I knew that when I met you, I'm not gonna let you runaway

I tisdags köpte Marcus tågbiljetter hit! 14 december, på självaste systers födelsedag, kommer han hit! Så glad! :D
 
Igår skulle jag då köpa biljetter till The Killers på Globen. Har haft lite beslutsågest eftersom jag måste ta ledigt om jag vill se dem (det är på en torsdag). Men så igår bestämde jag mig för att köpa biljetter. Såklart är det slutsålt då! :'( Får väl trösta mig med att jag sparar 650 kronor plus resa och mat osv i Stockholm... Och att jag slipper ta ledigt...
 
 
Igår morse var det dessutom nästan 10 grader varmt. Det är nästan så man inte tror att det är sant. Det är mitten av november för tusan! Nu ska det vara kallt och frost så det blir tjäle i marken innan snön kommer... Haha. Jag har fortfarande inte tagit fram vinterjackan, måste vara någon form av rekord... Det konstigaste är att dagen innan, i tisdags, på morgonen, var det minus fem... Femton graders skillnad liksom... Igår cyklade jag igen till jobbet. Jomenvisst. Inte ofta jag cyklat med lyset på. Det är väl typ när man cyklat hem från nån fest ibland i sommarnatten. Men nu så.
 
Idag såg jag herr och fru domherre utanför mitt fönster på jobbet. Kom av mig lite då. De är så fina och söta hihi. Så nu får vi väl hoppas att kylan kommer också!
 
Idag blev det strömavbrott på jobbet också. Alla datorer, lamporna, ventilationen, allt blev svart helt plötsligt. Och tyst blev det! Vi tog fika en kvart för tidigt, och tio minuter senare var strömmen tillbaka. Hann jobba trekvart, sen blev allt svart igen, haha, fail.
 
Jag och Louise är nu inne på Breaking Dawn Part 1 i våran Twilight-nedräkning. Vi har tagit en paus nu för Louise är och tränar, ska kolla klart ikväll. Åh, vad jag längtar till lördag!!

Kommentarer
Postat av: Marcus

Det är ju inte ovanligt att det släpps fler biljetter till konserter i efterhand/senare, när de vet mer hur scenbygget blir. Eller att folk inte hämtar ut och att de säljs på nytt sedan. Om inte, du får se det som så att du sparar in pengar för konsert, resa etc annars... även om konserter aldrig är fel. Vi får gå på någon annan ihop, istället, när det passar. :)

2012-11-16 @ 09:44:49
Postat av: mor

Kul att få besök. Jag låååååvar att vi ska bete oss som folk :) men hur beter sig folk?

2012-11-17 @ 15:49:53
Postat av: Malin

Marcus: <3
Mamma: Bra fråga :P

2012-11-18 @ 11:04:33
URL: http://malintuveson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0