Sol och vår!

Det har varit en lång, kall vinter, men nu är det vår!

Härligt med sol idag igen! Jobbigt att sitta inne i skolan hela dagen. På eftermiddagen idag jobbade vi med en gruppuppgift, våran grupp flummade mest:P När vi hade slutat gick jag ut på promenad i det härloga vädret. Jag var till och med tvungen att ta av mig jackan! Fast sen började det blåsa, så då blev det kallt:P När jag kom in igen efter ca 1,5 timme ute (hinner inte så mycket mer ju:( ) duschade jag och lagade mat, åt, diskade. Och nu är klockan snart 9! :O Vart tar tiden vägen egentligen?

Imorgon är det "ledig" dag. Ska förbereda mig inför gruppuppgiften som vi ska göra på torsdag med alla de där texterna. Känner varken att jag orkar eller hinner just nu. Ska väl försöka hinna gå ut lite också imorgon. Det är rätt trist att bo i lägenhet faktiskt. Finns ju ingenstans att vara när man är ute, kan bara vara ute och gå typ(?). Jag har inte ens någon balkong:( Den gemensamma balkongen är nämligen inte så trevlig att sitta på. Typ en miljon tomma ölburkar och flaskor och glas på golvet. Det har nog varit många vilda fester på den balkongen... Liksom kul att sitta där?!

Nu ska jag läsa!




Tussilagona jag plockade igår:) Jag pratade med mamma nyss och hon sa att blåsipporna blommar hemma! :D


Dags för prommenix ;)

"När det är sol och vår och man är 19 år, är det så lite man förstår" Jag vet att texten egentligen handlar om nåt helt annat, men jag kunde inte låta bli. Tar man det ordagrant är det ju helt sant!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0