Beslutsångest

Har så fruktansvärt mycket att tänka på just nu, så jag vet knappt vad det är jag ska tänka på :O Och jag har BESLUTSÅNGEST! Hur vet man vad man vill göra???

Och just nu är jag MEGAHUNGRIG!!! MÅSTE HA MAT!!!! Haha. Macka får det bli.

Och detta är så fint... http://kentbloggen.tumblr.com/ Haha... nörd.... :P Men men, det tröstar lite i alla fall, så det är ju bra.

Instabilt

Hejsan!

Idag var en bättre dag än igår, även omm den inte varit så bra... Skolan var tråkig, höll på att somna. Ungefär en halvtimme innan vi skulle sluta var det soligt ute och jag tänkte ta en promenad med kameran när vi slutat. Men då regnade det och jag blev genomblöt när jag gick hem. Liksom bra att ha paraplyet hemma när man inte heller har någon jacka med sig xD En stund senare var det sol igen så då gick jag ut i alla fall. Men då märkte jag att det åskade. Sol och åska samtidigt var ju lite wierd :P Gick in igen... Får väl se om det kanske blir bättre väder imorgon.

Pratat lite med pappa också som är i Kina :)

Nu ska jag nog lyssna på musik!

Hejdå.

Bad day

Har haft en dålig dag så har egentligen ingenting att skriva, men det var skönt att ta en springtur på eftermiddagen.

Summer

Sitter och tänker tillbaka på sommaren. Inte bra. Borde gå och lägga mig istället.

Back in K-town

Nu sitter lilla jag i Karlstad. Känns lite konstigt faktiskt. Det känns som att jag bara ska vara här och kolla så att allt ser bra ut och åka hem igen ikväll. Men det ska jag inte. Jag har ingen aning om när jag ska åka hem nästa gång. Blir förmodligen om 2-3 veckor. Känns långt...

När jag åkte hemifrån kändes det som jag glömt nåt, men jag har fortfarande inte kommit på något, så hoppas det inte var något viktigt :P Det gick i alla fall bra att köra hit. Aa, lite Kent på hög volym så tänker man på annat än att man är på väg hemifrån, typ. Men lite deprimerande är det ju att sommaren är slut och att jag ska vara här ett helt år till. Jag vet att jag låter väldigt pessimistisk nu, men det brukar bli bättre när jag varit här ett tag. Det är alltid jobbigt i början med massa hemlängtan och så. Sen jag kom hit vid tre har jag packat upp och varit och handlat massor med mat. Längtar tills klockan blir nio så jag kan kolla på lite friidrott!

Imorgon börjar skolan. Känns ju inte helt bra just nu men men. Ska väl ta mig igenom det här sista året också... Men alla jobbiga saker som att beställa böcker och sånt har jag inte orkat ägna en tanke åt än... Inte bra... Hade tänkt göra det senare idag, men tiden har gått fortare än jag räknat med, så det blir nog att jag gör det imorgon istället. Nu är jag jättehungrig så jag ska väl ta och äta lite. Tur att jag har en dosa med mig hemifrån (med grillat!) för orkar inte laga nåt. Väntar med det också tills imorgon.

Mat var det nu ja.


...

"Så här lät det medan ångesten kom ikapp"

Ja, Karlstad imorgon då...

Kentlista

Louise hade gjort den här listan med Muse. Jag ändrade frågorna så de passade Kent. Alla svar är så som det är idag. Gör jag om den imorgon är det inte säkert att det blir samma svar, så ofta ändras mina favoritlåtar :P

