<3

Precis som varje gång jag kollar på detta... Gåshud innan de ens börjat spela. Och det var dessa tio minuter som fick mig att "upptäcka" den här underbara låten! Längtar galet mycket till sommaren! :')



Vårigt

Dagens vårtecken (inte så märkvärdiga, men ändå):

♣ Nästan +10 grader ute och snön smälter som aldrig förr.
♣ Solen hade inte gått ner när jag slutade idag, även om det bara var några minuter kvar av dagens solljus.

Längtar till helgen också. Imorgon kommer Louises pöjk Linus hit. Ska bli skoj eftersom jag inte träffat honom än. På lördag ska det bli jättefint väder och då ska vi nog åka till Lekomberg och gå långpromenad, troligtvis upp mot Silvergruvan och Rösjön, och grilla korv och sånt :) Skoj och mys ska det bli!

Bästa

Idag har jag lyssnat massa på Coldplay sen jag kom hem. Hela A rush of blood to the head, plus favvolåtarna från X&Y (Talk, Swallowed in the sea (kan vara bästa låten någonsin!!!), The hardest part, Fix you, A message). Coldplay har aldrig varit, och kommer antagligen inte att bli, bättre än då. ♥


Konsertsommar 2012

11 augusti:
Kent i Malmö med Marcus

30 augusti:
Coldplay på Stockholm Stadion med Lisa, Denise och Hanna

Har biljetter tills dessa hittills. Lisa vill gå med mig på Kent också, jag röstar för Eskilstuna (20 juli) då! ;)




:D

JAG HAR KÖPT BILJETT TILL KENT I MALMÖ!!!!!!!!!!!

*LYCKLIG*

Jag dör lite!

!!!!!!!

Underbar dag i Romme!

Idag har jag, mamma, pappa och Louise varit i Romme. Har varit typ jättenice ;) Och bättre väder kan man inte önska! Strålande sol och cirka noll grader. När vi fikade satt vi i lä i solen vid väggen till värmestugan. Underbart! Nu känns det som att våren är här. Och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna följa med till Funäsdalen om ett par veckor! :)

Bild från Sestriere


Dagens gulligaste: Såg en jättesöt hermelin! :)

Friday, I´m in love

Trött idag. Skulle nog somna om jag gick och la mig nu, haha. Sjukt mycket folk på Coop idag på eftermiddagen! Fredag och löning, så kanske inte så konstigt. Men nu är det väldigt skönt med helg. Varit trött varenda dag den här veckan tror jag.

Lyssnar på låten i rubriken. Bara för att det är fredag och bara för att... ;)


Sol

När det är så fint väder som det är nu de senaste dagarna (med undantag från igår och helgen som var) så vill man bara vara ute. Åka skidor, sitta i en snögrop i fjällen och äta mackor, köttbullar och grilla korv. Inte vara inne och jobba. Tur att vi planerar att vara ute med skidor både lördag och söndag :)

"Det är så det ska vara" lyssnar jag på nu. Passande ;)

Minnen från Berlin

Kollat på Lisas och Johans bilder från Berlin. Annorlunda från när vi var där i somras. Saknar lite!

Utsikt från hotellet

Starbucks ;D

Checkpoint Charlie

Die Mauer


Jag och mamma på varsin sida muren

Fernsehturm och random kyrka


Berliner Dome


Brandenburger Tor

Monument över förintelsen

Die Mauer igen.

Glaaaass på Alexanderplatz

Utsikt


Potsdamer Platz
Chill

:/

Fällde precis några tårar... För Kent. Känns rätt töntigt. Men jag får typ ångest för konserterna (biljetterna släpptes idag...!). Måste se för att överleva typ. Men vet inte... Jobb + konserter känns inte som den bästa kombon.... Åh... Kent är för bra :( Haha. Ja, gud vad fjantig jag känner mig, men kan inte rå för det...

