätit lunch. Men den var hur god som helst så det gjorde inget. Och det var istället för tårta också sa Lisa :P



Födelsedagsbarnet ska som bekant ta första tårtbiten ;)


Efter maten var det dags för presentöppning!

Våra presenter :)



Vad kan det vara???



Nämen...



... det var en liten skiva!





Sen blev det lite allmänt flumm :D

Jag och Adam tävlade om vem som tog snyggaste bilden på de här blommorna. :P Jag vann, tror jag. Haha.



Vitsipps ^^



Söt syster!


Sen var det dags för fika. Kanelbullar, ballerina och saft, innan vi åkte hem.

:D

Niceville

Läste ut en bok idag ute på balkongen i solen (älskar att sitta i solen och läsa!). Niceville. Den var jättebra. Måste nästan säga att det är en av de bästa jag läst! Åtminstone känns det så just nu. Spännande och svår att lägga ifrån sig, speciellt i slutet! Men den var bra från första sidan. Den utspelar sig i södra USA på 1960-talet. Om orättvisorna mellan de färgade och de vita.

"Niceville är en läsupplevelse utöver det vanliga - en oförglömlig roman om vänskap, mod och kärlekens kraft."


Läs den!


Sonic

Nyss beställde jag Sonictidningen från 2002 som Kent är med i. Den har varit slut men nu finns det tydligen några igen. Glad! :)


Snart lunch och sen ner och fira 20-åringen! :)

Grattis Lisa!

Skickar ett stort grattis till min fina vän Lisa på hennes 20-årsdag! Ha en fin dag så hörs vi senare :) (Och handla lungt;)) Pussar och grattiskramar! ♥





Snart!

Och för alla som undrar, bilder från helgen kommer upp snart. Bara det att jag inte vill sitta inne vid datorn när det är så fint väder och tar ju ett tag att ladda upp alla bilder. Men på fredag ska det snöa, så...

:)

Har haft massa att göra idag och lika kommer det nog bli imorgon. Idag har jag varit på information på Yrkesakademin/Arbetsförmedlingen på förmiddagen. Var segt för det var så himla fint väder ute, sol och typ 20 grader! På eftermiddagen satt jag på balkongen och läste. Wonderful! Sen blev det lite träning framåt kvällen. Idag har vi även fått en inbjudan till studentfest! :)

Imorgon fyller Lisa 20! Ska dit en sväng och fira! :) Ska även till stan och köpa vin till lördag och kanske fixa klipptid också. Det är verkligen på tiden! I alla fall, på lördag väntas 20-årsfest :D Ska bli kul att få klä upp sig och dricka vin, haha, var ett tag sen nu, typ nyår!? Bara samma problem som vanligt, vad ska man ha på sig??? Imorgon är det även exakt 100 dagar till Kent!!!

Random bild. Längesen!

1 maj

Lägg dig damm
Röda maj, värmen erövrar stan

Fantastisk första dag på sista vårmånaden. Strålande sol och 14 grader i skuggan, har varit ute hela dagen. På förmiddagen jobbade jag, mamma och pappa i trädgården och på eftermiddagen tog jag och Louise och packade ihop lite fika och cyklade till Brunnsvik. Låg på en filt i solen och fikade och läste :) När vi kom hem satte jag mig på balkongen och läste lite till ända tills solen gick ner. Nu ser jag ut som en tomat i ansiktet och är helt varm, haha.

I Brunnsvik

RSS 2.0