1. Dagens favoritlåt: Berg & Dalvana
2. Favoritlåt från Kent (debutalbumet): Ingenting Någonsin
3. Favoritlåt från Verkligen: Thinner
4. Favoritlåt från Isola: 747
5. Favoritlåt från Hagnesta Hill: Älskar alla låtar på den här skivan... Men säger nog Berg & Dalvana (fast jag redan svarat den låten på en fråga...)
6. Favoritlåt från Vapen & Ammunition: Elite
7. Favoritlåt från Du & Jag Döden: Mannen i den vita hatten
8. Favoritlåt från Tillbaka till Samtiden: Columbus
9. Favoritlåt från Röd: Det finns inga ord
10. Favoritlåt från En Plats I Solen: Ärlighet Respekt Kärlek
11. Bästa live-framträdande: Peace & Love 2010 (av de jag har sett)
12. Bästa b-sidan: Välgärningar & illdåd
13. En låt du gråter av: Chans
14. En låt du dansar till: Oj... Finns väl ingen direkt som får mig att dansa :P Musik Non Stop kanske
15: Första låten du hörde: Var nog Musik Non Stop
16. En låt som får dig att vilja gifta dig med Jockes röst: Stoppa Mig Juni <3
17. En låt du gjort/försökt göra en "cover" på: Socker
18. En låt du inte kan hela texten till: Minimalen
19. En låt du inte lyssnar på så mycket: Rödljus
20. Bästa kärlekslåten: Kevlarsjäl
21. En låt som får dig att bli galen: Alla:P men bara för att nämna någon, Ismael
22. En låt du inte kan förstå att de gjort: Hmm, finns väl ingen direkt sådär, men FF kanske? (Inte för att den är dålig!!)
23. Favoritlåt att sjunga med i: Många, tex Gamla Ullevi!
24. En låt du säger till andra att lyssna på: Dom Andra kanske
25. En låt du hört på radio: Pärlor
26. Bästa musikvideon: Gravitation tror jag
27. Bästa coverlåten: Kent har aldrig gjort någon cover, men Jocke har gjort fina versioner av Olle Ljungströms Nåt för dom som väntar och Eldkvarns Kärlekens tunga.
28. Låt som fick dig att inse att du älskar Kent: Mannen i den vita hatten <3

När jag gifter mig med Jockes röst ^^ (Alltså avis eller?????!!!?? Haha...)


Känsla

Älskar känslan i den här bilden!


Rubrik

Hejhejhej!

Idag har jag, mamma och pappa varit ute och plockat kantareller :) Var ute i över två timmar tror jag. Skönt. Innan det var vi med farmor och åt lunch i Tolvsbo.

Igår gjorde jag ingenting. Satt ute i solen på balkongen en stund och så kollade jag på friidrott.

I fredags var jag hemma hos Lisa hela dagen. Vi pratade med Louise på Skype, spelade kubb och badade (det var iiiiiiiskallt, förmodligen sista badet för i år). På kvällen var vi som sagt på bio.

Nu ska jag hitta på nåt, typ packa eller så, imorgon förmiddag åker jag till Karlstad...


Random bild

Jag saknar dig

Igår kväll var jag och Lisa på bio. Vi såg filmen Jag saknar dig. Jag tyckte den var jättebra och en av de sorgligaste filmer jag sett. Grät som fan :P


Ensammast i Sverige

För ett tag sen satt jag och några andra på Kentforumet och snackade kärleksproblem i evigheter en sen kväll. Jag fick en sån här kommentar, det värmer verkligen ♥ Det finns många fina människor.

 



Piteå i februari vs augusti

Det var nästan exakt ett halvår mellan mina besök i Piteå.

Piteå februari:

 

Piteå augusti:

 

Pite älv febrauri:



Pite älv augusti:

 

Pite Havsbad februari:



Pite Havsbad augusti:


Good day

Idag har varit en rätt bra dag.

På förmiddagen var jag och Lisa på stan. Jag köpte ett par nya jeans och nya kollegieblock. Sen åkte vi hem hit och kollade på Kentdokumentären Så nära får ingen gå. ♥ Efter det åkte vi hem till Lisa och åt lunch, gjorde chokladbollar, lyssnade på musik, var ute och kollade i parken som kommunen (?) "bygger om" och annat kul, bara umgicks.

På kvällen åkte jag hem och åt med mor och far och gäster som var här. Sen har jag mest suttit i mitt rum och lyssnat på musik och pratat med syster

Och på fredag ska vi kanske planera resa till Norrland :D Gött.