♥♥♥

Nya böcker

Fyndat fyra böcker på bokrean idag. Varav två tegelstenar ;) Gick på 276 kronor totalt :)


Bokrea

Imorgon börjar bokrean. Jag tänkte åka ner på stan direkt efter praktiken, då hinner jag ju vara där en stund i alla fall innan de stänger. Känns som att man måste vara där första dagen om man ska ha en chans att hitta nåt kul :P Ska skjutsa dit syster tills de öppnar, hon ska då alltid vara värst ;)

Böcker köpta i somras ^^

Biljettstrul

Häromdagen såg jag ett repotage i Plus om en familj som hade köpt biljetter till en fotbollsmatch i London och aldrig fick sina biljetter. Det fick mig att tänka på när jag, Louise och Lisa skulle på Muse i London förra hösten.

Vi köpte biljetter i mars 2010 (konserten var i september). Vi bokade flyg och hotell. Ett tag senare fick vi ett mejl. Det hade blivit nåt fel och vi kunde inte få våra biljetter. Dock fick vi pengarna tillbaka och vi beställde nya biljetter från en annan sida. Denna gång på läktaren (vilket nog våra föräldrar var ganska lättade över, haha).

Vi får aldrig några biljetter skickade hem. De lovar istället att skicka dem till vårat hotell i London. Sent på torsdagskvällen den 9 september kommer vi till hotellet (konserten är på fredagskvällen). Vi frågar om vi fått något brev. Det har vi inte. Vi går och lägger oss och på fredag morgon går vi ner i receptionen igen och frågar om vi fått något brev. Det har vi fortfarande inte. De säger att de ska få post senare under förmiddagen så vi passar på att ringa samtal och turista lite under tiden (Hyde Park, Big Ben, Tower Bridge...). När vi kommer tillbaka till hotellet har vi fortfarande inte fått våra biljetter och vi blir mer och mer oroliga. Vi ringer hem, ringer till nån man på företaget vi beställt biljetter från som lovar oss att vi ska få dem. Till slut säger han att vi ska träffa honom utanför Wembley (där konserten skulle vara) och han skulle ge oss biljetterna om en timme typ. Vi åker dit, går runt lite, köper mat, väntar... Efter en timme ringer vi honom igen. Han är på väg. Tio minuter. Vi ringer efter tio minuter igen. Han har precis parkerat bilen. Han säger vart vi ska möta honom, han är där om en kvart. Vi går dit och väntar och väntar, tittar oss omkring efter någon som kan tänkas ha våra biljetter. Plötsligt kommer det fram en man. Han frågar inte vad vi heter eller nånting utan bara ger oss ett kuvert. Och vi bara "Okeeeej.... Verkar ju seriöst, typ....." Men i kuvertet låg tre biljetter. Ett par timmar innan konserten kunde vi andas ut.


Det finns inga ord för det på det här jävla språket

Jag var nyss ute och gick. Då slog det mig plötsligt vad dagens nyheter kan innebära. Herregud.



Jag minns fortfarande vilket lyckorus jag var i efter de två kentkonserter jag varit på hittills. Det var som att studsa på små rosa moln uppe i himlen :')

Och när jag var ute och gick var det även ett ställe som inte var upplyst. Då stannade jag och tittade upp mot stjärnorna. Så vackert. Och då känner man sig ganska liten...

KENT

Idag när jag satt och åt lunch mellan tolv och ett på praktiken kollade jag mobilen (som alltid). Hade fått ett sms från Marcus tidigare på morgonen/förmiddagen där det stod att Kent släppt fler turnédatum idag på morgonen.

!!!!!!!!

Blev så himla glad, haha. Och gissa om eftermiddagen gick långsamt. Ville bara hem och kolla på dem och så. Så direkt när jag kom hem slog jag på datorn. Under förmiddagen idag hade jag tänkt att jag skulle lägga mig på soffan och läsa när jag kom hem innan maten och sen gå ut och ta en promenad. Blev ändrade planer... Haha ;) Det som lockar mest är Eskilstuna.... Ja... Måste.... Haha. Fredagen 20 juli... Eller Malmö kanske :P Biljetter släpps på torsdag klockan 10.00. Hmmm... Vem vill gå med mig?? ;D

Peace & Love 2010


Annars idag har jag haft praktik. Packat semlor nästan hela dagen. 2000 stycken. Från klockan 10 till klockan halv fyra (inklusive en timmes lunch). Det är visst fettisdagen idag... ;O Jag kommer drömma mardrömmar om semlor inatt :S

Apelsin- och chokladkaka

Fin och god kaka! :)

Nybakat

Har bakat idag. Ett recept jag inte testat tidigare. Apelsin- och chokladkaka. Tog precis ut den ur ugnen. Hoppas den är god, men smeten var i alla fall den godaste ever... :D Och det doftar underbart av apelsin och choklad i huset nu!