Jag och Lisis (vi ser kära ut ^^)


Sis i nya lägenheten :)

Set fire to the rain

Jag brukar inte gilla sån musik som är "inne" just nu. Men alltså denna är skitbra!!


DC

Har haft Dixie Chicks-kväll. Bara lyssnat på massa Dixie Chicks-låtar. Åh, bästa! ♥

 

 

"I wished I could've stood
Where you would've been proud"


Det bästa från sommaren 2011

Nu är det bara en vecka kvar av mitt sommarlov. Detta har varit långt ifrån den bästa sommaren, men några höjdpunkter finns allt, de kommer här!

  • Roadtrip med syster, 12-16 juni. Bäst var Eskilstuna och Strömstad.


Eskilstuna


Strömstad

  • Where the action is i Göteborg + natten efter, 28 juni. Coldplay ♥


Coldplay


Soluppgång övet Götet

  • Peace & Love, 28 (29 för min del) juni - 2 juli. Håkan var bäst!


Håkan

  • Fotodag med Louise och Lisa, 4 augusti.

  • Berlin, 8-12 augusti.

 

Sen finns det vissa dagar här och där som varit bra, till exempel en dag när jag och Louise var på stranden och så. :)


Varför drömmer jag alltid om Jocke?

Två drömmar jag haft senaste tiden:

1. Natten till fredag:
Jag, Louise och Lisa skulle gå på en föreläsning som Jocke skulle ha. Vi var där ganska långt innan för att vi skulle veta att vi skulle få plats. Det var flera Kent-fans där redan, varav ett gäng satt med Kent-t-shirts. Jocke upptäckte dem och vinkade till dem. Då vinkade jag till honom (Jocke) för att han skulle få syn på oss med. Det gjorde han, och sen kom han med förslaget att han skulle gå runt och skaka hand med alla som ville. Gissa om jag ville...! Jocke såg ut ungefär som han gjorde under Hagnesta Hill-tiden... Så här med andra ord ♥:

 



2. Natten till idag:
Jag träffade Jocke och han berättade att han skulle gifta sig och byta efternamn till Lindahl. (Eeh, jaha?) Jag blev sur på honom och sa att för mig kommer du alltid vara Jocke Berg. Sen satt vi nära varann jättelänge och flummade


Storforsen

Eftersom det regnade så mycket när jag och mamma var i Storforsen i lördags kunde jag inte ta så mycket bilder. Men under ett kort uppehåll gjorde jag en liten film istället. Det var mäktigt! Ändå är inte hela forsen med i filmen...


Fikaeftermiddag

Tillbringat hela eftermiddagen på Engel med Denise, Karro och Eri. Mycket najs! :)

En resa genom Norrland

Det var najs i Norrland. Förutom att jag var sjuk då. Ja, att det regnade nästan konstant var väl kanske inte det bästa, men allt blir vad man gör det till :)

På fredagen var vi in till stan på förmiddagen och handlade grejor till Louises lägenhet. Jag köpte mig ÄNTLIGEN en ny plånbok! Det har jag velat de senaste fem åren eller nåt :P På eftermiddagen blev det promenad genom hela Öjebyn. En promenad på två timmar eller så. Öjebyn är stooooort. Nej, men jag var ju sjuk så vi gick ganska sakta :P Vi var ner till älven, badplatsen och kollade på kyrkstaden och så.

I lördags var jag och mamma till Storforsten utanför Älvsbyn på förmiddagen. Det regnade rätt mycket där, så det blev inte så mycket bilder, men en liten film gjorde jag som jag ska visa sen :) På eftermiddagen var vi till Pite Havsbad som var lika kallt som alla andra gåner vi varit där (detta var tredje gången för min del), och sen till hamnen inne i stan.

Igår åkte jag och mamma hem. Det tog 11 timmar och 57 muniter...

Lite bilder då da...