Svarta Linjer

Igår kväll efter Melodifestivalen lyssnade jag och Louise på Röd. Vi behövde lyssna på lite kvalitetsmusik efter att ha genomlidit och lyssnat på Björn Ranelid... Vi avslutade med att lyssna på Det finns inga ord två gånger eftersom den är så himla bra! En annan låt som jag tycker är himla bra är Svarta linjer (till skillnad mot vad Louise tycker, haha). Den låten ger mig fredagskänslor dessutom, vilken dag det än är. Antar att det är för att de Kent spelade den i Skavlan förut (och jag har kollat för många gånger på det klippet) och Skavlan = fredag.



Syster

Lördagskväll med syrran. Tacos, Melodifestivalen och spel.

Tacosen var jättegod. I Melodifestivalen var Carolina, Andreas och Molly bäst och vi stängde av innan det var slut eftersom vi inte klarade av att höra den där så kallade låten igen. I spelet failade båda, haha. Kvällens roligaste citat (sagt av Louise): "Det är bara 50 % av alla svenskar som bor i Norge!" Hon skulle egentligen ha sagt att Norge har hälften så stor befolkning som Sverige, hahaha.

Du är bäst och drygast i världen, syster yster. Löööv juuuuu! ♥

Fredagsmys

Igår när jag kom hem var jag helt slut. Satte mig i mitt rum och slappade och lyssnade på Melissa Horn. Så himla fina texter! Sen blev det mat, laxpaj. Avled typ för att det var så gott! Och så efterrätt, glass med varma hallon. Jättegott det med. Sen poppade jag lite popcorn och sen blev det tv resten av kvällen. Orkade typ inte gå och lägga mig sen, haha.

Idag har jag städat mitt rum vilket var väldigt välbehövligt! Sen blev det skidor på tv. Nu lyssnar jag på finaste Kent (som vanligt, ja).


När du är tunn som luft
Så är du nästan perfekt
Du gör mig lugn när alla ljusen har släckts
Bara en sekund då är jag nästan perfekt
Kom gör mig lugn jag klär i din andedräkt

Torsdag

Hej och hallå!

Blev ganska mycket flum idag med på praktiken. Jag och en till som är praktikant jobbade tillsammans nästan hela dagen idag, vi var båda jättetrötta så på eftermiddagen blev det ganska flummigt, haha.

Snygga jobbkläder ^^

När jag kom hem var jag både trött och hungrig. Gjorde iordning en macka och slängde mig på soffan med min bok ^^ Rätt nice ändå! Ska bli otrooooligt skönt med helg imorgon. Har saknat att längta efter helgen. Det är liksom lite svårt när alla dagar, vardagar som helger, är likadana :/ (Fast i och för sig ska vi städa i helgen, inte lika kul, haha)

Och idag åkte Lisa de långa milen mot Berlin med brorsorna. Lyllo... ;) Saknar stan lite, tyyyp.


Vår

Man blir ju inte alls att längta efter våren när man ser dessa bilder!






Onsdag

Imorse när jag skjutsade Louise till jobbet hade plogbilen kört ner en skylt, haha, fail.

Lite flum på praktiken idag. Roliga människor :)

När jag kom hem kollade jag och Louise på Ronja Rövardotter. Inte sett på hundra år (hehe) men det var lite småtrevligt.