Örnsköldsvik, onsdag kväll


Skeppsmalen, norr om Ö-vik

Samma ställe som förra bilden


Pite älv


Öjebyns kyrkstad


Delar av Storforsen


Pite Havsbad, lika öde som alla andra gånger jag varit där


Lövångers kyrkstad (på vägen hem)


Skuleberget


Höga Kusten-bron


Intervju

Jag läste alldeles nyss en jättebra intervju med Jocke från en gammal OKEJ-tidning. Insåg att vi känner mycket samma sak, han och jag. Kanske därför jag har så lätt att känna igen mig i hans fantastiska texter...




Framme i Öjebyn

Vi är framme i Öjebyn, Piteå kommun sedan ca 6 timmar. Nu är vi i lägenheten och har packat upp typ allting. Väldigt fin lägenhet, lite avis ;) Får se vad vi hittar på imorgon, men innan vi åker hem på söndag morgon ska jag se Storforsen i Älvsbyn. Förutom att jag är sjuk och att det regnar konstant är allt finfint!

Missing sister

Imorgon åker jag, mamma och Louise till Norrbotten. För mig är det med blandade känslor jag åker dit. Själva resan ska bli kul. Men sen dröjer det flera månader innan jag och syster ses igen. Hon kommer hem tidigast till jul... Förhoppningsvis ska jag få tid att åka och hälsa på senare i höst i alla fall.

I´m gonna miss you, sis ♥

 


Ich bin ein Berliner

Lite bilder från Berlin kommer här! Jag låter bilderna tala för sig själva.

Utsikt från hotellrummet.

 



Jag och pappa på Starbucks.

 


Checkpoint Charlie.




Mamma, Louise och jag vid muren.


Jag och mamma på varsin sida muren.


Die Mauer.

Random kyrka och fernsehturm (tv-tornet)

 


Berliner Dom


Brandenburger Tor.

 


Koncentrationsläger Sachsenhausen utanför Berlin. Väldigt hemskt att se men också intressant.






Monument över förintelsen.

Bundestag (riksdagen)

 



Glass på Alexanderplatz

 


KaDeVe, världens största varuhus.




286 trappsteg upp. Fernsehturm, Berliner Dom och Brandenburger Tor på samma bild.

Låååång gata.

 


Potsdamer Platz.




Varför är det ingen som hör

Spelar det längre någon roll
Jag orkar inte slåss
Det är bortom min kontroll
Du lämnade mig ensam
Och självklart blev jag rädd
Min sista gnista hopp
Var att synas att bli sedd
Och jag glömmer bort att andas
För sex, musik och våld
Var det vackraste som hänt mig
Sen själen min blev såld
Att synas utan att verka
Ser enkelt ut på håll
Men jag lever på impuls nu
Via fjärrkontroll
Men jag sa alltid nej
Men ingen, ingen, ingen, ingen hör...


Vackert.

Trök

Igår gjorde jag massa såna där tråkiga saker som man måste göra ibland. Betalade räkning, kollade när skolan började (30 augusti), kollade kurslitteratur (bara böcker på engelska samt en bok som jag haft förut men sålt, kul), ansökte om studiemedel... Resten av dagen kollade jag på youtubeklipp och spelade spel med syster.

Imorse vaknade jag klockan sju och kunde inte somna om. Hade en mardröm. Jag, Louise och Lisa blev jagade av en björn. Hmm...

Snart ska jag nog packa för norrlandsresa imorgon.

Mylo Xyloto

Happ, man lär vänta ända tills 24 oktober innan Coldplays nya album kommer ut! Lååång tid..... Men nästa singel kommer i alla fall 12 september. Bra det :)

I alla fall, albumet heter Mylo Xyloto.


Äppelmos

Idag på eftermiddagen har jag och mamma varit hos moster och gjort äppelmos! Så ikväll ska jag frossa i äppelmos och mjölk :D Men först tacos! :)


Ensamheten

Den här våren och sommaren har jag känt mig ganska ensam. Det finns vissa anledningar till det, men det tänker jag inte ta upp, men bland annat beror det på att alla jobbat i sommar och jag har gått själv hemma varenda dag. I alla fall, för mig handlar många av Kents låtar om ensamhet. (Ja, detta inlägg handlar om Kent...) En av anledningarna till att jag älskar dem så mycket är att jag blir så berörd av deras texter och det finns nog inte en enda låt som jag någonstans inte kan känna igen mig, antingen bokstavligt eller mellan raderna. Min favoritlåt just nu är nog Krossa Allt. Det är skönt att i ensamheten lyssna på musik och känna att man kanske inte är helt ensam ändå. Även om man är helt själv så har man alltid Kent. Men Jocke är tydligen ingen man kan räkna med i kris, vilket ju är lite synd...

"Nej, det är bara du och så har du ju mig
Men jag är ingen man kan räkna med i kris"

"Men kärleken som fanns där en gång
Har byggt något vackert som krossar allt"

Mohaha. Jag älskar honom, och han älskar mig (oss), det har han själv sagt. Och den kärleken krossar allt ♥



Random:

Låten börjar såhär:

"Det finns inga tecken vad jag kan se
Inget som tyder på din oskuld
Det finns ingen förmildrande omständighet..."

En rolig sak är att en person på Kentforumet har som signatur "Det finns inga täcken vad jag kan se, inget som tyder på din oskuld". Haha.

Life as we know it

Jag och Louise har kollat på film. Life as we know it. Den var bra, mysfilm :)

Nu ska jag lägga mig och läsa. Ska börja på ny bok. Köpte en massa nya på stan idag :):)


Hemma!

Hemma från Berlin som var awesome! :D Ville inte åka hem. Bilder senare!

Idag har jag och Louise lyckats fördriva över en timme på stan i Ludvika utan att bli uttråkade. Det måste vara nåt slags rekord xD Ikväll blir det i alla fall filmkväll för vi var in på Hemmakväll och hyrde ett par filmer :)

Nu är det snart mat, huuuungriiiig!!!

?

Min mycket konstiga hjärna har genom dagdrömmeri fått för sig att jag kommer möta denna man i Berlin.

...?...

What?!!? :O

Nog för att han är Berlin ofta (typ en gång i månaden eller så) men man behöver ju inte överdriva...

Jockis


Reeeekeeeeer

Lite kul att vi hade en påse i kylen som det står "Reker med skall" på. Inte visste jag att räkor kunde skälla... Och så heter det ju RÄKOR och inte reker.... Att det stod på norska förtäljer inte historien...

Fotodag

Urval av bilder från i torsdags ♥

 

















 

 

 




Ett fot-o...






Regn

Festen igår för moster var trevlig. Idag är det regn regn regn. Jag som skulle klippa gräset idag innan vi far till Berlin imorgon... Får väl gå upp tidigt imorgon xD


Kul kväll!

Det blev en kul kväll ändå, även om det kanske inte blev som vi tänkt oss. Denise, Karro och Eri kom hem hit istället och så grillade vi här och satt inne och åt. Sen pratade vi massa och spelade spel och så. Trevligt, särskilt eftersom vi inte setts på hela sommaren :O

Imorgon ska vi på 50-årskalas hos min moster. Kulkul :)

Regn

Kul med regn när vi ska ha grillkväll ikväll :(

Igår

Var jättekul dag igår när vi var ute och fotade! Var i gammelgården, en lekpark och Smedjebacken. Sen åkte vi och badade på en badplats i Smedjebacken också. Najs. På kvällen kollade vi på live-dvd med Håkan från Peace&Love 2009. Bäst! Håkan är för bra!

De finaste ♥


Good morning!


Här är jag uppe "tidigt"! Ska ut med Louise och Lisa och fota idag. Men Lisa är försenad hit så att ee.. :P Lyssnar på lite Kent så länge då ^^

Ah, vi hörs senare, nu ska jag fixa till mig lite.

Varm i hjärtat

Lyssnar på viss fin musik och kollar på vissa fina bilder på viss fin person. Är varm i hjärtat.

Söööt :) :$ :P

 

Förresten... Söt vill vara hjälte på dagis <3
Ännu mera sött!


Sjung sånger för mig på radion


Finfinfin bild <3



Förmodligen världens bästa låt! Kent – Det finns inga ord

Vi känner alltid samma sak <3

 

Bara helt random inlägg.


RSS 2.0