Har inget mer att tillägga för tillfället :P

Haha, värsta random inlägget xD

Alla ♥ dag

Tycker den här dagen är grymt överskattad! Är det inte mycket bättre att visa varandra uppskattning och kärlek alla dagar? Varför behövs det en spciell dag till det? Förstår verkligen inte. Och sen det här med att ge varandra presenter? Jag skulle tycka det var mycket trevligare att få något då man minst anar det. Allt för att alla affärer ska tjäna massa pengar(?).... För att förtydliga, jag gillar den här dagen, men det går inte att förneka att den är överskattad. Men lite mys idag hade ju inte suttit helt fel...(precis som vilken dag som helst i och för sig) Men vi ska i alla fall fika extra gott ikväll :)


Och jag ska inte vara bara bitter idag, haha. Här är ett hjärta fyllt av kärlek till alla jag tycker om:


Update: Hittade en fin bild :)


10 bevis på att du är kär

1. Du känner dig avundsjuk när du ser personen med någon annan

2. Du kan läsa sms från personen om och om igen (och igen och igen och igen)

3. Du känner dig ibland lite osäker när du är med honom/henne

4. Bara av att höra hans/hennes namn ler du

5. Du kan sakna personen, fast ni precis har träffats

6. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen

7. När ni är med massa andra, fokuserar du bara på den personen

8. Du älskar att känna personens lukt

9. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne

10. Medan du läste detta, var det bara en person du tänkte på.

 



Slut

Idag när jag kom hem var jag helt slut. Har haft mycket att göra på praktiken idag. När jag hade slutat skulle jag handla. Det är inte lätt att handla i en butik man inte brukar handla i, fick gå runt, runt och tillbaka flera gånger innan jag hittade det jag skulle ha och ändå hittade jag inte allt. Det var jättemycket folk så jag gav upp efter ett tag, haha. När jag kom hem var det direkt in i köket och laga mat. Mamma hade börjat lite i alla fall :) Nu kan jag äntligen slappna av för idag. Sitter på sängen och lyssnar på Hagnesta Hill! ♥

Praktik

Idag har jag varit första dagen på praktiken. Det gick bra och så. Skönt att äntligen ha något att göra, komma ut och träffa folk och göra någon nytta, haha.

När jag kom hem åt jag mat och sen iväg och träna. Har precis kommmit hem, duschat och fikat. Snart läggdags!

Kanelbulle


Bakade bullar i fredags :)

Milko

Nu har vi druckit upp den sista förpackningen Milkomjölk. Nu finns inte Milko längre, världens godaste mjölk....


Trysil!

Var som sagt i Trysil igår! Det var hur bra som helst!

I fredags kväll satt jag och pratade i telefon i två timmar. När jag väl kom i säng vid tolv sov jag jättedåligt och klockan ringde sen 04.30, haha. Lite fail. På bussen befann jag mig väl nånstans mellan att sova och vara vaken. När vi sen kom fram blev man pigg när man väl kom ut i backarna!

Efter att vi fikat drog vi iväg upp på toppen och det var helt underbart! Man kom liksom ovanför molnen (det var mulet annars hela dagen)! Helt underbart vackert var det! :) Och fina backar var det, även om vissa var lite isiga och så. När vi sedan var inne och åt lunch kom tröttheten, helt plötsligt, haha. Men efteråt åkte vi ett par åk till i alla fall.

På bussen hem sen försökte jag hålla mig vaken hela vägen så att jag skulle kunna somna sen när vi kom hem. Lyckades med det. Vi kollade på nån Jönssonligan-film och sen lyssnade jag på musik. När vi kom hem kände jag mig som en zombie, haha. Åt mat, duschade och stupade i säng. Men en underbar dag var det! :D

Bilder (inte så bra för jag hade bara kass mobilkamera med mig, haha. När det är så här vackert och så fint ljus som det var vill man bara ta fram systemkameran och fota, men ja... haha):

Ovanför molnen. Så himla vackert!



Syns lite dåligt, men man ser andra fjäll borta i horisonten :)


Pappa och Louise. (Och de är så himla roliga, kan liksom inte ha tråkigt med dem, haha!)


Fjäll + skidåkning = ♥♥♥

Bullbak och skidskyttefail

Just nu sitter jag här och väntar på att bulldegen ska jäsa färdigt så jag kan baka ut den. Ska bli kanelbullar, pluss fyra bullar till semlor som vi ska ha på fettisdagen (när den nu är??) (det var mamma som sa att jag skulle göra fyra såna:P).

Annars har jag inte gjort någonting särskilt idag. Kollat på stafett i skidskytte men Sverige failade jättemycket :/ xD

Väntan

Älskar den här bilden! I väntan på Kent på Peace & Love 2010 ♥


Baka

Jag är baksugen. Man kanske skulle ta och baka lite imorgon. Typ kanelbullar. Guuud så gott. Eller kladdkaka! Mmmm.....

Promenad

Idag var jag ute och gick på förmiddagen i knappt en timme. När jag kom in åt jag lunch och precis när jag ätit färdigt ringde Lisa och frågade om jag ville följa med ut och gå. Det ville jag så nu har jag varit ute i ytterligare en och en halvtimme lite drygt. Skööönt var det. Och äntligen lite sol! Det krävs inte mycket för att man ska bli piggare och gladare :) Och ingen kan säga att jag inte varit ute och njutit av det fina vädret idag!

Vinterpromenad med Lisa förra året. Ute på isen på Knutsbotjärn.


"Ny" musik!

Glad tjej idag! Dessa låg i postlådan när vi kom hem:


Håkan Hellström - Försent för edelweiss
Kent - Isola (English)
Melissa Horn - Innan jag kände dig

Lyssnar på Melissa Horn just nu! :)

På Twitter idag:

Det var på tiden!! ;)



Ja, så postade man visst inlägget 17.47.... Hihi :)

Romme

Imorse vaknade man till ännu en mulen dag. Trött på det nu, behöver sol! Men på vägen till Romme försvann alla moln och det blev jättefint. Sen när vi kom fram kom naturligtvis molnen tillbaka och efter ett tag började det snöa också. Men det gjorde ingenting. Romme var awesome ändå. Precis som vanligt. Åkt massa skidor och nu är jag helt slut :D

Inga bilder tagna idag. Gammal bild från Romme, fast ungefär såhär såg det ut idag med, fast mindre snö på träden ^^

Skidåkning

Romme imorgon med syster.
Trysil på lördag med familjen.

Man måste ju passa på att åka skidor medan man kan! :)


Fail

Nu ska jag alldeles strax åka och ta hand om lite barn. Ska vara vikarie igen. Hoppas det är snälla barn och att de vill leka roliga lekar ^^

Haha, jag skulle laga mat för en stund sen, men det failade. Skulle ha ris, men vi hade inget ris hemma (!) så lagade matvete (?) istället. Men fanns inte så mycket sånt heller, så får väl se om det räcker till alla :O

Random bild.

:)

Så lent som mitt hår är idag önskar jag att det är för evigt och för alltid. Amen.


...

Någon hade sagt att jag var feg
Lilla Ego fy skäms
Att jag alltid stod där bakom och höll med
Sanningen känns

Isola

... är en fantastiskt vacker skiva. Har suttit och njutit av den nu ♥

Var bara tvungen att säga det.

Mat

Haha, lite kul:

Torsdag lunch: Köttfärslimpa
Torsdag middag: Spagetti och köttfärssås
Fredag lunch: Spagetti och köttfärssås
Fredag middag: Tacos
Lördag lunch: Pasta, köttfärscurrygrejs
Lördag middag: Lasange

Dagens lunch: Lasange

Köttfärs är gott, tydligen x) Men alltså sex måltider på rad...? ^^

Live

Jag kollade just på videon till Den Döda Vinkeln vilket fick mig att längta något enormt efter sommaren. Och sakna sommaren 2010...



Seg

Typ världens segaste dag idag. Har haft dödstråkigt hela eftermiddagen/kvällen. Det är en sån dag när man saknar gårdagen... Och det är en sån dag som jag älskar Kent så himla mycket. Mer än vanliga dagar. Hur nu det är möjligt... haha. Kan liksom inte sluta lyssna... ♥

Trevlig kväll igår!

Awesome kväll med mina fina igår! Vi drack vin, kollade Melodifestivalen, spelade spel, sjöng karaoke och var allmänt flumm :D Haha, bäst! Ja, och så vaknade vi 11 "imorse" ;D Wohoo! Idag har vi spelat alfapet och kollat på skidor på tv. Mina tjejor är bäst i världen ♥

Jag och Louise har precis ätit lunch, godiset som blev över igår, haha.

Djup koncentration



Karaoke :D






Lite ABBA och så. Sen blev det gamla schlagers ;D



Godmorgon!

Övernattning

Det bästa med att vara vuxen är att man fortfarande kan göra saker som man gjorde när man var liten. Därför ska Lisa sova över här inatt. Kommer bli bäst! :)

Men innan det blir det middag hemma hos henne. Lasange, mmm... (Haha, de senaste gångerna hennes familj har ätit lasange har jag varit med. Lisa sa nåt om de senaste tre gångerna och det kan nog stämma... Haha!)


Kraaaaaam


Ja, vad ska man säga? Så normala vi kan bli typ ♥ (Hos mig i Karlstad, ett och ett halvt år sen.)

Sebastian

Rykten om att Kent ska spela ny singel på Grammisgalan om några dagar. Dör lite.


<3


Trysil nästa helg :)

Häromdagen köpte pappa biljetter till Abb-resan till Trysil nästa helg! Ska bli kul. Har inte varit där sen 2007 tror jag. Fast har ju inte varit där så många gånger innan heller, men ändå :P

Kan antagligen bli svinkallt, men med lite tur överlever man nog det med. Har åkt slalom i -22 och överlevde så... ;)

Freeeedag!

Rätt bra dag. Jag och syster var på stan på förmiddagen. Sen var vi och handlade lite, på väg till bilen såg vi Leksand IFs buss på väg söderut! Coolt ;D På eftermiddagen har vi spelat spel. Ikväll blir det fredagsmyyyyys! Tacos och sånt. Gud så gott!

Och myshelg väntar! :):)

Tycker det är nice med kylan också. Äntligen lite "riktig" vinter!


Sagt om "Du är ånga" nyss:

Louise: Den här låten handlar om att vara ånga.
Jag: Nej, den handlar om att du är ånga.
Louise: Ja, det vet jag väl. Därför tycker jag att den handlar om att vara ånga.

CDON

Jag och Louise har precis beställt grejs från CDON. Niiiice :)


Till mig kommer:
* Håkan Hellström - Försent för edelweiss
* Kent - Isola (English Version)
* Melissa Horn - Innan jag kände dig

Tänkte beställa någon film också, men det får bli en annan gång, när jag har mer pengar ^^

Tidslinje

Haha, har uppdaterat till nya tidslinjen på Facebook. Måste säga att min omslagsbild är väldigt vacker... ;) Kan uppenbarligen inte få nog av den, skrivbordbild på datorn också ♥ Och som ni ser finns den i headern på bloggen också ^^


Jag blinkar till, tårar kan jag vara utan

De spelade bra låtar på Mix Megapol (jag vet...) när jag åkte bil idag:

Adele - Set fire to the rain
Kent - FF
Coldplay - Paradise

:)

Saker jag stör mig på när jag kör bil:

  • Folk som inte verkar veta att de har blinkers.
  • Folk som inte kan högerregeln. (Man vill typ gå fram till dem och "Det är du som ska köra!!!")
  • Folk som kör jättenära bakom.
  • Folk som verkar ha röntgenblick och kan se igenom mark och skog och vad som helst. (Alltså folk som kör om där vi vanliga människor har sikt som är lika med noll.)
  • Folk som kör som dårar i största allmänhet.


Sjung sånger för mig på radion

Jockes röst tröstar rätt bra, nu när jag sitter här i min ensamhet. Borde försöka ta tag i den här dagen nu, men jag känner mig trött och less på allt... :(

Jag vill åka bort från den här stan ett tag!

Jag håller andan med dig för jag vet hur du känner



Bara för att.

Föreläsning

Igår kväll var jag, mamma och pappa på föreläsning med Göran Greider om miljö och överkonsumtion, typ. Det var intressant först men sen efter pausen blev det mest segt och jag höll på att somna för att jag var så himla trött, haha.

Har massa saker att göra idag. Orkar inteee... :(

RSS 2.0